• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
؟
منظورم از نشسته حالتی است که نیمکت کمی بسته می شود و کمر بالا می اید و بدن از نیمرخ بصورت کمان می شود.
نه این یکی از حرکات استاندارد بدنسازی هست و هیچ مشکلی هم نداره فقط نسبت به حالت خوابیده یه مقدار سنگین تره.

®êBë©A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خانم اولش بگم اون یهنی نیست دفعه بعد یعنی بنویس اول ابتدایی؟
و اینوهم بگم بابا من سرکارت گذاشته بودم
hmm.gif

تازه خوب ها شو گذاشتم

البته نگران نباش شما این طوری نمی شی اینها رو که می بینی دارو مارو ! زیاد میخورن و البته بدنساز هستن

یه سری عکس از فیتنس:
این یکی ها خهلی بهترن
code_lyoko_yumi_v.gif
ببخشید اما چه قدر باید ورزش کرد و تو چه رشته ای که آدم این شکلی بشه؟
190.gif
(خب خنده نداره که بلت نیستم خب
34drc7a.gif
)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
hmm.gif

این یکی ها خهلی بهترن
code_lyoko_yumi_v.gif
ببخشید اما چه قدر باید ورزش کرد و تو چه رشته ای که آدم این شکلی بشه؟
190.gif
(خب خنده نداره که بلت نیستم خب
34drc7a.gif
)

آمادگی جسمانی یا بدنسازی ; تو باشگاه محلتون اسم بنویس!

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تو باشگاه میخواستم جلو پا ماشین کارکنم مربی گفت جلو پا ماشین باعث لاغری پا میشه ایا این گفته مربی رو قبول داردی واگر ممکنه برای برنامه خوب برای حجیم کردن پا بدید

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام 4 یا 5روز باشگاه برم 2 روزشو ورزش رزمی کارکنم (کمتر تمرین میکنم) و1 روز استرا حت کامل آیا این روش باعث لاغری من نشود

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
بار ها گفتم که چربی سوزی موضعی نداریم برای آب کردن چربی موضعی باید چربی کل بدن آب بشه که می تونید از طریق تمرین هوازی کار با وزنه و **** غذایی به هدفتون برسید.
در مورد این تمرین ها توضیح میدی مهدی جان ؟ بعد این تمرین ها که از حجم عضله ها و ماهیچه ها کم نمیکنه ؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
در مورد این تمرین ها توضیح میدی مهدی جان ؟ بعد این تمرین ها که از حجم عضله ها و ماهیچه ها کم نمیکنه ؟

تمرین هوازی خیلی ساده س : تمارینی مثل دویدن دوچرخه ثابت طناب زدن و... هفته ای 3 جلسه 40 دقیقه ای می تونه مفید باشه . چرا متاسفانه روی عضله سازی اثر منفی می ذاره اما اگه توی **** غذایی ت به اندازه کافی پروتیین مصرف کنی زیاد مسئله ای ایجاد نمی کنه .

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان من تو باشگاه میخواستم جلو پا ماشین کارکنم مربی گفت جلو پا ماشین باعث لاغری پا میشه ایا این گفته مربی رو قبول داردی واگر ممکنه برای برنامه خوب برای حجیم کردن پا بدید
مثه اینه که بگی جلو بازو هالتر باعث لاغری جلو بازو میشه!!:lol:
اگه تازه کاری پرس پا اگه بیشتر از 6 ماهه کار می کنی اسکوات
با 3 ست هرمی شروع کن بعدش هم 3 ست تکرار بالا جلو پا ماشین برو.

(اما کلا حرکات چند مفصلی عضله ساز تر از حرکات تک مفصلی هستند)
من میخوام 4 یا 5روز باشگاه برم 2 روزشو ورزش رزمی کارکنم (کمتر تمرین میکنم) و1 روز استرا حت کامل آیا این روش باعث لاغری من نشود

می خوای رزمی کار عضلانی باشی یا بدنساز رزمی کار؟؟

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثه اینه که بگی جلو بازو هالتر باعث لاغری جلو بازو میشه!!:lol:
اگه تازه کاری پرس پا اگه بیشتر از 6 ماهه کار می کنی اسکوات
با 3 ست هرمی شروع کن بعدش هم 3 ست تکرار بالا جلو پا ماشین برو.

