سلام آقای مهدی دجی میخوام برنامه تمرینمو بگم اگه اشکالی داشت بفرمایید
شنبه:1.زیر بغل 2.جلو بازو 3. پا
یکشنبه:1. سینه 2. سرشانه 3. پشت بازو
دوشنبه: استراخت کامل
سه شنبه: 1.زیر بغل 2. جلو بازو 3. ساعد 4. شکم
چهارشنبه : سر شانه 2. پا
پنج شنبه : 1.سینه 2. پشت بازو 3. ساعد 4. شکم وکمر
جمعه: استرحت
هر روز تمرینم 50 الی 60 دفیفه وفت میبره نظرت چیه
چکار کردی که چاق شدی؟سلام
ممنون از مطالب خوبتون
عذر میخوام من چند ماه پیش بینیم رو عمل کردم و لاغری مفرط هم دارم . البته از 49 کیلو !!! خودم رو به 55 رسوندم . فکر کنم الان وقتش باشه که به جز **** و .... بدن سازی رو هم شروع کنم . میخواستم ببینیم فعالیت های بدنی شدید روی بینی اثر نا مطلوب نمیزاره ؟
چکار کردی که چاق شدی؟
میشه اینو بیشتر توضیح بدیکارایی که کردم : مشکل اولم این بود که خروجیم بیشتر از ورودیم بود ! یعنی بیشتر از اون چیزی که میخوردم از بدنم دفع میشد که با قرصای کلدینیوم سی مشکلم تا %90 رفع شد
مرسی
منم وزنم کمه
میشه اینو بیشتر توضیح بدی
منم برای مشکلی که الان دارم ، دارم کلودینیوم سی میخورم
شما این قرضو کی میخوردی؟من یه دونه قبل از خواب
این قرص چی میکنه؟
دوستان راهنمايی میخواستم پيرامون کار با دوچرخه ثابت / تقريبا 5 سالی میشه که يک دوچرخه ثابت Tunturi 250F دارم ولی تا به حال شايد 2 ساعت مفيد هم باها 'ش کار نکردم / هدف'م فقط کم کردن وزن هست // میخواستم ببينم برنامه خاصی دارين برای استفاده از این !؟ مثلا روزانه 2 ساعت رو چه درجه بزنم ؟ يا بر اساس مسافت کار کنم ؟ يا مقدار کالری ؟ نکته ديگه اینکه آيا این دوچرخه های ثابت برای زانو مضر هستند و بعد از مدتی دچار مشکل میشيم ؟
دوستان راهنمايی میخواستم پيرامون کار با دوچرخه ثابت / تقريبا 5 سالی میشه که يک دوچرخه ثابت Tunturi 250F دارم ولی تا به حال شايد 2 ساعت مفيد هم باها 'ش کار نکردم / هدف'م فقط کم کردن وزن هست // میخواستم ببينم برنامه خاصی دارين برای استفاده از این !؟ مثلا روزانه 2 ساعت رو چه درجه بزنم ؟ يا بر اساس مسافت کار کنم ؟ يا مقدار کالری ؟ نکته ديگه اینکه آيا این دوچرخه های ثابت برای زانو مضر هستند و بعد از مدتی دچار مشکل میشيم ؟
با یه روز در میون روزی 40 دقیقه سرعت کم شروع کم بعد یه هفته سرعت رو بیار بالا می تونی بستگی به زمانی که داری روز ها رو به تدریج به 6 روز هم برسونی تا یه ماه می تونی تغییرات زیادی مثل افزایش سرعت افزایش شیب روبدی و بعد یه مدت هم اینتروال بزن .![]()