• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام دوستان قد من 176 و وزنم 52 کیلو هست اگه میشه مکملی برای افزایش وزن البته با عوارض کم بهم معرفی کنید و اینکه قبلا در بچگی آسم خفیفی داشتم ولی الان مشکلی ندارم و اینکه من 2ساله بدلیل داشتن کنکور فعالیتی نداشتم والانم نمیتونم باشگاه برم ولی میتونم تو خونه کاری کنم تردمیل و دمبل و... داریم قصدم بیشتر رشد عضلات بالاتنه هست لطفا اگه میشه مکمل خوبی بهم معرفی کنید یا اگه برنامه ای دارید بهم بدید ممنون

اره مکمل بخور رو تردمیل بدو حتما وزن میگیری :p باید حتما بدنسازی بری مگرنه فقط شکم میاری مکملی رو هم که پیشناهد میکنم گینر استفاده کن خواستی چند مورد گینر دارم پ.خ بده.

SAEEDF1

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان برای جلوگیری از خستگی بیش از حد عضله و خستگی کلی چه راه هایی رو پیشنهاد میکنید ؟ ( قبل باشگاه و بعد باشگاه )

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
اره مکمل بخور رو تردمیل بدو حتما وزن میگیری :p باید حتما بدنسازی بری مگرنه فقط شکم میاری مکملی رو هم که پیشناهد میکنم گینر استفاده کن خواستی چند مورد گینر دارم پ.خ بده.
راستی فوتبالم میرم:pنه بدن سازی نیتونم برم ولی قیمت مکملو بفرست با عوارضش

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان برای جلوگیری از خستگی بیش از حد عضله و خستگی کلی چه راه هایی رو پیشنهاد میکنید ؟ ( قبل باشگاه و بعد باشگاه )

پمپ استفاده کن برو همه وزنه های باشگاه جمع کن :lol:

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
راستی فوتبالم میرم:pنه بدن سازی نیتونم برم ولی قیمت مکملو بفرست با عوارضش

پ.خ شد.

عوارضش هم اگر سالم بمونی و نمرده باشی فلج میشی یا کور و یا سکته و... :lol: بابا هیچ عوارضی نداره این عوارضش برای مصارف بالا هست نه کسی که به صورت اماتور استفاده میکنه.

H4RAR4T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ميشه سیستم hiit با تردميل رو بهم بگيد چجوري بايد كار كرد
16.gif

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام, 2 روز پیش با دمبل 10 کیلویی حرکات پهن شدن زیر بقل تمرین کردم
الان 1.5 روز زیر بقل سمت چیم و قسمت پشت بازو موقع حرکت درد می کنه
علت درد برای چیه؟؟
ممنون

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
پ.خ شد.

عوارضش هم اگر سالم بمونی و نمرده باشی فلج میشی یا کور و یا سکته و... :lol: بابا هیچ عوارضی نداره این عوارضش برای مصارف بالا هست نه کسی که به صورت اماتور استفاده میکنه.
داداش نمیشه نیم کیلو واسه ما بکشی جدا کنی:D4 کیلو زیاده:p

SAEEDF1

Registered User
لایک‌ها
21
یکی بیاد این بچه مدرسه ای ها رو جمع کنه سر دو تا رنگ مونده به هم فوش بدند

پمپ استفاده کن برو همه وزنه های باشگاه جمع کن :lol:

عزیز من کراتین مصرف نمیکنم میگی پمپ مصرف کن:D :rolleyes:

غذا ؟ پروتین مجاز ؟ یا .....

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
خوشم میاد کل ایران به جز کراتین مکمل دیگه ای رو نمیشناسن:lol: یعنی چی کراتین مصرف نمیکنم میگی پمپ مصرف کن مگه خدای نکرده کراتین تریاک هست و پمپ هم شیشه که اینطوری طبقه بندیش

میکنی:blink:

SAEEDF1

Registered User
لایک‌ها
21
خوشم میاد کل ایران به جز کراتین مکمل دیگه ای رو نمیشناسن:lol: یعنی چی کراتین مصرف نمیکنم میگی پمپ مصرف کن مگه خدای نکرده کراتین تریاک هست و پمپ هم شیشه که اینطوری طبقه بندیش

میکنی:blink:

عزیز من مگه گفتم این دو بد هست که استفاده نمیکنم حاجی حالا فکر میکنی فروشنده هستی و بقیه چیزی نمیدونند ، والا ما خودمون یه زمانی دلال اینجور مواد بودیم :D

حالا بگذریم که بعضی از دوستان با استفاده از پمپاژ سکته کردند :crying: زیر حرکت سنگین

میگم هنوز کارم به استفاده از کراتین نکشیده یعنی نیازی ندیدم چون بدون کراتین دارم حجم میگیرم و بدن رو میارم بالا

بعد شما میای یه دفعه میگی پمپ والا ما می مونیم چی بگیم

والا من از یکی از قهرمان های اسیا (عضو تیم ملی ) مشورت گرفتیم گلوتامین رو معرفی کرد

