• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یکی از ورزشکاری ترین غذا ها همین ماکارونی خودمونه
سیب زمینی آب پز هم عالیه
تخم مرغ پخته هم (یه مطلب در مورد تخم مرغ گذاشتم... فکر کنم تو تاپیک تغذیه بود..)
راستی ما یه مشاور تغذیه هم اینجا داریم...;)

بله، با نظر آقا مهدی موافقم چون یکی از مهم ترین نیازهای یک ورزشکار از گروه کربوهیدرات ها آن هم از نوع پیچیده است. قبل از ورزش (حدودا 45 دقیقه قبل) می تونید یک تکه کیک اسفنجی ساده (و نه شکلاتی) بخورید و البته هم قبل و هم در حین و هم بعد از تمرین از نوشیدن آب کافی غافل نباشید. بعد هم یک لیوان آب میوه می تونه به بازیابی ذخیره ی گلیکوژنی شما کمک کنه.
تخم مرغ هم ارزش بیولوژیکی بالایی داره و برای ورزشکار هم کاملا مناسبه و همونطور که گفتن بهتره به صورت آب پز مصرف بشه.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
50.000 تومن ؟
قیمتش اینقدر هست جواب هم میده ؟ بعد برای دوره 35 روزه هست ؟ ( 35x4=140 تا کپسول )
منتظر جوابم ! در ضمن کارش چیه ؟ با **** های کم کربوهیدرات سازگار هست یا نه ؟
ممنون میشم جواب بدین ! یا علی ...
فعلا

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
منتظر جوابم !!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
منتظر جوابم !!!

اين مكمل یعنی Hydroxy cut یک مکمل هربال یا گیاهی محسوب شده و حاوي پيكولينات كروم ، عصاره گوارانا ، عصاره ماهوانگ و ال-كارنيتين است كه منجر به كاهش سريع چربي بدن مي شود. تاثیرش در کوتاه مدت خوب هست اما برای همون مدتی که قبلا عرض کردم (35 روز) استفاده کنید. فکر می کنم یک بسته ی اون 150 تایی باشه. (دقیقا مطمئن نیستم.)
مکمل دیگری هم داریم که خوب جواب می دهد: زنیکال Xenical که نام تجاری اون اورلیستات هست و البته از مکمل قبلی گرون تره و فکر می کنم هر یک دانه اش 1250 تومن باشه، اما این مکمل رو هم باید اگر خواستید استفاده کنید فقط برای یک دوره ی یک ماهه باشه و بیشتر مصرف نکنید.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
ممنون از جوابتون .
عزیز اول اینکه کدام بهتر جواب میدهد و شما کدام رو قبول دارید !
و سوال دیگریم که خیلی مهم هست اینه که اینا با **** کم کربوهیدرات جور در میان یا نه ؟
ممنون
یا علی

omidlikestoknow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر همه اساتید از جمله جناب mori و جناب mehdidj
وظیفه خودم میدونم که از شما ها تشکر کنم چونکه مطالب خیلی مفیدی اینجا بیان میشه ......
میخواستم ببینم نظر شما در مورد سایت دکتر صادق سلامی http://www.sadeghsalami.com چیه به نظر من که خیلی علمی و دلسوزانه ورزش بدنسازی رو دنبال میکنه و دیدم که خیلی از مطالبش اینجاعینا بازگو شده
با تشکر ....
اینم یه عکس از کسیکه بدنی به قشنگیه اون ندیدم (kevin levrone)

levrone_kevin_01.jpg

soosmar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پنج ماه باشگاه رفتم و بدنم هم رو اومده بود با برنامه ایی که داشتم ولی روزانه پنج تا ده نخ سیگار هم می کشیدم!!!
حالا سوال من اینه:چه عوارضی داره رفتن به باشگاه و کشیدن سیگار توامان!!
خدایی ترک سیگار اصلا امکان نداره!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
درود بر همه اساتید از جمله جناب mori و جناب mehdidj
وظیفه خودم میدونم که از شما ها تشکر کنم چونکه مطالب خیلی مفیدی اینجا بیان میشه ......
میخواستم ببینم نظر شما در مورد سایت دکتر صادق سلامی http://www.sadeghsalami.com چیه به نظر من که خیلی علمی و دلسوزانه ورزش بدنسازی رو دنبال میکنه و دیدم که خیلی از مطالبش اینجاعینا بازگو شده
با تشکر ....
اینم یه عکس از کسیکه بدنی به قشنگیه اون ندیدم (kevin levrone)

