• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آقا ميخوام دور بازوم زياد بشه قبلا 27 سانت بود الان 29 ميخوام برسونمش به 40 ، 50 :D

چيكار بايد بكنم ؟

برای افزایش دور بازو باید وزن عضلانی بدن رو افزایش بدین به طبع اون دور بازو هم افزایش پیدا می کنه...

موفق باشید

aliali1

Guest
لایک‌ها
0
اساتید محترم من یک چربی سوز با قیمت مناسب می خوام کسی می تونه چیزی معرفی کنه
اضافه وزن 6 کیلو قد 185

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید محترم من یک چربی سوز با قیمت مناسب می خوام کسی می تونه چیزی معرفی کنه
اضافه وزن 6 کیلو قد 185

ميتوني از ال كارنيتين كه تو داروخانه هم به فروش ميرسه استفاده كني. قرص هاي 300 و 500 ميلي گرمي كه ساده ترين نوع چربي سوز هست كه تاثير زيادي هم روي روند چربي سوزي داره . البته اگه در كنار تمرين و ورزش هوازي انجام بشه .
قيمت هر عددش هم حدود 100 تومنه .

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
ميتوني از ال كارنيتين كه تو داروخانه هم به فروش ميرسه استفاده كني. قرص هاي 300 و 500 ميلي گرمي كه ساده ترين نوع چربي سوز هست كه تاثير زيادي هم روي روند چربي سوزي داره . البته اگه در كنار تمرين و ورزش هوازي انجام بشه .
قيمت هر عددش هم حدود 100 تومنه .
به نظر شما مصرف سر خود این دارو بدون مشاوره با متخصص تغذیه حتی با ورزش و **** غذایی مناسب ضرری نداره؟ در صورت اضافه وزن در حدود همان 6-7 کیلو و در صورت مبتدی بودن با شروع بدن سازی بهتره این ال کارنیتین رو چند عدد در روز و تا چه مدتی و با چه برنامه و **** غذایی استفاده کنیم؟
وزن 75 کیلو
قد 174
استخوان بندی: متوسط

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر شما مصرف سر خود این دارو بدون مشاوره با متخصص تغذیه حتی با ورزش و **** غذایی مناسب ضرری نداره؟ در صورت اضافه وزن در حدود همان 6-7 کیلو و در صورت مبتدی بودن با شروع بدن سازی بهتره این ال کارنیتین رو چند عدد در روز و تا چه مدتی و با چه برنامه و **** غذایی استفاده کنیم؟
وزن 175 کیلو
قد 174
استخوان بندی: متوسط

البته مصرف سرخود هيچ مكملي نميتونه كار عاقلانه اي باشه . ولي بعضي هستن كه حسابشونو پس دادن ! و البته استفاده از اونا تاثير سوء خطرناكي روي بدن نداره . مثلا شما كراتين رو در نظر بگير ... ؟!

چربي سوزي بدون فعاليت بدني و هوازي كار غير ممكني جلوه ميده . شما ميتوني اول از همه تمرين 3 يا 4 روز در هفته و 2 روز تمرين هوازي رو در برنامه روزانه بگنجوني و در كنارش اصول تغذيه اي براي كاهش چربي بدن رو در نظر بگيري . چيزهايي مثل كاهش مصرف كربوهيدرات ها در نيمه دوم روز ... قطع مصرف چربي هاي اشباع شده ... استفاده از وعده هاي غذايي متعدد ولي كم حجم و ... و ... و ... كه ميتوني با مشاوره با يه متخصص تغذيه (( ورزشي )) بيشتر موفق باشي .
ال كارنيتين رو ميشه براي وعده قبل از تمرين 1 عدد استفاده كرد . كه هم باعث آزاد شدن سلول هاي چربي و هم باعث آزاد شدن انرژي حين تمرين ميشه . البته اين رو هم بعد از مدتي بايد قطع كرد تا سيستم بدن بهش عادت نكنه. يه سري 2 ماهه ميتونه مطلوب باشه . اونم اگه هفته اي 2 جلسه هوازي كار ميكني 1 يا 2 عدد قبل از تمرين .
به هر حال باز هم ميگم استفاده از مكمل بدون تمرين و تغذيه موثر كار بيهوده ايه .

