• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

itc_rov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
کسی نسخه درستش رو نداره؟ چون مثلا شام روز 11 ام رو هر جا یه چیزی نوشته
تو پست اول نوشتن روز دوم 10 عدد کالباس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که 100% اشتباه تایپی بوده چون منطقی نیست. من معمولیش هم 10 عدد پشت سر هم نمیخورم حالا تو ****؟؟؟؟؟؟؟؟

Mohammad®eza

Registered User
لایک‌ها
12
سلام به همگی
برای بیشتر شدن حجم عضلات بدن مثلا کل بالاتنه سینه ، زیر بغل ، سرشانه و دست ها ... بین این سه تا کدوم ها رو انتخاب کنم با هم مصرف کنم یا تاثیر کدوم به صورت تکی بیشتر هستش
کراتین ترکیبی آپتیموم
پروتئین وی گولد آپتیموم
قرص های آمینو اسید 2222 آپتیموم
(همه برای آریا تن ورز پویا هستن)
45 روز پیش هم یک عدد کراتین ترکیبی و یک بسته آمینو اسید 160 تایی مصرف کردم وزنم از 66/5 به 71 رسید
کل تیکه های بالا تنه دراومده فقط حجمشون کوچیک هستش میخوام بیشتر بشه قد هم 176
شکم پهلو چربی هم ندارم
دنبال اضافه کردن وزن الکی نیستم فقط و فقط به دنبال افزایش حجم روی عضلات بدن هستم به صورت کاملا مفید
ممنون میشم تو این ضمینه اگر دوستی تجربه واقعا مفیدی داره به من انتقال بده تشکر.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
استید من سوالی داشتم ایا این کمل ها به مرور برای بدن مشکل ایجاد نمیکنه؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
سلام به همگی
برای بیشتر شدن حجم عضلات بدن مثلا کل بالاتنه سینه ، زیر بغل ، سرشانه و دست ها ... بین این سه تا کدوم ها رو انتخاب کنم با هم مصرف کنم یا تاثیر کدوم به صورت تکی بیشتر هستش
کراتین ترکیبی آپتیموم
پروتئین وی گولد آپتیموم
قرص های آمینو اسید 2222 آپتیموم
(همه برای آریا تن ورز پویا هستن)
45 روز پیش هم یک عدد کراتین ترکیبی و یک بسته آمینو اسید 160 تایی مصرف کردم وزنم از 66/5 به 71 رسید
کل تیکه های بالا تنه دراومده فقط حجمشون کوچیک هستش میخوام بیشتر بشه قد هم 176
شکم پهلو چربی هم ندارم
دنبال اضافه کردن وزن الکی نیستم فقط و فقط به دنبال افزایش حجم روی عضلات بدن هستم به صورت کاملا مفید
ممنون میشم تو این ضمینه اگر دوستی تجربه واقعا مفیدی داره به من انتقال بده تشکر.

شما یه پک 320 تایی امینو اپتیموم اریا بگیر و روزی دوازده تا مصرف کن , در سه وعده چهار تایی

from lg

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
بهترین مکان برای رسیدن به بدنی متناسب و ایده آل

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
بهترین **** یا برنامه ی غذایی برای کاهش وزن این است که تا زمانی که گرسنه نشدیم چیزی نخوریم

