• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

F0X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام tuge_life جان !
من میخواستم که یه برنامه به من بدید برای رشد عضلات سینه و سرشانه و زیر بغل و اینکه دیگه کامل خط زیر سینم بیفته !
البته من نمیتونم باشگاه برم ( متاسفانه امکانش تا 2 ماه آینده قطعا برام نیست ! ) و فقط در خونه میتونم کار کنم اونم با دمبل یا هالتر ( ترجیحا دمبل چون میز پرس ندارم )
بعد اینکه اگر حرکاتی که میدید باید روی سطح شیب دار باشه یا بدن توش مایل باشه لطفا یه پیشنهاد برای مکانشم بدید چون همونطور که گفتم به دلیل نبود میز نمیدونم چطور سطح شیب دار ایجاد کنم !
ممنون میشم اگر یه برنامه بهم بدید که حتما جواب بده ( هر چه زودتر بهتر d: ) و مدت زمانی که طول میکشه تا نتیجه حاصل شه رو هم بنویسید لطفا !
مشخصات :
قد : 173
وزن : 66
دور بازو : 30
دور سینه : 96
دور کمر : 80 - 82
دور ساعد : 22 - 27 ( رنج بین قسمت نزدیک تر به مچ و قسمت نزدیک تر به آرنج )
دور ران : 53

تشکر !

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام tuge_life جان !
من میخواستم که یه برنامه به من بدید برای رشد عضلات سینه و سرشانه و زیر بغل و اینکه دیگه کامل خط زیر سینم بیفته !
البته من نمیتونم باشگاه برم ( متاسفانه امکانش تا 2 ماه آینده قطعا برام نیست ! ) و فقط در خونه میتونم کار کنم اونم با دمبل یا هالتر ( ترجیحا دمبل چون میز پرس ندارم )
بعد اینکه اگر حرکاتی که میدید باید روی سطح شیب دار باشه یا بدن توش مایل باشه لطفا یه پیشنهاد برای مکانشم بدید چون همونطور که گفتم به دلیل نبود میز نمیدونم چطور سطح شیب دار ایجاد کنم !
ممنون میشم اگر یه برنامه بهم بدید که حتما جواب بده ( هر چه زودتر بهتر d: ) و مدت زمانی که طول میکشه تا نتیجه حاصل شه رو هم بنویسید لطفا !
مشخصات :
قد : 173
وزن : 66
دور بازو : 30
دور سینه : 96
دور کمر : 80 - 82
دور ساعد : 22 - 27 ( رنج بین قسمت نزدیک تر به مچ و قسمت نزدیک تر به آرنج )
دور ران : 53

تشکر !

ببين دوست من
اولا كه شمايي كه ميخواي شروع كني بهتره كه حتما باشگاه بري چون جو باشگاه برات خيلي بهتره
ثانيا اين ورزش صبر زياد ميخواد
من ميتونم در عرض 6 ماه 30 كيلو وزنتو ببرم بالا ولي اگه ميخواي از مردونگي نيوفتي بهتره از راه درستش بري جلو
راه درست زمان ميبره و زمانشم در همه يكسان نيست
شما هم هنوزسني ازت نگذشته كم كم بري جلو بهتره
تازه يه چيزه ديگه
من اسن 14 سالگي شروع كردم و در سن 17 سالگي مقام اول رو در سطح مسابقات جوانان كسب كردم ولي شكل بدنت جوان ميمونه چون نميتوني خودتو زودتر از اون چيزي كه هستي نشون بدي

راجب تمرين توي خونه
ميتونه يه ميزه برس بگيري كه هم سطح صاف ميشه هم شيبدار قيمتي هم نداره ولي شما وزنه رو مي خواي چيكار كني ؟
به نظر من شما الان از باشگاه شروع بكني خيلي بهتره ;)
هر موقع كه خواستي وسايل تهيه كردي بگو كه برنامه هاتو بهت بدم

ok ؟ :)

F0X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من باشگاه نمیتونم برم ! یعنی اگر امکانش بود از خودم دریغ نمیکردم !
بعد اینکه من میخوام به طور حرفه این ورزش رو دنبال کنم فقط میخوام سینه های خوش فرمی داشته باشم ( خط زیر سینه برام خیلی مهمه ! ) و همینطور اگر امکانش بود سرشونه و زیر بغل ( اما زیر سینه در اولویت هستش ! )
خلاصه اگر منو راهنمایی کنید که با همین دمبل لا اقل چطور میتونم اینکارو بکنم ممنون میشم !
از توضیحاتتون هم خیلی ممنونم !

