lahij_web
کاربر تازه وارد
سلام دوست خوبم . اشتباه اولت اينه كه تو برنامه تمرينيت خبري از تمرين پاها نيست ؟! تمرين پشت چي ؟سلام .
من بعد از یک مدت استراحت دوباره رفتم بدنسازی ( زحمت کشیدی ! ) . حدود 2 هفته هست .
الآن برنامه باشگاه رو میزنم و با مربی باشگاه مشورت میکنم . یکسری حرفهایی زده میخواستم نظر شما رو بدونم .
اول اینکه برنامه من اینا هست :
روز اول :
پرس سینه : | 12 | 10 | 8 | 6 |
بالا سینه : 3x10
قفسه : 3x8
جلو بازو دمبل : 3x10
جلو بازو کششی : 4x12
ساعد : 4x12
روز دوم :
سرشانه هالتر : | 12 | 10 | 8 |
سرشانه با دمبل : 3x10
نشر از طرفین : 3x12
نشر جلو : 3x10
پشت بازو هالتر : 3x10
پشت بازو کششی : 4x12
( روز دوم شاید تعداد دفعاتش یکم مورد داشته باشه ( یعنی درست یادم نیومده باشه ) و روز سوم هم هست ولی من نمیزنم چون بیشتر پا هست و من پا کار نمیکنم )
میخواستم ببینم بنظر شما برنامه چطوره ؟
چیزی میخواد اضاف یا کم کنیم ؟
( در ضمن من قصد دارم 20 تا 25 کیلو وزن کم کنم )
یک سوال دیگه هم داشتم . دیروز من با مربی که صحبت کنم گفت سعی کن وزنه کمتر ولی تعداد بیشتری بزنی . گفتم مثلا چند تا گفت 20 تا 30 تا برای چربی سوزی خیلی بهتره !
میخواستم ببینم آیا تاثیری داره و آیا کمک میکنه ؟
تاثیرش خیلی هست یا نه ؟
منتظر جوابم .
یا علی
تو 2 تا از بزرگترين عضلات بدن رو جا گذاشتي . همون عضلاتي كه تمرين دادنش كل بدن رو به رشد تحريك ميكنه .
بهت پيشنهاد ميكنم فعلا 3 روز در هفته براي 5 هفته تمرين كني تا بدنت به تمرين عادت كنه و زير سازي شه براي تمرينات سخت و تقسيمي . البته اگه زحمت بگشي و ادامه بدي !
براي عضلاتت حركات پايه اي و چند مفصلي رو انتخاب كن .
مربيت هر كي بوده من بهش ارادت دارم ! ولي اصلا تعداتكرار ها ربطي به چربي سوزي نداره . همين تمرين پايي كه ميگم چون پا بزرگترين عضله بدنه ميتونه به به بالا رفتن متابوليسم بدن كمك كنه و حين تمرين چربي سوزي هم اتفاق بيفته . ضمنا باعث ساختن عضلات بيشتري در بدن ميشه كه اين نسبت اتفاق ميفته : عضله بيشتر = سوخت بيشتر در نتيجه چربي سوزي بيشتر.
ولي سعي كن دامنه تكرار ها بين 10 - 12 بمونه نه اينكه 30 40 تكرار ! هر از چند گاهي ميشه 30 تايي رفت اونم براي شوك وارد كردن .
بايد كل بدن رو تو يه جلسه تمرين بدي تا بدنت به چربي سوزي رو بياره . انتهاي تمرين هم 20 دقيقه دوئچرخه ثابت يا پياده روي سرعتي ميتونه مفيد باشه . كوهنوردي رو هم فراموش نكن . 1 يا 2 بار در هفته اول صبح .
راهنمايي هاي ديگري هم كه ميخواي ميتوني تو پاسخ من به سوال مشابه يه دوست ديگمون پيدا كني :
وب پاورليفتر _ پرسش و پاسخ
اينو هم بگم كه من خودم با اين مشكل اضافه وزن و چربي دار بودن بدن دست به گريبان بودم و راه غلبه بر اون رو خوب خوب بلدم .!