mostafa_gm
Registered User
از اساتيد اينجا كسي تا حالا استروئيد مصرف كرده مثلا اكسي متولون 50، چه عوارضي داره؟ البته تو دوز كم و يه مدت كوتاه حدوداً 2-3 ماه. ولي خداييش تاثيرش شگفت آوره!
فقط ماله آقایونه اینجا؟
آخرش جنسان خریدی؟؟
چی شو خریدی حالا چند خریدی؟
هر استروئیدی میتونه بدنتو تو کوتاه مدت به کوهی از عضله تبدیل کنه ولی چه فایده همش با ترک اون از بین میره.عوارضم از جوشهای بدن و ریزش مو شروع میشه بعد پف کردگی و خشنی چهره و پیروی پوست و صورت و بعد خشونت اعصاب و در انواع شدید مسمومیت های کبدی و ......از اساتيد اينجا كسي تا حالا استروئيد مصرف كرده مثلا اكسي متولون 50، چه عوارضي داره؟ البته تو دوز كم و يه مدت كوتاه حدوداً 2-3 ماه. ولي خداييش تاثيرش شگفت آوره!
محصولات جنسان از مطمئن ترین محصولات داخلی هستن.که ساخت کشور ایتالیا میباشند .محصولات دیگه ای هم داره از جمله سوپر بلند -و آمینو پرو و.....راستی یه محصول داره که ترکیب کراتین و گلوتامین و آرژنینه .بله . البته مگامس جنسانو که از یه داروخونه معتبر خریدم
که تو قیمت زیاد تخفیف نداد 3 کیلویشو 55000 تومان میگفت بعد کلی چونه زدن 53000 تومان خریدم .ولی مطمینهوبرای اونا هم شرکت دارو پخش میاره . وقیمت محصولا ت دیگشون که از مال جنسان بود به این صورت است
مگامس 2 کیلویی 40000
کراتین 400 گرمی 24000
ویه چیز جالبمن مگامس 2کیلویی را تویه جای دیگه (نماییندگی یا داروخونه نبود ) قیمت کردم اولش 35000گفت واینجوری فهمیدم به 30000تومان وکمتر از آن هم راضیه واینو میرسوند محصولاتش اصل نیست
وبرای همین اگر مراکز معتبر کمتر هم تخفیف بدن ولی محصولاتشون اصله.
مهدی نظر تو درباره خریدام چیه؟
ویه چیز دیگه غیر از بدن سازی
شما یا دیگر دوستان که تو قسمت اسم کاربری که مال من#farhad# است چطری عکس خود یا یه عکس دیگر قرار می دهید. با تشکر مهدی جان.
از اساتيد اينجا كسي تا حالا استروئيد مصرف كرده مثلا اكسي متولون 50، چه عوارضي داره؟ البته تو دوز كم و يه مدت كوتاه حدوداً 2-3 ماه. ولي خداييش تاثيرش شگفت آوره!
محصولات جنسان از مطمئن ترین محصولات داخلی هستن.که ساخت کشور ایتالیا میباشند .محصولات دیگه ای هم داره از جمله سوپر بلند -و آمینو پرو و.....راستی یه محصول داره که ترکیب کراتین و گلوتامین و آرژنینه .
ولی قیمتشون یه خورده بالاست چون با نظارت کارشناسی وزارت بهداشت در داروخانه ها پخش میشن .
البته چون کاملا بدون هورمون هستن شاید خیلی ها بگن تا ثیر خوبی ندارند .ولی حداقلش اینه که سالمند و مشکلی ایجاد نمی کنن.