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد اینکه من میخوام به طور حرفه این ورزش رو دنبال کنم فقط میخوام سینه های خوش فرمی داشته باشم ( خط زیر سینه برام خیلی مهمه ! ) و همینطور اگر امکانش بود سرشونه و زیر بغل ( اما زیر سینه در اولویت هستش ! )
خلاصه اگر منو راهنمایی کنید که با همین دمبل لا اقل چطور میتونم اینکارو بکنم ممنون میشم !

ببين دوست عزيز
منظوره منو نفهميدي
من دارم ميگم اگه بتوني وزنه و ميز تهيه بكني در خانه هم ميتوني تمرين كني
به غير از وزنه و ميز حركات باستاني ميتونه بهت كمك كنه
منظورم شنا - بارفيكس و ميل و ...
ببين اگه ميشد كه همينجوري بشيني و منتظر باشي خط سينه شما رشد بكنه خيلي بايد منتظر باشي ( چون غيره ممكن هستش )
بدن سازهايي كه حتي باشگاه ميرم در مدت زمان طولاني ميتونن اون خط سينه اي كه شما ميگي رو بسازن
يه مثال بزنم :
فرض كن شما ميخواي يه درخت بكاري
مدت زماني كه براي رشد اين درخت داري 1 سال هستش . حالا يه سوال :
آيا شما ميتوني مدت زمانشو كم كني ؟
يا شما ميتوني بهش آب و نور ندي ؟

بدن انسان هم مثل درخت يا حتي خيلي بيشتر از درخت نياز داره به اينكه شما بهش برسي

اميدوارم منظوره منو فهميده باشي ;)

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا منم براي يكي از دوستان راهنمايي ميخواست ببينه چه كاركنه ميخواد لاغر بشه
فكنم ربط داشته باشه به اين تاپيك

سنش 22
وزن 100كيلو
قد180

بايد چي كنه تا وزنش رو كم كنه
ووزن مناسبش چند است
ميگه صبحانه نميخورم ناهار فقط 2بشقاب ميخوره وشام هم 1عدد نان با يه چيزي
ورزش هم ميگه اصلا
فعاليت هم نداره ميگه همش نشستم بيرون قدم هم نميزنه
شما ميگيد چي بايد كرد؟
برنامه ميديد
استاد تربيت بدني ما ديروز ميگفت بعضي ها رژيم ميدهند اما نامناسب بايد بداني كه چربيش چقدره شايد مثلا 30 كيلوش پروتئين باشه 40كيلوش چربي بقيه اب و...
بايد چربي رو اب كرد وبگيد كه مثلا چي ميخورد تا كالري حساب كنم ودريافت ومصرف كالري چقدره
حالا يعني چه؟

F0X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين دوست عزيز
منظوره منو نفهميدي
من دارم ميگم اگه بتوني وزنه و ميز تهيه بكني در خانه هم ميتوني تمرين كني
به غير از وزنه و ميز حركات باستاني ميتونه بهت كمك كنه
منظورم شنا - بارفيكس و ميل و ...
ببين اگه ميشد كه همينجوري بشيني و منتظر باشي خط سينه شما رشد بكنه خيلي بايد منتظر باشي ( چون غيره ممكن هستش )
بدن سازهايي كه حتي باشگاه ميرم در مدت زمان طولاني ميتونن اون خط سينه اي كه شما ميگي رو بسازن
يه مثال بزنم :
فرض كن شما ميخواي يه درخت بكاري
مدت زماني كه براي رشد اين درخت داري 1 سال هستش . حالا يه سوال :
آيا شما ميتوني مدت زمانشو كم كني ؟
يا شما ميتوني بهش آب و نور ندي ؟

