• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
حیفه نیست تاپیک به این خوبی بره پایین؟
297.gif

من خودم یه سال و نیمه بدن سازی کار می کنم، ولی تا حالا هیچ جور مکمل خوراکی استفاد نکردم. تنها چیزی که استفاده کردم قرص ویتامین بود. البته چون تمرینام مداوم نبوده و خیلی بینشون فاصله افتاده نتیجه ای که می خواستم رو تا حالا نگرفتم. البته روز اول که شروع کردم حدود 85 کیلوگرم وزن داشتم؛ ولی حالا چند ماهیه که 68 کیلو هستم. از این نظر خیلی خوب پیش رفتم چون کلاً هدف اصلی من از تمرین کاهش وزن بود.
تنهابدیش اینه که گاهی احساس می کنم از ورزش زده شدم. شاید به خاطر فاصله افادنهای مداومی بوده که بین مدت زمان آغاز فعالیتم تا حالا بوده. یه جورایی دلسرد شدم... بعضی وقتا هم یک جور احساس سستی و کرختی موقع تمرین کردن....
به نظر شما چه طور می تونم این وضعیت رو درست کنم؟ با تغذیهء خوب میشه این مشکل رو حل کرد؟
راستی مهدی جان کاربر فعال شدنت رو هم تبریک میگم
281.gif

ممنون!:D

علت بی حوصلگی در تمرین ; تمرین زدگی هست ...

چه برنامه تمرینی رو اجرا می کنی؟؟

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون!:D

علت بی حوصلگی در تمرین ; تمرین زدگی هست ...

چه برنامه تمرینی رو اجرا می کنی؟؟

آها.. همین اصطلاحی که گفتی...
والا برنامهء ورزشی من تا حالا اقلاً 50 دفعه توسط مربی باشگاهم عوض شده! اصلاً من نمی دونم اینجور تمرین کردن صحیحه یا نه. تقریباً هر 3 هفته یه بار عوش کرده. دیروز هم دوباره دفترچه رو گذاشتم پیشش تا یه برنامهء جدید بنویسه. حالا وقتی رفتم باشگاه دفترچه رو میارم و کامل می نویسم.
حالا چه طوری میشه با این تمرین زدگی مقابله کرد و از سر راه ورش داشت؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
یکی از راههای تمرین زدگی اینه که مدت تمرینت رو در روز کم کنی , مثلا اگه 1 ساعت طول میکشه , به نیم ساعت کاهش بدی و تعداد جلسات رو بیشتر کنی.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم خیلی تمرین زده شدم
258.gif

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دفعات تکرار اجباری

یکی از روشهای انجام دفعات تکرار اضافی آن است که از دوست تمرینی خود بخواهید که کمی در بلند کردن وزنه ها به شما کمک کند تا بتوانید به تمرین ادامه دهید . اما این روش نمی تواند زیاد کار آمد باشد چون دوست شما نمیداند که شما چقدر کمک نیاز دارید . اما روشی را که استراحت / توقف نامیده می شود را می توانید به جای این روش اجرا کنید در این روش شما از وزنه نسبتا سنگینی استفاده می کنید و آرا بالا می برید به این تمرین تا جایی ادامه میدهید که دیگر نتوانید وزنه را بالا ببرید سپس توقف کرده و اجازه می دهید وزنه ها برای چند ثانیه در دستها پایین بماند سپس دفعات تکرار را ادامه می دهید .

موفق باشید.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام

اینجا کسی در مورده این قرصهای افزایش وزن چیزی میدونه !!!؟؟؟

که تبلیغشان هم فراوان شده!!!!!!!!