خوب! خریدی .بله . البته مگامس جنسانو که از یه داروخونه معتبر خریدم
که تو قیمت زیاد تخفیف نداد 3 کیلویشو 55000 تومان میگفت بعد کلی چونه زدن 53000 تومان خریدم .ولی مطمینهوبرای اونا هم شرکت دارو پخش میاره . وقیمت محصولا ت دیگشون که از مال جنسان بود به این صورت است
مگامس 2 کیلویی 40000
کراتین 400 گرمی 24000
ویه چیز جالبمن مگامس 2کیلویی را تویه جای دیگه (نماییندگی یا داروخونه نبود ) قیمت کردم اولش 35000گفت واینجوری فهمیدم به 30000تومان وکمتر از آن هم راضیه واینو میرسوند محصولاتش اصل نیست
وبرای همین اگر مراکز معتبر کمتر هم تخفیف بدن ولی محصولاتشون اصله.
مهدی نظر تو درباره خریدام چیه؟
ویه چیز دیگه غیر از بدن سازی
شما یا دیگر دوستان که تو قسمت اسم کاربری که مال من#farhad# است چطری عکس خود یا یه عکس دیگر قرار می دهید. با تشکر مهدی جان.
سلام خدمت همه دوستان من میخوام قدم افزایش یابد چون من سنم هنوز 19 است می خوام قدمو بلند کنم چکار باید کنم آیا دارویی وجود دارد که افزایش قد را باعث بشه ودارای عوارض نباشد ویا ورزشی برای افزایش قد وجود دارد.
دوست عزیز از گفتهات معلومه میخوای استروئید مصرف کنی
من میخوام راهنماییهایی بهت کنم وبعدا تصمیم بگیر
عوارض استروییدها:
1-سکته قلبی
2-تغییر قیافه
3-نازایی
4-آسیبهای عضلات اسکلتی
5-عوارض کبدی
وغیره
خطرناکترین استرویید که پر عارضه ترین آنها است اكسي متولون و متاندینون است
وبرای اطلاع بیشتر در گوگل به دنبال این استرویید بگرد .
تازه هميشه هم تاكيد ميكرد مراقب باش داروهات قطع نشه!!![]()
![]()
:blink: :blink: :blink:
![]()
![]()
![]()
خوب من مصرف ميكردم، البته تا حدودي عوارضشو ميدونستم مخصوصا مشكل كبدي كه تو بلند مدت باعث سرطان كبد ميشه از همه بدتره ولي دكتره نامرد هيچ چي از عوارضش بهم نگفته بود!!
سلام خدمت همه دوستان من میخوام قدم افزایش یابد چون من سنم هنوز 19 است می خوام قدمو بلند کنم چکار باید کنم آیا دارویی وجود دارد که افزایش قد را باعث بشه ودارای عوارض نباشد ویا ورزشی برای افزایش قد وجود دارد.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خوب من مصرف ميكردم، البته تا حدودي عوارضشو ميدونستم مخصوصا مشكل كبدي كه تو بلند مدت باعث سرطان كبد ميشه از همه بدتره ولي دكتره نامرد هيچ چي از عوارضش بهم نگفته بود!!
دكتر تغذيه بود خير سرش.کدوم دکتری بهت استرویید تجویز کرده؟؟ در ضمن نگران نباش با یه دوره و دو دوره اتفاقی نمی افته
حالا چقدری وزن گرفتی؟؟
میشه اینجا بنویسی که چجوری رفتی تو چه مدت و اثراتش چی بود؟؟!
بله بلهخير،فقط قبل از ورود در بزنيد!
آخه هیچ خانومی ندیدم اینجا از اون لحاظ گفتم !!!نه خانمها هم می تونن کی گفته که این ورزش فقط مخصوص اقایونه؟
بله بله![]()
آخه هیچ خانومی ندیدم اینجا از اون لحاظ گفتم !!!![]()
حالا از کجا می شه شروع کرد آیا؟ <<< شما ها همتون هیکلتون مثله آواتارتونه؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خوب! خریدی .
من پرومس 900 گرمی دوریان یتس قیمت کردم 32 تومن مخم سوت کشید!
به نظر من اگه میخوای منفجر کنی کراتین هم بغل مگامس بزن تو رگ!(البته اگه مگامسش کراتین نداره)![]()