بدن انسان هم مثل درخت يا حتي خيلي بيشتر از درخت نياز داره به اينكه شما بهش برسي

اميدوارم منظوره منو فهميده باشي
متاسفانه فکر میکنم شما منظور منو متوجه نشدید !
من توقع بی جا ندارم و گفتم که امکان باشگاه رفتن هم برام نیست ! خوب شاید نتونم میز پرس رو تهیه کنم یا جاشو نداشته باشم و حالا چون اینطوریه باید بگذرم ؟
در مورد خط زیر سینه هم والا من چند نفری رو میشناسم که بدون هیچ ورزش خاص و مداومی اون رو دارن که البته شاید ژنتیکی یا ارثی باشه اما در کل کاری نیست که نشه از پسش بر اومد ! بالاخره اینکه یه کاری بکنم بهتر از اینه که هیچ کاری نکنم ! منم از شما خواستم یه برنامه با دمبل بهم بدید یا حالا چیزای دیگه که بدون وسیلم میشه انجامش داد ! اگرم مشکله نوشت برنامه یا اینکه حتما باید امکانات باشه مسئله ای نیست من مزاحم نمیشم !
در ضمن من هیچ وقت نخواستم همینجوری بشینم و صبر کنم تا خط زیر سینم به اصلاح در بیاد و الا از شما برنامه نمیخواستم و اینکه درختی که به یه سال زمان برای رشد احتیاج داره رو نخواستم تو 6 ماه پرورشش بدم !

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا منم براي يكي از دوستان راهنمايي ميخواست ببينه چه كاركنه ميخواد لاغر بشه
فكنم ربط داشته باشه به اين تاپيك

سنش 22
وزن 100كيلو
قد180

بايد چي كنه تا وزنش رو كم كنه
ووزن مناسبش چند است
ميگه صبحانه نميخورم ناهار فقط 2بشقاب ميخوره وشام هم 1عدد نان با يه چيزي
ورزش هم ميگه اصلا
فعاليت هم نداره ميگه همش نشستم بيرون قدم هم نميزنه
شما ميگيد چي بايد كرد؟
برنامه ميديد
استاد تربيت بدني ما ديروز ميگفت بعضي ها رژيم ميدهند اما نامناسب بايد بداني كه چربيش چقدره شايد مثلا 30 كيلوش پروتئين باشه 40كيلوش چربي بقيه اب و...
بايد چربي رو اب كرد وبگيد كه مثلا چي ميخورد تا كالري حساب كنم ودريافت ومصرف كالري چقدره
حالا يعني چه؟

اون استادتون هر كي هستش كاملا درست گفته
رزيم غذايي فقط به كم خوردن نميگن
امكان داره ايشون چربي فرسوده به حد زياد داشته باشند
مشخص نميكنه
از من ميشنوي برو يه آزمايش خون بگير و درصد چربي رو هم محاسبه كنيد بعد
بدون فعاليت تميشه بدن رو لاغر كرد
به نظر من اين دوست شما چربيه فرسوده داره كه اگر ايجوري باشه كارش خيلي سخته

هر كمكي از دستم بربياد واسش ميكنم
نگراني نداره
كارم نشد نداره
ok ؟ :)

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه فکر میکنم شما منظور منو متوجه نشدید !
من توقع بی جا ندارم و گفتم که امکان باشگاه رفتن هم برام نیست ! خوب شاید نتونم میز پرس رو تهیه کنم یا جاشو نداشته باشم و حالا چون اینطوریه باید بگذرم ؟
در مورد خط زیر سینه هم والا من چند نفری رو میشناسم که بدون هیچ ورزش خاص و مداومی اون رو دارن که البته شاید ژنتیکی یا ارثی باشه اما در کل کاری نیست که نشه از پسش بر اومد ! بالاخره اینکه یه کاری بکنم بهتر از اینه که هیچ کاری نکنم ! منم از شما خواستم یه برنامه با دمبل بهم بدید یا حالا چیزای دیگه که بدون وسیلم میشه انجامش داد ! اگرم مشکله نوشت برنامه یا اینکه حتما باید امکانات باشه مسئله ای نیست من مزاحم نمیشم !
در ضمن من هیچ وقت نخواستم همینجوری بشینم و صبر کنم تا خط زیر سینم به اصلاح در بیاد و الا از شما برنامه نمیخواستم و اینکه درختی که به یه سال زمان برای رشد احتیاج داره رو نخواستم تو 6 ماه پرورشش بدم !

