• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویدر هایی که توی ایرانن ویدر درجه 3 هستند که معمولا بی خاصیت اند(مال خود آمریکا نیستند و متفرقه و تحت لیسانس پر می شن) من یه مگامس با یه ال کارنیتین از ویدر خریدم هیچ کدوم کار نکرد!!!!

ويدر هايي كه به دست شما رسيده تحت ليسانس بودند احتمالا ! و بي خاصيت .
من پايه مكملم ويدره و هم كراتينش و هم گلوتامينش مرغوب ترين نوع موجود در بازار ايران هستند .
ويدر اصل به راحتي پيدا نميشه .

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
ويدر هايي كه به دست شما رسيده تحت ليسانس بودند احتمالا ! و بي خاصيت .
من پايه مكملم ويدره و هم كراتينش و هم گلوتامينش مرغوب ترين نوع موجود در بازار ايران هستند .
ويدر اصل به راحتي پيدا نميشه .

من از پارس مکمل نماینده ش خریدم شما از کجا تهیه کردی؟؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
rroozbehh

Registered User
لایک‌ها
0
کسی جواب منو نمیده ؟
مثلا میشه سرشونه رو با بارفیکس تقویت کرد ؟
سلام
تو این برنامه 12 هفته ای که چند وقته دارم میزارم تو سایت مطالبی در مورد کار با بارفیکس هست که به دردت می خوره.مخصوصاً برنامه هفته پنجم.برو راهنمایی حرکت زدنو ( به به صورت word گذاشتم) download کن.امیدوارم بدردت بخوره

rroozbehh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
یه سوال داشتم از اساتید.من 25 ساله قدم 181 وزنم79 .یه مقدار چاقی موضعی تو قسمت شکم و پهلو دارم که برای آب کردنش حدود یک هفته است که دارم هر روز شنا می کنم و یه **** غذایی هم گرفتم و مصرف نوشیدنی های غیر مجاز رو هم کامل قطع کردم!(حدود یکماهه) و قراره این روال ادامه بدم.اما به نظر خودم پیشرفتی نداشتم.می خواستم ببینم برای سریع تر شدن آب شدن چربی ها و رو اومدن عضله ها از چه مکمل یا پروتئین یا. . . می تونم استفاده کنم که با یک ورزش هوازی همخونی داشته باشه و بشه ازش جواب خوبی گرفت.در ضمن اگر ممکنه نحوه مصرف،مارک مورد تائید و هر چیز دیگه که به نظرتون میاد بگین،ممنون می شم.;)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
تو این برنامه 12 هفته ای که چند وقته دارم میزارم تو سایت مطالبی در مورد کار با بارفیکس هست که به دردت می خوره.مخصوصاً برنامه هفته پنجم.برو راهنمایی حرکت زدنو ( به به صورت word گذاشتم) download کن.امیدوارم بدردت بخوره
ممنون
حتما استفاده میکنم

hdhamid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ...
مرسی از بابت تاپیک باحالتون... میرم سر اصل مطلب:
من 20 سالمه ,دو ساله بدنسازی کار میکنم, 183 قدمه و فقط 64 کیلو وزن دارم ...
حتی قبلا از مکمل استفاده کردم ولی شاید باور نکنین هیچ اثری نداشته ...
در این دو سال از نظر قدرتی خیلی فرق کردم اما از نظر حجمی خیلی توفیقی نداشتم, البته میدونم که استعداد این ورزشو ندارم ولی علاقه که دارم بنابراین دنبال بهترین راهکار برای این موضوع میگردم.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه ...
مرسی از بابت تاپیک باحالتون... میرم سر اصل مطلب:
من 20 سالمه ,دو ساله بدنسازی کار میکنم, 183 قدمه و فقط 64 کیلو وزن دارم ...
حتی قبلا از مکمل استفاده کردم ولی شاید باور نکنین هیچ اثری نداشته ...
در این دو سال از نظر قدرتی خیلی فرق کردم اما از نظر حجمی خیلی توفیقی نداشتم, البته میدونم که استعداد این ورزشو ندارم ولی علاقه که دارم بنابراین دنبال بهترین راهکار برای این موضوع میگردم.

