آقا ميخوام دور بازوم زياد بشه قبلا 27 سانت بود الان 29 ميخوام برسونمش به 40 ، 50![]()
چيكار بايد بكنم ؟
برای افزایش دور بازو باید وزن عضلانی بدن رو افزایش بدین به طبع اون دور بازو هم افزایش پیدا می کنه...
موفق باشید
آقا ميخوام دور بازوم زياد بشه قبلا 27 سانت بود الان 29 ميخوام برسونمش به 40 ، 50![]()
چيكار بايد بكنم ؟
اساتید محترم من یک چربی سوز با قیمت مناسب می خوام کسی می تونه چیزی معرفی کنه
اضافه وزن 6 کیلو قد 185
به نظر شما مصرف سر خود این دارو بدون مشاوره با متخصص تغذیه حتی با ورزش و **** غذایی مناسب ضرری نداره؟ در صورت اضافه وزن در حدود همان 6-7 کیلو و در صورت مبتدی بودن با شروع بدن سازی بهتره این ال کارنیتین رو چند عدد در روز و تا چه مدتی و با چه برنامه و **** غذایی استفاده کنیم؟ميتوني از ال كارنيتين كه تو داروخانه هم به فروش ميرسه استفاده كني. قرص هاي 300 و 500 ميلي گرمي كه ساده ترين نوع چربي سوز هست كه تاثير زيادي هم روي روند چربي سوزي داره . البته اگه در كنار تمرين و ورزش هوازي انجام بشه .
قيمت هر عددش هم حدود 100 تومنه .
به نظر شما مصرف سر خود این دارو بدون مشاوره با متخصص تغذیه حتی با ورزش و **** غذایی مناسب ضرری نداره؟ در صورت اضافه وزن در حدود همان 6-7 کیلو و در صورت مبتدی بودن با شروع بدن سازی بهتره این ال کارنیتین رو چند عدد در روز و تا چه مدتی و با چه برنامه و **** غذایی استفاده کنیم؟
وزن 175 کیلو
قد 174
استخوان بندی: متوسط
کارنیتین به صورت مایع هم وجود داره ؟البته مصرف سرخود هيچ مكملي نميتونه كار عاقلانه اي باشه . ولي بعضي هستن كه حسابشونو پس دادن ! و البته استفاده از اونا تاثير سوء خطرناكي روي بدن نداره . مثلا شما كراتين رو در نظر بگير ... ؟!
چربي سوزي بدون فعاليت بدني و هوازي كار غير ممكني جلوه ميده . شما ميتوني اول از همه تمرين 3 يا 4 روز در هفته و 2 روز تمرين هوازي رو در برنامه روزانه بگنجوني و در كنارش اصول تغذيه اي براي كاهش چربي بدن رو در نظر بگيري . چيزهايي مثل كاهش مصرف كربوهيدرات ها در نيمه دوم روز ... قطع مصرف چربي هاي اشباع شده ... استفاده از وعده هاي غذايي متعدد ولي كم حجم و ... و ... و ... كه ميتوني با مشاوره با يه متخصص تغذيه (( ورزشي )) بيشتر موفق باشي .
ال كارنيتين رو ميشه براي وعده قبل از تمرين 1 عدد استفاده كرد . كه هم باعث آزاد شدن سلول هاي چربي و هم باعث آزاد شدن انرژي حين تمرين ميشه . البته اين رو هم بعد از مدتي بايد قطع كرد تا سيستم بدن بهش عادت نكنه. يه سري 2 ماهه ميتونه مطلوب باشه . اونم اگه هفته اي 2 جلسه هوازي كار ميكني 1 يا 2 عدد قبل از تمرين .
به هر حال باز هم ميگم استفاده از مكمل بدون تمرين و تغذيه موثر كار بيهوده ايه .
کارنیتین به صورت مایع هم وجود داره ؟
من یکی از دوستانم داره مصرف میکنه، اما به صورت شربت هست.