ببين دوست عزيز
من هرچي باشه بيشتر از شما ميدونم كه حركات دمبل چه كارايي ميكنه يا كجا ها رو برورش ميده
من دارم حقيقت رو به شما ميگم
كسي هم منو مجبورم نكرده يه شما جواب بدم
كسي هم بابت اين كارم به من بولي نميده
مربي هاي الان بخوان فقط جواب سوال بدن بول ميگيرن
بس حد افل به جاي كنايه زدن بهتره كه حد اكثر استفاده رو ازش بكنيد
اون دوستت حتما زنتيكش اينطوري هستش وگرنه همكانش نيست كه خود به خود درست بشه
يه مانكني كه بخواد خط سينشو دربياره مياد توي باشگاه زحمت ميكشه و با دستگاه هاي مختلفي كار ميكنه تا به اون چيزي كه ميخواد ميرسه

F0X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين دوست عزيز
من هرچي باشه بيشتر از شما ميدونم كه حركات دمبل چه كارايي ميكنه يا كجا ها رو برورش ميده
من دارم حقيقت رو به شما ميگم
كسي هم منو مجبورم نكرده يه شما جواب بدم
كسي هم بابت اين كارم به من بولي نميده
مربي هاي الان بخوان فقط جواب سوال بدن بول ميگيرن
بس حد افل به جاي كنايه زدن بهتره كه حد اكثر استفاده رو ازش بكنيد
اون دوستت حتما زنتيكش اينطوري هستش وگرنه همكانش نيست كه خود به خود درست بشه
يه مانكني كه بخواد خط سينشو دربياره مياد توي باشگاه زحمت ميكشه و با دستگاه هاي مختلفي كار ميكنه تا به اون چيزي كه ميخواد ميرسه
متاسفم واقعا که اینطوری فکر میکنید ! واقعا نمیدونم لازم به گفتن هستش که شما از من بیشتر میدونید ؟ اگر من بهتر میدونستم از شما درخواست برنامه و راهنمایی میکردم ؟؟
در ضمن من همه جوره خواستم از اطلاعات شما استفاده کنم اما مثل اینکه یک جفت دمبل براش کافی نیست.
ممنون از اینکه وقت گذاشتید.

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
سلام
یک برنامه میخوام برا لاغری اگر زحمتی نیست
قد:167
وزن:86
ممنونم از کمکتون

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یک برنامه میخوام برا لاغری اگر زحمتی نیست
قد:167
وزن:86
ممنونم از کمکتون

دوست من
توي صفحات قبل يه برانامه رزيم لاغري به يكي از دوستان دادم يه نگاهي بكن
در ضمن اطلاعاتت ناقص هستش
اگه به بست هاي قبلي نگاه كني گفتم كه چه اطلاعاتي لازم دارم

ok ؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15

دوست عزیز با سلام

در اومدن خط زیر سینه قبل از هر چیز وابسته به ژنتیکه اما حرکات زیر با درگیر کردن فیبر های زیر سینه اون رو تحریک به رشد می کنه و شما می تونید با ممارست روی این حرکات به خواسته تون حتی توی منزل هم برسین!

1- شنا سوئدی استاندارد :
حرکتی عالی برای تقویت عضلات سینه جلو سرشانه و پشت بازو

برای تاکید روی عضلات زیر سینه این حرکت رو به گونه ای اجرا کنید که دست ها در ارتفاعی بالاتر از پاها قرار بگیره یعنی دستها رو مثلا روی یه میز عسلی که ارتفاع 50 سانت از زمین داره بگذارید و حرکت رو اجرا کنید

2- پرس سینه با دمبل روی پشتی! اگه یه پشتی یا بالش زخیم تو منزل دارین اون رو زیر پشتتون قرار بدین و حرکت رو اجرا کنید
این حرکت روی کل عضلات سینه بالا سینه و زیر سینه فشار میاره اما عضله هدف تو این حرکت بخش میانی حرکت هست و بعد روی فیبر های زیر سینه فشار میاد.

