• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
خوب هستی آرش جان..

همش مکمل هست

DHEA یه پیش هور مون هست با این مشخصات:

هورمون هدف: 4-Androstenedione
درصد تبديل به هورمون هدف: کم، در حدود 0.35 درصد
تبديل به «دي هيدروتستوسترون»: متوسط
تاثيرات استروژني: اين پيش ماده به صورتي فعال، قابليت تبديل شدن به استروژن را دارد. گفته مي شود که «دهيدروتستوسترون» مسئول بيش از 80 درصد از کل استروژني است که در بدن مردان يافت مي شود.
«دهيدرو اپي آندروسترون» که به اختصار «DHEA» نيز خوانده مي شود را در برخي موارد هورمون مادر نيز ناميده اند. اين پيش ماده پس از ورود به بدن تحت تاثير آنزيم هاي موجود در بدن قرار گرفته و به هورمون تستوسترون تبديل مي شود. در بدن آدمي، هيپوتالاموس که غده اي کوچک در مغز است با ترشح «GnRH» به غده هيپوفيز که آن هم غده اي کوچک در کاسه سر است، دستور آزاد سازي هورمونهاي «LH» و «FSH» را صادر کرده و تمامي اين اقدامات نيز در نهايت در بيضه ها خلاصه شده و در آنجا منجر به ترشح هورمون «DHEA» از آنها مي شود. اين ماده از کلسترول ساخته مي شود. اين ماده هم قدرت تبديل شدن به تستوسترون را دارا بوده هم اينکه مي تواند به هورمون جنسي زنانه استروژن تبديل شود. اين هورمون را مي توان 50 الي 60 درصد، مسئول توليد شدن تستوسترون و 80 درصد نيز مسئول توليد شدن استروژن دانست. افزايش ترشح طبيعي اين ماده و يا مصرف انواع بيروني آن تاثير معني داري در کاهش امکان و احتمال بروز سرطان در مردان، تقويت سيستم ايمني بدن، کاهش فشار خون و کاهش ميزان کلسترول مضر خون داشته است. شايد تنها تاثير و تنها نکته منفي در مورد مصرف اين ماده اين باشد که اين ترکيب برخلاف آنچه که گفته مي شود، تاثيرات آنابوليک چنداني نداشته و تنها در حجم کوچک و مختصري به هورمون هدف که همانا تستوسترون باشد، تبديل مي شود.
علاوه براين، اين ماده نيز نوعي ماده بيروني و تحميلي است که تاثير منفي شديدي بر روند طبيعي ترشح هورمون تستوسترون داشته و در بسياري از موارد نيز با محدود شدن ترشح طبيعي آن در بدن همراه بوده است.

3 تای دیگه هم چربی سوز هستند.
ممنون عزیز ! میخواسم ببینم اینا رو شما برای من تایید میکنید یا نه ؟
حدود قیمتشو بهم میگید ؟
من میخوام وزن کم کنم ! اولش میخوام **** بگیرم و پیاده روی هم بروم ! بعد 1 یا 2 ماه هم میخوام برم بدنسازی !
کدام یک از اینا به نظرتون بگیرم و از الان استفاده کنم تا سریعتر و راحتتر وزن کم کنم ؟ ( 2 یا 3 روزه دارم **** میگیرم )
خیلی اقایی !!!
منتظرم

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
میخوام اگر عوارضی هم داره بهم بگید !
ببخشید که خیلی سوال شد .
با تشکر

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
ممنون عزیز ! میخواسم ببینم اینا رو شما برای من تایید میکنید یا نه ؟
حدود قیمتشو بهم میگید ؟
من میخوام وزن کم کنم ! اولش میخوام **** بگیرم و پیاده روی هم بروم ! بعد 1 یا 2 ماه هم میخوام برم بدنسازی !
کدام یک از اینا به نظرتون بگیرم و از الان استفاده کنم تا سریعتر و راحتتر وزن کم کنم ؟ ( 2 یا 3 روزه دارم **** میگیرم )
خیلی اقایی !!!
منتظرم
جواب من مهدی دی جی جان چی شد !
منتظرتونم
یا علی

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
جواب من مهدی دی جی جان چی شد !
منتظرتونم
یا علی

این روزا که خوردیم به تعطیلی بعد تعطیلات ایشالله یه قیمت واسه ت میگیرم البته من 2 تا از اون مکمل ها رو اسمشو شنیده بودم .

