• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

  • FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

  • HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)


Results are only viewable after voting.

mori.54

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
2,599
لایک‌ها
4,675
سن
49
محل سکونت
Tehran
نه عزیزم کته همون چلو نیست می تونی بپرسی.


خودت رو اذيت نكن عزيز جون! :D
به هر حال فرقي نمي‌كنه، شما كلا وقتي برنج رو آبكش نكرده باشي (حالا مي خواد چلو سفيد يا مثلا برنج عدس پلو بوده باشه)حاصل كته هست... غير از اينه؟؟! اين كه ديگه پرسيدن نداره!!
اين پست رو هم فقط براي انبساط خاطر زدم، همين!;)
مرحمت عال زياد.
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
15
محل سکونت
Iran
خودت رو اذيت نكن عزيز جون! :D
به هر حال فرقي نمي‌كنه، شما كلا وقتي برنج رو آبكش نكرده باشي (حالا مي خواد چلو سفيد يا مثلا برنج عدس پلو بوده باشه)حاصل كته هست... غير از اينه؟؟! اين كه ديگه پرسيدن نداره!!
اين پست رو هم فقط براي انبساط خاطر زدم، همين!;)
مرحمت عال زياد.

بی خیال :cool:
 

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 آپریل 2005
نوشته‌ها
5,726
لایک‌ها
1,344
محل سکونت
تهران
مدتی بود به خاطر ایام ماه مبارک رمضان به این تاپیک سر نزده بودم! قرار بود که در ایام ماه رمضان تمرینات بدنسازی رو پیگیری کنم و در این زمینه از دوست خوبم اقا مهدی هم کمک گرفتم اما امکان انجام تمرین در ماه رمضان برام میسر نشد! و بدنم دچار افت شد! این رو در تمرینات دویدن و خستگی ماهیچه های ساق پا به وضوح دیدم! حالا می خوام که دوباره بدنسازی رو شروع کنم! و البته در کنارش مکمل پرو مس رو استفاده کنم چون در تمرینات احتیاج زیادی به کالری دارم! حالا می خواستم بدونم راهی هست که بدنم زودتر به حالت قبل برگرده! و دیگه اینکه مکمل پرو مس رو چند وعده در روز مصرف کنم مربی باشگاه به من گفته بود که روزی 5 وعده باید غذا بخوری یه جایی هم خوندم که نوشته بود روزی 6 وعده! من اصلا نمی تونم(شرایطش نیست) کالری مورد نیازم رو طبق برنامه منظم روزانه طبق **** خاص دریافت کنم می خوام بدونم پرو مس رو چند وعده در روز به جز 3 وعده صبحانه - ناهار -شام باید بخورم! ایا میشه پرو مس رو به جای وعده های صبحانه -ناهار- شام مصرف کرد! مثلا روزی 5 بار! در کل باید چند وعده در روز مصرف کنم
با تشکر​
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
15
محل سکونت
Iran
مدتی بود به خاطر ایام ماه مبارک رمضان به این تاپیک سر نزده بودم! قرار بود که در ایام ماه رمضان تمرینات بدنسازی رو پیگیری کنم و در این زمینه از دوست خوبم اقا مهدی هم کمک گرفتم اما امکان انجام تمرین در ماه رمضان برام میسر نشد! و بدنم دچار افت شد! این رو در تمرینات دویدن و خستگی ماهیچه های ساق پا به وضوح دیدم! حالا می خوام که دوباره بدنسازی رو شروع کنم! و البته در کنارش مکمل پرو مس رو استفاده کنم چون در تمرینات احتیاج زیادی به کالری دارم! حالا می خواستم بدونم راهی هست که بدنم زودتر به حالت قبل برگرده! و دیگه اینکه مکمل پرو مس رو چند وعده در روز مصرف کنم مربی باشگاه به من گفته بود که روزی 5 وعده باید غذا بخوری یه جایی هم خوندم که نوشته بود روزی 6 وعده! من اصلا نمی تونم(شرایطش نیست) کالری مورد نیازم رو طبق برنامه منظم روزانه طبق **** خاص دریافت کنم می خوام بدونم پرو مس رو چند وعده در روز به جز 3 وعده صبحانه - ناهار -شام باید بخورم! ایا میشه پرو مس رو به جای وعده های صبحانه -ناهار- شام مصرف کرد! مثلا روزی 5 بار! در کل باید چند وعده در روز مصرف کنم
با تشکر​
سلام!

بدنسازی = تغذیه اصولی

همین!
(3 وعده اصلی+ 2 وعده مکمل= 5 وعده- مصرف طبق توصیه روی بسته یانصف اون مقدار)

موفق!
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
15
محل سکونت
Iran
اهميت و ارزش غذايي تخم مرغ از دير باز براي ورزشکاران و مخصوصاً ورزشکاراني که با افزايش حجم و قدرت عضلاني سر و کار داشته و متعاقب همين هدف نيز احترام خاصي براي پروتئين قائل هستند شناخته شده است. تخم مرغ را به واقع مي توان به عنوان کپسول درشتي دانست که سرشار از پروتئين، اسيدهاي چرب ضروري و مفيد، ويتامين ها، مواد معدني و آنتي اکسيدان ها بوده که دست قدرتمند طبيعت آن را پرورانده و در اختيار انسان قرار داده است.