3- بارفیکس دست باز پشت گردن: این حرکت در صورتی که نگاه به سمت پایین باشه فشار عالی به عضلات سینه میاره و در تقویت اونها موثره

توضیح : هر سه حرکت ذکر شده فشار خوبی روی سرشانه و بازو هم میارن و میتونه باعث رشد اونها هم بشه البته بستگی به ژنتیک هم داره

می تونین 2 روز در هفته حرکات فوق رو به صورت
15*3
15*3
حد اکثر*3
انجام بدین
موفق باشید!

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز با سلام

در اومدن خط زیر سینه قبل از هر چیز وابسته به ژنتیکه اما حرکات زیر با درگیر کردن فیبر های زیر سینه اون رو تحریک به رشد می کنه و شما می تونید با ممارست روی این حرکات به خواسته تون حتی توی منزل هم برسین!

1- شنا سوئدی استاندارد :
حرکتی عالی برای تقویت عضلات سینه جلو سرشانه و پشت بازو

برای تاکید روی عضلات زیر سینه این حرکت رو به گونه ای اجرا کنید که دست ها در ارتفاعی بالاتر از پاها قرار بگیره یعنی دستها رو مثلا روی یه میز عسلی که ارتفاع 50 سانت از زمین داره بگذارید و حرکت رو اجرا کنید

2- پرس سینه با دمبل روی پشتی! اگه یه پشتی یا بالش زخیم تو منزل دارین اون رو زیر پشتتون قرار بدین و حرکت رو اجرا کنید
این حرکت روی کل عضلات سینه بالا سینه و زیر سینه فشار میاره اما عضله هدف تو این حرکت بخش میانی حرکت هست و بعد روی فیبر های زیر سینه فشار میاد.

3- بارفیکس دست باز پشت گردن: این حرکت در صورتی که نگاه به سمت پایین باشه فشار عالی به عضلات سینه میاره و در تقویت اونها موثره

توضیح : هر سه حرکت ذکر شده فشار خوبی روی سرشانه و بازو هم میارن و میتونه باعث رشد اونها هم بشه البته بستگی به ژنتیک هم داره

می تونین 2 روز در هفته حرکات فوق رو به صورت
15*3
15*3
حد اکثر*3
انجام بدین
موفق باشید!

دوست عزيز ما عضله اي بنام زير سينه نداريم
خط زير سينه زماني خودش رو معرض ديد ميزاره كه عضلات لاكبشتي سينه به حدي بزرگ بشه

اين حركاتي كه شما گفتي درسته زير سينه رو به فشار خواهد انداخت ولي تا عضلات سينه رو رشد ندادين فايده نخواهد داشت
حركاتي كه شما گفتي در رشته باستاني شكل حرفه اي تري رو دارن عملي ميكنن ولي با اين كه ساليان سال تمرسن ميكنن اون زير سينه خوش تركيبي كه منظور اين دوستمون هست ايجاد نميشه

با تشكر از جواب دقيق
:)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزيز ما عضله اي بنام زير سينه نداريم
خط زير سينه زماني خودش رو معرض ديد ميزاره كه عضلات لاكبشتي سينه به حدي بزرگ بشه

اين حركاتي كه شما گفتي درسته زير سينه رو به فشار خواهد انداخت ولي تا عضلات سينه رو رشد ندادين فايده نخواهد داشت
حركاتي كه شما گفتي در رشته باستاني شكل حرفه اي تري رو دارن عملي ميكنن ولي با اين كه ساليان سال تمرسن ميكنن اون زير سينه خوش تركيبي كه منظور اين دوستمون هست ايجاد نميشه

با تشكر از جواب دقيق
:)

بله درسته عضله ای به نام زیر سینه نداریم و کل سینه پوشیده از یک عضله یک تکه است (ترس ماجور+ترس مینور که زیر آنرا پوشانده است)

اما برای پرورش نقاط بالایی میانی پایینی و داخلی و خارجی سینه به طور مصطلح از مثلا واژه عضلات داخلی سینه یا عضلات بالاسینه یا زیر سینه استفاده می شود.

