• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
بازخوبه باسن ماروندیدی باسن فیل میمونه-تازه بهش مینازیم-ولی ازاین کمربندای ویبره بگیربه جای شکم روی باسن ببند-توی نت موجوده-هرجاکهتجمع چربی هست همونجاببند

شما راهنمایی خواستی یه پ.خ بده:blush:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
جنبه هم خوب چیزیه، این یاهو هم روم ها رو بست و از هر سوراخه واسه فوران استفاده میکنند :)

خدمت استارتر، پیاده روی، **** مناسب، لیزرلیپولیز.
خدمت خانم هایی که به باسنشون مینازن عرض کنم اون طاقچه الان قشنگه، 50 سالشون که شد حال به همزن میشه
جاست فیتنس

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
استارترجون اگه خانم هستین که باسنتون هرچی سایزش بالاترباشه که بهتره-ازهرکس بپرسین همینومیگه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
برو بدنسازی.. اسکات بزن

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
هیچ ربطی به بدن سازی نداره شما نمیتونید فقط چربی یک ناحیه از بدن رو کم کنید. تنها راهش هم ورزش هوازی مثل دو دوچرخه سواری شنا هست وقتی که به مرور چربیها ی بدنت میسوره باسنت هم همراهش کوچیک میشه

peyman2

Guest
لایک‌ها
0
باسلام
رونی کولمن دمبل چند کیلویی میزنه

Last edited:

nims_no

Registered User
لایک‌ها
7
سلام

رفیق من اگر بخوام بدنم خشک بشه ولی حجم اضافه نکنم ، و بدنم متراکم تر بشه ، چه تعداد ست رو پیشنهاد می دین. سنگین بزنم با تعداد کم یا سبک با تعداد زیاد؟
مثلآ من هالتر 30 کیلو رو 3 تا ست 35 تایی می تونم بزنم.
بین ست ها چقدر استراحت بدم؟
بین حرکات چقدر استراحت بدم؟
فول بادی کار کنم بهتره یا هر روز روی 2 تا قسمت تمرکز کنم؟
من عادت دارم برای این که زود خسته نشم 1 فنجون اسپرسو سیاه رو با 1 لیتر آب قاطی کنم و در حین تمرین مصرف کنم ؟ خوردن آب برای خشک و تراکم خوبه؟
حداقل تا 1.5 ساعت قبل تمرین چیزی نمی خورم. بعدشم حتی هیچی ، البته از مکمل whey برای بعد تمرینم استفاده می کنم ( 20 گرم) .( تمرین من چون در شب هست ، ترجیح می دم با شکم خالی برم توی تخت)
برای داشتن انرژی زیاد برای انجام تمرین فشره ، بدون بالا بردن کالری بدن ، چیزی هست که قبل تمرین بخورم و روی کبد و کلیه هم تاثیری نداشته باشه (بی ضرر؟!)
کلآ بدن من با اینکه رو فرم هست ولی عضلاتم شلن!!

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

173 قدم و 73 وزن ، سن 24

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
سلام. برای افزایش حجم بدن مربی بهم کپسول Trenbolone و پودر serious mass رو پیشنهاد داد. میخواستم بدونم از نظر شما چطوره ؟ مخصوصا کپسول trenblone که خیلی ازش تعریف میکنه. آیا عوارضی داره ؟

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
سلام. برای افزایش حجم بدن مربی بهم کپسول Trenbolone و پودر serious mass رو پیشنهاد داد. میخواستم بدونم از نظر شما چطوره ؟ مخصوصا کپسول trenblone که خیلی ازش تعریف میکنه. آیا عوارضی داره ؟

کپسول رو نمیدونم, اما اون مکمل گینره و اگه اصل باشه خیلی خوبه.

Mohammad Fadaei

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت اساتيد محترم و عزيز.
من ميخوام وزن و عضلاتم رو افزايش بدم لاغرم.ميخواستم ازتون كمك بگيرم.حدودا 4 ماهمه ميرم باشگاه و 3 كيلو اضافه كردم.:blush:
من قدم 195 هست و وزنم 67 كيلو.
بهترين و سريعترين روش چيه...
از چه مكملي استفاده كنم؟چه ماركش بهتره؟

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482

ترنبولون استروئید قوی هست که عوارض زیادی داره و اصلا مصرف نکنید البته اینکه میگین کپسوله هم خیلی عجیبه.
سریوس مس هم خیلی وقته که اصلش داخل ایران نیست بهتره از برندهای جدید که تقلبیشون کمتره گینر موردنظرتون رو انتخاب کنین.
کلا به اینجور مربیا که استروئید رو بدون گفتن عوارضش بهتون پیشنهاد میدن اعتماد نکنین.

