tuge_life
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 127
- لایکها
- 0
گفتم حوصله باشگاه رفتن رو ندارم
ولی تو خونه مشکلی نیست
اصلا نيازي به باشگاه نداري
مشخصاتتو بهم بده يه برنامه بهت ميدم
ok ؟
گفتم حوصله باشگاه رفتن رو ندارم
ولی تو خونه مشکلی نیست
مرسیاصلا نيازي به باشگاه نداري
مشخصاتتو بهم بده يه برنامه بهت ميدم
ok ؟![]()
سلام
بهترین روش برای کوچک کردن یا آب کردن شکم چیه؟
من هر هفته 4-5 شب دو میزنم هر بار هم حدود 3 کیلومتر و همین مقدار هم پیاده بر می گردم
ولی تاثیر زیادی در کاهش حجم شکمم نداره من 180 قد و وزن 85 کیلو
نحوه صحیح دویدن چگونه هست منظورم اینه زمان و تکرار
مرسی
قد 183
وزن 93
البته کلا سنگینم و فکر کنم 10 کیلو اضافه داشته باشم
چون اون موقع ها که حسابی رو فرم بودم حدود 80 بودم
سن 22
دیگه چه مشخصاتی باید بدم؟
راستی شما مجید دانیالی رو میشناسی
از اقوام هستن و قهرمان کشور هستن ولی نمیدونم تو چه وزنی
میدونم سنگینه فقط![]()
دوستان لطفا يه نظري هم به ما بندازين
من الان23سالمه قد189و وزن74 دارم و تو20سالگي حدود 80 كيلو بودم يعني كلا بدم نبودم اما حالا نمي تونم وزنمو زياد كنم .تابستون پارسال يه ماه باشگاه رفتم ديدم تازه وزنم كم كردم البته قبول دارم خيلي شل كار مي كردم اما الان دو ماه كه جدي ميرم و با اينكه عضلاتم كمي قوي شده و حجمشون زياد تر شده اما وزنم همونه كه هست:blink: تا اينكه امروز كراتين خريدم تا ببينم چي ميشه؟!!
به نظر شما بهتره چي كار كنم در ضمن خيلي زياد نمي تونم بخورم عادي مي خورم
![]()
سلام دارم خدمت تمام ورزشکارای این سایت خصوصا بادی بیلدینگ کارا و ورزشکارای قدرتی که اکثرا تو این بخش جمع هستن .خیلی خوشحالم که بعد از گذشت 2سال از ورودم به این سایت اولین مطلبمو تو این بخش مینویسم.![]()
یک سوالی داشتم که اگه جوابمو بدین ممنونتون میشم.
من دو ماهی میشه که تو این رشته فعالیتمو شروع کردم علتشم ایجاد تناسب اندام و افزایش وزن و حجم بدنم هست.برای این کار 4وعده غذایی بهمراه 6جلسه تمرین درهفته دارم تو این دو ماهه حدود 9کیلو وزنم زیاد شده البته اینو باید قبلش میگفتم که دو ماه قبل وزنم 53 کیلو بود و قدم حدود171سانتیمتر .
حالا اینجا چند تا سوال دارم اول اینکه من تصمیم دارم در میان مدت وزنمو به حدود 80کیلو برسونم میخاستم بدونم چنین چیزی امکان داره یانه. دوم اینکه 40روز اول بطور متوسط روزی 150گرو وزنم زیاد میشد اما 3-4هفته ای میشه که بطور متوسط روزی 100گرم وزنم زیاد میشه میشه بگین علتش چیه وباید چکار کنم که دوباره با همون نرخ رشد سابق وزنم زیاد بشه .اینو هم بگم که برنامه غذاییمو تغییر ندادم.
سوال آخرم اینکه با توجه به اینکه اشتهام زیاد نیست راهی وجود داره که اشتهامو زیاد کنم یانه درضمن از هیچ مکملی هم استفاده نمیکنم.
از پاسختون کمال تشکرو دارم.![]()
سلام
من دو سوال در مورد whey Albumin دارم
روی برچسب محصول نوشته : " 4 پیمانه از پودر را (حدود 165 گرم) به 533 میلی لیتر شیر پاستوریزه یا آب اضافه کاملا مخلوط نمایید و خنک بنوشید."
سوال من اینه وعده مصرفی اینجا یعنی چی؟ یعنی اینکه این 4 پیمانه رو مثلا 1 ساعت بعد از تمرین یک جا بخوریم یا اینکه میشه در طول روز این 4 پیمانه رو در 4 نوبت خورد؟؟
سوال بعدی اینکه باز روی برچسب نوشته : " مقادیر مصرف بر حسب وزن جنس طول دوره مصرف رعایت شود"
من وزنم 53 کیلوگرم و قد 178 سانتی متر .... 1 ماه هم میخوام از این مکمل استفاده کنم ... چقدر باید مصرف کنم؟
و آخر اینکه مصرف این مکمل با کراتین مشکلی نداره ؟
با تشکر
آقايون سلام
نميدونم نيازي هست تمام صفحات رو بخونم يا نه اما واقعا وقت نميكنم... و اينكه جواب كوتاهي ميخوام
اولين بار هست بعد از 1 سال و نيم اينجا ميام
من نوزده و نيم سال دارم و چند سال هست باشگاه بدنسازي ميرم
البته ميون اين چند سال ميشده 4ماه يا 6 ماه يا ...به باشگاه نرم
وزن من قبل از تصادف 55 كيلو گرم و ركورد پرس 90 كيلو گرم ( با هالتر) رو داشتم
وضعيت الان
من يك سال هست 3 تا مهره كمرم شكسته و الان 8 تا تيتانيوم توي كمرم هست يكي از پاهاي سمت چپم فلج بوده الان تا حد دويدن و زور كم ميتونم استفاده كنم ...
و بعد از تصادف 10 كيلو كم كردم به همين دليل تقريبا 6 ماه بعد با خوردن جن سينگ (اگه اشتباه نكنم) و رفتن دوباره من به باشگاه وزن خودم رو به 49 رسوندم و الان كه يك سال از حادثه و 4 ماه هست كه از باشگاه رفتنم ميگذره
وزنم 50 كيلو گرم و ركورد پرس 95 كيلو گرم ( با هالتر) رو دارم
من چه كار كنم كه وزنم از 50 تا 55 افزايش بتونم بدم. (البته كه از پايين تنه انتظاري نداشته باشيد)
تمام وزنه ها رو ميتونم تا هر حد سنگيني ( قابل تحمل) افزايش بدم . ( اينو گفتم نگيد فشار رو كمتر كن چون براي كمرت ضرر داره)
لطفا يه نظر گسترده و يا كلي بديد ممنون ميشم و از پيشنهاد دارو يا پودرهايي كه اطلاع كامل براي اثبات افزايش وزن از اونا نداريد رو توسيه نكنيد.
راستي برنامه غذاييم خوبه اما بيشتر از 5 وعده وقت خوردن رو ندارم
زورم توي حركات باشگاه خيلي زياده
بدنم كاملا خطي و حجم مناسب(اما باز كمه)
هر روز باشگاه ميرم... هر وقت سوپر كار كنم يا وزنه سنگين بزنم(طول يه مدت) حجم ميگيرم اما وزنم زياد نميشه...
خيلي حال گيريه واسه همين اگه نرم باشگاهيا بعدش سبك كار كنم حجمم ول ميشه ( مدت همه اينها - 1 ماه)
راستي هيچي هم مصرف نميكنم