• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
من بعد از یک مدت استراحت دوباره رفتم بدنسازی ( زحمت کشیدی ! ) . حدود 2 هفته هست .
الآن برنامه باشگاه رو میزنم و با مربی باشگاه مشورت میکنم . یکسری حرفهایی زده میخواستم نظر شما رو بدونم .
اول اینکه برنامه من اینا هست :

روز اول :
پرس سینه : | 12 | 10 | 8 | 6 |
بالا سینه : 3x10
قفسه : 3x8
جلو بازو دمبل : 3x10
جلو بازو کششی : 4x12
ساعد : 4x12

روز دوم :
سرشانه هالتر : | 12 | 10 | 8 |
سرشانه با دمبل : 3x10
نشر از طرفین : 3x12
نشر جلو : 3x10
پشت بازو هالتر : 3x10
پشت بازو کششی : 4x12
( روز دوم شاید تعداد دفعاتش یکم مورد داشته باشه ( یعنی درست یادم نیومده باشه ) و روز سوم هم هست ولی من نمیزنم چون بیشتر پا هست و من پا کار نمیکنم )
میخواستم ببینم بنظر شما برنامه چطوره ؟
چیزی میخواد اضاف یا کم کنیم ؟
( در ضمن من قصد دارم 20 تا 25 کیلو وزن کم کنم )

یک سوال دیگه هم داشتم . دیروز من با مربی که صحبت کنم گفت سعی کن وزنه کمتر ولی تعداد بیشتری بزنی . گفتم مثلا چند تا گفت 20 تا 30 تا برای چربی سوزی خیلی بهتره !
میخواستم ببینم آیا تاثیری داره و آیا کمک میکنه ؟
تاثیرش خیلی هست یا نه ؟

منتظر جوابم .
یا علی
سلام دوست خوبم . اشتباه اولت اينه كه تو برنامه تمرينيت خبري از تمرين پاها نيست ؟! تمرين پشت چي ؟
تو 2 تا از بزرگترين عضلات بدن رو جا گذاشتي . همون عضلاتي كه تمرين دادنش كل بدن رو به رشد تحريك ميكنه .
بهت پيشنهاد ميكنم فعلا 3 روز در هفته براي 5 هفته تمرين كني تا بدنت به تمرين عادت كنه و زير سازي شه براي تمرينات سخت و تقسيمي . البته اگه زحمت بگشي و ادامه بدي !
براي عضلاتت حركات پايه اي و چند مفصلي رو انتخاب كن .
مربيت هر كي بوده من بهش ارادت دارم ! ولي اصلا تعداتكرار ها ربطي به چربي سوزي نداره . همين تمرين پايي كه ميگم چون پا بزرگترين عضله بدنه ميتونه به به بالا رفتن متابوليسم بدن كمك كنه و حين تمرين چربي سوزي هم اتفاق بيفته . ضمنا باعث ساختن عضلات بيشتري در بدن ميشه كه اين نسبت اتفاق ميفته : عضله بيشتر = سوخت بيشتر در نتيجه چربي سوزي بيشتر.
ولي سعي كن دامنه تكرار ها بين 10 - 12 بمونه نه اينكه 30 40 تكرار ! هر از چند گاهي ميشه 30 تايي رفت اونم براي شوك وارد كردن .
بايد كل بدن رو تو يه جلسه تمرين بدي تا بدنت به چربي سوزي رو بياره . انتهاي تمرين هم 20 دقيقه دوئچرخه ثابت يا پياده روي سرعتي ميتونه مفيد باشه . كوهنوردي رو هم فراموش نكن . 1 يا 2 بار در هفته اول صبح .
راهنمايي هاي ديگري هم كه ميخواي ميتوني تو پاسخ من به سوال مشابه يه دوست ديگمون پيدا كني :
وب پاورليفتر _ پرسش و پاسخ
اينو هم بگم كه من خودم با اين مشكل اضافه وزن و چربي دار بودن بدن دست به گريبان بودم و راه غلبه بر اون رو خوب خوب بلدم .!