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یک سوال آیا بدنسازی قد رو کاهش می*ده ؟ در چه صورت؟
آیا مانع رشد قد می*شه؟
باعث افزایش هم میشه؟

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت همه دوستان

من از دیروز ورزش رو شروع کردم قبلش یک شالی بود تو **** بودم از 114 کیلو به 85 کیلو رسیدم البته قدم 191 هست الان وزنم مناسب هست اما تناسب اندام ندارم رون پا و کپل دارم اما اصلا بازو ندارم (( دست هام خیلی لاغر هست )) حالا میخوام با ورزش عضله برای دست هام بیارم و پا و کپل رو لاغر کنم

چه راه حلی رو برای بازو آوردن پیشنهاد میکنید بعد از ورزش دست چه غذاهایی یا مکمل هایی مصرف کنم

چند روز در هفته ورزش کنم ؟؟

نظرتون راجع به کراتین چی هست

با تشکر

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آقا یک سوال آیا بدنسازی قد رو کاهش می*ده ؟ در چه صورت؟
آیا مانع رشد قد می*شه؟
باعث افزایش هم میشه؟

اگه اصولی دنبال بشه نه!
نه!
اگه اصولی باشه آره..

کلا بدنسازی در سنین رشد چون باعث تسریع خون رسانی و افزایش سرعت گردش خون میشه باعث میشه خون و مواد مغذی مثل هورمونهای داخل خون بهتر به بافتها برسه.

برای جلوگیری از استپ رشد قد از حرکات پرسی ایستاده و حرکت اسکوات استفاده نکنید و به جاش حرکت جایگزین رو انجام بدین.

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان

من از دیروز ورزش رو شروع کردم قبلش یک شالی بود تو **** بودم از 114 کیلو به 85 کیلو رسیدم البته قدم 191 هست الان وزنم مناسب هست اما تناسب اندام ندارم رون پا و کپل دارم اما اصلا بازو ندارم (( دست هام خیلی لاغر هست )) حالا میخوام با ورزش عضله برای دست هام بیارم و پا و کپل رو لاغر کنم

چه راه حلی رو برای بازو آوردن پیشنهاد میکنید بعد از ورزش دست چه غذاهایی یا مکمل هایی مصرف کنم

چند روز در هفته ورزش کنم ؟؟

نظرتون راجع به کراتین چی هست

با تشکر

سلام دوست عزيز
اول از همه بهت تبريك ميگم كه ورزش رو راهي براي سلامت و خلاص شدن از دست چربي هاي زائد بدن انتخاب كردي .
قد و قامت بسيار خوبي داري و ميشه يه بدن خوش استيل ازش در آورد .
روش هاي تمريني زيادي رو ميشه برات در نظر گرفت ولي من اگه جاي تو بودم روش تمريني قدرتي يه پاورليفتر رو انتخاب ميكردم ! چون استيل فوق العاده اي داري
مشكلاتي كه گفتي مربوط ميشه به درصد چربي بدنت كه قابل حله .
چون تيپ بدنيت اندوموروف هست بايد يه كم مراعات بيشتري بكني . چربي هاي اشباع شده و قند هاي ساده رو بايد تا حد