به جرات مي توان گفت که طبيعت در اين مورد حتي بسيار پيشرفته تر و کامل تر از کمپاني هاي مکمل سازي عمل کرده است و در قبال اين همه مواد غذايي باارزش و مفيد که در دورن اين کپسول سفيد رنگ تعبيه کرده است رقم قابل توجهي را نيز از انسان طلب نکرده است.

اما با اين وجود عده اي نيز بر خلاف اکثر محققين و دانشمندان اظهار نظر کرده و بر اين عقيده هستند که تخم مرغ به دليل کلسترولي که دارد براي سلامتي انسان مضر بوده و براي حفظ سلامتي هم که شده باشد بايد از آن دوري کرد


bob-brenda-kitchen.jpg


کلسترول چيست؟

متعاقب اينکه پزشکان و متخصصين علوم پزشکي کلسترول را عامل اصلي ابتلا انسان به بيماري هاي قلبي و عروقي معرفي کردند اغلب کمپاني ها و شرکت هاي برزگ توليد کننده مواد غذايي و خوراکي که در بسياري از موارد نيز نان به نرخ روز خورده و باد از هر طرف که بوزد آن طرفي مي شوند، عبارت «بدون کلسترول» را باب کرده و حک کردن آن بر روي محصولات وتوليدات خود را واجب شمرده و اکثريت قريب به اتفاق توليدات و محصولات غذايي خود را از اين ماده و از اين ترکيب که دشمن شماره يک انسان معرفي شده بود پاکسازي کردند.

اما حقيقت اين است که انسان در راه پيشرفت هاي علمي و در راه شناخت خود و جهان پيرامون خود هنوز در مراحل اوليه و در دوران تاتي تاتي قرار داشته و تا رسيدن به قدرت و توانايي اظهار نظر قطعي و قابل اطمينان در مورد مسائل پيرامون خود فاصله اي شايد چندين هزار ساله دارد.

انسان هايي که هذيان هاي متخصصين و دانشمندان تحقيق زده را همچون وحي منزل قبول کرده و از آن نيز عدول نمي کنند بلافاصله پس از اعلام جرم دانشمندان عليه کلسترول به سمت و سوي مصرف مواد غذايي عاري از کلسترول روي آورده و مدام نيز خود را در معرض آزمايشات پزشکي قرار داده و کلسترول خون خود را چندين وعده در هفته کنترل نمودند.

اما اکنون که يافته هاي جديد علمي قبح مصرف کلسترول و چربي هاي اشباع شده را برداشته و حتي با شرمندگي و سر افکندگي، مصرف دوباره اين دسته از چربي ها را به نوع بشر پيشنهاد مي دهند، کمپاني هاي توليد کننده مواد غذايي که روزگاري از اين دسته از مواد غذايي بيزاري مي جستند نيز دوباره دست به کار شده و از وجود چربي هاي مفيد و ضروري در مواد غذايي و در توليدات خود خبر داده و آن را در تبليغاتي که در مورد محصولاتشان در رسانه ها ارايه مي کنند به عنوان نشان برتري توليدات خود در بوق و کرنا مي دمند.

يافته هاي جديد علمي نشان مي دهند که وجود کلسترول در رژيم روزانه غذايي انسان تاثير منفي چنداني بر افزايش کلسترول مضر خون نداشته و دليل اصلي ابتلا انسان به بيماري هاي قلبي و عروقي را نيز مي توان مرتبط با استعمال دخانيات، ژنتيک، چاقي و غيره دانست.

قبل از اينکه مصرف تخم مرغ را به دليل بالا بودن کلسترول موجود در فرمول آن تحريم کرده و دور آن را خط قرمز بکشيد اين مطالب را در مورد کلسترول به دقت مطالعه کنيد.

گفته مي شود که به طور کلي دو نوع کلسترول در بدن آدمي يافت مي شود: کلسترول موجود در رژيم روزانه غذايي و کلسترول موجود در خون.

کلسترولي که مربوط به رژيم روزانه غذايي انسان است در مواد غذايي مختلف نظير: گوشت قرمز، گوشت سفيد، غذاهاي دريايي، تخم مرغ و ديگر مواد غذايي حيواني يافت مي شود.

کلسترول موجود در رژيم روزانه غذايي الزماً به معني کلسترول بالاي خون نخواهد بود. قسمت اعظم کلسترول موجود در خون را خود بدن در داخل کبد ساخته و وارد خون مي کند.

کلسترول موجود در خون را نيز مي توان به دو دسته و دو گروه تقسيم کرد: HDL که همان ليپوپروتيئن با دانسيته بالاست و LDL که ليپوپروتئيني با دانسيته پايين است. نوع اول را کلسترول مفيد و نوع دوم را نيز کلسترول مضر مي نامند. کلسترول خوب موجب مي شود تا کلسترول زايد خون از اين محيط دفع شده و به کبد بازگردد و کلسترول بد نيز موجب مي شود تا کلسترول موجود در خون در ديواره رگ ها رسوب کرده و با تنگ تر کردن رگ ها فرد را مستعد ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي کند.

