• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام بچه ها
من حدود ۱۷۲~۱۷۳ سانتی متر قد دارم و ۶۵~۶۶ کیلو هم وزنمه ! سنمم ۱۶ سال !
مشکل اضافه وزنم ندارم. میخواستم روی فرم دادن به بدنم کار کنم اما نه تو باشگاه بدن سازی !
میتونید بدون برنامه ی باشگاه هم به من برنامه ی غذایی یا حرکاتی رو معرفی کنید که بتونیم تو خونه همون انجام بدم ؟ ( متاسفانه اصلا رفتن به باشگاه برام مقدور نیست )
چیزی که من میخوام رشد بالا تنمه ! میخواستم عرض شونه هام یه مقدار بزرگ تر شه و خصوصا سینمه هام برام شدیدا مهمه ! اینکه چطوری بتونم سینه های پهنی داشته باشم که خط زیر و وسط مشخصی هم داشته باشه.
همینطور هم در مورد شکم که تفکیک عضلات صورت بگیره.
البته شاید تو سن ۱۶ سال فعلا زود باشه برای قضاوت در مورد بدن و تصمیم گیری های بعدی اما خوب شما استادا بهتر میدونید !
در هر صورت اگر برنامه ی تمرینی ( برنامه ی بدن سازی باشگاه نه ! ) میتونید بهم بگید که با حرکات یا حالا ۱/۲ وسیله ی معمولی تو خونه انجام بدم و همینطور برنامه ی غذایی ممنون میشم.

با توجه به سن و سال شما و شرایطی که گفتید دریافت انرژی 2800 کیلوکالری (حدود 40 کیلوکالری به ازای کیلوگرم وزن ایده آل بدن) برایتان کافی خواهد بود، که می تونید از این مقدار حدود 60 درصد رو به کربوهیدرات، 15تا20 درصد رو به پروتئین و20 تا 25 درصد رو به چربی اختصاص بدید.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
[
QUOTE=moein_lootii;877991]دوستان می خواستم من رو در مورد این برنامه غذایی راهنمایی کنید
اینو خودم از تویه مجله خارجی +اطلاعات خودم درست کردم
وزنم 103 کیلو و قدم 186 و سه روز در هفته تمرین وزنه و 7 جلسه صبح پیاده روی با سرعت زیاد(45 دقیقه) انجام می دم

حداقل 25 کیلوگرم اضافه وزن دارید. برنامه ی تمرین تون خوبه و حتما اون رو ادامه بدید.

در ضمن می خوام از پروتین وی و گلوتامین و چربی سوز و آمینو اسید هم استفاده بکنم
حالا شاید یک جوری چربی سوز و امینو اسید رو بشه قبول کرد، اما پروتئین وی رو برای چی می خواهید استفاده کنید؟

برنامه :
1لیوان قهوه غلیظ قبل ورزش هوازی
وعده اول(صبحانه):
5عدد سفیده تخم مرغ+یک کاسه ماست خوری جودسر +یک کاسه ماست خوری عدسی+پودر وی 30 گرم
وعده دوم(3 ساعت بعد)
200 گرم تن ماهی+اعدد میوه
وعده سوم(3 ساعت بعد)(نهار)
10 گرم روغن زیتون+200 گرم فیله مرغ پخته
وعده چهارم
5عدد سفیده+2عدد موز
وعده پنجم(اساعت قبل از تمرین)
1عدد سیب زمینی درشت+50 گرم وی+ الیوان قهوه غلیظ
وعده ششم(5تا 10 دقیقه بعد از تمرین)
1 عدد موز+اعدد دلستر+50 گرم وی
وعده هفتم(ساعت بعد)(شام)
200 گرم فیله مرغ پخته+1 کاسه ماست کم چرب
قبل از خواب:1لیوان شیر کم چرب