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
ممنون از جوابتون . ولی من خودم از خیلی ها اینو شنیدم که تکرار زیاد در چربی سوزی موثر هست . یک روز هم که امتحان کردم خیلی فشار بهم وارد شد و خیلی عرق کردم . حالا نمیدونم شاید شما درست بگید .

بله درسته عضلات پا خیلی مهمه ! ولی من ارثی پاهام عضله ای هست . ( البته نه جوری که خطی باشه ! شل و افتاده نیست با اینکه اندازه اون بزرگ هست ولی چربیش کمه ) ساق پام هم که به خاطر اینکه خونمون بالای کوه هست هر روز کلی زور میزنه !

حالا با این حساب چی پیشنهاد میکنید به من .

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بگم كاملا اشتباهه بيخود نگفتم . به چند تا پست قبلي نگاه كن يكي ساعت تمرينش مثل شما بود كه راهنماييش كرديم .

سلام
کدوم پستو میگی چند ساعت قبل از خواب بهتره ورزش کرد ودر ضمن از مگامس جنسان استفاده میکنم بعلاوه کراتین که کراتین رو هم قبل از تمرین وهم بعد از تمرین به اندازه 3 - 4 گرم مصرف میکنم
و مگامسو صبح وبعد از تمرین مصرف میکنم در ضمن تر کیبات مگامس که کفتم 28 در صد پروتیین و68 در صد کربوهیدرات و امینو اسید شاخهدار bcaa داره ومولتی ویتامین وروغن ماهی (امگا) صبح وکلسیومو و شب مصرف میکنم و من کمبود وزن دارم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من هم با این مشکل مواجه شدم (تمرین زدگی). دقیقا از وقتی پائیز شد و هوا سرد شده روحیه من هم تحلیل رفت! تو تابستون تقریبا هر روز میرفتم باشگاه ولی الان خیلی هنر کنم هفته ای سه بار.
نه تنها از مکمل و ویتامین و ... استفاده نمیکنم، تغذیه ام چندان جالب نیست! احتیاج به یه برنامه غذایی ایده آل حس میشه! نمیدونم چرا انرژی و زورم هم کم شده... یه جوری شدم زیاد طاقت تحمل سختی رو ندارم! فکر کنم واسه همون زمستون باشه... حتی تعریق ام هم کمتر شده.
آقا مهدی میشه یه خورده راهنمایی کنی دلیل اش چیه؟!

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
بابا ماله شما ها خوبه ! من هنوز تمرین نرفته ! تمرین زده میشم ..... :خنده:
مهدی جان اومدی جواب ما رو هم بده .
یا علی

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام .
من بعد از یک مدت استراحت دوباره رفتم بدنسازی ( زحمت کشیدی ! ) . حدود 2 هفته هست .
الآن برنامه باشگاه رو میزنم و با مربی باشگاه مشورت میکنم . یکسری حرفهایی زده میخواستم نظر شما رو بدونم .
اول اینکه برنامه من اینا هست :

روز اول :
پرس سینه : | 12 | 10 | 8 | 6 |
بالا سینه : 3x10
قفسه : 3x8
جلو بازو دمبل : 3x10
جلو بازو کششی : 4x12
ساعد : 4x12

روز دوم :
سرشانه هالتر : | 12 | 10 | 8 |
سرشانه با دمبل : 3x10
نشر از طرفین : 3x12
نشر جلو : 3x10
پشت بازو هالتر : 3x10
پشت بازو کششی : 4x12
( روز دوم شاید تعداد دفعاتش یکم مورد داشته باشه ( یعنی درست یادم نیومده باشه ) و روز سوم هم هست ولی من نمیزنم چون بیشتر پا هست و من پا کار نمیکنم )
میخواستم ببینم بنظر شما برنامه چطوره ؟
چیزی میخواد اضاف یا کم کنیم ؟
( در ضمن من قصد دارم 20 تا 25 کیلو وزن کم کنم )

یک سوال دیگه هم داشتم . دیروز من با مربی که صحبت کنم گفت سعی کن وزنه کمتر ولی تعداد بیشتری بزنی . گفتم مثلا چند تا گفت 20 تا 30 تا برای چربی سوزی خیلی بهتره !
میخواستم ببینم آیا تاثیری داره و آیا کمک میکنه ؟
تاثیرش خیلی هست یا نه ؟

منتظر جوابم .
یا علی
سلام

شما باید زمان تمرین رو کم کنی یعنی استراحت بین ست ها رو برای چربی سوزی کم کنی.. یعنی بین هر ست 30 ثانیه استراحت کنی و نذاری نفست به حالت عادی برگرده یعنی نباید بذاری ضربان قلب پایین بیاد تا در حین تمرین چربی سوزی هم صورت بگیره کل یه جلسه تمرینی ت باید 40 دقیقه بیشتر طول نکشه. دامنه رو هم 10 تا 15 حفظ کن.