AminoDanger

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان تقریباً قدم 185 و وزن ـم هم مابین ـه 79-80 سن هم 19. برنامه ماهیانه هم دارم و حدوداً 2 ماه ـه تمرینات ـمو بدون وقفه و مرتب انجام می‌دم. توی این مدت هیچی هم مصرف نکردم. از کراتین گرفته تا گینر هیچکدوم رو نخوردم. فُرم ـه بدنی ـم هم داره شکل می‌گیره ولی متاسفانه شکم دارم و همین ریخت ـه بدنی ـمو کمی نافرم کرده. تمرینای هوازی هم مثله دوچرخه رفتن توی باشگاه و تمرینای پهلو رو انجام می‌دم. چندان شکم نمی‌رم چون می‌ترسم باعث بشه عضلات ـه شکمم سفت تر بشه و آب کردنش سخت تر. حالا می‌خوام که هر شب تقریباً بین 30 تا 40 دقیقه بدوم. اما از یه چیزی می‌ترسم. اونم اینه که دوست ندارم با دویدنی که می‌رم باعث بشه که کُل ـه ساختمان بدنی ـم شروع به لاغر شدن کنه. فقط می‌خوام که شکم ـم تا حد ممکن آب شه. چون قبلاً هیچ سابقه ای توی دویدن نداشتم می‌خوام بدونم دویدن فقط روی شکم تاثیر میزاره یا باعث میشه جاهای دیگه هم لاغر بشه؟

با عرض پوزش بابت طولانی شدن سوال. مرسی.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

ترنبولون انانتات (Trenbolone Enanthate)

دوز مصرفی یادم رفت بگم واسه همین ویرایش کردم

300 تا 600 میل در هفته

داروی استروییدی خفن برای بدنسازی حرفه ای خفن :D

مثل همه داروهای استورییدی عوارض داره

کسایی که تنگی نفس دارن به هیچ عنوان نباید از این دارو استفاده کنند

تنگی نفس میاره به نظر من استفاده نکنی بهتره

برو مکمل پمپی استفاده کن با پروتیین

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

واسه رونی فکر نکنم وزنه مهم باشه

عزیزی که میخوای **** بگیری متخصص تغذیه چون **** بد جبران ناپذیره

suzukii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
دوستان من یک ماهه میرم باشگاه میخوام حجم بیارم
فقط 1.5 کیلو اضافه کردم
مربی گفته باید کراتین مصرف کنی؟

چی هست؟
ضرر که نداره؟
قیمتش چطوریاست؟
از کجا تهیه کنم؟

چیزخورمون نکنن ؟:D

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان من یک ماهه میرم باشگاه میخوام حجم بیارم
فقط 1.5 کیلو اضافه کردم
مربی گفته باید کراتین مصرف کنی؟

چی هست؟
ضرر که نداره؟
قیمتش چطوریاست؟
از کجا تهیه کنم؟

چیزخورمون نکنن ؟:D

کراتین برای قدرت و اب زیر پوستی میده.

ضررش اگر اصل مصرف کنی کمتر هست.

قیمت بستگی به وزن برند دارد.

پ.خ کن تا راهنمای کنم برای خرید موجود داریم.

نه بابا ولی اگر بودجه داری کربو پروتیین یا پروتیین استفاده کن.

materam

Registered User
لایک‌ها
51
سلام آقای کولمن
من 21 سالمه قدم 187 هست و وزنم هم 70.تابستون قبل رو باشگاه رفتم و کراتین و کربو هم مصرف کردم تا یه حد خوبی هم جواب گرفتم اما چون دانشگاه و اینا نمیذاشت ول کردم تا الان و تقریبا همه تلاشی که کرده بودم از بین رفت:(. حالا امسال رفتم یه سری وزنه، یه هالتر صاف، یه جفت دمبل و یه میز چند کاره که بشه باهاش پرس سینه،بالا سینه و زیر سینه و همینطور شکم رو انجام داد خریدم.
میخواستم یه برنامه با توجه به وسایلی که خریدم برام زحمت بکشین چون بالا تنم کلا خیلی ضعیف و لاغره.
در مورد مکمل هم میخواستم بپرسم اون کربو که خریده بودم الان یه ماه از تاریخ انقضاش گذشته، به نظرتون مصرف کنم یا نه؟ و اگر مصرف کنم چجوری ؟
اینم عکسشه:
http://img.majidonline.com/pic/295618/photo 2.JPG
راستی من آمینو زیر رو هم خریده بودم که اصلا مصرف نکردم ولی اون خوشبختانه تاریخش نگذشته اونو هم میشه راهنمایی کنین چجوری و از کی مصرف کنم؟
عکس آمینو هم اینه :
http://img.majidonline.com/pic/295617/photo 1.JPG
ممنونم ازتون:rolleyes:

بالا