کلسترول موجود در خون افراد متفاوت بوده و از فردي به فرد ديگر تفاوت مي کند. بر خلاف آنچه که عموم تصور مي کنند بدن آدمي از کلسترول استفاده هاي فراواني مي کند. وجود کلسترول در بدن براي سلامت و انعطاف و نفوذپذيري غشاي سلولي فاکتوري لازم و ضروري است. بدن آدمي با استفاده از همين ماده که همگان نيز از آن وحشت دارند رشته هاي عصبي را عايق بندي کرده و از آنها ويتامين D و ديگر استروئيدها و از جمله هورمون هاي استروئيدي را تهيه مي کند. وجود مقادير زياد کلسترول مفيد در بدن آدمي ضروري بوده و مفيد تشخيص داده شده است.

تخم مرغ تنها حاوي 1.5 گرم چربي اشباع شده است اين در حالي است که بسياري از مکمل هاي پروتئيني خارجي که ورزشکاران ايراني براي خريد انواع قلابي و ري پک شده آنها سر و دست مي شکنند بيش از 1 گرم چربي اشباع شده در هر سروينگ خود دارند.

حال که در مورد اجزاي تشکيل دهنده نه چندان مفيد تخم مرغ داد سخن در داديم اجازه بدهيد در مورد محتويات مفيد اين ماده غذايي با ارزش غذايي نيز اندکي صحبت کنيم. البته به اين مهم نيز توجه داشته باشيد که تخم مرغ به دست آمده از مرغي که با غذاهاي طبيعي تغذيه شده باشد با تخم مرغ مرغي که با غذاهاي مصنوعي تغذيه شده و تحت تاثير دارو و آمپول و يا اصلاح نژادي و غيره روزانه 2 الي 3 عدد تخم مي گذارد زمين تا آسمان تفاوت دارد.

تخم مرغ غذايي سرشار امگا 3 بوده و منبع غذايي بسيار با ارزشي است. اشاره به اين مهم را نيز ضروري مي دانم که اگرچه تخم مرغ هاي محلي خوشمزه تر و خوش آب و رنگ تر و حتي در برخي موارد نيز مقوي تر از تخم مرغ هاي صنعتي ظاهر شده اند اما ناگفته نماند که به مدد تکنولوژي هاي جديد و امروزي که در صنعت مرغداري از آنها استفاده مي شود تخم مرغ هاي توليد شده در مرغداري هايي که با روش هاي نوين دامپزشکي و مرغداري اداره مي شوند حدوداً 20 برابر بيشتر از تخم مرغ هاي محلي حاوي امگا 3 هستند.

علاوه بر چربي و اسيدهاي چرب ضروري، تخم مرغ حاوي مواد غذايي بسيار مفيد و ارزنده اي است که وجود آنها در رژيم روزانه غذايي ورزشکاران ضروري تشخيص داده دشه است. تخم مرغ سرشار از ويتامين هاي محلول در آب و چربي بوده و منبع قابل اطميناني براي اين دسته از ريز مغذي ها به شمار مي رود. تنها ويتاميني که در تخم مرغ پيدا نمي شود ويتامين C است. مرغ ها به طور طبيعي و بر خلاف انسان که نياز به دريافت اين ويتامين از طريق مواد غذايي دارد آن را در درون بدن خود ساخته و نيازي به دريافت آن از منابع خارجي ندارد و به همين علت نيز مرغ مادر که تخم را اصولاً نه براي خاط خوشايند و تغذيه انسان که براي توليد مثل و براي بقاي نسل خود تشکيل مي دهد اين ويتامين را در درون تخم مرغ تعبيه نمي کند.

از ويتامين هاي موجود در تخم مرغ مي توان به ويتامين هاي A، D، E، B1، B2، B6، B12 اشاره نمود. از مواد معدني موجود در تخم مرغ نيز مي توان روي، آهن، کلسيم، يد و سديم را نام برد.

تخم مرغ را مي توان يکي از مطلوب ترين و با کيفيت ترين منابع پروتئيني موجود در طبيعت به شمار آورد. ارزش بيولوژيکي اين ماده طبيعي غذايي در حدود 93.7 مي باشد که در مقايسه با شير با ارزش بيولوژيکي 84.5 و ماهي با ارزش بيولوژيکي 76 و گوشت گوساله با ارزش بيولوژيکي 74.3 رقم در خور توجه و بالايي است.

در مقايسه با قيمت بالاي ديگر مواد غذايي که به برخي از آنها در همين مقاله اشاره شد و در قياس با قيمت سرسام آور مکمل هاي غذايي و با در نظر گرفتن اين واقعيت که دست يافتن به نمونه هاي اصلي و واقعي اين مکمل ها در آشفته بازار ايران چندان هم کار آساني نيست تخم مرغ را مي توان مکملي مناسب، باارزش و قابل تهيه در تمام نقاط کشور دانست که تاثيرات بسيار خوبي در تکميل تغذيه ورزشکاران داشته است.

