• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

shelik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله این دو با هم فرق دارن:

1. Multi Vitamin Plus Mineral
فراورده های مولتی ویتامین مینرال جهت تامین ویتامین و املاح در بیمارانی که از تغذیه ی کافی برخوردار نبوده یا **** غذایی آنها فاقد مواد غذایی ضروری و کافی است و یا در افراد خاصی مثل بانوان باردار و شیرده کاربرد دارد.
اجزای مولتی ویتامین+مینرال شامل موارد زیر می باشد:

Vtamin A 5000 IU
Vtamin D 400 IU
Vtamin E 30 IU
Vtamin B1 1.5 mg
Vtamin B2 1.7 mg
Nicotinamide 20 mg
Vtamin B6 2 mg
Vtamin B12 6 mcg
Vtamin C 60 mg
Folic Acid 0.4 mg
Calcium 125 mg
Iodine 150 mcg
Iron 18 mg
Magnesium 100 mg

2. Multi Vitamin Therapeutic
این فراورده ها در بیماران دارای کمبودهای ویتامینی مورد استفاده دارد. این نوع مولتی ویتامین در حالات مرضی که نیاز به مواد غذایی و ویتامین ها افزایش می یابد مانند اعتیاد به الکل، پر کاری تیروئید، آسیب یا بیماری شدید یا در مواردی که جذب، مصرف یا دفع ویتامین ها غیر طبیعی است، مانند سندرم سوءجذب مصرف می شود.

اجزای مولتی ویتامین تراپیوتیک شامل موارد زیر می باشد:
Vtamin A 25000 IU
Vtamin B1 20 mg
Vtamin B2 5 mg
Nicotinamide 50 mg
Vtamin B6 10 mg
Vtamin B12 5 mcg
Vtamin C 150 mg
Biotin 0.25 mg
Vtamin D 1000 IU
Vtamin E 10 mg
Folic Acid 1 mg

ملاحظات:
1. این مولتی ویتامین ها را به عنوان یک مکمل بی ضرر تلقی نکنید و اگر پزشک یا متخصص تغذیه آن را توصیه نکرده مصرف نکنید. پس سوال کدام بهترند؟ بی مورد است، چون هر کدام کاربرد خودشان را دارند و مصرف خودسرانه ی هیچ یک توصیه نمی شود.

2. به ویژه در مورد مولتی ویتامین تراپیوتیک که دوزهای ویتامینی آن بالاتر است مراقب هایپر ویتامینوز ویتامین A باشید و تاکید می کنم سر خود تراپیوتیک را مصرف نکنید.

3. اگر دقت کرده باشید، متوجه می شوبد که مولتی ویتامین اول غیر از ویتامین ها حاوی املاح معدنی هم هست و این فرق مهم آن با مولتی ویتامین تراپیوتیک است، ضمن آن که ویتامین های موجود در تواپیوتیک دوز بالاتری دارد و مثلا مقدار همین ویتامبن A در نوع تواپیوتیک 5 برابر مقدار آن در مولتی مینرال است. (ویتامین های دیگرش هم همینطورند.)

# با استفاده از دارونامه ی رسمی ایران ویرایش سوم 1382 (معاونت غذا و دارو - وزارت بهداشت و درمان)
با سلام خدمت جناب mori
دوست عزیز از جواب کاملت ممنونم;) یه سئوال هم دارم در مورد مصرف کردن غذاهای همگن و عدم مصرف لبنیات که در کتاب به سوی کامیابی رابینز در موردش مطالبی ذکر شده.مثلا گفته غذاهای پروتئینی رو با کربوهیدراتها مصرف نکنیم یعنی غذای مصرفی ما در یک وعده غذایی فقط از یک نوع باشد.آیا این مطالب از لحاظ علمی درسته؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با سلام خدمت جناب mori
دوست عزیز از جواب کاملت ممنونم;) یه سئوال هم دارم در مورد مصرف کردن غذاهای همگن و عدم مصرف لبنیات که در کتاب به سوی کامیابی رابینز در موردش مطالبی ذکر شده.مثلا گفته غذاهای پروتئینی رو با کربوهیدراتها مصرف نکنیم یعنی غذای مصرفی ما در یک وعده غذایی فقط از یک نوع باشد.آیا این مطالب از لحاظ علمی درسته؟

