• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

AliMohd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما چون که سنت کمه و تازه کار هم هستی ، دقیقا کاری که من بهت میگم رو انجام بده:

1- دنبال مکمل و دارو و ... اصلا نمیخواد بری (اگه پول اضافه داری برو)
2- پیش دکتر و مربی هم به هیچ وجه نمیخواد بری (اگه پول اضافه داری برو)
3- وعده های غذایی 3 گانه رو بطور کامل و به موقع بخور
4- 1 ساعت قبل از تمرین یا 1 سیب زمینی آب پز متوسط (اندازه ی یه دونه پرتقال) بخور ، یا نصف بشقاب ماکارونی
5- با خودت 1 یا 2 عدد تخم مرغ آب پز ببر باشگاه. در پایان تمرین اول اونا رو میخوری، بعدش لباس عوض میکنی (بیش از 6 تا زرده در هفته نخور. زرده ها رو بریز. فقط 6 تا در هفته)
6- دقیقاً قبل از خواب، یه لیوان شیر موز، یا شیر با 5 تا خرما، یا حتی شیر خالی معجزه میکنه. بخور و بخواب

ببین اینا حداقل کارایی بود که باید بکنی. یعنی اگر میخوای کمتر از این بخوری، اصلا نرو باشگاه به نظر من

کاملاً این برنامه تایید میشه
ما که رفتیم باشگاه نزدیک همین برنامه دادن

hadi.pro

Registered User
لایک‌ها
8
اقا میشه بدون دارو هیکل بره هوا ؟ از دارو و اینا بدم میاد خدایی

The Boss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
فقط با حرکات لرزشی میتونی ابش کنی ... مثلا تو باشگاه یه دونه از این حلقه ها بندازی دور باسنت هی بچرخونی .. هی بچرخونی. یا ماساج بگی بدن واست .. یا بکوبونیش به دیوار پشت سر هم .. چربش کن بده یکی با یه چیز مثلا شلاق چرب هی بکوبونه رو لوپاش... زود کوچیک میشه

pesarebaba2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عضلات وقتی که تحت فشار بیش از توان قرار بگیرن (ورزش بدنسازی) و مواد غذایی هم بهشون برسه (غذا و مکمل های غذایی) ، شروع میکنن به حجیم شدن.
حالا این حجیم شدن تا یه جایی ادامه داره؛ هر کسی با توجه به فیزیک و ژن بدنش تا حدی میتونه رشد کنه. کسایی که به این حد میرسن ولی باز هم میخوان رشد کنن مجبورن که قید خیلی چیزا رو بزنن و برن سراغ استروئید ها

من از ژنتیک و فیزیک شما اطلاعاتی ندارم. ولی میتونید با ورزش و غذای طبیعی و مکمل های سالم به حد خوبی برسید

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
من 17 سالمه یه ماهی میشه که روزای زوج کشتی می رم و دو سه هفتست که روزای فرد هم بدن سازی میرم.
فکر کنم برنامه ورزشی خوب باشه چون تو همین ماه 2-3 کیلو کم کردم.(شایدم از ماه رمضون بوده باشه!)

خلاصه که یه برنامه تقضیه می خوام تا قشنگ لاغر شم، الان قدم تقریبا 180 هست و وزنم 80 کیلو(قبل از باشگاه 82 بودم).

یه برنامه می خوام که نه خیلی سبک باشه نه خیلی سنگین، روی قدرت بدنیم تاثیر مثبت داشته باشه.

لازم به ذکره که بعد ماه رمضون فعالیت هایی مثل ورزش صبحگاهی(دو و طناب زنی) رو هم اضافه خواهم کرد.

راستی من نمی تونم بارفیکس برم مشکل کجاست؟ یکی رو میشناختم 10-12 تا شنا میرفت دو سه تا بارفیکس! من 20 تا شنا میرم دریغ از یه بارفیکس! مشکل کجاست؟

Last edited:

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان میشه لطفا کمک کنید؟ برام مهمه. ممنون.

pesarebaba2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بارفیکس از جمله حرکاتی هستش که چندین و چند عضله رو درگیر میکنه که مهمترینشون عضلات زیر بغل هستند. اگر حالت دستات رو جوب خاصی بگیری ، روی جلو بازو هم فشار میاره. ولی همونطور که گفتم بیشتر زیر بغل رو در گیر میکنه.

شما که کشتی کار میکنی ، اصلا نباید برنامه ات با برنامه ی افراد عادی یکی باشه. باید قدرتی کار کنی نه حجمی

راهتمایی بیشتری خواستی ، در خدمتم

pesarebaba2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آهان، در مورد برنامه هم تا بدنت دیده نشه نمیتوان برنامه ی خاصی نوشت

مشخصاتت رو بگو و برنامه ای که الان کار میکنی و نقاط ضعف و قوتت

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
اتفاقا من می خوام قدرتی کار کنم نه حجمی! می خوام قدرت بدنیم بره بالا یه خورده هم چربی هام آب بشه تا خوش اندام بشم.

