Bhrzk
مدیر بازنشسته
آقاااااااا ...
یه سری این دستگاها هستند که چند تا کار انجام میدن باهم ... یه توضیحی بدین راجبش
یه سری این دستگاها هستند که چند تا کار انجام میدن باهم ... یه توضیحی بدین راجبش
منتظر جوابمببخشید دوباره مزاحم میشم !
راستش یک مکمل میخواستم که باعث افزایش متابولیسم بدن باشه ! قیمتش مهم نیست فقط عوارضش کم باشه ( برای مدت 1 تا 2 ماه میخوام ) و جواب بده .
من **** غذایی دارم . نمیتونم فعلا ورزش انجام بدم . فقط در حد پیاده روی ! اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
یا علی
ببخشید دوباره مزاحم میشم !
راستش یک مکمل میخواستم که باعث افزایش متابولیسم بدن باشه ! قیمتش مهم نیست فقط عوارضش کم باشه ( برای مدت 1 تا 2 ماه میخوام ) و جواب بده .
من **** غذایی دارم . نمیتونم فعلا ورزش انجام بدم . فقط در حد پیاده روی ! اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
یا علی
سلام
می تونی از مکمل های افدرین و کافیین دار استفاده کنی
راستی اون کارها رو کردی؟؟
چقدر نتیجه داشت؟؟
نمیدونم قبلاً در این مورد بحث شده یا نه.
میخواستم بدونم آب جو (بییر از نوع دانمارکی اصل) میتونه تو کوتاه مدت وزن رو افزایش بده.
اگه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
ببخشید دوباره مزاحم میشم !
یا علی
نمیدونم قبلاً در این مورد بحث شده یا نه.
میخواستم بدونم آب جو (بییر از نوع دانمارکی اصل) میتونه تو کوتاه مدت وزن رو افزایش بده.
اگه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
آب جو به علت داشتن ویتامین های گروه b باعث افزایش اشتها میشه و خودش به تنهایی اثری بر افزایش وزن نداره
می تونی مخمر آب جو رو از دارو خونه ها تهیه کنی و مصرف کنی
میشه معرفی کنید ؟
من خودم میدونم عدسی خیلی مقویه ..
غیر از اون چی ؟
باید چه مدت قبل از ورزش خورد ؟
ممنون
بله البته فرمایش شما در مورد آب جو درسته که مستقیما باعث افزایش وزن نمیشه، اما مخمر آب جو هم همون کار رو میکنه قربان! (با این تفاوت که یک سری املاح دیگه هم داره.)
در ضمن آقا مهدی لینک امضات رو دیدم، جالب بود!
جواب من رو هم میدادی آقا مهدی !در مورد اینکه قیمتش چقدره و داروخانه هم میفروشه یا نه هم اطلاعات میخوام .
ممنون