حالا یه سری قیمت واسه ت می گیرم جواب کامل رو هم می ذارم بعد تعطیلات
OK?

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
کراتین بهتره با یه ماده قندی بدون اسید مصرف بشه تا تشکیل شاخه انسولین بده و حداکثر جذب رو داشته باشه.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
نه بابا شاکی چیه ! فکر کردم یک منظوری داشتید ! ( خیلی وقته دیگه اونجا نمیرم . )
خلاصه منتظرتونم قیمت بدین !
یا علی

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من 17 سالمه و حدود 110 کیلو وزنم و قدم 182 . میخواستم ببینم این داروها یا مکمل های زیر رو به من پیشنهاد میکنید یا نه !؟
سايتودين زنادرين (Cytodyne Xenadrine) . متابوليفت (Metabolift) . بتالين (EAS Betalean) . توئينلب (Twinlab 7 Keto DHEA)
اول میخوام بدونم کدام یک دارو و کدام مکمل هستند ؟
دوم میخوام قیمتشون رو هم بدونم ؟
و سوم آیا این مکمل ها را به من پیشنهاد میکنید یا نه ؟ ( نظرتون در موردشون چیه ؟ )
لطف میکنید اگر جواب منو بدین !
با تشکر از بچه های با مرام پی تی

با توجه به اصرار شما، در اینجا تعدادی از مکمل های چربی سوز رو براتون معرفی می کنم:
(خودتون بعدا تحقیق کنید ببینید کدام ها رو می تونید در بازار ایران تهیه کنید.)
1. Chitosan
اين مكمل به شكل قرص است و حاوي تركيب چيتوسان، سلولز و اسيدهاي چرب گياهي است و در كاهش وزن نقش دارد. ميزان مصرف آن در افراد بزرگ‌سال 2 قرص 30 تا 60 دقيقه قبل از ناهار و شام همراه با يك ليوان آب است. البته افراد مبتلا به آلرژي و زير 18 سال نبايد از اين مكمل استفاده كنند. یکی از شرکت های تولید کننده ی چیتوسان شركت Vitamin World مي‌باشد.

2.Xtreme trim
اين مكمل به شكل كپسول است و به عنوان يك چربي سوز كه حاوي تركيباتي مثل عصاره‌ي ماهوانگ، عصاره‌ي گوارانا، عصاره‌ي ويلوبارك است، مطرح مي‌باشد. اين مكمل از طريق افزايش متابوليسم بدن منجر به چربي سوزي مي‌شود.

3.L-Carnitine
اين مكمل به شكل قرص و كپسول وجود دارد كه با افزايش تعداد ضربان قلب باعث بالا رفتن ميزان سوخت و ساز و در نتيجه چربي سوزي مي‌گردد. مصرف روزانه ‌اين مكمل كه توسط شركت هاي مختلفي مثلGNC، Vitamin World و... توليد مي‌شود، يك عدد قرص يا كپسول همراه با نوشيدن آب فراوان است.

4. Hydroxy Cut
اين مكمل به شكل كپسول است و حاوي پيكولينات كروم، عصاره‌ي گوارانا، عصاره‌ي ماهوانگ و ال-كارنيتين است.

5. Mitochondrine
اين مكمل حاوي تركيب ميتوكودرين است كه مي‌تواند از طريق افزايش متابوليسم چربي‌ها باعث كاهش وزن شود. اين مكمل كه به شكل كپسول وجود دارد، حاوي تركيباتي مثل استيل ال-كارنيتين، آلفا ليپوئيك اسيد و كوآنزيم 10Q است كه مصرف روزانه 1 يا 2 كپسول آن همراه با غذا توصيه مي‌شود. اين مكمل توسط شركت Life Services Supplements توليد مي‌شود.