(اما کلا حرکات چند مفصلی عضله ساز تر از حرکات تک مفصلی هستند)

می خوای رزمی کار عضلانی باشی یا بدنساز رزمی کار؟؟

1- ببین مهدی جان میخوام یه بدن خوش فرم هیکلی داشته باشم ودر کنار اون بتونم رزمی یا دفاع شخصی هم کار کنم یعنی با یک اندام هیکلی چابک باشم .

2- ببینم اگه بدن سازی کار کنم میتونم قدرتمند بشم یعنی تو رزمی از نظر مشت ودیگر اعضا قدرت خوبی داشته باشم وبا ضربه های قوی حریفم رو از پا در بیاورم .

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من تویه جایی خوندم که نوشته بودپشت پا لیفت-سر شانه از جلو- نشر از جلو با دمبیل- پلاور-زیر بغل هالتر خم-پشت بازو با هالتر برای یک مبتدی ممنوع است این گفته ها را تا چه حد قبول دارید (از بین این حرکتها) 2- واگر قبول دارید از کسی استفاده کند خیلی خطر ناک خواهد بود

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
می خواستم جواب اون دوست ما که مدعی اینند که زنهای بدنسازی بدردشون نمی خوره بگم .اولا بدنسازی فقط یک شاخه نیست و فیتنس که پرطرفدارترین شاخه اونه در میان تمام خانمهای دنیا طرفذار داره و کاملا مدرن و به روزه و تمام این هیکلها و اندامهای بی نقصی که می بینن ثمره همون ورزشه.
اما در مورد اندام ورزشکاران بدنسازی .باور کنید با شرایط تغذیه ما و ورزش بدور از مسائل حرفه ای(مثل دارو ها و ...)به هیچ وجه دارای اندام حجمی در حد اونها نیستیم و نخواهیم شد .حد اکثر یه چیزی بین فیتنس و وزنه برداری .
تازه هدف اگر قهرمانی باشه باید خیلی زیاد پول و وقت صرف این کار کرد.

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
؟
منظورم از نشسته حالتی است که نیمکت کمی بسته می شود و کمر بالا می اید و بدن از نیمرخ بصورت کمان می شود.

اولا این حرکت استاندارد بدنسازی نیست و یک تکنیک مخصوص پاور لیفترهاست که در حرکت پرس باعث افزایش رکورد در مسابقه میشه.و در حالت عادی هم انجام نمی شه چون آسیبهای جدی به کمر می زنه .قوس و برگشت فقط مخصوص مسابقه است که اونهم فقط بعضی ها به عنوان شگرد به کار می برند.
این یکی ها خهلی بهترنببخشید اما چه قدر باید ورزش کرد و تو چه رشته ای که آدم این شکلی بشه؟(خب خنده نداره که بلت نیستم خب)
در مورد فیتنس هنوز باشگاه خاص یا مربی ویژه این ورزش رسما نیست ولی ترکیب ورزشهای ائروبیک و کار با وزنه و یکم رقص:lol: می شه نو عی از فیتنس(البته فکر کنم ایرانیش)البته جدیدا داره استارت این کار زده میشه چون اولین دوره مسابقاتش امسال در کشور برگزار شد.
راستی به خاطر همین رقصش خیلی بین خانومها طرفدار داره:lol: :lol:

®êBë©A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد فیتنس هنوز باشگاه خاص یا مربی ویژه این ورزش رسما نیست ولی ترکیب ورزشهای ائروبیک و کار با وزنه و یکم رقص می شه نو عی از فیتنس(البته فکر کنم ایرانیش)البته جدیدا داره استارت این کار زده میشه چون اولین دوره مسابقاتش امسال در کشور برگزار شد.
راستی به خاطر همین رقصش خیلی بین خانومها طرفدار داره
خب من ایروبیک کار کردم 1سال و نیم حدودا ... بعد هم الان هیکلم شبیه همین خانومه آواتارمه که یکی از دوستان همین جا بهم گفت نی قلیون
hoppbaby.gif

اونوقت باید چی کار کنم که نی قلیون نباشم؟
blinkpadda2.gif

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
1- ببین مهدی جان میخوام یه بدن خوش فرم هیکلی داشته باشم ودر کنار اون بتونم رزمی یا دفاع شخصی هم کار کنم یعنی با یک اندام هیکلی چابک باشم .