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
البته مصرف سرخود هيچ مكملي نميتونه كار عاقلانه اي باشه . ولي بعضي هستن كه حسابشونو پس دادن ! و البته استفاده از اونا تاثير سوء خطرناكي روي بدن نداره . مثلا شما كراتين رو در نظر بگير ... ؟!

چربي سوزي بدون فعاليت بدني و هوازي كار غير ممكني جلوه ميده . شما ميتوني اول از همه تمرين 3 يا 4 روز در هفته و 2 روز تمرين هوازي رو در برنامه روزانه بگنجوني و در كنارش اصول تغذيه اي براي كاهش چربي بدن رو در نظر بگيري . چيزهايي مثل كاهش مصرف كربوهيدرات ها در نيمه دوم روز ... قطع مصرف چربي هاي اشباع شده ... استفاده از وعده هاي غذايي متعدد ولي كم حجم و ... و ... و ... كه ميتوني با مشاوره با يه متخصص تغذيه (( ورزشي )) بيشتر موفق باشي .
ال كارنيتين رو ميشه براي وعده قبل از تمرين 1 عدد استفاده كرد . كه هم باعث آزاد شدن سلول هاي چربي و هم باعث آزاد شدن انرژي حين تمرين ميشه . البته اين رو هم بعد از مدتي بايد قطع كرد تا سيستم بدن بهش عادت نكنه. يه سري 2 ماهه ميتونه مطلوب باشه . اونم اگه هفته اي 2 جلسه هوازي كار ميكني 1 يا 2 عدد قبل از تمرين .
به هر حال باز هم ميگم استفاده از مكمل بدون تمرين و تغذيه موثر كار بيهوده ايه .
کارنیتین به صورت مایع هم وجود داره ؟
من یکی از دوستانم داره مصرف میکنه، اما به صورت شربت هست.
قرص هاش رو فرمودید داروخونه هم داره ؟ من 2 3 جا پرسیدم، نداشتند
مرسی

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارنیتین به صورت مایع هم وجود داره ؟
من یکی از دوستانم داره مصرف میکنه، اما به صورت شربت هست.
قرص هاش رو فرمودید داروخونه هم داره ؟ من 2 3 جا پرسیدم، نداشتند
مرسی

بله . به صورت مايع هم هست ولي خب چون شربته و هر سروينگش دز مشخص نداره ميتونه آدم رو به اشتباه بندازه .
همون قرصش بهتره و مقدار ميلي گرمش هم مشخصه .
چرا هست ... بفرمائيد ال كارنيتين 250 ميلي گرمي . يا اصلا از خودشون بپرسين چند ميلي گرميشو دارن ؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقايون سلام
نميدونم نيازي هست تمام صفحات رو بخونم يا نه اما واقعا وقت نميكنم... و اينكه جواب كوتاهي ميخوام
اولين بار هست بعد از 1 سال و نيم اينجا ميام
من نوزده و نيم سال دارم و چند سال هست باشگاه بدنسازي ميرم
البته ميون اين چند سال ميشده 4ماه يا 6 ماه يا ...به باشگاه نرم

وزن من قبل از تصادف 55 كيلو گرم و ركورد پرس 90 كيلو گرم ( با هالتر) رو داشتم

وضعيت الان

من يك سال هست 3 تا مهره كمرم شكسته و الان 8 تا تيتانيوم توي كمرم هست يكي از پاهاي سمت چپم فلج بوده الان تا حد دويدن و زور كم ميتونم استفاده كنم ...
و بعد از تصادف 10 كيلو كم كردم به همين دليل تقريبا 6 ماه بعد با خوردن جن سينگ (اگه اشتباه نكنم) و رفتن دوباره من به باشگاه وزن خودم رو به 49 رسوندم و الان كه يك سال از حادثه و 4 ماه هست كه از باشگاه رفتنم ميگذره

وزنم 50 كيلو گرم و ركورد پرس 95 كيلو گرم ( با هالتر) رو دارم

من چه كار كنم كه وزنم از 50 تا 55 افزايش بتونم بدم. (البته كه از پايين تنه انتظاري نداشته باشيد)

تمام وزنه ها رو ميتونم تا هر حد سنگيني ( قابل تحمل) افزايش بدم . ( اينو گفتم نگيد فشار رو كمتر كن چون براي كمرت ضرر داره)

لطفا يه نظر گسترده و يا كلي بديد ممنون ميشم و از پيشنهاد دارو يا پودرهايي كه اطلاع كامل براي اثبات افزايش وزن از اونا نداريد رو توسيه نكنيد.