6. Chromic Fuel
اين مكمل به شكل كپسول‌هاي 200 و 400 ميكروگرمي است كه حاوي 200 يا 400 ميكروگرم پيكولينات كروم مي‌باشد و جهت كم كردن وزن در ورزشكاران و افراد عادي مورد مصرف دارد. نحوه‌ي مصرف آن براي ورزشكاران جهت كم كردن وزن، مصرف روزانه 200 ميكروگرم است در صورتي كه در افراد خيلي چاق مصرف روزانه 400 ميكروگرم -البته زير نظر پزشك- توصيه مي‌شود و افراد ديابتي به هيچ عنوان نبايد از آن استفاده كنند. اين مكمل توسط شرکت هاي GNC، Twinlab توليد مي‌شود.

7. Mega Chromic Fuel
اين مكمل به شكل كپسول بوده و هر كپسول حاوي 500 ميكروگرم پيكولينات كروم مي‌باشد و از آن جهت كم كردن وزن در ورزشكاران استفاده مي‌شود. باز هم افراد ديابتي نبايد اين مكمل را مصرف كنند. در افراد سالم مصرف روزانه يك كپسول توسط شركت سازنده‌ي آن، يعني شركت Twin Labs، توصيه شده است.

8. Xenadrine
اين مكمل به شكل كپسول است و حاوي تركيبات سيتروس اورانيوم، عصاره‌ي ماهوانگ (با 6درصد افدرين)، گوارانا (با 22درصد كافئين)، گياه وايت ويلو بارك و استيل ال-كارنيتين مي‌باشد كه جهت سوزاندن چربي‌هاي اضافي زير پوست و درمان سلوليت كاربرد دارد. اما به هيچ عنوان نبايد سرخود از اين مكمل استفاده شود! اين مكمل توسط شركت Cytodyne Technologies تهيه و توليد مي‌شود.

تذکر:
من اینجا فقط تعدادی از مکمل های چربی سوز رو از طریق تکستی که در اختیار داشتم، برای شما معرفی کردم و نه کاملا اون ها رو رد می کنم و نه کاملا تایید می کنم. به هر حال همه ی این ها -حتی اکر هیچ نوع Side Effect ای هم نداشته باشند- موقتی هستند و تاثرشون دایمی نیست.

موفق باشید.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آرش جان من همین الان از دانشگاه اومدم فقط تونستم 2 تا قیمت واسه ت بیگیرم که اونم مال محصولات ویدر هست

fat burners : تعداد 120 قرص 15000 تومن
L-Carnitine تعداد 30 قرص 17000 تومن

البته با تشکر از جناب mori که یه تعداد از مکمل ها رو معرفی کردن . به هر حال اگه قصد تهیه مکمل داری سعی کن بری دنبال اصلش و مکملی که از وزارت بهداشت مجوز داشته باشه .
برای مصرف بلند مدت معمولا ال کارنیتین توصیه میشه که همون طور که می بینی قیمتش بالاس
اما یادت باشه تکیه کردن به مکمل برای کاهش وزن اشتباهه و نتیجه ای در بر نداره (تجربه دوستانم که چربی سوز مصرف کردند)

موفق باشید!