انرژی حدودی دریافت شده از طریق این **** تقریبا 2700 کیلوکالری هست! (سر انگشتی حساب کردم.) در نتیجه فکر نمی کنم برای کاهش وزنی که شما مد نظر دارید مناسب باشه. شما باید یک برنامه ی غذایی با انرژی حداکثر 1600 تا 1800 برای خودتون تنظیم کنید، تا با این تراز منفی همراه با تحرکی که دارید تدریجا بتونید وزن تون رو کم کنید.
ضمنا مقدار پروتئین دریافتی شما هم (بیش از 200 گرم در روز) نسبت به ایده آل (80 گرم در روز) خیلی بالاست و خود این مطلب هم چندان رضایت بخش نیست.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
یه سوال از جناب mori
کالری موجود در یک عدد خرما
و یک قاشق غذا خوری برنج پخته شده
رو می خواستم(فرقی بین چلو و پلو هست؟)

ممنون:happy:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یه سوال از جناب mori
کالری موجود در یک عدد خرما
و یک قاشق غذا خوری برنج پخته شده
رو می خواستم(فرقی بین چلو و پلو هست؟)

ممنون:happy:

من الان تکستی همراهم نیست که دقیق جواب بدم، برای همین پاسخ حدودیش اینه:
یک عدد خرما حدودا 20 کیلوکالری انرژی داره، یک قاشق غذاخوری برنج هم (بدون در نظر گرفتن روغنش) حدودا 14 کیلوکالری انرژی داره و اگر فرض کنیم هر قاشق برنج ما اقلا یک گرم چربی داشته باشه انرژی یک قاشق برنج بالغ بر 23 کیلوکالری خواهد شد.
اما مساله اینه که فقط انرژی دو ماده ی غذایی نیست که باید با هم مقایسه بشه، بلکه تمام اجزا و در واقع Component های اون ماده ی غذایی باید مورد توجه قرار بگیره. به عنوان مثال همین برنجی که مثال زدید حاوی انواع ویتامین های گروه B و به خصوص تیامین و ریبوفلاوین هست، اما خرما به مقدار خیلی کم تری این ویتامین ها رو داره، اما در عوض قند منو ساکارید داره و جذب سریع تری نسبت به برنج که نشاسته است داره و ضمنا پتاسیم خرما هم تقربیا بالاست.
چلو اصطلاحا برنج پخته شده ی بدون هر نوع ماده ی غذایی دیگر (به استثنای روغن) هست و پلو برنج پخته شده همراه با عدس، باقالا، زرشک و... هست. در نتیجه کالری پلو بیشتر از چلو خواهد بود! (خیلی ها هم که به خاطر عطر و مزه ی بهتر پلو به اون روغن کرمانشاهی اضافه می کنند و در نتیجه کالری نهایی بیشتر هم خواهد شد!)

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
بارفیکس دست باز از جلو به ترتیب عضلات زیربغل سرشانه جلو بازو و ساعد رو تحت فشار قرار میده (نگاه روبه بالا )
بارفیکس دست باز از پشت به ترتیب عضلات زیر بغل سینه سرشانه جلو بازو و ساعد رو تحت فشار قرار میده(نگاه روبه پایین)
بارفیکس دست جمع مچ برعکس به ترتیب عضلات جلو بازو زیربغل سرشانه و ساعد رو تحت فشار قرار میده
بارفیکس دست باز مچ برعکس به ترتیب عضلات زیر بغل جلو بازو سرشانه و ساعد رو تحت فشار قرار میده
==
شنا سوئدی استاندارد یه حرکت مناسب برای تقویت کل عضلات سینه هست که سرشانه و پشت بازو رو هم تحت فشار قرار میده
شنا سوئری دست جمع به ترتیب عضلات پشت بازو سرشانه و داخل سینه رو تحت فشار قرار میده
شنا سوتدی روی سطح شیب دار به صورتی زاویه بدن با زمین مثبت باشه عضلات زیر سینه رو تحت فشار قرار میده
شنا سوئدی روی سطح شیب دار به صورتی که زاویه بدن منفی باشه روی بالا سینه فشار میاره
==
برای تقویت شکم هم می تونی از دراز نشست کرانچ کرانچ معکوس کرانچ با بارفیکس و ... استفاده کنی.
برای تقویت فیله کمر هم میتونی از حرکت قیچی از پشت استفاده کنی
==
برای تقویت ساعد میتونی از حرکت بارفیکس با حوله استفاده کنی
==
برای تقویت سرشانه می تونی از حرکت بالانس استفاده کنی