راستي برنامه غذاييم خوبه اما بيشتر از 5 وعده وقت خوردن رو ندارم
زورم توي حركات باشگاه خيلي زياده
بدنم كاملا خطي و حجم مناسب(اما باز كمه)
هر روز باشگاه ميرم... هر وقت سوپر كار كنم يا وزنه سنگين بزنم(طول يه مدت) حجم ميگيرم اما وزنم زياد نميشه...
خيلي حال گيريه واسه همين اگه نرم باشگاهيا بعدش سبك كار كنم حجمم ول ميشه ( مدت همه اينها - 1 ماه)
راستي هيچي هم مصرف نميكنم

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آقايون سلام
نميدونم نيازي هست تمام صفحات رو بخونم يا نه اما واقعا وقت نميكنم... و اينكه جواب كوتاهي ميخوام
اولين بار هست بعد از 1 سال و نيم اينجا ميام
من نوزده و نيم سال دارم و چند سال هست باشگاه بدنسازي ميرم
البته ميون اين چند سال ميشده 4ماه يا 6 ماه يا ...به باشگاه نرم

وزن من قبل از تصادف 55 كيلو گرم و ركورد پرس 90 كيلو گرم ( با هالتر) رو داشتم

وضعيت الان

من يك سال هست 3 تا مهره كمرم شكسته و الان 8 تا تيتانيوم توي كمرم هست يكي از پاهاي سمت چپم فلج بوده الان تا حد دويدن و زور كم ميتونم استفاده كنم ...
و بعد از تصادف 10 كيلو كم كردم به همين دليل تقريبا 6 ماه بعد با خوردن جن سينگ (اگه اشتباه نكنم) و رفتن دوباره من به باشگاه وزن خودم رو به 49 رسوندم و الان كه يك سال از حادثه و 4 ماه هست كه از باشگاه رفتنم ميگذره

وزنم 50 كيلو گرم و ركورد پرس 95 كيلو گرم ( با هالتر) رو دارم

من چه كار كنم كه وزنم از 50 تا 55 افزايش بتونم بدم. (البته كه از پايين تنه انتظاري نداشته باشيد)

تمام وزنه ها رو ميتونم تا هر حد سنگيني ( قابل تحمل) افزايش بدم . ( اينو گفتم نگيد فشار رو كمتر كن چون براي كمرت ضرر داره)

لطفا يه نظر گسترده و يا كلي بديد ممنون ميشم و از پيشنهاد دارو يا پودرهايي كه اطلاع كامل براي اثبات افزايش وزن از اونا نداريد رو توسيه نكنيد.

راستي برنامه غذاييم خوبه اما بيشتر از 5 وعده وقت خوردن رو ندارم
زورم توي حركات باشگاه خيلي زياده
بدنم كاملا خطي و حجم مناسب(اما باز كمه)
هر روز باشگاه ميرم... هر وقت سوپر كار كنم يا وزنه سنگين بزنم(طول يه مدت) حجم ميگيرم اما وزنم زياد نميشه...
خيلي حال گيريه واسه همين اگه نرم باشگاهيا بعدش سبك كار كنم حجمم ول ميشه ( مدت همه اينها - 1 ماه)
راستي هيچي هم مصرف نميكنم

سلام
دوست عزیز ..

اول از همه برای شما آرزوی سلامتی دارم..

اما بعد:

چند نکته:

در بدنسازی همیشه بیشتر به معنای بهتر نیست: هر روز تمرین کردن به مرور باعث کاهش قدرت کاهش توان ریکاوری عضلات و درنهایت تمرین زدگی میشه .. پیشنهاد می کنم تمرین رو به 4 روز در هفته و باسیستم هر عضله 2 بار تمرین درهفته کاهش بدین...
=
پیشنهاد می کنم برای تمرین عضلاتی مانند سرشانه از روش پیش خستگی استفاده کنید تا فشار کمتری روی کمرتون بیاد.. همچنین برای سینه ..
حجمی که در اثر سوپر زدن به دست می آد بیشتر دم عضلانی هست تا حجم واقعی برای همین بعد از یک رو حجم می خوابه ..