2- ببینم اگه بدن سازی کار کنم میتونم قدرتمند بشم یعنی تو رزمی از نظر مشت ودیگر اعضا قدرت خوبی داشته باشم وبا ضربه های قوی حریفم رو از پا در بیاورم .

بستگی به ژنتیکت داره که بتونی چجوری کار کنی .. اگه اولویت با رزمی هست رزمی رو 3 روز و بدنسازی رو 2 روز کار کن وگرنه برعکس . در ضمن اگه بعد از یه مدت احساس بی حوصلگی و عدم اشتیاق به تمرین داشته بدون تمرین زده شدی و باید از حجم تمریناتت کم کنی
- امروزه بدنسازی مادر تمام ورزشهای دنیاست (حتی دونده ها هم با وزنه کار می کنند) مادر مادره!!
پس اگه می خوای رزمی کار موفق باشی کار با وزنه الزامی هست.

با سلام
من تویه جایی خوندم که نوشته بودپشت پا لیفت-سر شانه از جلو- نشر از جلو با دمبیل- پلاور-زیر بغل هالتر خم-پشت بازو با هالتر برای یک مبتدی ممنوع است این گفته ها را تا چه حد قبول دارید (از بین این حرکتها) 2- واگر قبول دارید از کسی استفاده کند خیلی خطر ناک خواهد بود

تنها حرکاتی که توصیه می شه یه مبتدی تا 6 ماه اول تمرینش نزنه ددلیفت و اسکوات هست.

حرکاتی مثل سرشانه از جلو هالتر و پلاور حرکات پایه ای هستند که یه مبتدی حتما باید تو برنامه ش بگنجونه!

منظور از خطرناک بودن حرکت این است که چون در مبتدی ها هنوز عصب و عضله با هم کاملا هماهنگ نیستند ممکن است فرم حرکت به درستی انجام نشه و ریسک آسیب به تاندونها لیگامنتها عضلات و سیستم اسکلتی بالا بره . این به این معنی نیست که این حرکات 100 در صد ممنوعه هستند.

rroozbehh

Registered User
لایک‌ها
0
من میخوام امروز برم باشگاه مکس تو ولنجک ثبت نام کنم.تعریفشو خیلی شنیدم.میخواستم ببینم با توجه به اینکه فاصله اش از خونه مون زیاده ارزششو داره که برم.راستی یادم رفت بگم من آماتورم:blush:

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
خب من ایروبیک کار کردم 1سال و نیم حدودا ... بعد هم الان هیکلم شبیه همین خانومه آواتارمه که یکی از دوستان همین جا بهم گفت نی قلیون
hoppbaby.gif

اونوقت باید چی کار کنم که نی قلیون نباشم؟
blinkpadda2.gif

ای بابا ربکا خانم بیخیال امروزه همه خانمها آرزوی داشتن اندام موزون قشنگ را دارن اونوقت شما میخواهی بیایی چاق بشی که چی بشه .مردها هیکلی بشن خوبه ولی زنها باید اندامشون موزون باشه;)

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام امروز برم باشگاه مکس تو ولنجک ثبت نام کنم.تعریفشو خیلی شنیدم.میخواستم ببینم با توجه به اینکه فاصله اش از خونه مون زیاده ارزششو داره که برم.راستی یادم رفت بگم من آماتورم:blush:

این چه عکسیه گذاشتی تو اسم کاربری یه عکس خوب بزار اگه دلت اون جور چیزها میخواد میتونی بری در جای دیگر بگردی

djpouya

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید میون بحثتون مزاحم شدم
کسی آهنگی نداره که به درد باشگاه بدن سازی بخوره اگه دارین لینک بی زحمت

بالا