سلام
بهترین روش برای کوچک کردن یا آب کردن شکم چیه؟
من هر هفته 4-5 شب دو میزنم هر بار هم حدود 3 کیلومتر و همین مقدار هم پیاده بر می گردم
ولی تاثیر زیادی در کاهش حجم شکمم نداره من 180 قد و وزن 85 کیلو
نحوه صحیح دویدن چگونه هست منظورم اینه زمان و تکرار
شما روزی 50 کیلومتر هم بدویی تاثیر خوبی رو شکم نداره .سلام
بهترین روش برای کوچک کردن یا آب کردن شکم چیه؟
من هر هفته 4-5 شب دو میزنم هر بار هم حدود 3 کیلومتر و همین مقدار هم پیاده بر می گردم
ولی تاثیر زیادی در کاهش حجم شکمم نداره من 180 قد و وزن 85 کیلو
نحوه صحیح دویدن چگونه هست منظورم اینه زمان و تکرار
شما روزی 50 کیلومتر هم بدویی تاثیر خوبی رو شکم نداره .
سعی کن هر روز دراز و نشست بری .
یه وزنه ی 5 کیلویی بذار رو سینه , برو پایین و بیا بالا , هنگام این کار زبانت رو بچسبون به سقف دهان و نفس بکش تا به ستون فقراتت فشار نیاد.
اگه هم بتونی از سطح افقی هنگام دراز کشیدن پایین تر بری برای زیر شکم خیلی خوبه.
دمبل داري؟ هالتر؟ نيمكت؟ بارفيكس؟سلام دوستان
یه مشاوره میخواستم
یه زمانی هیکلم خیلی خوب بود
ولی چند وقتیه به علت بخور بخواب یه مقدار کمی شکم و متاسفانه پهلو اوردم
بهترین کار برای از بین بردن این دوتا چیه؟
ضمنا حوصله باشگاه ندارم یه چیزی باشه تو خونه قابل انجام باشه
ممنون
بعد لطفا برنامه ای که میدید توش بگید معمولا چقدر زمان لازمه برای هر کیلو کم کردن
سلام دوستان
یه مشاوره میخواستم
ممنون
بعد لطفا برنامه ای که میدید توش بگید معمولا چقدر زمان لازمه برای هر کیلو کم کردن
سلام دوستان
یه مشاوره میخواستم
ممنون
البته 80 برای شما وزن زیادیه و بهترین وزن برای شما 70 تا 75 هست و بیشتر از اون احتمالا خیلی سخت اضافه میشه. این هم طبیعیه که بعد از یک مدت نرخ افزایش وزن کم میشه یعنی شما تو ماه اول ممکنه 5 کیلو زیاد کنی تو ماه دوم 4 تو ماه سوم 3 و به همین ترتیب تا یه وزنی که دیگه تقریبا ثابت میمونه. برای افزایش بیشتر وزن باید در هر جلسه سعی کنید یا تعداد ست ها رو بیشتر کنید یا تعداد تکرارها رو و یا وزنه رو سنگین تر کنی. چیزی که تو تمرین مهمه اینه که تو هر ست حرکت اینقدر تکرار بشه که دیگه عضله قادر به ادامه حرکت نباشه و به مرز ناتوانی برسه و بعد از یه استراحت حدود 45 ثانیه ست بعدی شروع بشه. معمولا 3-4 ست برای هر حرکت توصیه میشه. اگه عضله تا رسیدن به ناتوانی تحت فشار قرار نگیره مثلا شما 10 تکرار انجام بدی و استراحت کنی در حالیکه قادر بودی 3 تکرار دیگه هم انجام بدی این ست کاملا بیهوده بوده و شما انرژی رو بیهوده تلف کردی.سلام دارم خدمت تمام ورزشکارای این سایت خصوصا بادی بیلدینگ کارا و ورزشکارای قدرتی که اکثرا تو این بخش جمع هستن .خیلی خوشحالم که بعد از گذشت 2سال از ورودم به این سایت اولین مطلبمو تو این بخش مینویسم.![]()
یک سوالی داشتم که اگه جوابمو بدین ممنونتون میشم.
من دو ماهی میشه که تو این رشته فعالیتمو شروع کردم علتشم ایجاد تناسب اندام و افزایش وزن و حجم بدنم هست.برای این کار 4وعده غذایی بهمراه 6جلسه تمرین درهفته دارم تو این دو ماهه حدود 9کیلو وزنم زیاد شده البته اینو باید قبلش میگفتم که دو ماه قبل وزنم 53 کیلو بود و قدم حدود171سانتیمتر .
حالا اینجا چند تا سوال دارم اول اینکه من تصمیم دارم در میان مدت وزنمو به حدود 80کیلو برسونم میخاستم بدونم چنین چیزی امکان داره یانه. دوم اینکه 40روز اول بطور متوسط روزی 150گرو وزنم زیاد میشد اما 3-4هفته ای میشه که بطور متوسط روزی 100گرم وزنم زیاد میشه میشه بگین علتش چیه وباید چکار کنم که دوباره با همون نرخ رشد سابق وزنم زیاد بشه .اینو هم بگم که برنامه غذاییمو تغییر ندادم.
سوال آخرم اینکه با توجه به اینکه اشتهام زیاد نیست راهی وجود داره که اشتهامو زیاد کنم یانه درضمن از هیچ مکملی هم استفاده نمیکنم.
از پاسختون کمال تشکرو دارم.![]()
دمبل دارمدمبل داري؟ هالتر؟ نيمكت؟ بارفيكس؟
گفتم حوصله باشگاه رفتن رو ندارماگه حوصله نداری بهتره اصلا شروع نکنی چون ممکنه وسطش خسته بشی بعد ول کنی بعد بد تر از اولش میشه!