ممكن كم كني . و سعي كن از ساعت 3 عصر به بعد از كربوهيدرات ها كمتر استفاده كني .
بهت پيشنهاد ميكنم 4 تا 6 هفته بدنت رو از پايه بسازي تا آماده تمرينات بعدي بشه . بعد من خودم بهت ميگم چيكار كني .
تمرين 3 روز در هفته رو برات تنظيم كردم طظوري كه بدنت رو با حركات چند مفصلي و پايه اي زيرسازي كني تا بتوني يه بدن تو پر داشته باشي .
هدف اينه كه شانه هايي پهن و پشتي ضخيم داشته باشي . همراه با پاهايي به ضخامت پاهاي يه پاورليفتر . ضمن اينكه اين سيستم تمرين روند چربي سوزي رو هم افزايش ميده !
تمرين 3 روز در هفته :
يكشنبه و دوشنبه و پنجشنبه
حركات گرم كردني 7 تا 10 دقيقه
حركات كششي مربوط به كل بدن 5 دقيقه
بين حركات تا ميتوني حركات كششي مربوط به همون عضله رو انجام بده
جلوران دستگاه 12*3
اسكوات با پاهاي بازتر از عرض شانه و پنجه پا رو به بيرون 8*3
پرس سينه هالتر 10*3
بارفيكس ( اگر نتونستي زير بغل هالتر خم ) 10*3
سرشانه هالتر از جلو 8*3
شراگ هالتر 8*3
جلوبازو هالتر ايستاده 12*3
پرس سينه دست جمع 8*3
شكم كرانچ 25*3
ساق پا استاده 30-20*3
حركات كششي براي سرد كردن بدن 3 تا 7 دقيقه
-----------
سعي كن 5 تا 7 وعده در روز تغذيه كني . 3 وعده غذايي اصلي با 2 يا 3 وعده كمكي ميتونه كافي باشه
يه محلول درست كن براي بلافاصله بعد تمرينت : 1 موز + 1 ليوانشير + 4 قاشق شيرخشك + پودر جوونه گندم1 قاشق
قرص امگا 3 كه حاوي اسيد هاي چرب ضروريه رو تهيه كن و هر روز صبح بين صبحانه و ناهار 1 عدد بخور
ويتامين اي و كلسيم هم هر شبي 1 عدد بخور تا هم استخوان هات تقويت بشه هم عضلات بدنت ريلكس و آماده خواب راحت باشه كه از نتايج ويتامين اي هست .
درباره كريتين هم همينو بگم كه يه محرك عالي براي همه ورزشكارانه . باعث افزايش حجم سلول هاي عضلاني و قدرت ميشه . ولي فعلا نميخواد هيچ مكملي بخوري تا اين دوره آماده سازيت تموم شه .
:) تمرين كن و از هيچ چيز نترس و به حرف هاي منفي كسي گوش نده . مطمئن باش جواي ميگيري .
هم مشكل چربي هاي زائدت حل ميشه هم باسني شكيل و سفت و پاهايي عضلاني پيدا مي كني . من خودم مشكل تو رو داشتم كه الان 7 ساله حل شده !
بازم اگه مسئله اي بود در خدمتم :
[email protected]

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز
اول از همه بهت تبريك ميگم كه ورزش رو راهي براي سلامت و خلاص شدن از دست چربي هاي زائد بدن انتخاب كردي .
قد و قامت بسيار خوبي داري و ميشه يه بدن خوش استيل ازش در آورد .
روش هاي تمريني زيادي رو ميشه برات در نظر گرفت ولي من اگه جاي تو بودم روش تمريني قدرتي يه پاورليفتر رو انتخاب ميكردم ! چون استيل فوق العاده اي داري
مشكلاتي كه گفتي مربوط ميشه به درصد چربي بدنت كه قابل حله .
چون تيپ بدنيت اندوموروف هست بايد يه كم مراعات بيشتري بكني . چربي هاي اشباع شده و قند هاي ساده رو بايد تا حد

ممكن كم كني . و سعي كن از ساعت 3 عصر به بعد از كربوهيدرات ها كمتر استفاده كني .
بهت پيشنهاد ميكنم 4 تا 6 هفته بدنت رو از پايه بسازي تا آماده تمرينات بعدي بشه . بعد من خودم بهت ميگم چيكار كني .
تمرين 3 روز در هفته رو برات تنظيم كردم طظوري كه بدنت رو با حركات چند مفصلي و پايه اي زيرسازي كني تا بتوني يه بدن تو پر داشته باشي .
هدف اينه كه شانه هايي پهن و پشتي ضخيم داشته باشي . همراه با پاهايي به ضخامت پاهاي يه پاورليفتر . ضمن اينكه اين سيستم تمرين روند چربي سوزي رو هم افزايش ميده !
تمرين 3 روز در هفته :
يكشنبه و دوشنبه و پنجشنبه
حركات گرم كردني 7 تا 10 دقيقه
حركات كششي مربوط به كل بدن 5 دقيقه
بين حركات تا ميتوني حركات كششي مربوط به همون عضله رو انجام بده
جلوران دستگاه 12*3
اسكوات با پاهاي بازتر از عرض شانه و پنجه پا رو به بيرون 8*3
پرس سينه هالتر 10*3
بارفيكس ( اگر نتونستي زير بغل هالتر خم ) 10*3
سرشانه هالتر از جلو 8*3
شراگ هالتر 8*3
جلوبازو هالتر ايستاده 12*3
پرس سينه دست جمع 8*3
شكم كرانچ 25*3
ساق پا استاده 30-20*3
حركات كششي براي سرد كردن بدن 3 تا 7 دقيقه
-----------
سعي كن 5 تا 7 وعده در روز تغذيه كني . 3 وعده غذايي اصلي با 2 يا 3 وعده كمكي ميتونه كافي باشه
يه محلول درست كن براي بلافاصله بعد تمرينت : 1 موز + 1 ليوانشير + 4 قاشق شيرخشك + پودر جوونه گندم1 قاشق
قرص امگا 3 كه حاوي اسيد هاي چرب ضروريه رو تهيه كن و هر روز صبح بين صبحانه و ناهار 1 عدد بخور
ويتامين اي و كلسيم هم هر شبي 1 عدد بخور تا هم استخوان هات تقويت بشه هم عضلات بدنت ريلكس و آماده خواب راحت باشه كه از نتايج ويتامين اي هست .
درباره كريتين هم همينو بگم كه يه محرك عالي براي همه ورزشكارانه . باعث افزايش حجم سلول هاي عضلاني و قدرت ميشه . ولي فعلا نميخواد هيچ مكملي بخوري تا اين دوره آماده سازيت تموم شه .
:) تمرين كن و از هيچ چيز نترس و به حرف هاي منفي كسي گوش نده . مطمئن باش جواي ميگيري .
هم مشكل چربي هاي زائدت حل ميشه هم باسني شكيل و سفت و پاهايي عضلاني پيدا مي كني . من خودم مشكل تو رو داشتم كه الان 7 ساله حل شده !
بازم اگه مسئله اي بود در خدمتم :
[email protected]