برای افزایش وزن کراتین رو پیشنهاد می کنم که با توجه به وضعیت تغذیه شما می تونه تا 5 کیلو وزن شما رو بالا بیاره.. فقط سعی کنید اصل و با لیبل وزارت بهداشتش رو بخرید

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
دوست عزیز ..

اول از همه برای شما آرزوی سلامتی دارم..

اما بعد:

چند نکته:

در بدنسازی همیشه بیشتر به معنای بهتر نیست: هر روز تمرین کردن به مرور باعث کاهش قدرت کاهش توان ریکاوری عضلات و درنهایت تمرین زدگی میشه .. پیشنهاد می کنم تمرین رو به 4 روز در هفته و باسیستم هر عضله 2 بار تمرین درهفته کاهش بدین...
=
پیشنهاد می کنم برای تمرین عضلاتی مانند سرشانه از روش پیش خستگی استفاده کنید تا فشار کمتری روی کمرتون بیاد.. همچنین برای سینه ..
حجمی که در اثر سوپر زدن به دست می آد بیشتر دم عضلانی هست تا حجم واقعی برای همین بعد از یک رو حجم می خوابه ..

برای افزایش وزن کراتین رو پیشنهاد می کنم که با توجه به وضعیت تغذیه شما می تونه تا 5 کیلو وزن شما رو بالا بیاره.. فقط سعی کنید اصل و با لیبل وزارت بهداشتش رو بخرید

سلام
اول ممنون
چشم حتما 4 روز در هفته و هر عضله 2 بار در هفته ... موافقم:happy:
بعدش "از روش پیش خستگی استفاده کنید " يعني چي ؟

و چه نمونه كراتيني بخورم ؟ (آخه كراتين انسوليندار يه بار قبلا خورده بودم فقط زور رو زياد كرد)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
اول ممنون
چشم حتما 4 روز در هفته و هر عضله 2 بار در هفته ... موافقم:happy:
بعدش "از روش پیش خستگی استفاده کنید " يعني چي ؟

و چه نمونه كراتيني بخورم ؟ (آخه كراتين انسوليندار يه بار قبلا خورده بودم فقط زور رو زياد كرد)

سلام

روش پیش خستگی یعنی عضله هدف رو اول با یک حرکت تک مفصلی خسته کنی بعد بری سراغ یه حرکت چند مفصلی مثلا کراس اور+پرس سینه یا قفسه بالا سینه + پرس بالا سینه یا نشر جانب+ پرس سرشانه دمبل(با این شیوه هم عضله هدف بیشتر تحریک می شود هم از فشار سنگین روی مفاصل در حرکات چند مفصلی جلوگیری خواهد شد)

احتمالا کراتینی که مصرف کردین تقلبی بوده (در اولین مصرف کراتین بین 2.5 تا 4.5 کیلو افزایش وزن و 10 تا 15 درصد افزایش قدرت خواهید داشت)

برای مصرف کراتین مونو هیدرات رو توصیه می کنم که متداول ترین و ارزان ترین نوع کراتین هست.

به این شیوه مصرف کنید:
5 روز اول (دوره بارگیری)
روزانه 4 وعده 5 گرمی
قبل از صبحانه/قبل از باشگاه / بعد از باشگاه / قبل ازخواب

بعد از 5 روز (دوره نگهداری)
روزانه 5 گرم قبل از باشگاه و در روزهای غیر تمرین 5 گرم قبل از صبحانه

باز هم تاکید می کنم کراتین رو از یه جای مطمئن ترجیحا با لیبل وزارت بهداشت تهیه کنید (این جای مطمئن لزوما مربیان! باشگاه نیست....)

موفق باشید!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
:happy: مرسي عزيزم
ممنونم ... اما متمعين هستي با يه كراتين مونوهيدرات ميتونم وزنم رو 4 كيلو زياد كنم
من بعد از 2 سال از 50 اومدم 55
كراتين و دو تا چيز ديگه دوستم از دوبي آوردد اما هيچ تاثيري نداشت
كم خوردن غذا و زياد خوردن غذا هم تاثيري نداشت كه نداشت

:blink: :f34r: ;) :wacko:

منم منظورم از سوپر كه كار ميكنم همينه
يكي پرس سينه و پشت اون پرس دمبل بالا سينه
...
خيلي عجيبه همه اين كارها رو ميكنم اما تاثير نداره

