ممنون عزیز ! میخواسم ببینم اینا رو شما برای من تایید میکنید یا نه ؟خوب هستی آرش جان..
همش مکمل هست
DHEA یه پیش هور مون هست با این مشخصات:
هورمون هدف: 4-Androstenedione
درصد تبديل به هورمون هدف: کم، در حدود 0.35 درصد
تبديل به «دي هيدروتستوسترون»: متوسط
تاثيرات استروژني: اين پيش ماده به صورتي فعال، قابليت تبديل شدن به استروژن را دارد. گفته مي شود که «دهيدروتستوسترون» مسئول بيش از 80 درصد از کل استروژني است که در بدن مردان يافت مي شود.
«دهيدرو اپي آندروسترون» که به اختصار «DHEA» نيز خوانده مي شود را در برخي موارد هورمون مادر نيز ناميده اند. اين پيش ماده پس از ورود به بدن تحت تاثير آنزيم هاي موجود در بدن قرار گرفته و به هورمون تستوسترون تبديل مي شود. در بدن آدمي، هيپوتالاموس که غده اي کوچک در مغز است با ترشح «GnRH» به غده هيپوفيز که آن هم غده اي کوچک در کاسه سر است، دستور آزاد سازي هورمونهاي «LH» و «FSH» را صادر کرده و تمامي اين اقدامات نيز در نهايت در بيضه ها خلاصه شده و در آنجا منجر به ترشح هورمون «DHEA» از آنها مي شود. اين ماده از کلسترول ساخته مي شود. اين ماده هم قدرت تبديل شدن به تستوسترون را دارا بوده هم اينکه مي تواند به هورمون جنسي زنانه استروژن تبديل شود. اين هورمون را مي توان 50 الي 60 درصد، مسئول توليد شدن تستوسترون و 80 درصد نيز مسئول توليد شدن استروژن دانست. افزايش ترشح طبيعي اين ماده و يا مصرف انواع بيروني آن تاثير معني داري در کاهش امکان و احتمال بروز سرطان در مردان، تقويت سيستم ايمني بدن، کاهش فشار خون و کاهش ميزان کلسترول مضر خون داشته است. شايد تنها تاثير و تنها نکته منفي در مورد مصرف اين ماده اين باشد که اين ترکيب برخلاف آنچه که گفته مي شود، تاثيرات آنابوليک چنداني نداشته و تنها در حجم کوچک و مختصري به هورمون هدف که همانا تستوسترون باشد، تبديل مي شود.
علاوه براين، اين ماده نيز نوعي ماده بيروني و تحميلي است که تاثير منفي شديدي بر روند طبيعي ترشح هورمون تستوسترون داشته و در بسياري از موارد نيز با محدود شدن ترشح طبيعي آن در بدن همراه بوده است.
3 تای دیگه هم چربی سوز هستند.
حدود قیمتشو بهم میگید ؟
من میخوام وزن کم کنم ! اولش میخوام **** بگیرم و پیاده روی هم بروم ! بعد 1 یا 2 ماه هم میخوام برم بدنسازی !
کدام یک از اینا به نظرتون بگیرم و از الان استفاده کنم تا سریعتر و راحتتر وزن کم کنم ؟ ( 2 یا 3 روزه دارم **** میگیرم )
خیلی اقایی !!!
منتظرم