تخم مرغ ماده غذايي طبيعي و مفيدي است که به روش هاي مختلف نيز مي توان از آن استفاده کرد. عده اي از مردم عادت دارند تا اين ماده غذايي را به صورت خام مصرف کنند اما به اين مهم نيز توجه داشته باشيد که مصرف خام اين ماده غذايي امکان و احتمال ابتلا شما به انگل سالمونلا را نيز به دنبال دارد.

حرارت دادن تخم مرغ و همين طور هم انبار کردن آن احتمال وجود انگل در اين ماده غذايي را کمتر و کمتر مي کند اما به اين نکته را نيز مد نظر داشته باشيد که حرارت دادن بيش از حد و انبار کردن هاي طولاني مدت نيز از ارزش غذايي اين ماده غذايي و حتي ديگر مواد غذايي به شدت کم مي کند. شايد بهترين روش براي خوردن تخم مرغ آب پز کردن آن باشد.

فلسفه وجودي مکمل هاي موجود در بازار که هر روزه نيز نمونه هاي جديد و تازه اي از آنها وارد بازار مي شود اين است تا ورزشکاران و حتي ساکنين کشور هايي همچون کانادا و مردم ساکن در سيبري و يا کشورهاي بسيار گرمسير، کوهستاني، کويري و يا بي آب و علف که دسترسي به منايع غذايي تازه و سرشار از درشت مغذي ها و ريز مغذي ها نداشته باشند از اين مواد و ترکيبات استفاده کنند.

هدف از تهيه و توليد اين ترکيبات معرفي مواد و فرآورده هايي است تا به کمک آن بتوان نقص ها و کمبود هاي موجود در رژيم هاي عادي و روزانه غذايي را جبران نمود اما گويا اين دسته از ترکيبات در دنياي امروز ورزش هاي قدرتي به وسيله و آلتي قدرتمند در دست کمپاني هاي مکمل سازي و شرکت هاي گردن کلفت تهيه و توزيع مکمل تبديل شده است تا در بازار مکاره اي که امروزه علم شده است تجارتي پر سود و پر منفعت داشته باشند.

در شرايطي که دسترسي آسان و ارزان قيمت به منابع غذايي مطلوب و با کيفيت همانند تخم مرغ و ماهي و سبزيجات و ميوه ها و ديگر مواد غذايي براي عموم ورزشکاران فراهم باشد ديگر نيازي به تجويز و يا مصرف همزمان 6 نوع مکمل نخواهد بود. اين درحالي است که اکثريت قريب به اتفاق مربيان ايراني که در ضمن براي امرار معاش خود مکمل فروشي علني و دارو فروشي زير زميني را نيز داير کرده اند براي فروش و سود بيشتر هم که شده باشد مصرف اين قبيل ترکيبات را تبليغ کرده و به ادعاهاي کذب کمپاني هاي مکمل سازي در مورد خواص جادويي مکمل ها دامن مي زنند.

به جرات مي توان گفت که ورزشکاران سطوح مبتدي و متوسط در کشوري همانند ايران که در چهار فصل سال دسترسي ارزان و آسان به انواع و اقسام مواد غذايي طبيعي و سرشار از درشت مغذي ها و ريز مغذي ها براي عموم فراهم است براي پروراندن عضلات خود نيازي به مصرف دارو و يا مکمل ندارند.

قسمت اعظمي از کلسترول و چربي موجود در تخم مرغ در زرده آن انباشته شده است به طوري که سفيده آن را مي توان از جنس پروتئين نسبتاً خالص دانست. بنابراين کساني که قصد مصرف تخم مرغ به عنوان يکي از منابع اصلي و اساسي پروتئين را دارند مي توانند با توجه به نياز بدن خود به پروتئين و وچربي هاي مفيد و خوب، تعداد سفيده و زرده لازم براي تشديد فرايند رشد در بدن خود را محاسبه کرده و به اين مهم نيز توجه داشته باشند که تعداد سفيده هاي مصرف شده در طول روز همواره بايد بيشتر از تعداد زرده ها باشد.

به عبارت ساده تر مي توان گفت که ورزشکاران محدوديت چنداني براي استفاده از سفيده تخم مرغ ندارند اين در حالي است که به دليل موجود بودن کلسترول در زرده تخم مرغ در مصرف آن بايد رعايت احتياط بيشتري کرد. گفته مي شود که مصرف 2 عدد زرده در طول روز براي ورزشکاران عادي کفايت مي کند اما کساني که به واسطه پرداختن به تمرينات شديد نياز بيشتري به اسيد هاي چرب ضروري دارند مي توانند با رعايت احتياط در برخي موارد از اين مرز نيز عبور کنند.
 

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 آپریل 2005
نوشته‌ها
5,726
لایک‌ها
1,344
محل سکونت
تهران
سلام!