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله درسته عضله ای به نام زیر سینه نداریم و کل سینه پوشیده از یک عضله یک تکه است (ترس ماجور+ترس مینور که زیر آنرا پوشانده است)

اما برای پرورش نقاط بالایی میانی پایینی و داخلی و خارجی سینه به طور مصطلح از مثلا واژه عضلات داخلی سینه یا عضلات بالاسینه یا زیر سینه استفاده می شود.

ببين دوست من
اين اصطلاحا اينجوري گفته ميشه
براي اينكه شما يخواي يك سينه بر داشته باشي همه حركات لازم هستش
شما اين حركاتي كه گفتي فقط و فقط به درد كساني ميخوره كه براي استقامت عضله دارن زحمت ميكشن
يه جيزي رو خوب توضيح بدم تا متوجه بشي :
زماني سينه شما بر ميشه كه همه حركات رو به يك ميزان ( به ميزان قدرت ) كار كنه
وقتي به اصطلاح بالا سينه كار نشه شما هر چقدر كه ميخواي زير سينه بزني انگار وقتت رو به هدر دادي
همه اين حركات براي اين مسئله هستش كه اسم گذاري شدند
در زمان هاي قديم اين حركات كلي بودند و دستگاههاي امروزي وجود نداشتند
شما با بدنت هر جوري تا كني اونم همون شكلي به شما جواب ميده
فرمايشات شما كاملا صحيح هستند ولي تا يه حددي ...
با تشكر

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته با يه قد و وزن که نميشه برنامه داد

من خودم 178 سانت قد دارم با 86 کيلو وزن
واسه يه آدم عادی وزن زياديه و چاق به نظر مياد

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته با يه قد و وزن که نميشه برنامه داد

من خودم 178 سانت قد دارم با 86 کيلو وزن
واسه يه آدم عادی وزن زياديه و چاق به نظر مياد

عزيز اگه منظورت منم كه چند بار هم تاكيد كردم كه چه چيزايي نياز دارم كه برنامه بدم
من با اين كارم فقط قصد كمك دارم ولي ميبينم كه ...
ما ايرانيا اينجوري هستيم يه چيزي كه ميبينيم مفت و مجاني دستمون مياد قدرشو نميدوني ولي براي همون چيز ميريم و فلان قدر هم بول ميديم بابتش ( اونم با رضايت دل )

من واقا متاسفم

منت نميزارم كه فكر بكنين كه آره ...
ولي دوست داشتم عوض اين همه كنايه يه نشكر ميكردين
من نيازي به برنامه دادن اينجا ندارم كه هيچ . وقتمم تلف ميشه

روز همگي اساتيد و بزرگان خوش

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من که حرف بدی نزدم شما ناراحت ميشی
ميگم برنامه بايد دقيق باشه و از رو وضعيت بدنی تنظيم بشه

شما هر موقع ميخوای برنامه خودت رو اپدايت کنی ميری دور بازو و وزنت رو ميگيری برنامه جديد مينوسی؟؟

hamidjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
--------------------------------------------------------------------------------

با سلام خدمت تمامي دوستان

اين سابقه من
10 ماه تمرين
74 وزن البته با کلي کم کردن وزن اين قدر شده ها
قد 175

خوب غرض از مزاحمت
1- الان مي خوان برم يک دوره حجم برم و مي خواستم کراتين بگيرم مي خواستم بدونم چه نوع کراتيني بگيرم با چه وزني
2- از کجا بگيرم که اصل باشه
(البته نا گفته نمونه که يکي از بچه ها عصر بدن رو معرفي کرد تو خ وليعصر بالاتر از زرتشت که مکمل هاي جنسان و ويدر رو داره):f34r:

niceevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حميد جان مگه اونجا که جناب سلامی گفت نرفتی؟؟
اگه اون مارک رو هم نگرفتی کراتين 500 گرمی يا بيشتر بگير چون حدود 125 گرم واسه بارگيری ميره 300 گرمی بگيری کم ميآد
مارک های مختلف هست اما دوريان يتس و پی وی ال از همه بهتره

بالا