همونطور که دوستمون هم گفتن پا و زیر بغل رو هم فراموش نکن.

عضله فعال = مصرف کالری بیشتر (حتی در زمان استراحت) = چربی سوزی بیشتر

موفق باشی.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما آقای مهدی دجی
نظرت راجب کرمها یا پودر های پف کننده یا به قولی کلفت کننده صورت چیه وهمچنین یه دوتا از تمارین گردن برام بگو .و در ضمن عنوان کردی که اگه بخوای صورتت حجیم بشه باید اضافه چربی داشته باشی پس چرا جی کاتلر صورتش حجیمه اما اضافه چربی نداره

سلام

این عکسی که از آقای جی کاتلر تو آواتورت هست عکس دوران حجمه و جی کاتلر توی این عکس بین 10 تا 15 کیلو نسبت به دوران مسابقه سنگین تره و یه بخش اعظم این اضافه وزن هم چربی هست که توی صورتش هم جمع شده

در ضمن دارو ها و استرویید هایی که اینها مصرف می کنن همه عضلات بدن رو حجیم می کنه از جمله عضلات صورت...
و صورت هم مثل همه بدن تابع ژنتیک هست عکسهای تام پرنس رو دیدی؟؟ با وجود 110 کیلو عضله صورتش مثل معتاد ها لاغره یا مثلا فرانک زین که بدن عضلانی و صورت لاغر داره.
در مورد کرم هایی که گفتی چیزی نشنیدم اما به هر حال چیز های شیمیایی معمولا اثر موقتی دارند ...

frank_zane.jpg

موفق باشید.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
من هم با این مشکل مواجه شدم (تمرین زدگی). دقیقا از وقتی پائیز شد و هوا سرد شده روحیه من هم تحلیل رفت! تو تابستون تقریبا هر روز میرفتم باشگاه ولی الان خیلی هنر کنم هفته ای سه بار.
نه تنها از مکمل و ویتامین و ... استفاده نمیکنم، تغذیه ام چندان جالب نیست! احتیاج به یه برنامه غذایی ایده آل حس میشه! نمیدونم چرا انرژی و زورم هم کم شده... یه جوری شدم زیاد طاقت تحمل سختی رو ندارم! فکر کنم واسه همون زمستون باشه... حتی تعریق ام هم کمتر شده.

نکنه افسرده شدی؟؟ یه دکتر برو..

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید آقای دجی مهدی
اگه ممکنه به این سوالاتم که قبلا عنوان کرده بودم
اگه ممکنه شماهم جواب دهید شماره 835وپستی که تواین صفحه برای lahij_web عنوان کرده ام پاسخ دهید.