قرص هاش رو فرمودید داروخونه هم داره ؟ من 2 3 جا پرسیدم، نداشتند
مرسی
آقايون سلام
نميدونم نيازي هست تمام صفحات رو بخونم يا نه اما واقعا وقت نميكنم... و اينكه جواب كوتاهي ميخوام
اولين بار هست بعد از 1 سال و نيم اينجا ميام
من نوزده و نيم سال دارم و چند سال هست باشگاه بدنسازي ميرم
البته ميون اين چند سال ميشده 4ماه يا 6 ماه يا ...به باشگاه نرم
وزن من قبل از تصادف 55 كيلو گرم و ركورد پرس 90 كيلو گرم ( با هالتر) رو داشتم
وضعيت الان
من يك سال هست 3 تا مهره كمرم شكسته و الان 8 تا تيتانيوم توي كمرم هست يكي از پاهاي سمت چپم فلج بوده الان تا حد دويدن و زور كم ميتونم استفاده كنم ...
و بعد از تصادف 10 كيلو كم كردم به همين دليل تقريبا 6 ماه بعد با خوردن جن سينگ (اگه اشتباه نكنم) و رفتن دوباره من به باشگاه وزن خودم رو به 49 رسوندم و الان كه يك سال از حادثه و 4 ماه هست كه از باشگاه رفتنم ميگذره
وزنم 50 كيلو گرم و ركورد پرس 95 كيلو گرم ( با هالتر) رو دارم
من چه كار كنم كه وزنم از 50 تا 55 افزايش بتونم بدم. (البته كه از پايين تنه انتظاري نداشته باشيد)
تمام وزنه ها رو ميتونم تا هر حد سنگيني ( قابل تحمل) افزايش بدم . ( اينو گفتم نگيد فشار رو كمتر كن چون براي كمرت ضرر داره)
لطفا يه نظر گسترده و يا كلي بديد ممنون ميشم و از پيشنهاد دارو يا پودرهايي كه اطلاع كامل براي اثبات افزايش وزن از اونا نداريد رو توسيه نكنيد.
راستي برنامه غذاييم خوبه اما بيشتر از 5 وعده وقت خوردن رو ندارم
زورم توي حركات باشگاه خيلي زياده
بدنم كاملا خطي و حجم مناسب(اما باز كمه)
هر روز باشگاه ميرم... هر وقت سوپر كار كنم يا وزنه سنگين بزنم(طول يه مدت) حجم ميگيرم اما وزنم زياد نميشه...
خيلي حال گيريه واسه همين اگه نرم باشگاهيا بعدش سبك كار كنم حجمم ول ميشه ( مدت همه اينها - 1 ماه)
راستي هيچي هم مصرف نميكنم
سلام
دوست عزیز ..
اول از همه برای شما آرزوی سلامتی دارم..
اما بعد:
چند نکته:
در بدنسازی همیشه بیشتر به معنای بهتر نیست: هر روز تمرین کردن به مرور باعث کاهش قدرت کاهش توان ریکاوری عضلات و درنهایت تمرین زدگی میشه .. پیشنهاد می کنم تمرین رو به 4 روز در هفته و باسیستم هر عضله 2 بار تمرین درهفته کاهش بدین...
=
پیشنهاد می کنم برای تمرین عضلاتی مانند سرشانه از روش پیش خستگی استفاده کنید تا فشار کمتری روی کمرتون بیاد.. همچنین برای سینه ..
حجمی که در اثر سوپر زدن به دست می آد بیشتر دم عضلانی هست تا حجم واقعی برای همین بعد از یک رو حجم می خوابه ..
برای افزایش وزن کراتین رو پیشنهاد می کنم که با توجه به وضعیت تغذیه شما می تونه تا 5 کیلو وزن شما رو بالا بیاره.. فقط سعی کنید اصل و با لیبل وزارت بهداشتش رو بخرید
سلام
اول ممنون
چشم حتما 4 روز در هفته و هر عضله 2 بار در هفته ... موافقم:happy:
بعدش "از روش پیش خستگی استفاده کنید " يعني چي ؟
و چه نمونه كراتيني بخورم ؟ (آخه كراتين انسوليندار يه بار قبلا خورده بودم فقط زور رو زياد كرد)
:happy: مرسي عزيزم
ممنونم ... اما متمعين هستي با يه كراتين مونوهيدرات ميتونم وزنم رو 4 كيلو زياد كنم
من بعد از 2 سال از 50 اومدم 55
كراتين و دو تا چيز ديگه دوستم از دوبي آوردد اما هيچ تاثيري نداشت
كم خوردن غذا و زياد خوردن غذا هم تاثيري نداشت كه نداشت
:blink: :f34r::wacko:
منم منظورم از سوپر كه كار ميكنم همينه
يكي پرس سينه و پشت اون پرس دمبل بالا سينه
...