بدنسازی = تغذیه اصولی

همین!
(3 وعده اصلی+ 2 وعده مکمل= 5 وعده- مصرف طبق توصیه روی بسته یانصف اون مقدار)

موفق!
واقعیتش اینه که تغذیه اصولی رو نمی تونم کاملا اجرا کنم! یعنی اینکه هر روز مواد کربوهیدارت و پروتئین دار بخورم
به خاطر همین هست که می خوام از مکمل استفاده کنم!
پس من این 2 وعده رو در چه زمانهایی مصرف کنم!

چون باید بین اون سه وعده مصرف کنم!
قبل تمرین؟ بعد از تمرین؟ یا ؟
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
15
محل سکونت
Iran
واقعیتش اینه که تغذیه اصولی رو نمی تونم کاملا اجرا کنم! یعنی اینکه هر روز مواد کربوهیدارت و پروتئین دار بخورم
به خاطر همین هست که می خوام از مکمل استفاده کنم!
پس من این 2 وعده رو در چه زمانهایی مصرف کنم!

چون باید بین اون سه وعده مصرف کنم!
قبل تمرین؟ بعد از تمرین؟ یا ؟

به غریز ت مراجعه کن
جدی میگم!
به بدنت گوش کن چه تو تمرین چه تو غذا خوردن.

(نصفش رو 1 ساعت قبل تمرین نصفش رو بعد تمرین بخور- البته در صورتی که تمرینت بعد از ظهر هاست)

یعنی چی نمی تونی مواد کربوهیدرات دار و پروتیین بخوری ؟ یعنی مثلا چی می خوری که چیزی غیر اینها باشه؟
 

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 آپریل 2005
نوشته‌ها
5,726
لایک‌ها
1,344
محل سکونت
تهران
به غریز ت مراجعه کن
جدی میگم!
به بدنت گوش کن چه تو تمرین چه تو غذا خوردن.

(نصفش رو 1 ساعت قبل تمرین نصفش رو بعد تمرین بخور- البته در صورتی که تمرینت بعد از ظهر هاست)

یعنی چی نمی تونی مواد کربوهیدرات دار و پروتیین بخوری ؟ یعنی مثلا چی می خوری که چیزی غیر اینها باشه؟
مهدی جان منظورت رو از غریزه نفهمیدم؟
منظور از اینکه به بدن گوش کنم اینه که جرکات بدنسازی رو با تمرکز روی عضله مورد نظر انجام بدم اره؟
منظور م این بود که این بخوام تغذیه جدا برای بدنسازی داشته باشم برام خیلی مشکله!
مثلا مربی به من گفت باید همراه خودت تغذیه ببری ساعت 10 صبح بخوری یا ساعت 4 عصر و...
منظور همون 5 وعده! در صورتی که من اصلا برام امکان نداره که هر روز تغذیه رو با خودم بردارم ببرم
سر کلاس یا جای دیگه ساعت 10 بشینم بخورم! گاهی پیش میاد ناهار رو ساعت 3-4 میخورم!
چاره ای هم نیست! موضوع دیگه اینکه همیشه اینطوری نیست که ناهار یا شام که درست میشه
از کربوهیدارت ها مثل ماکارونی و برنج و نان و... باشه! به همین خاطر انرژی لازم رو نمی تونم دریافت
کنم! به همین دلیل می خوام از مکمل استفاده کنم که این کمبود رو جبران کنه!

یعنی 2 وعده که نصف مقدار دستور داده شده دیگه هست؟
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
15
محل سکونت
Iran
مهدی جان منظورت رو از غریزه نفهمیدم؟
منظور از اینکه به بدن گوش کنم اینه که جرکات بدنسازی رو با تمرکز روی عضله مورد نظر انجام بدم اره؟
منظور م این بود که این بخوام تغذیه جدا برای بدنسازی داشته باشم برام خیلی مشکله!
مثلا مربی به من گفت باید همراه خودت تغذیه ببری ساعت 10 صبح بخوری یا ساعت 4 عصر و...
منظور همون 5 وعده! در صورتی که من اصلا برام امکان نداره که هر روز تغذیه رو با خودم بردارم ببرم
سر کلاس یا جای دیگه ساعت 10 بشینم بخورم! گاهی پیش میاد ناهار رو ساعت 3-4 میخورم!
چاره ای هم نیست! موضوع دیگه اینکه همیشه اینطوری نیست که ناهار یا شام که درست میشه
از کربوهیدارت ها مثل ماکارونی و برنج و نان و... باشه! به همین خاطر انرژی لازم رو نمی تونم دریافت
کنم! به همین دلیل می خوام از مکمل استفاده کنم که این کمبود رو جبران کنه!