مهدی جان جدا دستت درد نکنه خیلی ممنون فقط میخواستم بگم میتونی از همینا یه برنامه هفتگی هم به من بدی با تعداد ؟
دیگه اینکه در مورد نحوه ی دراز نشست کرانچ - کرانچ معکوس - حرکت قیچی - بارفیکس با حوله و بالانس هم توضیح بدی ( شرمنده دیگه من مبتدیم ! میخوام درست متوجه شم )

با توجه به سن و سال شما و شرایطی که گفتید دریافت انرژی 2800 کیلوکالری (حدود 40 کیلوکالری به ازای کیلوگرم وزن ایده آل بدن) برایتان کافی خواهد بود، که می تونید از این مقدار حدود 60 درصد رو به کربوهیدرات، 15تا20 درصد رو به پروتئین و20 تا 25 درصد رو به چربی اختصاص بدید.

از شما mori جان هم خیلی متشکرم

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مهدی جان جدا دستت درد نکنه خیلی ممنون فقط میخواستم بگم میتونی از همینا یه برنامه هفتگی هم به من بدی با تعداد ؟
دیگه اینکه در مورد نحوه ی دراز نشست کرانچ - کرانچ معکوس - حرکت قیچی - بارفیکس با حوله و بالانس هم توضیح بدی ( شرمنده دیگه من مبتدیم ! میخوام درست متوجه شم )

الان یکم گرفتارم چشم در اولین فرصت ;)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
من الان تکستی همراهم نیست که دقیق جواب بدم، برای همین پاسخ حدودیش اینه:
یک عدد خرما حدودا 20 کیلوکالری انرژی داره، یک قاشق غذاخوری برنج هم (بدون در نظر گرفتن روغنش) حدودا 14 کیلوکالری انرژی داره و اگر فرض کنیم هر قاشق برنج ما اقلا یک گرم چربی داشته باشه انرژی یک قاشق برنج بالغ بر 23 کیلوکالری خواهد شد.
اما مساله اینه که فقط انرژی دو ماده ی غذایی نیست که باید با هم مقایسه بشه، بلکه تمام اجزا و در واقع Component های اون ماده ی غذایی باید مورد توجه قرار بگیره. به عنوان مثال همین برنجی که مثال زدید حاوی انواع ویتامین های گروه B و به خصوص تیامین و ریبوفلاوین هست، اما خرما به مقدار خیلی کم تری این ویتامین ها رو داره، اما در عوض قند منو ساکارید داره و جذب سریع تری نسبت به برنج که نشاسته است داره و ضمنا پتاسیم خرما هم تقربیا بالاست.
چلو اصطلاحا برنج پخته شده ی بدون هر نوع ماده ی غذایی دیگر (به استثنای روغن) هست و پلو برنج پخته شده همراه با عدس، باقالا، زرشک و... هست. در نتیجه کالری پلو بیشتر از چلو خواهد بود! (خیلی ها هم که به خاطر عطر و مزه ی بهتر پلو به اون روغن کرمانشاهی اضافه می کنند و در نتیجه کالری نهایی بیشتر هم خواهد شد!)

ممنون
منظورم از چلو برنج آبکش و پلو همون کته بود

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
178 قد ! 58 کیلو وزن ! لاغر هر چی میخورمم چاق نمیشم چه کار کنم هیکلم بیاد ! چی بخورم
headache.gif

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
مهدی جان من فقط گفتم بپرسم که کی منتظر برنامه باشم ؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
تغذیه بشم
character0144.gif
اینوهم بگن خیلی چی میخورم !
character0144.gif

اون چی رو! کمترش کن برات ضرر داره البته من می تونم راهنماییت کنم اما اینجا یه مشاور تغذیه داریم (mori) که حتما شما رو راهنمایی خواهد کرد.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون پس من منتظرم !

درود!