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز . اصلا توجيهي براي استفاده اين چيزها وجود نداره . صورت هم تنها از چربي تشكيل نشده كه با بالا رفتن درصد چربي بشه فقط و فقط بهش حجم ! داد . با تغذيه كامل و اصولي ميشه بدن رو از هر لحاظ تامين كرد . صورت هم جداي از اين برنامه نيست . حتي توصيه شده صورت رو هم از ماساژ دادن ( در واقع يه نوع تمرين براي فرم دادن و رشد عضلات صورت ) بي نصيب نزارين . حتما ميدوني كه آدامس جويدن خودش يه تمرين براي عضلات صورت و فك هست ! حالا حركات تمريني محركي براي رشد اون قسمت هايي از بدن هستند كه مد نظرته .
حركت شراگ هالتر به صورت ست هاي سنگين 8 تكراي ميتونه براي پرورش عضلات كول و گردن بهترين حركت باشه .
مضاف بر اين ميتوني از حركات گردن هم استفاده كني .
دو تا دمبل دستت بگيري ( ترجيحا نيمه سنگين ) و 20 تكرار گردن رو به سمت چپ و راست با حفظ كشش در پايين ترين نقطه انجام بدي . بعد دمبل ها رو پايين بزاري و سعي كني بدون خم كردن بدن به عقب و فقط با چرخش گردن به پشت سرت نگاه كني .
اين يه سوپرست عالي براي تقويت عضلات گردنه .
درباره پر شدن صورت هم به موازات پر شدن بدن و حجيم شدن عضلاتت همه قسمت ها تاثيرپذيري دارن كه خودت خواهي ديد !
موفق باشي . ولي يادت باشه :
همه چيز اون طور كه بوده زيباست ... سراغ چيزاي مصنوعي و شيمياييش نرو !
خیلی ممنون که راهنمایم کردید در ضمن تمرینات مخصوص کمر خیلی مهمه

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من یک بارفیکس خریدم و میخوام باهاش تمرین کنم
آیا میتونه به اندازه بدن سازی برای بالا تنه مفید باشه ؟
لطفا بگید چه تمرین هایی باهاش بکنم و اینکه تمرینات برای کجا خوبه ؟
آیا میشه سینه رو باهاش ساخت ؟

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1- چند ساعت قبل از خواب بهتره ورزش کرد 2- من کمبود وزن دارم

سلام عزيزم .
1- كي اين پيشنهاد رو به شما كرده ؟! من با دليل عرض كردم اين گفته اشتباهه .
2- تغذيه و استراحت كافي كليد رشد عضلاته و در اين بين تمرين يه محركه .

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من یک بارفیکس خریدم و میخوام باهاش تمرین کنم
آیا میتونه به اندازه بدن سازی برای بالا تنه مفید باشه ؟
لطفا بگید چه تمرین هایی باهاش بکنم و اینکه تمرینات برای کجا خوبه ؟
آیا میشه سینه رو باهاش ساخت ؟

سلام دوست خوبم .
بارفيكس يكي از فوق العاده ترين حركات براي رشد كل عضلات بالا تنه هست .
100% ميتونه افزايش قدرت و حجم رو برات در پي داشته باشه /
انواع مختلفي داره كه بسته به نوعش به يه قسمت از بدن ميشه فشار بيشتري آورد .
براي عضلات پايين پشت و بازو ها دست جمع مچ برعكس و براي عضلات بالاي پشت و بالاي سينه دست متوسط از جلو پيشنهاد ميشه . ضمن اينكه درجات سخت تري هم مثل تك دست و دست معكوس ( يكي از زير و يكي از رو ) هم هست كه بعد از كمي پيشرفت ميتونه ازشون استفاده كني .
در كنارش اگه شنا سوئدي يا پارالل و حركات ديپ رو ضيمه كني ميتونه براي امثال شما كه فرصت رفتن به باشگاه رو ندارن مفيد باشه .
ميتونه بعد از حركات كششي و گرم كردني از اين ترتيب استفاده كني تا يه تمرين تقريبا كامل داشته باشي :
شنا سوئدي دست متسط 15*3
شنا سوئدي دست باز انگشتان رو ه بيرون 10*3
شنا سوئدي دست جمه شصت ها به هم چسبيده 10*3
بارفيكس دست متوسط از جلو 3 ست 12 تكراري
بارفيكس دست باز از پشت 3 ست 10 تكراري
بارفيكس دست جمع مچ بر عكس 3 ست 10 تكراري
به صورت 2 يا 3 جلسه در هفته .
با همين سادگي به عضلات سينه . بالا سينه . پشت بازو . بازو . سرشانه و پشت فشار مياد .
موفق باشي

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
آیا اگه هر موقع خواستم تمرین کنم به بدن آسیب میزنه ؟
چون بارفیکس روی در اتاقمه و روزی چند بار که وارد اتاقم میشم دوست دارم بارفیکس برم !