خيلي عجيبه همه اين كارها رو ميكنم اما تاثير نداره
من بدنم توي وزن خودم و 8 كيلو بيشتر هم حرف اول رو ميزنه اما
خيلي وزنم كمه دوست دارم وزنم زياد تر باشه
تشریف ببرید دکتر تغذیه , خیلی کمک میکنهدوستان لطفا يه نظري هم به ما بندازين
من الان23سالمه قد189و وزن74 دارم و تو20سالگي حدود 80 كيلو بودم يعني كلا بدم نبودم اما حالا نمي تونم وزنمو زياد كنم .تابستون پارسال يه ماه باشگاه رفتم ديدم تازه وزنم كم كردم البته قبول دارم خيلي شل كار مي كردم اما الان دو ماه كه جدي ميرم و با اينكه عضلاتم كمي قوي شده و حجمشون زياد تر شده اما وزنم همونه كه هست:blink: تا اينكه امروز كراتين خريدم تا ببينم چي ميشه؟!!
به نظر شما بهتره چي كار كنم در ضمن خيلي زياد نمي تونم بخورم عادي مي خورم
![]()
منظورم همین بود , هر وقت برنامه ی کراتین رو گرفتی , اینجا هم بذار تا ببینیم چطوره!كراتين رو كه قرار نيست همينجوري مصرف بكنم زبر نظر مسول باشگاه
البته نا گفته نمونه كه علت وزن كم كردنم بعد از اون سن حساسيت بود كه تايستونا به گرما و گرده گل ها مي كنم و اشتهام ميره و عرق مي كنم در ضمن فعاليت بدني زيادي تابستونا دارم
دوستان لطفا يه نظري هم به ما بندازين
من الان23سالمه قد189و وزن74 دارم و تو20سالگي حدود 80 كيلو بودم يعني كلا بدم نبودم اما حالا نمي تونم وزنمو زياد كنم .تابستون پارسال يه ماه باشگاه رفتم ديدم تازه وزنم كم كردم البته قبول دارم خيلي شل كار مي كردم اما الان دو ماه كه جدي ميرم و با اينكه عضلاتم كمي قوي شده و حجمشون زياد تر شده اما وزنم همونه كه هست:blink: تا اينكه امروز كراتين خريدم تا ببينم چي ميشه؟!!
به نظر شما بهتره چي كار كنم در ضمن خيلي زياد نمي تونم بخورم عادي مي خورم
![]()
خوب صبر کن بعد از تعطیلات ادرس کرج رو میدم بهت که در عرض 1 ماه و نیم 20 کیلو زیاد کنی فقط با یه پودر.
سلام و عرض ارادت , تقریبا خیلی وقته که ازش خبر ندارم ! یعنی رفته بود دبی و .....با سلام خدمت دوست عزيز آقايhamedsullivan
اين همون چيزي است كه من در روياهام به دنبالش بودم ! البته توقع زيادي هم ندارم ولي به هر حال باعتث اينگيزه ميشه
من هم روزن پاييني دارم و اين 2-3 ساله اخير از اطرافيان و پدر و مادر و فاميل كنايه ميشنيدم و خودم هم راضي نيستم و علاقه دارم وزنم را زياد كنم ... چند بار سعي كردم اما متاسفانه نشد خلاصه كه قصد دارم اين بار با ورزش و خوراك و...هر جور شده به اميد خدا وزنم رو بكشم بالا.
خلاصه آقا حامد اگر براتون زحمتي نيست آدرس كرج رو تو پيغام خصوصي بذارين من ساكن تهران هستم.
من الان 183 قدمه و وزنم 62 كيلو.سعي ميكنم انشالله به وزن اينده آلم كه فكر ميكنم دور و بر 76 باشه برسم.
كمك بزرگي به من ميكنيد با تشكر فراوان