این برنامه رو 2 جلسه در هفته بزن تا 2 ماه (مثلا یکشنبه و پنج شنبه ):

بارفیکس دست باز از پشت 3× حد اکثر
بارفیکس دست جمع مچ برعکس 3×حداکثر

شنا سوئدی استاندارد 3×12
شنا سوئدی دست جمع روی پنجه 3×12

دراز نشست 3×30
قیچی از پشت 3×15

استراحت بین هر ست 45-60 ثانیه

بین هر حرکت 2-3- دقیقه استراحت

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
انجام کرانچ مثل دراز نشست هست با این تفاوت که توی کرانچ دست ها پشت سر و فقط بلند شدن شانه ها از زمین مجاز هست و نباید کمر از زمین جدا بشه

crunch.jpg

کرانچ معکوس هم درست مانند کرانچ هست با این تفاوت که پا رو توی شکم جمع می کنی و شانه ها ثابت هست

revcrunch.jpg

قیچی: به پشت روی زمین دراز می کشی حالا پاها رواز عقب تا جایی که می تونی بلند می کنی (زانو نباید خم بشه)
و پاها رو ضربدری از بغل هم رد می کنی.

بارفیکس با حوله درست مثل بارفیکس معمولی اجرا میشه با این تفواوت که باید دور میله بارفیکس یک حوله ضخیم بپیچی و مچ رو دور اون گره کنی.
بالانس هم همون حرکتی هست که دستا رو می ذاری رو زمین پاها رو می بری هوا!! البته کنار دیوار

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ممنون
منظورم از چلو برنج آبکش و پلو همون کته بود

کته هم همون چلوئه دیگه قربون شکلت!:D
اگه منظور این بود، بله تفاوت زیادی دارند، برنج آبکش بیشتر ویتامین های گروه B و املاح دیگر خودش رو در اثنای همون آبکش کردن از دست می ده، اما برنج کته خاصیت به مراتب بیشتری داره.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
178 قد ! 58 کیلو وزن ! لاغر هر چی میخورمم چاق نمیشم چه کار کنم هیکلم بیاد ! چی بخورم
headache.gif

لاغری در شرایطی که شما می فرمایید اشتهای خیلی خوبی هم دارید می تونه دلایل مختلفی داشته باشه. اول باید این دلایل رو مشخص کرد بعد اگه لازم بود روی برنامه ی غذایی متمرکز شد.
یک احتمال این هست که شما دچار پرکاری غده ی تیروئید یا Hyperthyroidism باشید، این موضوع رو باید با یک پزشک متخصص غدد یا متخصص داخلی در میون بگذارید و از طریق یک آزمایش خون بفهمید این مساله وجود داره یا نه.
یک احتمال دیگه هم اینه که افت وزن در اثر یکسری بیماری های خاص به وجود اومده باشه که به نظرم در مورد شما بعیده.
خودم احتمال می دم ساختار فیزیولوژیکی بدن شما اینطوری باشه و اگر افراد دیگری هم در خانواده ی خودتون سراغ دارید که لاغر هستند (مثل پدر، مادر، بستگان درجه ی یک و دو) این احتمال تقویت می شه و در نتیجه شما به صورت ژنتیکی لاغر هستید و در نتیجه خیلی هم دنبال چاق شدن نباشید!

بد نیست حالا که بحثش پیش اومد یک نکته ی مهم رو اینجا متذکر بشم:
کسانی که در اثر خوردن چاق می شن، در واقع چاق شدن اونها به عنوان یک آلارم هشدارگونه به اونها می گه مراقب باش! نکنه چربی خونت بالا رفته باشه و یا مشکلات دیگری پیدا کرده باشی!، به همین خاطر افرادی که به تازگی چاق می شوند (در اثر پرخوری) احساس خطر می کنن و به پزشک مراجعه می کنند، اما کسانی که هر چه می خورند تکون نمی خورند و همون لاغری که بودند هستن چی؟؟! اون ها اصلا خطری رو احساس نمی کنن و برای همین به پزشک هم مراجعه نمی کنن! اما باید بدونید که برای افراد لاغر هم می تونه مشکل چربی خون بالا یا اصطلاحا Hyperlipidemia پیش بیاد و این قضیه هیچ ربطی به چاقی یا لاغری نداره، افراد چاقی هم هستن که چربی خون ندارن. پس این رو به خاطر داشته باشید که همیشه خوردن و لاغر موندن خوب نیست، بلکه رعایت اعتدال در خوردن از هر اصل دیگری مهم تره.

