ههه امان از دست تو.......:lol:حالا میخایی بگی داداشم بدنسازه که کتکت نزنیم کوچولو
ههه امان از دست تو.......:lol:حالا میخایی بگی داداشم بدنسازه که کتکت نزنیم کوچولو
داداش حقیقتش من رفتم هم 10 دادم هزینه برنامه باشگاه هم 10 برنامه غذا اما من و دوستام با هم رفتیم و برنامه ها باهم هیچ فرقی نمیکنه با این که بدن هامون فرق داره دنبال یه چیز حرفه ای هستم.......10 تومن بده به مربی یه برنامه غذایی بگیر دیگه
داداش این که پرخرج ترینه!!!!!!!!ما وسعمون نمیرسه...........سلام این بهترین کم هزینه ترین برنامه است
صبحانه : تخم مرغ شیر ومخلفات
میان وعده:سالاد الویه +دلستر
ناهار :به دلخواه همراه با دوغ
قبل از تمرین سیب زمینی +میوه+خرما
بعد از تمرین :ماکارونی
شام"به دلخواه همراه با ماست
هه هه نه داداش خرج میکنم ........ مزاح کردم........فردا مشخصاتم رو میزارم که دوستان اذیت نشن......با تشکر از همهسلام.
اول باید مشخص بشه برنامه غذایی برای چه موردی هست...افزایش وزن،کاهش وزن یا مریضی خاصی؟ یا اینکه منظور اینه که مثلا شنبه شب شام اشکنه بخورم یا تخم مرغ آپ پز! اگر منظورت بدنسازی هست که اصولا باید پول خرج کنی و خیلی چیزا باید تهیه کنی یا از برنامه غذاییت حذف کنی.
سلامت باشید
سلام این بهترین کم هزینه ترین برنامه است
صبحانه : تخم مرغ شیر ومخلفات
میان وعده:سالاد الویه +دلستر
ناهار :به دلخواه همراه با دوغ
قبل از تمرین سیب زمینی +میوه+خرما
بعد از تمرین :ماکارونی
شام"به دلخواه همراه با ماست
داداش مگه نمیگن سس نخورید ولی سالاد الویه که همش سسه!!!!!!1امروز مربیمون این برنامه غذایی رو بهم داد شاید به درد تو هم بخوره.
ممنوعات :
چیپس و پفک و آبمیوه و نوشابه و . . . خوردن آب با غذا
مجاز:
سبزیجات و سالاد (بدون سس)
خوردن لبنیات الزامی
گوشت قرمز مصرف بشه و سفیده تخم مرغ
شاگردشم که رفیقم بود اینو واسم نوشت :
هفته ای 2 بار ماکارانی
هفته ای 1 وعده تن ماهی
روزی 5 عدد سفیده تخم مرغ - سیب زمینی آب پز وسط صبحانه و ناهار سالاد الویه
عصرانه سالاد الویه عدسی
صبحانه 250 گرم پنیر - 2 عدد تخم مرغ و 1 لیوان شیر
بله تاثییر داره.
نه عوارض نداره برات پ.خ کردم.
سلام به همه ی دوستان من تازه میخوام بدنسازی رو شروع کنم 18 سالمه قد 180 وزن 80 ... یه برنامه تمرینی میخوام ..این باشگاهه مثل اینکه مربیه درست حسابی نداره !
و اینکه بدون مکمل و امپول و اینا هم میشه کار کرد ؟؟
ممنون از همه
کسی جواب ما رو نمیده ؟