من بدنم توي وزن خودم و 8 كيلو بيشتر هم حرف اول رو ميزنه اما
خيلي وزنم كمه دوست دارم وزنم زياد تر باشه

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
:happy: مرسي عزيزم
ممنونم ... اما متمعين هستي با يه كراتين مونوهيدرات ميتونم وزنم رو 4 كيلو زياد كنم
من بعد از 2 سال از 50 اومدم 55
كراتين و دو تا چيز ديگه دوستم از دوبي آوردد اما هيچ تاثيري نداشت
كم خوردن غذا و زياد خوردن غذا هم تاثيري نداشت كه نداشت

:blink: :f34r: ;) :wacko:

منم منظورم از سوپر كه كار ميكنم همينه
يكي پرس سينه و پشت اون پرس دمبل بالا سينه
...
خيلي عجيبه همه اين كارها رو ميكنم اما تاثير نداره

من بدنم توي وزن خودم و 8 كيلو بيشتر هم حرف اول رو ميزنه اما
خيلي وزنم كمه دوست دارم وزنم زياد تر باشه

اولا!
مگه هر چی از دوبی بیاد اصله؟؟
دوما!
اکثر کسایی که کراتین رو برای اولین بار استفاده می کنند اون تاثیراتی رو که گفتم می گیرن(استثنا: بعضی بدنها به کراتین جواب نمی ده که البته خیلی خیلی کم هستند)
سوما
کراتین داریم تا کراتین
درجه بندی داره توی همین ایران می تونی از درجه 1 تا 4 ش رو پیدا کنی که همشون هم لیبل وزارت بهداشت دارن.
البته اکثر مکملهای ایران اگر هم اصل باشند کم خاصیت و بی خاصیت هستند و تاثیر کمی دارند

من کراتین دوریان یتس رو پیشنهاد می کنم قیمتش گرونه ولی ....می ترکونه!
نماینده ش توی ایران شرکت جهان پهلوان هست
آدرسش
خ جردن برج تجارت ایران ط 4 واحد 3
تل 22020994

موفق باشید;)

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لطفا يه نظري هم به ما بندازين
من الان23سالمه قد189و وزن74 دارم و تو20سالگي حدود 80 كيلو بودم يعني كلا بدم نبودم اما حالا نمي تونم وزنمو زياد كنم .تابستون پارسال يه ماه باشگاه رفتم ديدم تازه وزنم كم كردم البته قبول دارم خيلي شل كار مي كردم اما الان دو ماه كه جدي ميرم و با اينكه عضلاتم كمي قوي شده و حجمشون زياد تر شده اما وزنم همونه كه هست:blink: تا اينكه امروز كراتين خريدم تا ببينم چي ميشه؟!!
به نظر شما بهتره چي كار كنم در ضمن خيلي زياد نمي تونم بخورم عادي مي خورم
:(

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
من الان23سالمه قد189و وزن74 دارم و تو20سالگي حدود 80 كيلو بودم يعني كلا بدم نبودم اما حالا نمي تونم وزنمو زياد كنم .تابستون پارسال يه ماه باشگاه رفتم ديدم تازه وزنم كم كردم البته قبول دارم خيلي شل كار مي كردم اما الان دو ماه كه جدي ميرم و با اينكه عضلاتم كمي قوي شده و حجمشون زياد تر شده اما وزنم همونه كه هست:blink: تا اينكه امروز كراتين خريدم تا ببينم چي ميشه؟!!
تشریف ببرید دکتر تغذیه , خیلی کمک میکنه

کراتین هم دستور مصرف خاصی داره , همینجوری مصرف نکنید.

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
كراتين رو كه قرار نيست همينجوري مصرف بكنم زبر نظر مسول باشگاه

البته نا گفته نمونه كه علت وزن كم كردنم بعد از اون سن حساسيت بود كه تايستونا به گرما و گرده گل ها مي كنم و اشتهام ميره و عرق مي كنم در ضمن فعاليت بدني زيادي تابستونا دارم

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
كراتين رو كه قرار نيست همينجوري مصرف بكنم زبر نظر مسول باشگاه

البته نا گفته نمونه كه علت وزن كم كردنم بعد از اون سن حساسيت بود كه تايستونا به گرما و گرده گل ها مي كنم و اشتهام ميره و عرق مي كنم در ضمن فعاليت بدني زيادي تابستونا دارم
منظورم همین بود , هر وقت برنامه ی کراتین رو گرفتی , اینجا هم بذار تا ببینیم چطوره!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

