• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Kingdown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا اینجا تمام گفتگوها پیرامون ورزش فوتباله مگه کسی پرورش اندام کار نمی کنه:(

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
اتفاقا اینجا(یعنی تو این تاپیک ) فقط بحث پرورش اندامه!

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دارم خدمت تمام ورزشکارای این سایت خصوصا بادی بیلدینگ کارا و ورزشکارای قدرتی که اکثرا تو این بخش جمع هستن .خیلی خوشحالم که بعد از گذشت 2سال از ورودم به این سایت اولین مطلبمو تو این بخش مینویسم.:)
یک سوالی داشتم که اگه جوابمو بدین ممنونتون میشم.
من دو ماهی میشه که تو این رشته فعالیتمو شروع کردم علتشم ایجاد تناسب اندام و افزایش وزن و حجم بدنم هست.برای این کار 4وعده غذایی بهمراه 6جلسه تمرین درهفته دارم تو این دو ماهه حدود 9کیلو وزنم زیاد شده البته اینو باید قبلش میگفتم که دو ماه قبل وزنم 53 کیلو بود و قدم حدود171سانتیمتر .
حالا اینجا چند تا سوال دارم اول اینکه من تصمیم دارم در میان مدت وزنمو به حدود 80کیلو برسونم میخاستم بدونم چنین چیزی امکان داره یانه. دوم اینکه 40روز اول بطور متوسط روزی 150گرو وزنم زیاد میشد اما 3-4هفته ای میشه که بطور متوسط روزی 100گرم وزنم زیاد میشه میشه بگین علتش چیه وباید چکار کنم که دوباره با همون نرخ رشد سابق وزنم زیاد بشه .اینو هم بگم که برنامه غذاییمو تغییر ندادم.
سوال آخرم اینکه با توجه به اینکه اشتهام زیاد نیست راهی وجود داره که اشتهامو زیاد کنم یانه درضمن از هیچ مکملی هم استفاده نمیکنم.
از پاسختون کمال تشکرو دارم.:)

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بهترین روش برای کوچک کردن یا آب کردن شکم چیه؟
من هر هفته 4-5 شب دو میزنم هر بار هم حدود 3 کیلومتر و همین مقدار هم پیاده بر می گردم
ولی تاثیر زیادی در کاهش حجم شکمم نداره من 180 قد و وزن 85 کیلو
نحوه صحیح دویدن چگونه هست منظورم اینه زمان و تکرار

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
من هر هفته 4-5 شب دو میزنم هر بار هم حدود 3 کیلومتر و همین مقدار هم پیاده بر می گردم

باسلام

زمان دو 30 تا 45 دقیقه پیشنهاد میشه

بهترین نوع دویدن دویدن اینتروال یعنی دویدن با سرعت و شدت متغیر : شما 5 دقیقه آهسته می دوید بعد 10 دقیقه سریع بعد 10 دقیقه معمولی بعد 5 دقیقه با حداکثر شدت و به همین منوال...

می تونید برای تسریع چربی سوزی از تمرین با وزنه به عنوان مکمل استفاده کنید

به خاطر داشته باشید همه این کارها بدون **** غذایی مناسب بی نتیجه خواهد بود!

موفق باشید

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام
شما روزی 50 کیلومتر هم بدویی تاثیر خوبی رو شکم نداره .

سعی کن هر روز دراز و نشست بری .

یه وزنه ی 5 کیلویی بذار رو سینه , برو پایین و بیا بالا , هنگام این کار زبانت رو بچسبون به سقف دهان و نفس بکش تا به ستون فقراتت فشار نیاد.

اگه هم بتونی از سطح افقی هنگام دراز کشیدن پایین تر بری برای زیر شکم خیلی خوبه.

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون میشم اگه کسی جواب سوالات منو میداد:rolleyes:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
شما روزی 50 کیلومتر هم بدویی تاثیر خوبی رو شکم نداره .

سعی کن هر روز دراز و نشست بری .

یه وزنه ی 5 کیلویی بذار رو سینه , برو پایین و بیا بالا , هنگام این کار زبانت رو بچسبون به سقف دهان و نفس بکش تا به ستون فقراتت فشار نیاد.

اگه هم بتونی از سطح افقی هنگام دراز کشیدن پایین تر بری برای زیر شکم خیلی خوبه.

تایید نمیشه! مثل اینه که آدامس بجوی کل چربی صورتت آب شه!

البته دراز نشست حرکت خوبی برای فعال کردن عضلات شکمه اما افراط در انجام این حرکت باعث فشار به ستون فقرات میشه

در تمام دنیا اولین حرکت برای چربی سوزی دو هست!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام دوستان
یه مشاوره میخواستم
یه زمانی هیکلم خیلی خوب بود
ولی چند وقتیه به علت بخور بخواب یه مقدار کمی شکم و متاسفانه پهلو اوردم
بهترین کار برای از بین بردن این دوتا چیه؟
ضمنا حوصله باشگاه ندارم یه چیزی باشه تو خونه قابل انجام باشه
ممنون
بعد لطفا برنامه ای که میدید توش بگید معمولا چقدر زمان لازمه برای هر کیلو کم کردن

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام دوستان
یه مشاوره میخواستم
ممنون
بعد لطفا برنامه ای که میدید توش بگید معمولا چقدر زمان لازمه برای هر کیلو کم کردن
دمبل داري؟ هالتر؟ نيمكت؟ بارفيكس؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
یه مشاوره میخواستم
ممنون

اگه حوصله نداری بهتره اصلا شروع نکنی چون ممکنه وسطش خسته بشی بعد ول کنی بعد بد تر از اولش میشه!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
یه مشاوره میخواستم
ممنون

اگه حوصله نداری بهتره اصلا شروع نکنی چون ممکنه وسطش خسته بشی بعد ول کنی بعد بد تر از اولش میشه!