اما من منظور غذا و همینطور پروتئین هایی که باعث رفع خستگی میشوند رو نام ببرند

soheil74

Registered User
لایک‌ها
72
من یه سوال دارم از خدمت دوستان
من قدم 178 هستش و وزنم 84 بود
حدود 1ماه باشگاه رفتم و یه **** غذایی داشتم حدود 4 کیلو کم کردم!
حالا میخوام بدونم اگر از قرص های چربی سوز استفاده کنم پروسه کاهش وزنم سری تر انجام میشه یا نه؟!
ممنون

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
عزیز من مگه گفتم این دو بد هست که استفاده نمیکنم حاجی حالا فکر میکنی فروشنده هستی و بقیه چیزی نمیدونند ، والا ما خودمون یه زمانی دلال اینجور مواد بودیم :D

حالا بگذریم که بعضی از دوستان با استفاده از پمپاژ سکته کردند :crying: زیر حرکت سنگین

میگم هنوز کارم به استفاده از کراتین نکشیده یعنی نیازی ندیدم چون بدون کراتین دارم حجم میگیرم و بدن رو میارم بالا

بعد شما میای یه دفعه میگی پمپ والا ما می مونیم چی بگیم

والا من از یکی از قهرمان های اسیا (عضو تیم ملی ) مشورت گرفتیم گلوتامین رو معرفی کرد

اما من منظور غذا و همینطور پروتئین هایی که باعث رفع خستگی میشوند رو نام ببرند

اهان از اول بگو

خوب قبل تمرین کربو بیشتری بزن بر بدن یک ترفند دیگه قمقمه ات چندتا قند بنداز با اب وقتی تو باشگاه میخوری کمی انرژی میده.

بعد تمرین هم از پروتیین های زود حضم استفاده کن.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
من یه سوال دارم از خدمت دوستان
من قدم 178 هستش و وزنم 84 بود
حدود 1ماه باشگاه رفتم و یه **** غذایی داشتم حدود 4 کیلو کم کردم!
حالا میخوام بدونم اگر از قرص های چربی سوز استفاده کنم پروسه کاهش وزنم سری تر انجام میشه یا نه؟!
ممنون

سلام

با چربی سوز بله سریعتر میشه و بیشتر چربی سوخته میشه تا عضله.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوستان بسته به نام تاپیک و بخش پست بزنن و اینجا کل کل قرمز و آبی راه نندازن ..

melika0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
دوستان بزرگوار و اساتید محترم برای فرم گرفتن عضلات پشت چه حرکت هایی رو پیشنهاد میکنید ؟
اگه جوابم رو با لینک عکس یا فیلم بدید که دیگه خیلی ممنون میشم چون واضح تره و درصد خطا تو حرکت ها رو میاره پایین

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
محققان از دانشگاه های مختلف با بررسی‌های خود نوعی برنامه‌ی ورزشی به نام HIT معرفی کردند که بسیار کوتاه مدت است اما فواید ورزش بلندمدت را دارد.

به گزارش ایسنا، تحقیقات انجام شده نشان داده‌اند که می‌توان با انجام 3 دقیقه ورزش در هفته آمادگی جسمانی خود را تامین کرد. دکتر میشل موزلی مانند بسیاری از مردم، زیاد ورزش کردن را دوست ندارد و به دنبال راهی برای پیدا کردن آمادگی جسمانی با کمترین ورزش است. او حقایق تعجب‌برانگیزی در رابطه با HIT (تمرین با شدت زیاد) پیدا کرده است.

موزلی می‌گوید: «این یافته‌ها برخلاف آن چیزی است که سال‌ها در کلاس‌های پزشکی یاد گرفتیم و در کتاب‌ها خواندیم.»

موزلی می‌گوید آن‌چه که دریافته است دید و مسیر زندگی‌اش را تغییر داده. HIT به این شکل است که در دوره‌های بسیار کوتاه مدت ورزش سنگین انجام می‌دهیم و استراحت‌های چند ثانیه‌ای بین آنها داریم.

HIT جدید نیست اما به تازگی روی کار آمده است؛ زیرا محققان بیشتر به فواید آن پی برده‌اند. چندین نوع HIT وجود دارد که به طول مدت، شدت تمرین و اهداف ورزش بستگی دارد.

برای مثال انجام 10 دوی سرعت یک دقیقه‌ای با یک دقیقه استراحت در بین آن، 3 بار در هفته برای پیشرفت ماهیچه‌ها مناسب است و می‌تواند به اندازه‌ی چند ساعت دوچرخه‌سواری مفید باشد.

پروفسور مارتین گیبالا و همکارانش در دانشگاه ملک مستر کانادا، تحقیقاتی در این زمینه بر روی دانشجویان انجام داده‌اند و دریافته‌اند HIT می‌تواند به اندازه ورزش‌های استقامتی سنتی تاثیرگذار باشد، هم‌چنین کمتر زمان می‌برد.