به هر حال شما اول دقیقا روشن کن که سابقه ی فامیلی در این زمینه داری یا نه و اگه به پزشک هم مراجعه کنی تا اون هم وضعیت شما رو مورد بررسی قرار بده چه بهتر.
در آخر اگه لازم شد و سوالی داشتید من در خدمت تون هستم.
موفق باشید.

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
درود!

این برنامه رو 2 جلسه در هفته بزن تا 2 ماه (مثلا یکشنبه و پنج شنبه ):

بارفیکس دست باز از پشت 3× حد اکثر
بارفیکس دست جمع مچ برعکس 3×حداکثر

شنا سوئدی استاندارد 3×12
شنا سوئدی دست جمع روی پنجه 3×12

دراز نشست 3×30
قیچی از پشت 3×15

استراحت بین هر ست 45-60 ثانیه

بین هر حرکت 2-3- دقیقه استراحت

سلام مهدی جان
مرسی بابت برنامه ! پس فعلا تا دو ماه فقط این حرکات رو کار کنم ؟ و باقی اونایی که گفتی رو فعلا انجام ندم ؟
بعد اینکه بین سری حرکت ها چقدر استراحت کنم ؟ مثلا اینطور که گفتی بعد از زدن ست های بارفیکس دست باز ۲-۳ دقیقه استراحت کنم و بارفیکس دست جمع رو انجام بدم ٬ اما مثلا وقتی کل حرکات بارفیکس انجام شد و خواستم برم سراغ شنا چقدر استراحت کنم ؟
در ضمن من سه روز در هفته فعالیت بدنیم یه مقدار زیاده ٬ آزاد رزمی کار میکنم میخواستم بدونم این دو روز که برنامه دادی رو روزای غیر این ۳ روز بذارم یا تو همونا ؟
بابت توضیح حرکات هم خیلی ممنون !

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
کته هم همون چلوئه دیگه قربون شکلت!:D
اگه منظور این بود، بله تفاوت زیادی دارند، برنج آبکش بیشتر ویتامین های گروه B و املاح دیگر خودش رو در اثنای همون آبکش کردن از دست می ده، اما برنج کته خاصیت به مراتب بیشتری داره.

نه عزیزم کته همون چلو نیست می تونی بپرسی.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام مهدی جان
مرسی بابت برنامه ! پس فعلا تا دو ماه فقط این حرکات رو کار کنم ؟ و باقی اونایی که گفتی رو فعلا انجام ندم ؟
بعد اینکه بین سری حرکت ها چقدر استراحت کنم ؟ مثلا اینطور که گفتی بعد از زدن ست های بارفیکس دست باز ۲-۳ دقیقه استراحت کنم و بارفیکس دست جمع رو انجام بدم ٬ اما مثلا وقتی کل حرکات بارفیکس انجام شد و خواستم برم سراغ شنا چقدر استراحت کنم ؟
در ضمن من سه روز در هفته فعالیت بدنیم یه مقدار زیاده ٬ آزاد رزمی کار میکنم میخواستم بدونم این دو روز که برنامه دادی رو روزای غیر این ۳ روز بذارم یا تو همونا ؟
بابت توضیح حرکات هم خیلی ممنون !

تو رزمی که خوب می سازنت ! حالا چی کار می کنی؟

بین هر سری 3-4 دقیقه استراحت کن تا جایی که تنفست عادی بشه نه بیشتر

روزهای سوای رزمی برنامه رو اجرا کن
هر جا به یکی از عوامل زیر برخوردی یه پست اینجا بده

بی حوصلگی عدم میل به باشگاه و تمرین کم انرژی بودن (اینها علائم تمرین زدگی هست)

البته به رشته و استادی که داره باحات کار می کنه هم ربط داره بعضی استادا رس آدم و می کشن!! ولی بعضی کلاسا مسخره بازی هست.

موفق باشید.

بالا