آقا مرسی از راهنمایی بسیار کامل و جامع شما لطف کردی از فردا شروع میکنم خیلی توضیح خوبی دادی

امیدوارم بتونم جبران کنم

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یا سلام خدمت همه دوستان مخصوصلا mehdidj
من میخواهم قسمت گردن وسرم وصورتم حجیم تر شود چه کار باید کنم
با تشکر

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
یا سلام خدمت همه دوستان مخصوصلا mehdidj
من میخواهم قسمت گردن وسرم وصورتم حجیم تر شود چه کار باید کنم
با تشکر

با سلام

تنها راه حجیم شدن صورت اضافه شدن چربی به کل بدن و در نتیجه صورت هست .

گردن هم که تمارین مخصوص به خودش رو داره و می تونی با این تمارین گردن رو عضلانی و حجیم کنی.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دفعات تکرار ناقص

ادمه ناقص دفعات تکرار در زمان خسته شدن بعد از انجام دفعات تکرار کامل حرکات یکی از رشهایی است که می تونید همیشه برای شوک دادن به عضلات بدن استفاده کنید ای روش همچنین مورد عغلاقه دوریان یتس نیز بوده است .انجام دفعات تکرار ناقص وقتی بیشترین اثر را دارد که شما کاملا خسته باشید . وقتی به عضله در دامنه کامل حرکت به خستگی کامل رسید چند تکرار در دامنه سه چهارم نیمه و یک چهارم انجام دهید تا عضله به طور کامل درگیر شود.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
سلام .
من بعد از یک مدت استراحت دوباره رفتم بدنسازی ( زحمت کشیدی ! ) . حدود 2 هفته هست .
الآن برنامه باشگاه رو میزنم و با مربی باشگاه مشورت میکنم . یکسری حرفهایی زده میخواستم نظر شما رو بدونم .
اول اینکه برنامه من اینا هست :

روز اول :
پرس سینه : | 12 | 10 | 8 | 6 |
بالا سینه : 3x10
قفسه : 3x8
جلو بازو دمبل : 3x10
جلو بازو کششی : 4x12
ساعد : 4x12

روز دوم :
سرشانه هالتر : | 12 | 10 | 8 |
سرشانه با دمبل : 3x10
نشر از طرفین : 3x12
نشر جلو : 3x10
پشت بازو هالتر : 3x10
پشت بازو کششی : 4x12
( روز دوم شاید تعداد دفعاتش یکم مورد داشته باشه ( یعنی درست یادم نیومده باشه ) و روز سوم هم هست ولی من نمیزنم چون بیشتر پا هست و من پا کار نمیکنم )
میخواستم ببینم بنظر شما برنامه چطوره ؟
چیزی میخواد اضاف یا کم کنیم ؟
( در ضمن من قصد دارم 20 تا 25 کیلو وزن کم کنم )