من در تکست های خودمان با همچین موردی برخورد نکرده ام! فکر نمی کنم اینطوری باشد، چون شما اگر بخواهید طبق این دستور عمل کنید از بین غذاهی ایرانی غذایی برای خوردن پیدا نمی کنید و مثلا ناچارید گوشت را خالی و بدون نان یا برنج میل کنید! به نظر من برای ما عمل به همچین دستوری امکان پذیر نیست، پس بهتر است وقت مان را برایش تلف نکنیم.
اما اگر بگویید که بهتر است ترکیب غذاهای دریافتی ساده تر و سهل الهضم تر باشد قبول می کنم چون برای این حرف دلایل علمی وجود دارد. مثلا پیتزا یک غذای سنگین است چون چندین نوع ترکیب مختلف دارد و غذایی سنگین و دیر هضم است، سالاد الویه و حتی آش رشته هم همین حکم را دارد. پس اگر در پی این باشیم که غذای دریافتی حتی المقدور ار تعداد مواد غذایی کمتری تشکیل شده و ساده تر باشد تلاشی بیهوده ای نداشته ایم و به خطا نرفته ایم، مخصوصا برای برنامه ی شام که حتما باید وعده ی غذایی ساده و سهل الهضم باشد.

تا یادم نرفته این رو هم اضافه کنم که عدم مصرف لبنیات به هیچ عنوان توصیه نمی شود! شما بهتر است برای دستورات سالم غذایی به کتاب های معتبر علمی مراجعه کنید، کتاب آنتونی رابینز بیشتر مطالب روانشناسی دارد تا مطالب تخصصی تغذیه ای.
موفق باشید.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
می بینم که بعضی ها کاربر فعال شدن
shades[1].gif

مبارکه !
60[1].gif
pcheers1.gif

ممنون.....!

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سام عليک :)

من زياد از بدنسازی و فنونش سر در نميارم،يه چند تا دمبل ممبل تو خونه دارم،ميخوام تو خونه کار کنم،قدم 180،وزنم 90 (دقيق نميدونم).يه نيم شکمی دارم،يه ذره بيشتر از نيم شکم :D

حالا يکی از اساتيد با تجربه بياد،در مورد غذا و تمرين کمکم کنه،خيلی ممنون ميشم.

هدفم هم کم کردن وزنه و هم عزله و از اين برنامه ها ديگه.

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه عزیزان امیدوارم هر چه سریتر مرا راهنمایی کنید
سوال من در مورد مکملی به نام مگامس است من تو بازار ایران از این مکمل دو سه نوع دیدم که البته هر دوشون دارای تاییده بهداشتی است یکی شرکت ویدر ودیگری شرکت جنسان است می خواستم بدانم کدام یک از نظر کیفیت وتاثیر گذاری برای افزایش وزن بهتر و دارای عواقب نیست و در ضمن قیمت مگامس جنسان از مال ویدر بالاتر است من 178 قدمه و56 وزنمه وحدود یک ماه است که بدن سازی میرم اطفا مرا در مورد خرید مگامس بیشتر راهنمایی کنید با ارزوی موفقیت برای شما

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلا مخدمت همیه عزیزان من می خواهم بدانم این مکملهایی که دارای تاییده بهداشتی هستند تو ایران تولید می شه یا واقعا از خارج وارد می شه

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلا مخدمت همیه عزیزان من می خواهم بدانم این مکملهایی که دارای تاییده بهداشتی هستند تو ایران تولید می شه یا واقعا از خارج وارد می شه

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سام عليک :)

من زياد از بدنسازی و فنونش سر در نميارم،يه چند تا دمبل ممبل تو خونه دارم،ميخوام تو خونه کار کنم،قدم 180،وزنم 90 (دقيق نميدونم).يه نيم شکمی دارم،يه ذره بيشتر از نيم شکم :D

حالا يکی از اساتيد با تجربه بياد،در مورد غذا و تمرين کمکم کنه،خيلی ممنون ميشم.

هدفم هم کم کردن وزنه و هم عزله و از اين برنامه ها ديگه.