از کجا فهمیدی استعداد این ورزش رو نداری؟؟

احتمالا مکمل تقلبی بوده

چند تا توصیه :
برنامه ت رو طوری تنظیم کن که مطمئن باشی تمرین زده نمی شی(علائم تمرین زدگی : بی حوصلگی عدم میل به تمرین درد عضلانی ماندگار و ...)

تغذیه ت رو OK کن

3 روز در هفته باشگاه برو و حتی یه جلسه ! واقعا حتی یه جلسه رو هم به هیچ بهانه ای نپیچون ...

اگه نتیجه نگرفتی هر چی خواستی بگو...

فعلا...

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
من برای یکی از دوستانم یک برنامه خوب نیاز دارم
ممنون میشم اگه کمک کنید:
قد: 180
وزن: 88

اگه مبتدی هست 3 ماه اول رو همون برنامه ای که تو دیوار همه باشگاه ها زدن بزنه ! استراحت بین ستها رو کم نگه داره و تکرار ها رو بالا (12-15)

فعلا...;)

hdhamid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایووووو ... جون داداش کراتینه تقلبی نبود... آخه یکی از رفیقام کفتر داره وقتی گفتم برا من اثر نداره گفت:تهشو بیار واسه کفتر من ... منم دادم بهش سر یه هفته نشده گفت کفترش شدن قد یه فیل.:D
اونوقت من هفته ای چهار جلسه میرم باشگاه.... قبلا سه جلسه میرفتم ولی اثر نداشت تازه روزی 5 وعده ام غذا میخورم... چیکنم حالا, راهی داره؟

omidlikestoknow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
میخواستم ببینم کسی تا حالا از nor-diol استفاده کرده تاثیر و عوارضش و ایا اینکه باعث ریزش مو میشه ؟
با تشکر از همه اساتید

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
ایووووو ... جون داداش کراتینه تقلبی نبود... آخه یکی از رفیقام کفتر داره وقتی گفتم برا من اثر نداره گفت:تهشو بیار واسه کفتر من ... منم دادم بهش سر یه هفته نشده گفت کفترش شدن قد یه فیل.:D
اونوقت من هفته ای چهار جلسه میرم باشگاه.... قبلا سه جلسه میرفتم ولی اثر نداشت تازه روزی 5 وعده ام غذا میخورم... چیکنم حالا, راهی داره؟

من که نفهمیدم چی گفتی:wacko:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اگه مبتدی هست 3 ماه اول رو همون برنامه ای که تو دیوار همه باشگاه ها زدن بزنه ! استراحت بین ستها رو کم نگه داره و تکرار ها رو بالا (12-15)

فعلا...;)
آخه ما ایران نیستیم
برنامه هم نداریم
میشه اون برنامه رو بگی ؟

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه ما ایران نیستیم
برنامه هم نداریم
میشه اون برنامه رو بگی ؟

برنامه پايه اي براي 4 تا 6 هفته اول برنامه ايه كه بايد عضلات بدن رو با حركات پايه اي و تركيبي تمرين بدي .
3 جلسه در هفته و با تغذيه و استراحت كافي .
گرم كردني و كششي 6 تا 8 دقيقه .
جلو ران با دستگاه 12*3
پرس پا 8*3
پرس سينه هالتر 10*3
بارفيكس از جلو دست بازتر از عرض شانه 8*3
سرشانه هالتر از جلو 10*3
پشت بازو سيمكش 12*3
جلوبازو هالتر ايستاده 10*3
شكم كرانچ 25*3
كششي و سرد كردني.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
برنامه پايه اي براي 4 تا 6 هفته اول برنامه ايه كه بايد عضلات بدن رو با حركات پايه اي و تركيبي تمرين بدي .
3 جلسه در هفته و با تغذيه و استراحت كافي .
گرم كردني و كششي 6 تا 8 دقيقه .
جلو ران با دستگاه 12*3
پرس پا 8*3
پرس سينه هالتر 10*3
بارفيكس از جلو دست بازتر از عرض شانه 8*3
سرشانه هالتر از جلو 10*3
پشت بازو سيمكش 12*3
جلوبازو هالتر ايستاده 10*3
شكم كرانچ 25*3
كششي و سرد كردني.
خیلی ممنونم