یک سوال دیگه هم داشتم . دیروز من با مربی که صحبت کنم گفت سعی کن وزنه کمتر ولی تعداد بیشتری بزنی . گفتم مثلا چند تا گفت 20 تا 30 تا برای چربی سوزی خیلی بهتره !
میخواستم ببینم آیا تاثیری داره و آیا کمک میکنه ؟
تاثیرش خیلی هست یا نه ؟

منتظر جوابم .
یا علی

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

تنها راه حجیم شدن صورت اضافه شدن چربی به کل بدن و در نتیجه صورت هست .

گردن هم که تمارین مخصوص به خودش رو داره و می تونی با این تمارین گردن رو عضلانی و حجیم کنی.
با سلام خدمت شما آقای مهدی دجی
نظرت راجب کرمها یا پودر های پف کننده یا به قولی کلفت کننده صورت چیه وهمچنین یه دوتا از تمارین گردن برام بگو .و در ضمن عنوان کردی که اگه بخوای صورتت حجیم بشه باید اضافه چربی داشته باشی پس چرا جی کاتلر صورتش حجیمه اما اضافه چربی نداره

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
مهدی دی جی جان اگر اومدی من رو هم بی نصیب نزار
یا علی

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید من شب قبل از خواب تمرین میکنم وبعد از 20 الی 30 دفیقه پروتیین و کراتین مصرف میکنم ومیخوابم ایا این طوری اشکالی داره

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید من شب قبل از خواب تمرین میکنم وبعد از 20 الی 30 دفیقه پروتیین و کراتین مصرف میکنم ومیخوابم ایا این طوری اشکالی داره

اگه بگم كاملا اشتباهه بيخود نگفتم . به چند تا پست قبلي نگاه كن يكي ساعت تمرينش مثل شما بود كه راهنماييش كرديم .

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما آقای مهدی دجی
نظرت راجب کرمها یا پودر های پف کننده یا به قولی کلفت کننده صورت چیه وهمچنین یه دوتا از تمارین گردن برام بگو .و در ضمن عنوان کردی که اگه بخوای صورتت حجیم بشه باید اضافه چربی داشته باشی پس چرا جی کاتلر صورتش حجیمه اما اضافه چربی نداره

دوست عزيز . اصلا توجيهي براي استفاده اين چيزها وجود نداره . صورت هم تنها از چربي تشكيل نشده كه با بالا رفتن درصد چربي بشه فقط و فقط بهش حجم ! داد . با تغذيه كامل و اصولي ميشه بدن رو از هر لحاظ تامين كرد . صورت هم جداي از اين برنامه نيست . حتي توصيه شده صورت رو هم از ماساژ دادن ( در واقع يه نوع تمرين براي فرم دادن و رشد عضلات صورت ) بي نصيب نزارين . حتما ميدوني كه آدامس جويدن خودش يه تمرين براي عضلات صورت و فك هست ! حالا حركات تمريني محركي براي رشد اون قسمت هايي از بدن هستند كه مد نظرته .
حركت شراگ هالتر به صورت ست هاي سنگين 8 تكراي ميتونه براي پرورش عضلات كول و گردن بهترين حركت باشه .
مضاف بر اين ميتوني از حركات گردن هم استفاده كني .
دو تا دمبل دستت بگيري ( ترجيحا نيمه سنگين ) و 20 تكرار گردن رو به سمت چپ و راست با حفظ كشش در پايين ترين نقطه انجام بدي . بعد دمبل ها رو پايين بزاري و سعي كني بدون خم كردن بدن به عقب و فقط با چرخش گردن به پشت سرت نگاه كني .
اين يه سوپرست عالي براي تقويت عضلات گردنه .
درباره پر شدن صورت هم به موازات پر شدن بدن و حجيم شدن عضلاتت همه قسمت ها تاثيرپذيري دارن كه خودت خواهي ديد !
موفق باشي . ولي يادت باشه :
همه چيز اون طور كه بوده زيباست ... سراغ چيزاي مصنوعي و شيمياييش نرو !

بالا