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
آرش جان من همین الان از دانشگاه اومدم فقط تونستم 2 تا قیمت واسه ت بیگیرم که اونم مال محصولات ویدر هست

fat burners : تعداد 120 قرص 15000 تومن
L-Carnitine تعداد 30 قرص 17000 تومن

البته با تشکر از جناب mori که یه تعداد از مکمل ها رو معرفی کردن . به هر حال اگه قصد تهیه مکمل داری سعی کن بری دنبال اصلش و مکملی که از وزارت بهداشت مجوز داشته باشه .
برای مصرف بلند مدت معمولا ال کارنیتین توصیه میشه که همون طور که می بینی قیمتش بالاس
اما یادت باشه تکیه کردن به مکمل برای کاهش وزن اشتباهه و نتیجه ای در بر نداره (تجربه دوستانم که چربی سوز مصرف کردند)

موفق باشید!
خوب این که 100 درصد معلومه !
من هم میخوام با ورزش و **** ازش استفاده کنم .
ال کارنیتین چجور کار میکنه ؟ ( مسئله قیمتش نیست . مهم کاراییش هست و ضرر نداشتن اون ) و در روز چقدر باید مصرف کرد .
دست شما هم درد نکنه ! زحمت کشید ! شرمنده.

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
خوب این که 100 درصد معلومه !
من هم میخوام با ورزش و **** ازش استفاده کنم .
ال کارنیتین چجور کار میکنه ؟ ( مسئله قیمتش نیست . مهم کاراییش هست و ضرر نداشتن اون ) و در روز چقدر باید مصرف کرد .
دست شما هم درد نکنه ! زحمت کشید ! شرمنده.

من ال كارنيتين را توصيه نمي كنم چون اگر مشكل قلبي عروقي داشته باشيد و تمرين هوازيتون هم كم باشه باعث عوارض قلبي مثل تپش قلب و فشار خون و... مي شين .البته تمام اين مكملها حتي انواع چيتوسانها و لايپوسانها و ...اگر بدون تمرين آيروبيك(هوازي)و همچنين رژيم غذايي صحيح نباشن به هيچوجه جواب نمي دن.
بهترين شيوه براي شما تمرينهاي هوازي هر روزه در نوبتهاي متفاوت صبح و عصر و رژيم غذايي با در صد كم چربي و كر بو هيدرات و در آخر از اواسط دوره استفاده از يك مكمل چربي سوز مثل فت بورنر.
ولي توصيه اكيد ميكنم مواظب نمونه هاي تقلبي اين مكملها باشيد كه به صورت بسيار گسترده وجود دارند .البته من يك نمونه از شركت داروسازي Helth امريكا را ديدم كه عالي بود و فقط از طريق جذب ملكولهاي چربي و دفع اونها عمل ميكرد اگر اونرا پيدا كنيد از همه كم خطر تر و بي ظرر تره.اسم دارو دقيقا خاطرم نيست احتمالا :soper chitodat
در ضمن توصيه مي كنم در حين دوره هاي كاهش وزن اگر فشار تمريني بالايي به بدن وارد مي كنيد براي جلوگيري از شوكهاي عصبي از مقدار آب بسيار بيشتر در روز استفاده كنيد تا باعث كاهش الكتروليت بدن و شوك عصبي نشود.

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب mori.54 جواب من رو نمی دهیدقربان ؟
در مورد رزیم من نظری ندارید؟؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
جناب mori.54 جواب من رو نمی دهیدقربان ؟
در مورد رزیم من نظری ندارید؟؟