levrone_kevin_01.jpg

درود بر شما!
سایت عالی هست البته ایشون مطالب علمی خوبی می نویسه اما قلم نقاد تندی داره
جدیدا هم تیم ملی پرورش اندام از وجود ایشون داره استفاده می بره .
البته مطالبش بیشتر در مورد استرویید ها و مصرف علمی اونها س که مورد استفاده ش برای حرفه ای ها و با سابقه های این ورزش هست.

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من شربت قرص یا پودر اشتهاآور قوی که تو دارو خونه موجود باشه قیمتش مهم نیست فقط خوب جواب بده وبعد از قطع دارو بازم اشتهام خوب باشه یعنی مثل سیپرو هیپتادین نباشد که بعد از مصرف نکردن اشتهای آدم کم ومیشه مثل روز اولا.
لطفا مرا راهنمایی کنید

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اولا این حرکت استاندارد بدنسازی نیست و یک تکنیک مخصوص پاور لیفترهاست که در حرکت پرس باعث افزایش رکورد در مسابقه میشه.و در حالت عادی هم انجام نمی شه چون آسیبهای جدی به کمر می زنه .قوس و برگشت فقط مخصوص مسابقه است که اونهم فقط بعضی ها به عنوان شگرد به کار می برند.

در مورد فیتنس هنوز باشگاه خاص یا مربی ویژه این ورزش رسما نیست ولی ترکیب ورزشهای ائروبیک و کار با وزنه و یکم رقص:lol: می شه نو عی از فیتنس(البته فکر کنم ایرانیش)البته جدیدا داره استارت این کار زده میشه چون اولین دوره مسابقاتش امسال در کشور برگزار شد.
راستی به خاطر همین رقصش خیلی بین خانومها طرفدار داره:lol: :lol:
فكر ميكنم منظور ايشون پرس بالا سينه بود.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
اين مكمل یعنی Hydroxy cut یک مکمل هربال یا گیاهی محسوب شده و حاوي پيكولينات كروم ، عصاره گوارانا ، عصاره ماهوانگ و ال-كارنيتين است كه منجر به كاهش سريع چربي بدن مي شود. تاثیرش در کوتاه مدت خوب هست اما برای همون مدتی که قبلا عرض کردم (35 روز) استفاده کنید. فکر می کنم یک بسته ی اون 150 تایی باشه. (دقیقا مطمئن نیستم.)
مکمل دیگری هم داریم که خوب جواب می دهد: زنیکال Xenical که نام تجاری اون اورلیستات هست و البته از مکمل قبلی گرون تره و فکر می کنم هر یک دانه اش 1250 تومن باشه، اما این مکمل رو هم باید اگر خواستید استفاده کنید فقط برای یک دوره ی یک ماهه باشه و بیشتر مصرف نکنید.
Mori.54 عزیز یک پیغام برات گذاشتم لطفا چک کنید

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام.من حدود 7-8 ماهه که حرفه ای دارم شنا میکنم.عضلاتم خوبه ولی مقداری چربی در ناحیه شکم و پهلو دارم .یه برنامه میخوام که بتونم چربیهای این نواحی رو آب کنم.
برای از بین بردن چربیهای موضعی کسی راهی سراغ داره؟
در مورد ژل فیتنس کسی چیزی میدونه؟کسی امتحان کرده؟موثره؟

nuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون عزیز ! میخواسم ببینم اینا رو شما برای من تایید میکنید یا نه ؟
حدود قیمتشو بهم میگید ؟
من میخوام وزن کم کنم ! اولش میخوام **** بگیرم و پیاده روی هم بروم ! بعد 1 یا 2 ماه هم میخوام برم بدنسازی !
کدام یک از اینا به نظرتون بگیرم و از الان استفاده کنم تا سریعتر و راحتتر وزن کم کنم ؟ ( 2 یا 3 روزه دارم **** میگیرم )
خیلی اقایی !!!
منتظرم