در این آزمایش‌ها دانشجویان می‌بایست بر روی یک دوچرخه ثابت با تمام توان خود پدال می‌زدند. مطالعات نشان داد که حتی انجام HIT با شدت کمتر می‌تواند برای کسانی که پزشکانشان نگران سلامتی‌شان هستند و سنگین وزن‌تر هستند نیز مناسب باشد.

در این نوع HIT با شدت کمتر افراد حدود 95% ماکزیمم ضربان قلب را دارند.

استاد جیمی تیمون از دانشگاه بیرمنگام انگلیس نیز بر روی شیوه‌ای از HIT تحقیق کرده است، این نوع به گونه‌ای بود که در دوره‌های 20 ثانیه‌ای انجام می‌شد. او بیان کرده است که می‌توان سلامت را با انجام تنها 3 دقیقه HIT در هفته بالا برد.

این برنامه ورزشی HIT بسیار ساده است و می‌توان آن را بر روی دوچرخه ثابت به راحتی انجام داد:

1- اول خود را با دوچرخه گرم می‌کنید، سپس به مدت 20 ثانیه با تمام توان خود پدال می‌زنید.

2- برای چند دقیقه نفس می‌گیرید و آرام پدال می‌زنید، سپس دوباره به مدت 20 ثانیه به سرعت و شدت پدال می‌زنید.

3- سپس دوباره برای دو دقیقه نفس می‌گیرید و 20 ثانیه ورزش شدید آخر را انجام می‌دهید.

این نوع HIT را باید 3 بار در هفته انجام داد.

پروفسور نتمیسون این آزمایش را بر روی دکتر موزلی انجام داد. 4 هفته این برنامه ورزشی انجام شد و سپس آزمایش دیابت و انسولین از او گرفته شد. این آزمایش نشان داد که انجام HIT سه دقیقه‌ای می‌تواند 24% حساسیت انسولین را بالا ببرد.

حساسیت انسولین برای تعادل قند خون و گلوکز مهم است. وقتی که چیزی می‌خورید دستگاه گورش شما گلوکز را وارد جریان خون می‌کنند و این باعث ترشح انسولین می‌شود که به بافت‌های بدن کمک می‌کند قند و گلوکز را جذب کند. اگر حساسیت انسولین کاهش یابد، باید انسولین بیشتری در بدن ترشح شود تا میزان گلوکز متعادل باشد.

حساسیت انسولین پایین مقاومت انسولین نامیده می‌شود که باعث افزایش میزان انسولین، چربی و گلوکز در جریان خون می‌شود. این شرایط باعث ایجاد سندروم‌های متابولیک و افزایش احتمال بیماری‌های قلبی – عروقی، سکته قلبی و دیابت نوع 2 می‌شود.

هنوز کاملا مشخص نیست که HIT چگونه بر حساسیت انسولین تاثیر می‌گذارد. این قضیه می‌تواند به این دلیل باشد که HIT عضلات را بیشتر از ورزش‌های هوازی به کار می‌اندازد.

HIT به میزان 80% عضلات بدن را فعال می‌کند؛ در حالی که پیاده‌روی سریع و دوچرخه‌سواری 40% عضلات را به کار می‌گیرند. HIT نه تنها عضلات پا بلکه عضلات بالاتنه مانند دست و شانه را فعال می‌کند.

یکی از فواید ورزش این است که میزان گلوکز عضلات را کم می‌کند.

بعضی فواید هست که از ورزش‌های HIT حاصل نمی‌شود. برای مثال آمادگی هوازی بالا نمی‌رود. البته گفته می‌شود این اثر به ژن افراد نیز بستگی دارد. یکی از عواملی که می‌تواند کارآیی هوازی را بالا ببرد، توانایی بدن در دریافت و استفاده از اکسیژن است. هرچقدر قلب خونریزی بیشتری پمپاژ کند اکسیژن بیشتری به ماهیچه‌ها می‌رسد و احتمال بیماری‌ها و مرگ زودرس کمتر می‌شود.

به همین دلیل است که ورزش‌های هوازی برای سلامتی لازم هستند. الگوها نشان می‌دهند که هر فرد باید 150 دقیقه ورزش هوازی متعادل یا 70 دقیقه ورزش هوازی شدید در هفته انجام دهد. این ورزش‌ها می‌توانند دوچرخه‌سواری، پیاده‌روی، شنا و دو باشند.

منبع

leyli_64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان گلم من امروز اين رژيم رو گرفتم ففط كمي بيحالم خواستم بپرسم ميشه نهار شام تقسيم كرد و تو چند مرحله خورد

N I R V A N A

Registered User
لایک‌ها
11
فقط افراط نکنین توی هر کاری . چون خسته کننده میشه و ازش دست می کشید

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
این قرص های چربی سوز واقعا اثر دارن؟

من 116 بودم و با تردمیل خودم رو به 91 رسوندم.

قدم 180 هستش و فکر کنم یه 10 11 کیلویی باز اضافه وزن داشته باشم.

این قرص ها قیمتشون چنده و ایا عوارضی چیزی دارن؟ دهن مهن بدن رو سرویس نکنه !:D

بالا