یعنی 2 وعده که نصف مقدار دستور داده شده دیگه هست؟

آره
اگه بار اولت هست که می خوری از نصف شروع کن تا بدنت عادت کنه

اصلا مکمل فلسفه ش همین هست دیگه یه ذره از پودر و بریز تو یه مشمایی چیزی!! بعد سرکار یا کلاس یا هر جا که می ری سر ساعت با مقدار مناسب آب یخ (حتما یخ باشه) قاطی کن و نوش جان !! هم کالری لازم رو رسوندی هم سریع و بی دردسر هست

منظورم از غریزه اونی که گفتی نیست منظورم اینه که ببینی بدنت با چی حال می کنه همون روانجام بدی (حالا یه ذره جلو تر بری بیشتر متوجه منظورم میشی)

پرومس اولین مکملت بود؟؟
 

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 آپریل 2005
نوشته‌ها
5,726
لایک‌ها
1,344
محل سکونت
تهران
آره
اگه بار اولت هست که می خوری از نصف شروع کن تا بدنت عادت کنه

اصلا مکمل فلسفه ش همین هست دیگه یه ذره از پودر و بریز تو یه مشمایی چیزی!! بعد سرکار یا کلاس یا هر جا که می ری سر ساعت با مقدار مناسب آب یخ (حتما یخ باشه) قاطی کن و نوش جان !! هم کالری لازم رو رسوندی هم سریع و بی دردسر هست

منظورم از غریزه اونی که گفتی نیست منظورم اینه که ببینی بدنت با چی حال می کنه همون روانجام بدی (حالا یه ذره جلو تر بری بیشتر متوجه منظورم میشی)

پرومس اولین مکملت بود؟؟
هنوز که نگرفتم اما تا چند روز دیگه میگیرم می خوام تمرینات رو با خوردن همزمان شروع کنم! این پرو مس رو اگر با شیر قاطی کنی کالری بیشتری داره دیگه! چون قبلا که زنگ زدم بپرسم اونی که باهاش صحبت کردم گفت با شیر قاطی کنی کالری بیشتری داره! منظورم این بود که جاهایی که دسترسی به شیر دارم از شیر استفاده کنم یا حتما باید همون اب باشه؟
دلیل اینکه میگی اب یخ چیه؟ کنجکاو شدم بدون چرا؟
مورد غریزه رو در مورد حرکات گفتی یا نو ع تغذیه؟
اره اولیشه! امیدوارم که نتیجه بده!
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
15
محل سکونت
Iran
هنوز که نگرفتم اما تا چند روز دیگه میگیرم می خوام تمرینات رو با خوردن همزمان شروع کنم! این پرو مس رو اگر با شیر قاطی کنی کالری بیشتری داره دیگه! چون قبلا که زنگ زدم بپرسم اونی که باهاش صحبت کردم گفت با شیر قاطی کنی کالری بیشتری داره! منظورم این بود که جاهایی که دسترسی به شیر دارم از شیر استفاده کنم یا حتما باید همون اب باشه؟
دلیل اینکه میگی اب یخ چیه؟ کنجکاو شدم بدون چرا؟
مورد غریزه رو در مورد حرکات گفتی یا نو ع تغذیه؟
اره اولیشه! امیدوارم که نتیجه بده!

غریزه رو فعلا بی خیال نمی شه توضیح داد حالا خودت می گیری چی میگم .;)

باید یخ باشه تا بچسبه دیگه ! حالا چه باشیر می خوری چه با آب .
اولا سعی کن تو میکسر بریزی حتما .
دوما اگه می خوای حال بده یه دونه موز 2 تا قالب یخ با شیر و پودر رو با هم قاطی کن بزن تو رگ!! که گوشت شه بچسبه به تنت!(اگه گرم بخوری اصلا حالا نمی ده)

فرقی نداره حالا آب باشه یا شیر با هر کدوم ذائقت بیشتر حال میکنه (منظورم از غریزه اینجاها بود مثلا!! ببین خودت چجوری حال می کنی یه کم ابتکار به خرج دادن هم بدنیست)
;) ;)
 

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 آپریل 2005
نوشته‌ها
5,726
لایک‌ها
1,344
محل سکونت
تهران
غریزه رو فعلا بی خیال نمی شه توضیح داد حالا خودت می گیری چی میگم .;)

باید یخ باشه تا بچسبه دیگه ! حالا چه باشیر می خوری چه با آب .
اولا سعی کن تو میکسر بریزی حتما .
دوما اگه می خوای حال بده یه دونه موز 2 تا قالب یخ با شیر و پودر رو با هم قاطی کن بزن تو رگ!! که گوشت شه بچسبه به تنت!(اگه گرم بخوری اصلا حالا نمی ده)

فرقی نداره حالا آب باشه یا شیر با هر کدوم ذائقت بیشتر حال میکنه (منظورم از غریزه اینجاها بود مثلا!! ببین خودت چجوری حال می کنی یه کم ابتکار به خرج دادن هم بدنیست)
;) ;)
گرفتم چی میگی! هر چی باشه شما عمری هست که تو این رشته هستی دیگه...
من می خواستم برم شرکتشون بخرم! اما گفتن با پیک هم می فرستن! سوال اخر
اینکه این مکمل باید روش لیبل وزارت بهداشت داشته باشه دیگه! برای محکم کاری میگم!
یعنی این مورد رو چک کنم یا اینکه اینا نمایندگی هستن کافیه!
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
15
محل سکونت
Iran
گرفتم چی میگی! هر چی باشه شما عمری هست که تو این رشته هستی دیگه...
من می خواستم برم شرکتشون بخرم! اما گفتن با پیک هم می فرستن! سوال اخر
اینکه این مکمل باید روش لیبل وزارت بهداشت داشته باشه دیگه! برای محکم کاری میگم!
یعنی این مورد رو چک کنم یا اینکه اینا نمایندگی هستن کافیه!