هر وقت تصمیم گرفتی شروع کن!

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاتو پست940 ما چند تا سوال کردیم اما مثل اینکه اینجا کسی تازه واردارو تحویل نمیگیره :(

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام دارم خدمت تمام ورزشکارای این سایت خصوصا بادی بیلدینگ کارا و ورزشکارای قدرتی که اکثرا تو این بخش جمع هستن .خیلی خوشحالم که بعد از گذشت 2سال از ورودم به این سایت اولین مطلبمو تو این بخش مینویسم.:)
یک سوالی داشتم که اگه جوابمو بدین ممنونتون میشم.
من دو ماهی میشه که تو این رشته فعالیتمو شروع کردم علتشم ایجاد تناسب اندام و افزایش وزن و حجم بدنم هست.برای این کار 4وعده غذایی بهمراه 6جلسه تمرین درهفته دارم تو این دو ماهه حدود 9کیلو وزنم زیاد شده البته اینو باید قبلش میگفتم که دو ماه قبل وزنم 53 کیلو بود و قدم حدود171سانتیمتر .
حالا اینجا چند تا سوال دارم اول اینکه من تصمیم دارم در میان مدت وزنمو به حدود 80کیلو برسونم میخاستم بدونم چنین چیزی امکان داره یانه. دوم اینکه 40روز اول بطور متوسط روزی 150گرو وزنم زیاد میشد اما 3-4هفته ای میشه که بطور متوسط روزی 100گرم وزنم زیاد میشه میشه بگین علتش چیه وباید چکار کنم که دوباره با همون نرخ رشد سابق وزنم زیاد بشه .اینو هم بگم که برنامه غذاییمو تغییر ندادم.
سوال آخرم اینکه با توجه به اینکه اشتهام زیاد نیست راهی وجود داره که اشتهامو زیاد کنم یانه درضمن از هیچ مکملی هم استفاده نمیکنم.
از پاسختون کمال تشکرو دارم.:)
البته 80 برای شما وزن زیادیه و بهترین وزن برای شما 70 تا 75 هست و بیشتر از اون احتمالا خیلی سخت اضافه میشه. این هم طبیعیه که بعد از یک مدت نرخ افزایش وزن کم میشه یعنی شما تو ماه اول ممکنه 5 کیلو زیاد کنی تو ماه دوم 4 تو ماه سوم 3 و به همین ترتیب تا یه وزنی که دیگه تقریبا ثابت میمونه. برای افزایش بیشتر وزن باید در هر جلسه سعی کنید یا تعداد ست ها رو بیشتر کنید یا تعداد تکرارها رو و یا وزنه رو سنگین تر کنی. چیزی که تو تمرین مهمه اینه که تو هر ست حرکت اینقدر تکرار بشه که دیگه عضله قادر به ادامه حرکت نباشه و به مرز ناتوانی برسه و بعد از یه استراحت حدود 45 ثانیه ست بعدی شروع بشه. معمولا 3-4 ست برای هر حرکت توصیه میشه. اگه عضله تا رسیدن به ناتوانی تحت فشار قرار نگیره مثلا شما 10 تکرار انجام بدی و استراحت کنی در حالیکه قادر بودی 3 تکرار دیگه هم انجام بدی این ست کاملا بیهوده بوده و شما انرژی رو بیهوده تلف کردی.
پس مهمه که برای افزایش بیشتر وزن در هر جلسه سعی بشه از جلسه قبل فشار بیشتری به عضله وارد بشه چه از طریق افزایش وزنه و چه از طریق افزایش تعداد حرکت و معمولا بعد از هر 6 ماه کلا برنامه تمرین باید تغییر کنه تا بدن به شرایط تمرین عادت نکنه.
برای افزایش اشتها هم قرصهایی هست ولی به نظر من لزومی نداره شما باید سعی کنی هر روز از روز قبل بیشتر غذا بخوری که کار سختی نیست. استفاده نکردن از مکلمل هم اشتباهه شما باید به همراه غذا از مکمل استفاده کنی.

4039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابت جوابی که به من دادی آقا مصطفی دست و پنجت درد نکنه .به نکات خیلی خوبیو که فکر میکنم حاصل تجربیاتت هست اشاره کردی سعی میکنم تو برنامه تمرینیم از نکاتی که بهشون اشاره کردی استفاده کنم .:)
موفق باشی.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
گفتم حوصله باشگاه رفتن رو ندارم
ولی تو خونه مشکلی نیست

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به عزيزان
اسم من رضا ولي الهي قهرمان 80 كيلوي كشور هستم

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0