سلام :D

اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال می شم
تا حالا باشگاه نرفتی؟ اگه بتونی بری باشگاه خیلی عالی تر هست تا خونه .. امکانش رو داری؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام خدمت همه عزیزان امیدوارم هر چه سریتر مرا راهنمایی کنید
سوال من در مورد مکملی به نام مگامس است من تو بازار ایران از این مکمل دو سه نوع دیدم که البته هر دوشون دارای تاییده بهداشتی است یکی شرکت ویدر ودیگری شرکت جنسان است می خواستم بدانم کدام یک از نظر کیفیت وتاثیر گذاری برای افزایش وزن بهتر و دارای عواقب نیست و در ضمن قیمت مگامس جنسان از مال ویدر بالاتر است من 178 قدمه و56 وزنمه وحدود یک ماه است که بدن سازی میرم اطفا مرا در مورد خرید مگامس بیشتر راهنمایی کنید با ارزوی موفقیت برای شما
اگه هر دو برچسب وزارت بهداشت دارن(برای اطمینان از اصل بودن می تونین استعلام کنید) جنسان بهتر هست.

یه سری شون تو ایران تولید میشه یه سری وارداتی هست.

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام :D

اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال می شم
تا حالا باشگاه نرفتی؟ اگه بتونی بری باشگاه خیلی عالی تر هست تا خونه .. امکانش رو داری؟

راستش خونه بيشتر هال(ه جيمی) ميکنم،امکانات هم همونا که گفتم ديگه،اما شيکمو سريع ميخوام آب کنم.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
راستش خونه بيشتر هال(ه جيمی) ميکنم،امکانات هم همونا که گفتم ديگه،اما شيکمو سريع ميخوام آب کنم.

باشگاه بری خیلی سریع تر نتیجه می گیری ...

به هر حال .. فقط یه جفت دمبل داری؟ یعنی میز پرس نداری؟ فقط با یه جفت دمبل میشه یه سری بخش های بدن رو تمرین داد اما اگه یه میز پرس داشته باشی کل بدن رو می تونی تمرین بدی... داری؟ یا یه چیزی تو خونه که بشه به عنوان میز پرس ازش استفاده کرد؟

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
يه جفت دمبل دارم،اما همونشم يه دفعه داشتم کار ميکردم يکی گفت چرا سنگين کار ميکنی هر کدوم بر فرض 6 کيلو بود،گفتم بابا اين 6 کيلو گفت نه بايد از کمه کم شروع کنی و ....

اصلاً نميدونم چند دفعه بايد بزنم ،ترتيب خاصی داره؟يا چی؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
يه جفت دمبل دارم،اما همونشم يه دفعه داشتم کار ميکردم يکی گفت چرا سنگين کار ميکنی هر کدوم بر فرض 6 کيلو بود،گفتم بابا اين 6 کيلو گفت نه بايد از کمه کم شروع کنی و ....

اصلاً نميدونم چند دفعه بايد بزنم ،ترتيب خاصی داره؟يا چی؟

سابقه ورزشی داری؟ چند سالت هست؟

به هر حال فعلا این برنامه رو بزن تا یکم بدنت رو بیاد بعد چند جلسه نظرت رو بیا در موردش بگو.

==
بشین پاشو با دمبل 3×20

بارفیکس دست باز از جلو 3×حد اکثر
شنا سوئدی 3×12

جلو بازو دمبل یکی در میان 3×15
پشت بازو خوابیده دمبل یکی در میان 3×15

کرانچ 3×15
قیچی از پشت 3×15

این برنامه رو هفته ای دوبار بزن مثلا یکشنبه و پنج شنبه

(وزنه رو توی حرکات به اندازه ای انتخاب کن که بتونی به راحتی تکرار ها رو انجام بدی - سنگینی و سبکی نسبی هست اگه می بینی می تونی با 6 کیلو سه ست 15 تکراری رو راحت بزنی همون رو بزن اگه می بینی برات سنگینه از کمترش شروع کن)

موفق باشید.

zenoaghaz

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز mehdidj ضمن تشکر از راهنماییهات یه خواهش هم من ازت دارم . اگه عکسی از آناتومی ماهیچه های پشت و کمر ( اگه ممکنه با اسمشون مشخص شده باشن ) پیدا کنی و همین طور حرکتهایی که برای تقویت اونها مناسب هستند ( البته بیشتر حرکت هایی که تویه خونه با یه میز پرس و 2 تا دمبل بشه اجرا کرد ) رو بگی خیلی ازت ممنون میشم . :blush:​

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز mehdidj ضمن تشکر از راهنماییهات یه خواهش هم من ازت دارم . اگه عکسی از آناتومی ماهیچه های پشت و کمر ( اگه ممکنه با اسمشون مشخص شده باشن ) پیدا کنی و همین طور حرکتهایی که برای تقویت اونها مناسب هستند ( البته بیشتر حرکت هایی که تویه خونه با یه میز پرس و 2 تا دمبل بشه اجرا کرد ) رو بگی خیلی ازت ممنون میشم . :blush:​
درود!