ببينيد سعي كنيد از اين مكملها استفاده نكنيد . چربي سوز ها و مواد شيميايي (و گياهي) ديگر كه به نوعي باعث سوزاندن چربي ميشوند ، به هر صورت داراي عوارضي هستند .
من خودم بدون استفاده از اين نوع داروها و مكملها توانستم 52 كيلو از وزنم رو از دست بدهم ...
از 142 به 90 رسيدم . فقط و فقط با رژيم و ورزش .الان هم 5-6 ماهي است كه در يك باشگاه بدنسازي تمرين ميكنم ... و نتيجه خوبي هم گرفتم .
روز هاي اول به سختي ورزش ميكردم به صورتي كه در روز اول فقط مسافت 500 متر رو توانستم پياده روي كنم .
اما در روزهاي بعد به تدريج بيشتر و بيشتر شد .
به نحوي كه مسافتي حدود 6 كيلومتر را هر شب ميدوم . :)
رژيم و ورزش .
بهترين راه همين است و اين 2 از هم جدا نيستند ...
رژيم (حتي صحيح و اصولي) بدون ورزش ، داراي عوارض پوستي و چربي موضعي است ...
ورزش بدون رعايت رژيم غذايي مناسب جواب گو نيست .

موفق باشيد

nuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیدروکسی کات به نظرم یک بسته ی اون نباید بیشتر از 50 هزار تومن باشه و بعضی از داروخانه ها دارن.

قيمتش توي اهواز از 40 تا 47 تومنه:happy:
شنيدم فوق العاده است ... اما علاقه اي به مصرف اون ندارم.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
عزیز برات یک پیغام خصوصی فرستادم !

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام
کسی جواب منو نمیده؟
کمک!
من باید حداقل 2-3 کیلو کم کنم!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام.من حدود 7-8 ماهه که حرفه ای دارم شنا میکنم.عضلاتم خوبه ولی مقداری چربی در ناحیه شکم و پهلو دارم .یه برنامه میخوام که بتونم چربیهای این نواحی رو آب کنم.
برای از بین بردن چربیهای موضعی کسی راهی سراغ داره؟
در مورد ژل فیتنس کسی چیزی میدونه؟کسی امتحان کرده؟موثره؟

استقامت می ری یا سرعت؟
برنامه تمرینی می خوای یا غذایی ؟

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
هدف من از شنا اول لاغر شدنه تا حد ممکنه.
منظورم از لاغری آب شدن چربیهای بدنم هست نه تحلیل عضلات.مایلم شکم و پهلوهام تا حد ممکن کوچیک بشه.سایر اعضای بدنم خوبه.در هفته سه تا چهار بار استخر میرم.1 ساعت اول رو کمی وزنه یا دوچرخه ثابت و بعد از اون حد اقل 250 متر شنا میکنم.(حداقل)
میخوام بدنی لاغر و ورزیده داشته باشم.
قدم 177 ولی وزنمو نمیدونم!!(حدود 78)شاید.قبل از ورزش یعنی 6 ماه پیش 84-85 کیلو بودم.الان ناحیه شکم و پهلو(کمی هم باسن) برام معضلی شده.!!
اگر من 2 کیلو(فقط 2 کیلوی ناقابل) کم کنم انگار دنیا رو به من دادن!!

این وزنه زدن قبل از شنا منو چاق نکنه!!
راستی!این مقدار شنا منو خسته نمیکنه.

بی صبرانه منتظر جوابم1:)

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من شربت قرص یا پودر اشتهاآور قوی که تو دارو خونه موجود باشه قیمتش مهم نیست فقط خوب جواب بده وبعد از قطع دارو بازم اشتهام خوب باشه یعنی مثل سیپرو هیپتادین نباشد که بعد از مصرف نکردن اشتهای آدم کم ومیشه مثل روز اولا.
لطفا مرا راهنمایی کنید

آقایون لطفا به سوال من که بالا نوشتم جواب دهید با تشکر

بالا