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

سلام
دوستان ببخشید که انقدر دیر به دیر به تاپیک بسیار خوب تون سر می زنم، چون این گرفتاری ها و مشغله های کاری امانم رو بریده!
دوست خوبم Radiohead عزیز، من با تمام توان سعی می کنم جوابی برای سوال شما بنویسم که به شما کمک کنه، اما قبلش نیاز به توضیحات بیشتری هست که شما با پاسخ دادن به سوالات زیر به من کمک می کنید تا پاسخ بهتری براتون تنظیم کنم:

1- در حال حاضر چند روز در هفته تمرین می کنید و تایم و شدت آن در چه حدی است؟
2- چند روز در هفته تمرین می کردید با ذکر تایم و شدت تمرین؟
3- آیا اشتها یا میل به غذا خوردن رو از دست داده اید؟
4- اگر بله، بیشتر در کدام وعده ی غذایی است؟
5- شرح کاملی از عادات غذایی فعلی خود (از زمانی که احساس می کنید برنامه تان میزان نیست) ذکر کنید. (نوع صبحانه، ناهار، شام و سایر مواد غذایی ای که در طول شبانه روز مصرف می کنید و مقادیر مصرف هر کدام)
6- در ضمن تمرین بدن سازی رو از کی و با چه برنامه ای شروع کرده اید؟
7- وزن فعلی و قد و سایز یا Frame (درشتی جثه) خودتون رو ذکر کنید.
8- وضعیت خواب و استراحت تون چگونه است؟ (چند ساعت در روز می خوابید و ساعت خواب شبانه ی شما چه زمانی است؟)

امیدورام بتوانم برای شما جوابی که دست کم تا اندازه ای کمک تان کند آماده کنم.
موفق باشید.

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنماییت
آیا اگه هر موقع خواستم تمرین کنم به بدن آسیب میزنه ؟
چون بارفیکس روی در اتاقمه و روزی چند بار که وارد اتاقم میشم دوست دارم بارفیکس برم !

خواهش ميكنم .
نه خوب ! برا خودت برنامه بايد بزاري . ببين بيشتر از فشار وارد كردن به بدن استراحت و فرصت دادن براي ريكاوري مهمه !
سعي كن 3 بار در هفته 40 دقيقه وقت بزاري و تمرين كني .
گرم كردن + كششي + تمرين + سرد كردن بدن = كلا 40 دقيقه تمرين

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایlahij_web من خیلی از این طرز مصرفارو از هفته نامه های گزارش ورزشی وبشیر وغیره برداشته ام وخودم هم یه تغییراتی روش انجام دادهام اگه ممکنه یه برنامه خوب با این مکملها برام بنویس

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام ببخشید من شب قبل از خواب تمرین میکنم وبعد از 20 الی 30 دفیقه پروتیین و کراتین مصرف میکنم ومیخوابم ایا این طوری اشکالی داره

والا من نمی دونم! :f34r: خوب چیه؟ قرار نیست که همه چی رو بلد باشم!!

ولی به عنوان یه فرمول کلی : همیشه به بدن گوش کن ببین بدنت با چی حال می کنه شاید چیزی که برای هیچ کسی جواب نده برای شما جواب بده..

من خودم 7- 9 شب تمرین می کنم بعدش شام و بعدش م لالا!

اما اگه وقت کافی برای تمرین توی طور روز نداری پیشنهاد می کنم صبح زود تمرین کنی و بعد به فعالیت روزمره ادامه بدی تا توی طول روز با تغذیه به بدن مواد لازم رو برای رشد برسونی.

موفق باشی!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آقایlahij_web من خیلی از این طرز مصرفارو از هفته نامه های گزارش ورزشی وبشیر وغیره برداشته ام وخودم هم یه تغییراتی روش انجام دادهام اگه ممکنه یه برنامه خوب با این مکملها برام بنویس

مکمل ها رو هنوز نخوردی؟؟

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مکمل ها رو هنوز نخوردی؟؟

چرا بابا میخورم با کراتین الانم تقریبا 3 کیلو عضله اضافه کردهام(در عرض 1 ماه)
ودر ضمن امگا وکلسیوم و مولتی ویتامین مصرف میکنم
من ابتدا تو بدنم چربی داشتم لاغر بودم ولی چربی هم داشتم الان اثری از چربی نیست
و فکر میکنم دارم عضله سازی میکنم

بالا