يك كاري ميگم بكن بدون اينكه چربي بياري وزنت ميرخ بالا در ضمن اينكه عضلاتت به شدن تقويت ميشه

ميكسر كه حتما داري . 1 موز رو با شير ( به اندازه كافي ) 4 تا خرما ( بدون هسته ) عسل به مقدار كافي

1 زرده تخم مرغ و گردو و مغز پسته ( اگر موجود بود ) قاطي كن و اين رو يادت باشه كه بدن در 1 وعده بيشتر از

1500 كالري جذب نميكنه . يعني اگر در يك وعده بتوني 900000 كالري هم بهش برسوني بدم فقط 1500 جذب

ميكنه و بقيه رو دفع ميكنه ( W.C ) خوب حالا چي كار بايد بكني . اين رو بايد در 5 وعده بخوري

كه هر بار حدود 1000 كالري به بدن وارد كني . صبح يك ليوان . ظهر يك ليوان . ساعت حدود 4 يك ليوان

قبل از تمرين يا حدوداي 8 يك ليوان و 2 ساعت قبل از خواب ( دير تر از 11 نشه ) ليوان آخر رو بخور

البته اين رو يادت باشه كه بدنت از اونايي نباشه كه با گرمي سريع جوش بزني و به قول معروف بدنت بريزه بيرون

1 هفته اي من خودم بهت قول 4 كيلو رو ميدم ;) يا لين كار 4 روزه يك نفر رو 5 كيلو آوردم بالا :cool:

mushroomhead

Registered User
لایک‌ها
3
خوب صبر کن بعد از تعطیلات ادرس کرج رو میدم بهت که در عرض 1 ماه و نیم 20 کیلو زیاد کنی فقط با یه پودر.

با سلام خدمت دوست عزيز آقايhamedsullivan
اين همون چيزي است كه من در روياهام به دنبالش بودم ! البته توقع زيادي هم ندارم ولي به هر حال باعتث اينگيزه ميشه
من هم روزن پاييني دارم و اين 2-3 ساله اخير از اطرافيان و پدر و مادر و فاميل كنايه ميشنيدم و خودم هم راضي نيستم و علاقه دارم وزنم را زياد كنم ... چند بار سعي كردم اما متاسفانه نشد خلاصه كه قصد دارم اين بار با ورزش و خوراك و...هر جور شده به اميد خدا وزنم رو بكشم بالا.
خلاصه آقا حامد اگر براتون زحمتي نيست آدرس كرج رو تو پيغام خصوصي بذارين من ساكن تهران هستم.
من الان 183 قدمه و وزنم 62 كيلو.سعي ميكنم انشالله به وزن اينده آلم كه فكر ميكنم دور و بر 76 باشه برسم.
كمك بزرگي به من ميكنيد با تشكر فراوان

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
با سلام خدمت دوست عزيز آقايhamedsullivan
اين همون چيزي است كه من در روياهام به دنبالش بودم ! البته توقع زيادي هم ندارم ولي به هر حال باعتث اينگيزه ميشه
من هم روزن پاييني دارم و اين 2-3 ساله اخير از اطرافيان و پدر و مادر و فاميل كنايه ميشنيدم و خودم هم راضي نيستم و علاقه دارم وزنم را زياد كنم ... چند بار سعي كردم اما متاسفانه نشد خلاصه كه قصد دارم اين بار با ورزش و خوراك و...هر جور شده به اميد خدا وزنم رو بكشم بالا.
خلاصه آقا حامد اگر براتون زحمتي نيست آدرس كرج رو تو پيغام خصوصي بذارين من ساكن تهران هستم.
من الان 183 قدمه و وزنم 62 كيلو.سعي ميكنم انشالله به وزن اينده آلم كه فكر ميكنم دور و بر 76 باشه برسم.
كمك بزرگي به من ميكنيد با تشكر فراوان
سلام و عرض ارادت , تقریبا خیلی وقته که ازش خبر ندارم ! یعنی رفته بود دبی و .....

حتما زنگ میزنم اگه پیداش شد , ادرس و شماره ی تماس رو براتون پی ام میکنم.

موفق باشید.

بالا