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام دوستان من قدم 192 195 ( یه چن سالی هس اندازه نگرفتم ) وزنمم همینطو ولی فک کنم 90 تا به حدس خودم یه 5 کیلویی چربی دارم شکم و پهلو باهام البته چون قدم بلنده اینا اصلا دیده نمیشه فقط خودم میخوام هیکلم و یه سرو سامونی بدم همه جاشو به خصوص بازو وسینه و بالا تنه رو بعد چند سال دوری از بدن سازی دوباره میخوام جدددددددی شرو کنم ( اول میخوام چربی ا رو اب کنم بعد شرو کنم بدنسازیو البته همزمانو با استفاده از تمرینات هوازی )سوالم اینه که من یه سرچی زدم دیدم نقش خواب کافی و بخصوص تغذیه قبل و الخصوص بعد تمرین و قبل از خواب خییلیییییییییی مهمه ( قبل تمرین یه کربو پیچیده بزنی تا طول تمرین انرژِی کم نیاری و بعد تمرینم تا نیم ساعت یا یک ساعت اول تایم طلایی که میگن پرو تیین و کربو باکیفیت و زود جذب بزنی قبل خوابم یه پروتیین و کربو درحد کم دیر جذب بزنی که عزلاتت تحلیل نرن تو طول خواب ) تو سرچ کردن متوجه شدم غذاهایی رو داده بودن بعد تمری که مثلا دو تا سینه مرغ و 10 تا سفیده تخم مرغ سیب زمینی پخته و یه بشقاب ماکارونی و ........ که شما خودت بهتر در جریانی / من تقریبا از اول ماه اینده شرو میکنم باشگاه رفتنو حالا سوالم اینه من الان دانشجوم و وقت تهیه اینا رو ندارم و هزینشم خیییییلیییییی گرون در میاد خودم به ای ن فکر رسیدم که یه پودر پرو تتیین و یه کربو هیدرات با کیفیت بگیرم مصرف کنم . ب نظرت همین کارو کنم یا ازغذا استفاده کنم تا یه 2 . 3 ه ماهی بدن عادت کرد بعد مکمل مصرف کنم با اینکه میگن مکملا ضزز دارن واسه بدن هزینه اینا جند در میاد جنس اصلی ( من خودم چن تا از اشناهامون باشگاه دارن ولی نظر شمام میخوام کلا باید چیا مصرف کنم تو تاپیک خرید مکملم مطرح کردم لطفا مبسوط راهنمایی کنید

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
من تصمیم دارم این رژیمو بگیرم.
دوستان پیشنهادی ندارن؟ آخه واسه وعده های غذاییش هر کی یه چیزی میگه.
دوستا راست میگن واسه روز دوم 10 برگ کالباس خیلی زیاده..
وزنم62
قد 162
وزن هدف 55
کسی هست که این رژیمو گرفته باشه و وزنش برگشت نکرده باشه؟؟

Sent from my GT-I9300

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
خب دوستان !
يك ماه اين غذاي بچه مزخرف رو خورديم با جوانه گندم
وزنم 52 بود الانم 52 هست !

يك ماه هم بيشتر البته !

ميخوام گينر بخرم الان ...

چه ماركي پيشنهاد ميدين؟
و اينكه مصرفش چه جوريه؟ وزن 50 حساب كنين قد 180

يك ماه وقتم بي خود هدر رفت !

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
سلام دوستان من الان 5 ماه کار مىکنم تا 1 ماه پيش خوب بود بازوهام حجم گرفته بود الان ىک ماهيه زورم کم نشده ولى بازوهام شروع به کوچيک شدن کرده نميدونم اىراد داره ىا نه لطفا راهنماييم کنين چىکار کنم هيچ مکملى هم نميخورم اما خوراکم خوبه ميوه همه چى ميخورم قدم 176 وزنم 77

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
خب دوستان !
يك ماه اين غذاي بچه مزخرف رو خورديم با جوانه گندم
وزنم 52 بود الانم 52 هست !

يك ماه هم بيشتر البته !

ميخوام گينر بخرم الان ...

چه ماركي پيشنهاد ميدين؟
و اينكه مصرفش چه جوريه؟ وزن 50 حساب كنين قد 180

يك ماه وقتم بي خود هدر رفت !

ببین می خوام یه برنامه بهت بدم که روی بدن من خیلی خوب جواب داده
فقط باید طبق برنامه عمل کنی اگه فقط 1 روزشو خراب کنی دیگه قیدشو بزن چون واقعا نیاز به اراده قوی و نظم داره
من با این برنامه تو 65 روز 14 کیلو اضافه کردم (ماهیچه خشک بدون مکمل ورزشی!)
نکات:
1- این برنامه تا جایی پیش می ره که بدنتو پُر کنه و وقتی به حد نهاییش رسیدی (استاپ کرد) اون موقع باید بری سمت مکمل
2- اگر باشگاه می ری سعی کن در هفته بیشتر از 3 روز نری و هر بار بیشتر از 1 ساعت طول نکشه (یک روز در میان)
3- روزی حداقل باید 4 لیتر آب بخوری
4- ممکنه بعد یه مدت معدت قاطی کنه که البته طبیعیه، درست میشه :)
5- معجون روزانه (شیر + موز یا هرمیوه ای که با شیر بشه قاطی کرد + 10 قاشق سرلاک یا شیر خشک + 2 عدد تخم مرغ خام + یخ فراوون) با مخلوطکن با هم قاطی کن تو هر وعده غذایی یا یکی در میان یکی لیوان بخور، قبل خواب و صبحانه خیلی مهمه