sajadonline

Registered User
لایک‌ها
3
آقا ميخوام دور بازوم زياد بشه قبلا 27 سانت بود الان 29 ميخوام برسونمش به 40 ، 50 :D

چيكار بايد بكنم ؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
اساتید محترم و ورزشکار، یک سوال

من تو همین تاپیک ، چند پست در مورد L-carnitin خوندم.
یکی از دوستان میخواد مصرف کنه برا چربی سوزی ..
البته **** و ورزش هم در کنارش هست.
توصیه خاصی میشه در این مورد ؟ چه مارکی از این مکمل خوبه ؟
به این دوست ما یه شربت دادن از شرکت Promaxnotrition که میگه احساس خوبی از برچسب های روی شیشه نداره، انگار که قلابیه ...
کارنیتین 1000 هم هست، شربت هم هست.
ممنون

eksir9000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دو سوال در مورد whey Albumin دارم
روی برچسب محصول نوشته : " 4 پیمانه از پودر را (حدود 165 گرم) به 533 میلی لیتر شیر پاستوریزه یا آب اضافه کاملا مخلوط نمایید و خنک بنوشید."
سوال من اینه وعده مصرفی اینجا یعنی چی؟ یعنی اینکه این 4 پیمانه رو مثلا 1 ساعت بعد از تمرین یک جا بخوریم یا اینکه میشه در طول روز این 4 پیمانه رو در 4 نوبت خورد؟؟

سوال بعدی اینکه باز روی برچسب نوشته : " مقادیر مصرف بر حسب وزن جنس طول دوره مصرف رعایت شود"
من وزنم 53 کیلوگرم و قد 178 سانتی متر .... 1 ماه هم میخوام از این مکمل استفاده کنم ... چقدر باید مصرف کنم؟
و آخر اینکه مصرف این مکمل با کراتین مشکلی نداره ؟
با تشکر

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
من دو سوال در مورد whey Albumin دارم
روی برچسب محصول نوشته : " 4 پیمانه از پودر را (حدود 165 گرم) به 533 میلی لیتر شیر پاستوریزه یا آب اضافه کاملا مخلوط نمایید و خنک بنوشید."
سوال من اینه وعده مصرفی اینجا یعنی چی؟ یعنی اینکه این 4 پیمانه رو مثلا 1 ساعت بعد از تمرین یک جا بخوریم یا اینکه میشه در طول روز این 4 پیمانه رو در 4 نوبت خورد؟؟

سوال بعدی اینکه باز روی برچسب نوشته : " مقادیر مصرف بر حسب وزن جنس طول دوره مصرف رعایت شود"
من وزنم 53 کیلوگرم و قد 178 سانتی متر .... 1 ماه هم میخوام از این مکمل استفاده کنم ... چقدر باید مصرف کنم؟
و آخر اینکه مصرف این مکمل با کراتین مشکلی نداره ؟
با تشکر

وعده مصرفی که ذکر کردید یک وعده استاندارد هست که می تونید 1 بار یا 2 بار در روز مصرف کنید اما برای شروع از نصف این مقدار هم هم می تونید شروع کنید...

توصیه شده که 1 ساعت قبل و بعد از مصرف کراتین شیر مصرف نکنید...

موفق باشید

بالا