متاسفانه يادم نيست رژيم مورد نظر شما چي بود؟!
اگر بتوانم ان شاءالله فردا پاسخ مي دهم.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
من ال كارنيتين را توصيه نمي كنم چون اگر مشكل قلبي عروقي داشته باشيد و تمرين هوازيتون هم كم باشه باعث عوارض قلبي مثل تپش قلب و فشار خون و... مي شين .البته تمام اين مكملها حتي انواع چيتوسانها و لايپوسانها و ...اگر بدون تمرين آيروبيك(هوازي)و همچنين رژيم غذايي صحيح نباشن به هيچوجه جواب نمي دن.
بهترين شيوه براي شما تمرينهاي هوازي هر روزه در نوبتهاي متفاوت صبح و عصر و رژيم غذايي با در صد كم چربي و كر بو هيدرات و در آخر از اواسط دوره استفاده از يك مكمل چربي سوز مثل فت بورنر.
ولي توصيه اكيد ميكنم مواظب نمونه هاي تقلبي اين مكملها باشيد كه به صورت بسيار گسترده وجود دارند .البته من يك نمونه از شركت داروسازي Helth امريكا را ديدم كه عالي بود و فقط از طريق جذب ملكولهاي چربي و دفع اونها عمل ميكرد اگر اونرا پيدا كنيد از همه كم خطر تر و بي ظرر تره.اسم دارو دقيقا خاطرم نيست احتمالا :soper chitodat
در ضمن توصيه مي كنم در حين دوره هاي كاهش وزن اگر فشار تمريني بالايي به بدن وارد مي كنيد براي جلوگيري از شوكهاي عصبي از مقدار آب بسيار بيشتر در روز استفاده كنيد تا باعث كاهش الكتروليت بدن و شوك عصبي نشود.
البته عوارض به این شدت که شما می گی نیس(تجربه عینی)
اما توی این که چربی سوز رو باید بعد از ورزش و **** مصرف کرد شکی نیست. یعنی اول ورزش و **** صحیح بعد چربی سوز!

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه يادم نيست رژيم مورد نظر شما چي بود؟!
اگر بتوانم ان شاءالله فردا پاسخ مي دهم.
دوستان می خواستم من رو در مورد این برنامه غذایی راهنمایی کنید
اینو خودم از تویه مجله خارجی +اطلاعات خودم درست کردم
وزنم 103 کیلو و قدم 186 و سه روز در هفته تمرین وزنه و 7 جلسه صبح پیاده روی با سرعت زیاد(45 دقیقه) انجام می دم
در ضمن می خوام از پروتین وی و گلوتامین و چربی سوز و آمینو اسید هم استفاده بکنم
برنامه :
1لیوان قهوه غلیظ قبل ورزش هوازی
وعده اول(صبحانه):
5عدد سفیده تخم مرغ+یک کاسه ماست خوری جودسر +یک کاسه ماست خوری عدسی+پودر وی 30 گرم
وعده دوم(3 ساعت بعد)
200 گرم تن ماهی+اعدد میوه
وعده سوم(3 ساعت بعد)(نهار)
10 گرم روغن زیتون+200 گرم فیله مرغ پخته
وعده چهارم
5عدد سفیده+2عدد موز
وعده پنجم(اساعت قبل از تمرین)
1عدد سیب زمینی درشت+50 گرم وی+ الیوان قهوه غلیظ
وعده ششم(5تا 10 دقیقه بعد از تمرین)
1 عدد موز+اعدد دلستر+50 گرم وی
وعده هفتم(ساعت بعد)(شام)
200 گرم فیله مرغ پخته+1 کاسه ماست کم چرب
قبل از خواب:1لیوان شیر کم چرب