اینم دانلود برنامه برای 7 روز هفته

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام دوستان من الان 5 ماه کار مىکنم تا 1 ماه پيش خوب بود بازوهام حجم گرفته بود الان ىک ماهيه زورم کم نشده ولى بازوهام شروع به کوچيک شدن کرده نميدونم اىراد داره ىا نه لطفا راهنماييم کنين چىکار کنم هيچ مکملى هم نميخورم اما خوراکم خوبه ميوه همه چى ميخورم قدم 176 وزنم 77

برنامه تمرینی رو تغییر دادید؟ کی برنامه نوشته براتون؟

بیشتر از **** هی پروتیینی استفاده کن قد و وزنت هم خوبه.

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
برنامه تمرینی رو تغییر دادید؟ کی برنامه نوشته براتون؟

بیشتر از **** هی پروتیینی استفاده کن قد و وزنت هم خوبه.

اره برنامه تغييرکرده يکى از اشناها بهم برنامه داده خودش يه مقدار از بدن سازى حاليشه ىعنى ميگين برنامش خوب نىست؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
نه شاید خواسته خشک کار کنید ست هاتون چندتایی هست معمولا؟

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
نه شاید خواسته خشک کار کنید ست هاتون چندتایی هست معمولا؟

8 تايى الان قبلا 12 اول بعد به ترتىب 10 8 و6
خيلى ممنون که جواب دادىن

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
با عرض سلام و خسته نباشین به همه ی اساتید و ورزشکاران محترم بدنساز
این باشگاه بدنسازی که راه انداختین خیلی خوبه فقط یه ایراد داره اونم اینه که هیچ ادرسی یا لینکی واسه آموزش تصویری نیس - فک کنم همه حرفمو قبول داشته باشن که آموزش تصویری نسبت به متنی خیلی بهتره
مثلا چی میشه هر یکی دو روز یکی از اساتید لینک دانلود یکی از حرکات ورزشی مثلا نشر خم رو بذاره ..؟؟
شاید الان خیلیا ندونن اصلا نشر خم چیه ...!!
اگه کسی از اساتید حرکتی یل فیلمی برای هفتی شدن بدن داره ممنون میشم بذاره و جوابم رو بده
خیلی ممنون
اینم یه لینک نشر از جانب بیت الله عباسپور یکی از قهرمانان بدنسازی ایران و یکی از شرکت کنندگان مسابقه مستر المپیا (اینجوری لینک بدین ):
host13.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/144/95259b04ece934fb57d4501b7e4389c4430059.mp4

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
كسي تمرين يا تغذيه بلد هست انجام بدم بازو هام روشت كنه چون هر كي به من ميرسه ميگه بازوها روشت نكرده ؟؟

سلام دوست عزیز - برات یه لینک دانلود فیلم آموزش فارسی تمرین بازو توسط ویکتور مارتینز رو گذاشتم - امیدوارم به دردت بخوره - (فقط ببخشین اگه حجمش یکمی بالاس) :
host13.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/228/2c9c9a4731cde5f8a01a67ce3df76701682160.mp4

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
سلام دوستان قد من 176 و وزنم 52 کیلو هست اگه میشه مکملی برای افزایش وزن البته با عوارض کم بهم معرفی کنید و اینکه قبلا در بچگی آسم خفیفی داشتم ولی الان مشکلی ندارم و اینکه من 2ساله بدلیل داشتن کنکور فعالیتی نداشتم والانم نمیتونم باشگاه برم ولی میتونم تو خونه کاری کنم تردمیل و دمبل و... داریم قصدم بیشتر رشد عضلات بالاتنه هست لطفا اگه میشه مکمل خوبی بهم معرفی کنید یا اگه برنامه ای دارید بهم بدید ممنون

بالا