بدنم با اینکه چربی داره ولی آویزون نیست! یعنی از رو لباس نگاه کنید انگار عضلست!(مخصوصا از نیم رخ حتی شکمم معلوم نیست ولی از جلو پهلوها یه خورده کار رو خراب می کنند و اگه لباس تنگ باشه مثل رکابی که تو باشگاه می پوشم، از جلو شکمم دیده میشه!) خلاصه که خیلی هم شل و ول نیستم ولی شکم و پهلو و دورگردن و تا حدی سینه هام چربی دارند :D

pesarebaba2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگر از من به عنوان برادر بزرگترت میشنوی ، شما 2 روز در هفته برو باشگاه بدنسازی ، یه تمرین خیلی ساده برای رو فرم بودن کل بدنت انجام بده . و اگر ، و اگر ، و اگر بدنت کشش داره یک روز در هفته یا برو استخر و فعالیت در آب داشته باش، یا برو کوه

واسه برنامه هم بده یکی که سرش میشه بدنت رو ببینه و بنویسه. بعدش بیا اینجا (توی پیغام خصوصی) برنامه رو بگو تا هم من و هم دوستان نظر بدیم

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
اگر از من به عنوان برادر بزرگترت میشنوی ، شما 2 روز در هفته برو باشگاه بدنسازی ، یه تمرین خیلی ساده برای رو فرم بودن کل بدنت انجام بده . و اگر ، و اگر ، و اگر بدنت کشش داره یک روز در هفته یا برو استخر و فعالیت در آب داشته باش، یا برو کوه

واسه برنامه هم بده یکی که سرش میشه بدنت رو ببینه و بنویسه. بعدش بیا اینجا (توی پیغام خصوصی) برنامه رو بگو تا هم من و هم دوستان نظر بدیم

اتفاقا این برنامه ی ورزشی رو یکی که وارد هست داده و بهش 100% اطمینان دارم.
ولی چون برنامه تغذیش سنگینه(هنوز ازش برنامه نگرفتم ولی برنامه هاش رو دیدم!) خواستم نظر دوستان رو هم بدونم.

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
میگم هنوز برنامه نگرفتم. اگه منظورت برنامه ورزشیمه که گفتم روزای زوج کشتی فرد بدن سازی.

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
بهترین برنامه ی غذایی به فرموده ی حضرت محمد (ص) تا زمانی که کاملا گرسنه نشده ایم چیزی نخوریم

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
غذای بعد از تمرین خیلی خیلی مهم می باشد شاید تاثیر گذارترین وعده ی غذایی در رشد عضلات بدن باشد

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
استفاده از حرکاتی که باعث کشیده شدن عضلات باسن یا همسترنیگ می شود

cheshmak816

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان با توجه به وجود گینر های تقلبی توی بازار لطفا یک آمینو و یک کراتین خوب برای افزایش وزن معرفی کنید

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان با توجه به وجود گینر های تقلبی توی بازار لطفا یک آمینو و یک کراتین خوب برای افزایش وزن معرفی کنید

گینر انابولیک و جامبو دارم

کراتین منوهیدرات الیمپ

امینو 2000

محصولات خریداری شده از بادی بیلدینگ و کامل اصل هستند برا دریافت قیمت پ.خ دهید.

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام به دوستان عزیز
راستیتش من یه سری مکمل گرفته بودم ولی متاسفانه یه مشکلاتی برام پیش اومد و بخاطر یکی دو مورد عمل جراحی که کردم حالا حالا ها نمیتونم وزنه ای چیزی بزنم این دوا و مکملا هم همینجوری افتاده گوشه خونه و داره تاریخشون میگزره (بعضیاشم گذشته!!) اگه کسی خواست در خدمتیم اینم عکساشون گلوتامین و بولناکس باز شده و ده درصدش مصرف شده پروتئین هم نصفش مصرف شده بقیه آک هستن تاریخ پپتید ها هم داره تموم میشه بنابراین فروشون عجله اییه گلوتامین و کراتین و پروتئین هم تاریخشون گذشته البته خودتون میدونید که زیادم رو این تاریخ ها نمیشه حساب باز کرد در هر حال وضعیتشون اینجوریه و به بالاترین قیمت پیشنهادی دوستان داده میشه راستی اگر خواستید در مورد نسل جدید داروهای بدن سازی یا همین پپتیدها یه سرچی بکنید اطلاعات خوبی میگیرین ممنون

http://upcity.ir/images2/02278159512201800106.jpg

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
سلام
قدم 180
وزنم:104 !!
هفته ای 3 جلسه باشگاه!
لطفا راهنماییم کنید
میخوام تا 2 ماه بشم 92 اینا!