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام بچه ها
من حدود 173 سانتی متر قد دارم و 67 کیلو هم وزنمه !
مشکل اضافه وزنم ندارم. میخواستم روی فرم دادن به بدنم کار کنم اما نه تو باشگاه بدن سازی !
میتونید بدون برنامه ی باشگاه هم به من برنامه ی غذایی یا حرکاتی رو معرفی کنید که بتونیم تو خونه همون انجام بدم ؟ ( متاسفانه اصلا رفتن به باشگاه برام مقدور نیست )
چیزی که من میخوام رشد بالا تنمه ! میخواستم عرض شونه هام یه مقدار بزرگ تر شه و خصوصا سینمه هام برام شدیدا مهمه ! اینکه چطوری بتونم سینه های پهنی داشته باشم که خط زیر و وسط مشخصی هم داشته باشه.
همینطور هم در مورد شکم که تفکیک عضلات صورت بگیره.
در هر صورت اگر برنامه ی تمرینی ( برنامه ی بدن سازی باشگاه نه ! ) میتونید بهم بگید که با حرکات یا حالا ۱/۲ وسیله ی معمولی تو خونه انجام بدم و همینطور برنامه ی غذایی ممنون میشم.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام بچه ها
من حدود ۱۷۲~۱۷۳ سانتی متر قد دارم و ۶۵~۶۶ کیلو هم وزنمه ! سنمم ۱۶ سال !
مشکل اضافه وزنم ندارم. میخواستم روی فرم دادن به بدنم کار کنم اما نه تو باشگاه بدن سازی !
میتونید بدون برنامه ی باشگاه هم به من برنامه ی غذایی یا حرکاتی رو معرفی کنید که بتونیم تو خونه همون انجام بدم ؟ ( متاسفانه اصلا رفتن به باشگاه برام مقدور نیست )
چیزی که من میخوام رشد بالا تنمه ! میخواستم عرض شونه هام یه مقدار بزرگ تر شه و خصوصا سینمه هام برام شدیدا مهمه ! اینکه چطوری بتونم سینه های پهنی داشته باشم که خط زیر و وسط مشخصی هم داشته باشه.
همینطور هم در مورد شکم که تفکیک عضلات صورت بگیره.
البته شاید تو سن ۱۶ سال فعلا زود باشه برای قضاوت در مورد بدن و تصمیم گیری های بعدی اما خوب شما استادا بهتر میدونید !
در هر صورت اگر برنامه ی تمرینی ( برنامه ی بدن سازی باشگاه نه ! ) میتونید بهم بگید که با حرکات یا حالا ۱/۲ وسیله ی معمولی تو خونه انجام بدم و همینطور برنامه ی غذایی ممنون میشم.

درود!!

برای بدنسازی و ورزش توی منزل هم می تونید اقدام کنید .

از بارفیکس که یه حرکت مادر برای کل بالاتنه هست می تونید به خوبی استفاده کنید

بارفیکس دست باز از جلو به ترتیب عضلات زیربغل سرشانه جلو بازو و ساعد رو تحت فشار قرار میده (نگاه روبه بالا )
بارفیکس دست باز از پشت به ترتیب عضلات زیر بغل سینه سرشانه جلو بازو و ساعد رو تحت فشار قرار میده(نگاه روبه پایین)
بارفیکس دست جمع مچ برعکس به ترتیب عضلات جلو بازو زیربغل سرشانه و ساعد رو تحت فشار قرار میده
بارفیکس دست باز مچ برعکس به ترتیب عضلات زیر بغل جلو بازو سرشانه و ساعد رو تحت فشار قرار میده
==
شنا سوئدی استاندارد یه حرکت مناسب برای تقویت کل عضلات سینه هست که سرشانه و پشت بازو رو هم تحت فشار قرار میده
شنا سوئری دست جمع به ترتیب عضلات پشت بازو سرشانه و داخل سینه رو تحت فشار قرار میده
شنا سوتدی روی سطح شیب دار به صورتی زاویه بدن با زمین مثبت باشه عضلات زیر سینه رو تحت فشار قرار میده
شنا سوئدی روی سطح شیب دار به صورتی که زاویه بدن منفی باشه روی بالا سینه فشار میاره
==
برای تقویت شکم هم می تونی از دراز نشست کرانچ کرانچ معکوس کرانچ با بارفیکس و ... استفاده کنی.
برای تقویت فیله کمر هم میتونی از حرکت قیچی از پشت استفاده کنی
==
برای تقویت ساعد میتونی از حرکت بارفیکس با حوله استفاده کنی
==
برای تقویت سرشانه می تونی از حرکت بالانس استفاده کنی

در مورد تغذیه هم دیگر دوستان راهنمای شما خواهند بود

موفق باشید!

بالا