نه بابا این حرفها چیه..

بدنسازی یکم با رشته های دیگه فرق داره و فرقش اینه که روی هر بدنی یه جور تمرین و تغذیه هست که بهترین جواب رو میده و اون رو خود فرد بعد از یه مدت با آزمون و خطا پیدا می کنه البته اصول برای همه صادق هست اما ما دنبال بهترین نتیجه هستیم.

آره لیبل هم داره . نه حتما چک کن تلفنی هم مطمئن شو . در ضمن آخرین شیوه مصرف رو با توجه به شرایطت ازشون بخواه.

:cool:
 

Vahid_RM

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2005
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سن
40
محل سکونت
NeverLand
نه بابا این حرفها چیه..

بدنسازی یکم با رشته های دیگه فرق داره و فرقش اینه که روی هر بدنی یه جور تمرین و تغذیه هست که بهترین جواب رو میده و اون رو خود فرد بعد از یه مدت با آزمون و خطا پیدا می کنه البته اصول برای همه صادق هست اما ما دنبال بهترین نتیجه هستیم.

آره لیبل هم داره . نه حتما چک کن تلفنی هم مطمئن شو . در ضمن آخرین شیوه مصرف رو با توجه به شرایطت ازشون بخواه.

:cool:

اقا سیگاریا رو هم این تو راه میدید!؟
269.gif
 

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 آپریل 2005
نوشته‌ها
5,726
لایک‌ها
1,344
محل سکونت
تهران
نه بابا این حرفها چیه..

بدنسازی یکم با رشته های دیگه فرق داره و فرقش اینه که روی هر بدنی یه جور تمرین و تغذیه هست که بهترین جواب رو میده و اون رو خود فرد بعد از یه مدت با آزمون و خطا پیدا می کنه البته اصول برای همه صادق هست اما ما دنبال بهترین نتیجه هستیم.

آره لیبل هم داره . نه حتما چک کن تلفنی هم مطمئن شو . در ضمن آخرین شیوه مصرف رو با توجه به شرایطت ازشون بخواه.

:cool:
از توضیحات خوبت ممنونم
فکر کنم برم شرکت همونجا هم ببینم هم سوال کنم بهتره! شیوه مصرف رو هم میپرسم اما فکر نکنم با اینی که گفتی زیاد فرق کنه!
من دنبال یه کتابی می گردم که در زمینه بدنسازی باشه و توش همه موارد بدنسازی اعم از حرکات و نوع تغذیه و... روتوضیح داده باشه! البته می خوام که به روز باشه! شما چه کتابی رو پیشنهاد می کنید

یک سوال دیگه که برام پیش اومده اینکه قاعدتا با توجه به شرایط زندگی خیلی ها نمی تونن بدنسازی رو به طور منظم انجام بدن! یعنی ممکنه به دلیل شرایط زندگی چند سال بعد امکان انجام اون رو نداشته باشن! می خوام بدونم اگر کسی برای چند سال بدنسازی رو ول کنه چه تاثیری روی بدنش داره؟ بعد اینکه ایا امکان اون هست که بدنسازی و کار با وزنه رو در منزل به شیوه دیگری انجام داد که همون تاثیر رو داشته باشه؟ یا تاثیر مشابه ؟
با فرض اینکه در منزل دستگاه های بدنسازی رو نداریم
 

shelik

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 اکتبر 2005
نوشته‌ها
58
لایک‌ها
0
سلام دوستان:) ممنون از مطالب خوبی که اینجا میذارید.
لطفا این سئوال منم جواب بدید
1-تفاوت مولتی ویتامین مینرال با مولتی ویتامین تراپوتیک چیه؟کدومش بهتره؟
 

mori.54

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
2,599
لایک‌ها
4,675
سن
49
محل سکونت
Tehran
سلام دوستان:) ممنون از مطالب خوبی که اینجا میذارید.
لطفا این سئوال منم جواب بدید
1-تفاوت مولتی ویتامین مینرال با مولتی ویتامین تراپوتیک چیه؟کدومش بهتره؟

بله این دو با هم فرق دارن:

1. Multi Vitamin Plus Mineral
فراورده های مولتی ویتامین مینرال جهت تامین ویتامین و املاح در بیمارانی که از تغذیه ی کافی برخوردار نبوده یا **** غذایی آنها فاقد مواد غذایی ضروری و کافی است و یا در افراد خاصی مثل بانوان باردار و شیرده کاربرد دارد.
اجزای مولتی ویتامین+مینرال شامل موارد زیر می باشد:

Vtamin A 5000 IU
Vtamin D 400 IU
Vtamin E 30 IU
Vtamin B1 1.5 mg
Vtamin B2 1.7 mg
Nicotinamide 20 mg
Vtamin B6 2 mg
Vtamin B12 6 mcg
Vtamin C 60 mg
Folic Acid 0.4 mg
Calcium 125 mg
Iodine 150 mcg
Iron 18 mg
Magnesium 100 mg


2. Multi Vitamin Therapeutic
این فراورده ها در بیماران دارای کمبودهای ویتامینی مورد استفاده دارد. این نوع مولتی ویتامین در حالات مرضی که نیاز به مواد غذایی و ویتامین ها افزایش می یابد مانند اعتیاد به الکل، پر کاری تیروئید، آسیب یا بیماری شدید یا در مواردی که جذب، مصرف یا دفع ویتامین ها غیر طبیعی است، مانند سندرم سوءجذب مصرف می شود.

اجزای مولتی ویتامین تراپیوتیک شامل موارد زیر می باشد:
Vtamin A 25000 IU
Vtamin B1 20 mg
Vtamin B2 5 mg
Nicotinamide 50 mg
Vtamin B6 10 mg
Vtamin B12 5 mcg
Vtamin C 150 mg
Biotin 0.25 mg
Vtamin D 1000 IU
Vtamin E 10 mg
Folic Acid 1 mg



ملاحظات:
1. این مولتی ویتامین ها را به عنوان یک مکمل بی ضرر تلقی نکنید و اگر پزشک یا متخصص تغذیه آن را توصیه نکرده مصرف نکنید. پس سوال کدام بهترند؟ بی مورد است، چون هر کدام کاربرد خودشان را دارند و مصرف خودسرانه ی هیچ یک توصیه نمی شود.

2. به ویژه در مورد مولتی ویتامین تراپیوتیک که دوزهای ویتامینی آن بالاتر است مراقب هایپر ویتامینوز ویتامین A باشید و تاکید می کنم سر خود تراپیوتیک را مصرف نکنید.

3. اگر دقت کرده باشید، متوجه می شوبد که مولتی ویتامین اول غیر از ویتامین ها حاوی املاح معدنی هم هست و این فرق مهم آن با مولتی ویتامین تراپیوتیک است، ضمن آن که ویتامین های موجود در تواپیوتیک دوز بالاتری دارد و مثلا مقدار همین ویتامبن A در نوع تواپیوتیک 5 برابر مقدار آن در مولتی مینرال است. (ویتامین های دیگرش هم همینطورند.)

# با استفاده از دارونامه ی رسمی ایران ویرایش سوم 1382 (معاونت غذا و دارو - وزارت بهداشت و درمان)
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
15
محل سکونت
Iran
می بینم که بعضی ها کاربر فعال شدن
shades[1].gif


مبارکه !
60[1].gif
pcheers1.gif
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
15
محل سکونت
Iran
از توضیحات خوبت ممنونم
فکر کنم برم شرکت همونجا هم ببینم هم سوال کنم بهتره! شیوه مصرف رو هم میپرسم اما فکر نکنم با اینی که گفتی زیاد فرق کنه!
من دنبال یه کتابی می گردم که در زمینه بدنسازی باشه و توش همه موارد بدنسازی اعم از حرکات و نوع تغذیه و... روتوضیح داده باشه! البته می خوام که به روز باشه! شما چه کتابی رو پیشنهاد می کنید

یک سوال دیگه که برام پیش اومده اینکه قاعدتا با توجه به شرایط زندگی خیلی ها نمی تونن بدنسازی رو به طور منظم انجام بدن! یعنی ممکنه به دلیل شرایط زندگی چند سال بعد امکان انجام اون رو نداشته باشن! می خوام بدونم اگر کسی برای چند سال بدنسازی رو ول کنه چه تاثیری روی بدنش داره؟ بعد اینکه ایا امکان اون هست که بدنسازی و کار با وزنه رو در منزل به شیوه دیگری انجام داد که همون تاثیر رو داشته باشه؟ یا تاثیر مشابه ؟
با فرض اینکه در منزل دستگاه های بدنسازی رو نداریم

سلام.!

تاثیر منفی که نداره
بدنسازی باعث تقویت سیستم خون رسانی و افزایش بستر مویرگی شده (رگی شدن بدن) و باعث میشه که خون رسانی به بافت ها بهتر صورت بگیره در نتیجه مواد زائد هم بهتر دفع بشن ( پوست بدنساز ها رو اگه دیده باشی همیشه شفاف و شاداب هست)

بعد از رها سازی بدنسازی بدن دلیلی برای بزرگ بودن نمی بینه و کم کم کوچیک می شه البته به سایز قبل از بدنسازی بر نمی گرده اما کمی حجم خودش رو از دست می ده در چنین شرایطی اگه فرد دوباره بخواد بدنسازی رو شروع کنه خیلی سریع تر میتونه به حجم قبلی برسه که این به خاطر حافظه عضلانی بدن هست.

البته هیچی باشگاه نمی شه... اما تو خونه با یه جفت دمبل و یه میز پرس هم میشه تمام بدن رو تمرین داد.
:cool:
 
بالا