Amir_2591
Registered User
- نوشتهها
- 60
- لایکها
- 0
؟پرس سينه نشسته نداريم!
منظورم از نشسته حالتی است که نیمکت کمی بسته می شود و کمر بالا می اید و بدن از نیمرخ بصورت کمان می شود.
؟پرس سينه نشسته نداريم!
نه این یکی از حرکات استاندارد بدنسازی هست و هیچ مشکلی هم نداره فقط نسبت به حالت خوابیده یه مقدار سنگین تره.؟
منظورم از نشسته حالتی است که نیمکت کمی بسته می شود و کمر بالا می اید و بدن از نیمرخ بصورت کمان می شود.
خانم اولش بگم اون یهنی نیست دفعه بعد یعنی بنویس اول ابتدایی؟
و اینوهم بگم بابا من سرکارت گذاشته بودم
این یکی ها خهلی بهترنتازه خوب ها شو گذاشتم
البته نگران نباش شما این طوری نمی شی اینها رو که می بینی دارو مارو ! زیاد میخورن و البته بدنساز هستن
یه سری عکس از فیتنس:
![]()
این یکی ها خهلی بهترنببخشید اما چه قدر باید ورزش کرد و تو چه رشته ای که آدم این شکلی بشه؟
(خب خنده نداره که بلت نیستم خب
)![]()
آمادگی جسمانی یا بدنسازی ; تو باشگاه محلتون اسم بنویس!
در مورد این تمرین ها توضیح میدی مهدی جان ؟ بعد این تمرین ها که از حجم عضله ها و ماهیچه ها کم نمیکنه ؟بار ها گفتم که چربی سوزی موضعی نداریم برای آب کردن چربی موضعی باید چربی کل بدن آب بشه که می تونید از طریق تمرین هوازی کار با وزنه و **** غذایی به هدفتون برسید.
در مورد این تمرین ها توضیح میدی مهدی جان ؟ بعد این تمرین ها که از حجم عضله ها و ماهیچه ها کم نمیکنه ؟
مثه اینه که بگی جلو بازو هالتر باعث لاغری جلو بازو میشه!!:lol:سلام دوستان من تو باشگاه میخواستم جلو پا ماشین کارکنم مربی گفت جلو پا ماشین باعث لاغری پا میشه ایا این گفته مربی رو قبول داردی واگر ممکنه برای برنامه خوب برای حجیم کردن پا بدید
من میخوام 4 یا 5روز باشگاه برم 2 روزشو ورزش رزمی کارکنم (کمتر تمرین میکنم) و1 روز استرا حت کامل آیا این روش باعث لاغری من نشود
مثه اینه که بگی جلو بازو هالتر باعث لاغری جلو بازو میشه!!:lol:
اگه تازه کاری پرس پا اگه بیشتر از 6 ماهه کار می کنی اسکوات
با 3 ست هرمی شروع کن بعدش هم 3 ست تکرار بالا جلو پا ماشین برو.
(اما کلا حرکات چند مفصلی عضله ساز تر از حرکات تک مفصلی هستند)
می خوای رزمی کار عضلانی باشی یا بدنساز رزمی کار؟؟
؟
در مورد فیتنس هنوز باشگاه خاص یا مربی ویژه این ورزش رسما نیست ولی ترکیب ورزشهای ائروبیک و کار با وزنه و یکم رقص:lol: می شه نو عی از فیتنس(البته فکر کنم ایرانیش)البته جدیدا داره استارت این کار زده میشه چون اولین دوره مسابقاتش امسال در کشور برگزار شد.این یکی ها خهلی بهترنببخشید اما چه قدر باید ورزش کرد و تو چه رشته ای که آدم این شکلی بشه؟(خب خنده نداره که بلت نیستم خب)
خب من ایروبیک کار کردم 1سال و نیم حدودا ... بعد هم الان هیکلم شبیه همین خانومه آواتارمه که یکی از دوستان همین جا بهم گفت نی قلیوندر مورد فیتنس هنوز باشگاه خاص یا مربی ویژه این ورزش رسما نیست ولی ترکیب ورزشهای ائروبیک و کار با وزنه و یکم رقص می شه نو عی از فیتنس(البته فکر کنم ایرانیش)البته جدیدا داره استارت این کار زده میشه چون اولین دوره مسابقاتش امسال در کشور برگزار شد.
راستی به خاطر همین رقصش خیلی بین خانومها طرفدار داره
1- ببین مهدی جان میخوام یه بدن خوش فرم هیکلی داشته باشم ودر کنار اون بتونم رزمی یا دفاع شخصی هم کار کنم یعنی با یک اندام هیکلی چابک باشم .
2- ببینم اگه بدن سازی کار کنم میتونم قدرتمند بشم یعنی تو رزمی از نظر مشت ودیگر اعضا قدرت خوبی داشته باشم وبا ضربه های قوی حریفم رو از پا در بیاورم .
با سلام
من تویه جایی خوندم که نوشته بودپشت پا لیفت-سر شانه از جلو- نشر از جلو با دمبیل- پلاور-زیر بغل هالتر خم-پشت بازو با هالتر برای یک مبتدی ممنوع است این گفته ها را تا چه حد قبول دارید (از بین این حرکتها) 2- واگر قبول دارید از کسی استفاده کند خیلی خطر ناک خواهد بود
خب من ایروبیک کار کردم 1سال و نیم حدودا ... بعد هم الان هیکلم شبیه همین خانومه آواتارمه که یکی از دوستان همین جا بهم گفت نی قلیون![]()
اونوقت باید چی کار کنم که نی قلیون نباشم؟![]()
من میخوام امروز برم باشگاه مکس تو ولنجک ثبت نام کنم.تعریفشو خیلی شنیدم.میخواستم ببینم با توجه به اینکه فاصله اش از خونه مون زیاده ارزششو داره که برم.راستی یادم رفت بگم من آماتورم:blush: