• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مـنـم بــــگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم

من از این ناراحتم که دکترهای تغذیه ما با تغذیه ورزشی اشـنا نیستن
من خودم پیش چند تا دکتر رفتم و از مورد مکمل ها ازشون پرسیدم
واقعن هیچ چیز نمی دونستن ، فکرشون از مکمل دوپینگ بود
نمی دونستن که کسی که ورزش میکنه نمی تونه کالری مورد نیاز رو از غذا بدست بیاره
باید از مکمل ها که در حجم کم مقدار کالری زیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــادی دارن استفاده کرد

جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــناب موری یکی از افراد اگاه هستن و این طور که معلومه انسان با مطالعه ای هستن

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من میخام کتاب تغذیه بخرم
میشه از کتابهای خوب در مورد پایه ی تغذیه چند تا بگید

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
مـنـم بــــگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم

من از این ناراحتم که دکترهای تغذیه ما با تغذیه ورزشی اشـنا نیستن
من خودم پیش چند تا دکتر رفتم و از مورد مکمل ها ازشون پرسیدم
واقعن هیچ چیز نمی دونستن ، فکرشون از مکمل دوپینگ بود
نمی دونستن که کسی که ورزش میکنه نمی تونه کالری مورد نیاز رو از غذا بدست بیاره
باید از مکمل ها که در حجم کم مقدار کالری زیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــادی دارن استفاده کرد

جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــناب موری یکی از افراد اگاه هستن و این طور که معلومه انسان با مطالعه ای هستن

عزیز جون! مکمل اسمش روشه! یعنی تکمیل کننده ی برنامه ی غذایی شما ولی حتما که به معنای دریافت کالری نیست!
ببینید، مختصرا عرض می کنم که مکمل ها انواع و اقسامی دارند برای خودشون:
1. مکمل های ویتامینی و مولتی ویتامینی: مثل B1 ، ویتامین E و ...
2. مکمل های پروتئینی: شاید یکی از معروف ترین اونها کراتین منو هیدرات و همینطور HMB باشه و...
3. مکمل های امینو اسیدی : مثل L-Carnitin که لابد اسمش رو شنیده اید و ...
4. و بلاخره هورمون هایی که تحت عنوان استروئید های آنابولیک مورد استفاده قرار می گیرند مثل اندروستندیون و امثالهم.
برخی از این مکمل ها نقش چربی سوزی دارند و به عنوان Fat Burner مصرف می شوند ولی بعضی دیگر در ساخت و افزایش حجم و توده ی عضلانی نقش دارند و Weight Gainer می باشند و خیلی مکمل های دیگه با آثار مختلف وجود دارند.
در این بین یک سری دارو و ترکیباتی هم وجود دارند که در لیست دوپینگی ها قرار دارند مثل تستوسترون.

پس فکر نکنید که اگه مکمل نخورید یعنی کالری دریافت نکرده اید! بله یک ورزشکار حرفه ای به مکمل احتیاج دارد و من نمی توانم منکر این مطلب بشوم. اما تنظیم برنامه ی غذایی اون هم بسیار مهمه و باید کالری دقیق اون بر مبنای نوع تمریناتی که انجام می ده و شدت و حتی تایم و دوره ی اون و همچنین یک سری مشخصات فردی و اندازه گیری های تن سنجی و تاریخچه ی فامیلی و ... تنظیم بشه. به همین آسونی نیست! من خودم خیلی اطلاعات دقیق و گسترده ای در مورد تغذیه ی ورزشی ندارم اما به هر حال می شه نکات کلیدی و اصلی مورد نیاز رو از این طرف و اون طرف پیدا کرد.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من میخام کتاب تغذیه بخرم
میشه از کتابهای خوب در مورد پایه ی تغذیه چند تا بگید

یکی از کتاب های نسبتا خوب ترجمه شده که خودم هم از اون استفاده کرده ام، اینه:

تغذیه ی علمی و قدرتی برای ورزشکاران نوشته ی دکتر سوزان کلاینر، ترجمه ی نازیلا رستمی ، انتشارات معیار علم.

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از کتاب های نسبتا خوب ترجمه شده که خودم هم از اون استفاده کرده ام، اینه:

تغذیه ی علمی و قدرتی برای ورزشکاران نوشته ی دکتر سوزان کلاینر، ترجمه ی نازیلا رستمی ، انتشارات معیار علم.

ممنون از نكات خيلي خوبي كه يادآوري ميكني . ميخواستم بدونم اين كتاب تو تهرون كجا گير مياد . من يكي دارم ولي اين نيست نويسندش . ميخوام تهيه كنم .
سوال دومم اينه كه آمينو 6000 براي پاورليفتر ها ميتونه كارآيي قدرتي داشته باشه ؟
whey 2000 , 4000 چطور ؟ اين آمينو ها چطورن ؟

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
ممنون از نكات خيلي خوبي كه يادآوري ميكني . ميخواستم بدونم اين كتاب تو تهرون كجا گير مياد . من يكي دارم ولي اين نيست نويسندش . ميخوام تهيه كنم .
سوال دومم اينه كه آمينو 6000 براي پاورليفتر ها ميتونه كارآيي قدرتي داشته باشه ؟
whey 2000 , 4000 چطور ؟ اين آمينو ها چطورن ؟

همونطور كه مي دونين آمينوها زير شاخه هاي سازندهء پروتئين در بدن هستند و معمولا از اونها براي ايجاد حجم خالص و بدون چربي در دوره كات استفاده ميشه.
weyپروتئين هاي شركت ويدر هم كه نمونه 2000 و 4000 اون در بازار موجوده با داشتن پروتئين متوسط زير 50 در صد و كربو هيدرات و چربي كم براي دوران حجم استفاده ميشن كه باعث افزايش وزن و حجم ميشن كه در دوره هاي اوليه وزن استفاده ميشن ولي متاسفانه نمونه هاي تقلبي وي پروتئين شركت ويدر بسيار زياده ولي اين نمونه ها به علت داشتن هورمونهاي مخلوط چون اوكسي متولون و متيل تستوسترون باعث افزايش وزن و حجم و قدرت توامان ميشن ولي عوارضشو.ن زياده مگر اينكه نمونه اصل اصل اونرا پيدا كنيد.
در مورد افزايش قدرت اگر اين فرضيه را قبول كنيم كه افزايش حجم مساوي است با افزايش قدرت پس مي توان از وي پروتئينها چنين انتظاري داشت .
ولي تنها مكمل موثر و غير دوپينگي كه امروزه توصيه ميشه فقط كراتينه كه باعث افزايش قدرت و توان ورزشي ميشه .
و اگر عوارض كم را در نظر نياريم پرهورمونها هم عالي هستند.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من فعلا یک آمینو 4600 پویان گرفتم حالا ببینم چی جواب میده خبرتون میکنم. ولی اون قضیه شکم کاملا به خاطر حجم غذا بود توی ماه رمضون درست شد حالا هم سعی میکنم حجم غذا و مخصوصا برنج رو کم کنم برای تحلیل نرفتن ماهیچه ها هم باید ببینم این مکمل جواب میده یا خیر.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
CEE چیست؟
(بزودی --دارم ترجمه ش می کنم)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
Creatine Ethyl Ester

چیست و از کجا می آید؟

اتیل استر کراتین CREATIN ETHYL ESTER HCL--CEE در واقع الصاق یک شاخه استر به کراتین مونو هیدرات است. استر ها ترکیباتی هستندکه به وسیله واکنش اسید کربوکسیلیک و الکل ها بدست می آیند.

چه کاری انجام می دهد و آیا تحقیقات علمی آن را پشتیبانی می کند؟

کراتین مونو هیدرات معمولی اثرات موثری را در افزایش وزن خشک عضلانی , قدرت عضله و افزایش عملکرد ورزشکار را از خود نشان داده است.

با اين وجود، كراتين مونوهيدرات به طور ضعيف به وسيله بدن جذب ‌شده است ‌و اثربخشی اش وابسته و بر اساس توانايى سلول‌هایی است كه آنرا جذب می كنند. نرخ جذب ضعيف كراتين مونوهيدرات توسط بدن استفاده مقادیر زیادی كراتين را جهت دستیابی به نتیجه مطلوب طلب می کند.

به خاطر اینکه کراتین آب را به داخل عضله می کشد و یه خاطر اینکه بیشتر کراتین خورده شده جذب نمی شود کراتین جذب نشده خارج از سلول هدف جمع شده و تشکیل کراتین باد کرده را می دهد.*1

مطالعات بالينى بلندمدت ثابت كرده‌اند كه مونوهيدرات كرآتين براى استفاده امن به وسيله اشخاص دور از عوارض بالینی است. اما چرا شما می خواهید کراتین بیشتری را مصرف کنید فقط به این علت که کراتین مصرفی شما بی کفایت است؟؟

اتيل استر كراتين مونوهيدرات, كراتينی است با يك استر ضميمه . ضميمه يك استر به کراتین بسیار با اهمیت است براى اينكه استرها پيداشده در بافت چربی حيوانات هستند. اما، چرا اين مهم است؟ اين چه نقشى در جذب سطحى كرآتين را دارد؟

تمامی موادی که توسط شما خورده می شود عملیات خود را در بدن شما انجام خواهد داد. سه راه است که مواد می توانند بر عملکرد یک سلول تاثیر بگذارند :

1- ليگاند به محل های پذیرنده پروتیین
2- پیغام رسانی ثانویه / سیستم های متابوتروپیک*2
3- نفوذ غيرفعال ديواره سلولى از طريق چربی ها

ادامه دارد...

(آقا این ترجمه هم کار سختی هست ها....)

================
1- creatine bloat
Secondary messenger / metabotropic systems-2

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
منظورت BCAA هست؟ نه عزیزم .
یکم صبر کن می فهمی چیه . یه مکمل تقریبا جدید هست... که تو ایران هم اومده

مرسي مهدي جان.
فقط يه لطفي كن اگه ميشه قيمت و ماركهاي موجود اين Creatine Ethyl Esterرا هم بهمون بده تا استفاده كنيم.;) (ببخش من خيلي كم طاقتم)

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان می خواستم من رو در مورد این برنامه غذایی راهنمایی کنید
اینو خودم از تویه مجله خارجی +اطلاعات خودم درست کردم
وزنم 103 کیلو و قدم 186 و سه روز در هفته تمرین وزنه و 7 جلسه صبح پیاده روی با سرعت زیاد(45 دقیقه) انجام می دم
در ضمن می خوام از پروتین وی و گلوتامین و چربی سوز و آمینو اسید هم استفاده بکنم
برنامه :
1لیوان قهوه غلیظ قبل ورزش هوازی
وعده اول(صبحانه):
5عدد سفیده تخم مرغ+یک کاسه ماست خوری جودسر +یک کاسه ماست خوری عدسی+پودر وی 30 گرم
وعده دوم(3 ساعت بعد)
200 گرم تن ماهی+اعدد میوه
وعده سوم(3 ساعت بعد)(نهار)
10 گرم روغن زیتون+200 گرم فیله مرغ پخته
وعده چهارم
5عدد سفیده+2عدد موز
وعده پنجم(اساعت قبل از تمرین)
1عدد سیب زمینی درشت+50 گرم وی+ الیوان قهوه غلیظ
وعده ششم(5تا 10 دقیقه بعد از تمرین)
1 عدد موز+اعدد دلستر+50 گرم وی
وعده هفتم(ساعت بعد)(شام)
200 گرم فیله مرغ پخته+1 کاسه ماست کم چرب
قبل از خواب:1لیوان شیر کم چرب

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان می خواستم من رو در مورد این برنامه غذایی راهنمایی کنید
اینو خودم از تویه مجله خارجی +اطلاعات خودم درست کردم
وزنم 103 کیلو و قدم 186 و سه روز در هفته تمرین وزنه و 7 جلسه صبح پیاده روی با سرعت زیاد(45 دقیقه) انجام می دم
در ضمن می خوام از پروتین وی و گلوتامین و چربی سوز و آمینو اسید هم استفاده بکنم
برنامه :
1لیوان قهوه غلیظ قبل ورزش هوازی
وعده اول(صبحانه):
5عدد سفیده تخم مرغ+یک کاسه ماست خوری جودسر +یک کاسه ماست خوری عدسی+پودر وی 30 گرم
وعده دوم(3 ساعت بعد)
200 گرم تن ماهی+اعدد میوه
وعده سوم(3 ساعت بعد)(نهار)
10 گرم روغن زیتون+200 گرم فیله مرغ پخته
وعده چهارم
5عدد سفیده+2عدد موز
وعده پنجم(اساعت قبل از تمرین)
1عدد سیب زمینی درشت+50 گرم وی+ الیوان قهوه غلیظ
وعده ششم(5تا 10 دقیقه بعد از تمرین)
1 عدد موز+اعدد دلستر+50 گرم وی
وعده هفتم(ساعت بعد)(شام)
200 گرم فیله مرغ پخته+1 کاسه ماست کم چرب
قبل از خواب:1لیوان شیر کم چرب

درود!!
یه ضرب المثل تو بدنسازی داریم که میگه هم زمان نمی شه از 2 قله بالا رفت .

شما هم هدفت رو مشخص کن:
می خوای عضله بسازی یا چربی بسوزونی؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
اتیل استر کراتین(ادامه : )

وقتی ماده ای وارد بدن می شود بر عملکرد بدن تاثیر می گذارد . ارگانیزم سلول معین می کند که لیگاند و پروتین چگونه به هم بپیوندند.
فرآيند اتصال يك ليگاند به يك محل گيرنده مانند يك قفل است و كليد: فقط كليدهاى مشخص با قفل های مشخص کار می کنند

وقتی يك ليگاند به محل گيرنده يك ياخته متصل باشد، سلول، در ساده‌ترين موضوعات، شكلش را تغییر داده، يونش را باز کرده منتقل می کند و تابعش را تغيير می دهد. این عمل در به اصطلاح" پيغام‌آور ثانوى" يا metabotropic سلول‌ها، نامیده می شود.
ليگاند به محل گيرنده مقيد است و يك پروتئين داخلى معروف به يك جى-پروتئين آزادشده است. پروتئين آزاد شده ن به محل داخلى سلول متصل می شود و سپس سلول رفتارش را با گشايش یون ها تغيير می دهد .

نفوذ غيرفعال فرآيندی است كه پخش شدن يك ماده را از ميان يك غشاى سلولى از ميان چربیهانشان می دهد. براى اينكه هيچ(كاری) به وسيله سلول انجام‌نشده است، اين مدل نفوذ را غيرفعال را می گویند است.

مونوهيدرات كرآتينبرای نفوذ به دیواره سلولها چربیها را به کار می گیرد. به همین علت است که استرى كردن كرآتين دارای اهمیت است.
مونوهيدرات كرآتين نيمه lipopholic است. به همین علت از چربی ها برای تسریع فرآیند جابجایی خود استقاده می کند. استرى كردن كرآتين موجب استفاده بیشتر کراتین از چربی شده و این نوع کراتین به طرز موثر تری به دیواره سلول نقوذ می کند

این به آن معنی است که به سادگی مقدار دوز مصرفی کراتین کاهش یافته جذب کراتین بیشتر می شود و قضیه کراتین باد کرده هم از بین می رود.

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود!!
یه ضرب المثل تو بدنسازی داریم که میگه هم زمان نمی شه از 2 قله بالا رفت .

شما هم هدفت رو مشخص کن:
می خوای عضله بسازی یا چربی بسوزونی؟
حق با شماست
هدف بنده کاهش چربیه
راستش 7 روز در هفته تمرین هوازی بیشتر به کات کردن می خوره

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مرسي مهدي جان.
فقط يه لطفي كن اگه ميشه قيمت و ماركهاي موجود اين Creatine Ethyl Esterرا هم بهمون بده تا استفاده كنيم.;) (ببخش من خيلي كم طاقتم)

کراتین اتیل استر معروق به CEE به صورت پودر و کپسول عرضه شده و کمپانی های مختلفی از جمله primaforce , bsn , MuscleTech اقدام به تولید این مکمل نموده اند.
طریقه مصرف :

CEE نیازی به بارگیری ندارد ولی از آنجا که به تازگی عرضه شده است کمپانی ها ی مختلف شیوه های متفاوتی را پیشنهاد می کنند اما مصرف متداول آن 2 گرم در 300 میلی لیتر آب 30 دقیقه قبل از تمرین و 2 گرم با 300 میلی لیتر آب بلافاصله بعد از تمرین است.

product-85.gif

اطلاعات بیشتر , ایشالله بعد تعطیلات...

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
من 17 سالمه و حدود 110 کیلو وزنم و قدم 182 . میخواستم ببینم این داروها یا مکمل های زیر رو به من پیشنهاد میکنید یا نه !؟
سايتودين زنادرين (Cytodyne Xenadrine) . متابوليفت (Metabolift) . بتالين (EAS Betalean) . توئينلب (Twinlab 7 Keto DHEA)
اول میخوام بدونم کدام یک دارو و کدام مکمل هستند ؟
دوم میخوام قیمتشون رو هم بدونم ؟
و سوم آیا این مکمل ها را به من پیشنهاد میکنید یا نه ؟ ( نظرتون در موردشون چیه ؟ )
لطف میکنید اگر جواب منو بدین !
با تشکر از بچه های با مرام پی تی

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
حق با شماست
هدف بنده کاهش چربیه
راستش 7 روز در هفته تمرین هوازی بیشتر به کات کردن می خوره

اگه سوال شما فقط در مورد **** هست یکی از دوستان مشاور تغذیه هستن شما رو راهنمایی می کنن.

فقط در مورد هوازی باید بگم اگه می خواین بهترین نتیجه رو چه از لحاظ چربی سوزی چه تقویت قلب و عروق بگیرید تمارین هوازی رو اینتروال انجام بدین در ضمن بیاریدش رو 6 روز در هفته.
(همیشه بیشتر به معنی بهتر نیس)
موفق باشید!!
;)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
من 17 سالمه و حدود 110 کیلو وزنم و قدم 182 . میخواستم ببینم این داروها یا مکمل های زیر رو به من پیشنهاد میکنید یا نه !؟
سايتودين زنادرين (Cytodyne Xenadrine) . متابوليفت (Metabolift) . بتالين (EAS Betalean) . توئينلب (Twinlab 7 Keto DHEA)
اول میخوام بدونم کدام یک دارو و کدام مکمل هستند ؟
دوم میخوام قیمتشون رو هم بدونم ؟
و سوم آیا این مکمل ها را به من پیشنهاد میکنید یا نه ؟ ( نظرتون در موردشون چیه ؟ )
لطف میکنید اگر جواب منو بدین !
با تشکر از بچه های با مرام پی تی

خوب هستی آرش جان..

همش مکمل هست

DHEA یه پیش هور مون هست با این مشخصات:

هورمون هدف: 4-Androstenedione
درصد تبديل به هورمون هدف: کم، در حدود 0.35 درصد
تبديل به «دي هيدروتستوسترون»: متوسط
تاثيرات استروژني: اين پيش ماده به صورتي فعال، قابليت تبديل شدن به استروژن را دارد. گفته مي شود که «دهيدروتستوسترون» مسئول بيش از 80 درصد از کل استروژني است که در بدن مردان يافت مي شود.
«دهيدرو اپي آندروسترون» که به اختصار «DHEA» نيز خوانده مي شود را در برخي موارد هورمون مادر نيز ناميده اند. اين پيش ماده پس از ورود به بدن تحت تاثير آنزيم هاي موجود در بدن قرار گرفته و به هورمون تستوسترون تبديل مي شود. در بدن آدمي، هيپوتالاموس که غده اي کوچک در مغز است با ترشح «GnRH» به غده هيپوفيز که آن هم غده اي کوچک در کاسه سر است، دستور آزاد سازي هورمونهاي «LH» و «FSH» را صادر کرده و تمامي اين اقدامات نيز در نهايت در بيضه ها خلاصه شده و در آنجا منجر به ترشح هورمون «DHEA» از آنها مي شود. اين ماده از کلسترول ساخته مي شود. اين ماده هم قدرت تبديل شدن به تستوسترون را دارا بوده هم اينکه مي تواند به هورمون جنسي زنانه استروژن تبديل شود. اين هورمون را مي توان 50 الي 60 درصد، مسئول توليد شدن تستوسترون و 80 درصد نيز مسئول توليد شدن استروژن دانست. افزايش ترشح طبيعي اين ماده و يا مصرف انواع بيروني آن تاثير معني داري در کاهش امکان و احتمال بروز سرطان در مردان، تقويت سيستم ايمني بدن، کاهش فشار خون و کاهش ميزان کلسترول مضر خون داشته است. شايد تنها تاثير و تنها نکته منفي در مورد مصرف اين ماده اين باشد که اين ترکيب برخلاف آنچه که گفته مي شود، تاثيرات آنابوليک چنداني نداشته و تنها در حجم کوچک و مختصري به هورمون هدف که همانا تستوسترون باشد، تبديل مي شود.
علاوه براين، اين ماده نيز نوعي ماده بيروني و تحميلي است که تاثير منفي شديدي بر روند طبيعي ترشح هورمون تستوسترون داشته و در بسياري از موارد نيز با محدود شدن ترشح طبيعي آن در بدن همراه بوده است.

3 تای دیگه هم چربی سوز هستند.

بالا