تصویر آناتومی عضلات بدن همون طور که خواسته بودین!

muscle1.jpg

یکی از اصلی ترین حرکاتی که می تونی تو خونه برای پشت انجام بدی بارفیکس هست که چندین نوع داره:

بارفیکس دست باز از جلو
بارفیکس دست باز از پشت
بارفیکس دست جمع
بارفیکس دست جمع مچ برعکس
بارفیکس دست باز مچ برعکس
=
حرکت پول اور که می تونی به دو صورت:
پول اور با یک دمبل
پول اور با دو دمبل
روی میز پرس اجرا کنی
=
حرکت زیر بغل تک دمبل خم که روی میز پرس اجرا میشه(که می تونی برای تنوع دادن به این حرکت ; حرکت رو با تغییر زاویه میز پرس انجام بدی
حرکت زیر بغل جفت دمبل که باید با زاویه 30 درجه به جلو خم بشی و مثل تک دمبل خم دمبل ها رو به بالا بیاری
حرکت زیر بغل تک دمبل ایستاده که مثل زیر بغل تی بار هست منتها با یه دمبل اجرا میشه یعنی دست ها رو دور یه دمبل حلقه می کنی و مثل تی بار انجام میدی

و ...

برای کمر هم بی شمار حرکت وجود داره:
ددلیفت با دمبل
سلام ژاپنی
قیچی از پشت
بلند کردن پا و سینه در حالی که به سینه روی زمین خوابیدی

و...

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم سلام
میخواستم بدونم مگامس شرکت جنسان با مگامسهای 2000و4000 شرکت ویدرچه فرقی دارن (از نظر ترکیبات ) وکدام کاملترو برای اضافه وزن فوق الاده است.

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم سلام
میخواستم بدونم مگامس شرکت جنسان با مگامسهای 2000و4000 شرکت ویدرچه فرقی دارن (از نظر ترکیبات ) وکدام کاملترو برای اضافه وزن فوق الاده است. :wacko:

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به نظر شما اگر من بخواهم یکی ازاین محصولات : پرو مس شرکت دوریان یتس یا مگامس4000 ویدر ویا مگامس شرکت جنسان را بخرم کدام خوب است شما کدام را پیشنهاد می کنید چون می خواهم در عرض 6ماه 15 یا بیشتر به وزنم اضافه کنم در ضمن کراتین شرکت دوریان یتس خریدهام و به باشگاه می روم لطفا مرا خوب راهنمایی کنید2-اگر از این سه تا یکی را بخرم طرز مصرفش با کراتن چگونه است وچگونه میتوانم نتیجه بهتری بگیرم.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
به نظر شما اگر من بخواهم یکی ازاین محصولات : پرو مس شرکت دوریان یتس یا مگامس4000 ویدر ویا مگامس شرکت جنسان را بخرم کدام خوب است شما کدام را پیشنهاد می کنید چون می خواهم در عرض 6ماه 15 یا بیشتر به وزنم اضافه کنم در ضمن کراتین شرکت دوریان یتس خریدهام و به باشگاه می روم لطفا مرا خوب راهنمایی کنید2-اگر از این سه تا یکی را بخرم طرز مصرفش با کراتن چگونه است وچگونه میتوانم نتیجه بهتری بگیرم.

:blink:

صبر!

سابقه ورزشی سن قد وزن برای راهنمایی بیشتر لازمه.

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز mehdidj ضمن تشکر از راهنماییهات من 178 قدمه و55 وزنمه و1ماه است تمرین میکنم. با تشکر واگر امکان دارد وآقایی کن به سوالهای دیگرم هم پاسخ بده (سوالهای دیگرم توسیستم استقبل از این سوال)

بالا