بازم سلام
میخواستم بدونم مگامس شرکت جنسان با مگامسهای 2000و4000 شرکت ویدرچه فرقی دارن (از نظر ترکیبات ) وکدام کاملترو برای اضافه وزن فوق الاده است. :wacko:
سلام
به نظر شما اگر من بخواهم یکی ازاین محصولات : پرو مس شرکت دوریان یتس یا مگامس4000 ویدر ویا مگامس شرکت جنسان را بخرم کدام خوب است شما کدام را پیشنهاد می کنید چون می خواهم در عرض 6ماه 15 یا بیشتر به وزنم اضافه کنم در ضمن کراتین شرکت دوریان یتس خریدهام و به باشگاه می روم لطفا مرا خوب راهنمایی کنید2-اگر از این سه تا یکی را بخرم طرز مصرفش با کراتن چگونه است وچگونه میتوانم نتیجه بهتری بگیرم.
دوست عزیز mehdidj ضمن تشکر از راهنماییهات من 178 قدمه و55 وزنمه و1ماه است تمرین میکنم. با تشکر واگر امکان دارد وآقایی کن به سوالهای دیگرم هم پاسخ بده (سوالهای دیگرم توسیستم استقبل از این سوال)
ميشه هموني كه آرنولد شد. درسته كه الان هم بدنش با آدمهاي عادي خيلي فرق داره ولي با اون زماني كه 7 دوره قهرمان مستر المپيا بود قابل مقايسه نيست.یک سوال دیگه که برام پیش اومده اینکه قاعدتا با توجه به شرایط زندگی خیلی ها نمی تونن بدنسازی رو به طور منظم انجام بدن! یعنی ممکنه به دلیل شرایط زندگی چند سال بعد امکان انجام اون رو نداشته باشن! می خوام بدونم اگر کسی برای چند سال بدنسازی رو ول کنه چه تاثیری روی بدنش داره؟ بعد اینکه ایا امکان اون هست که بدنسازی و کار با وزنه رو در منزل به شیوه دیگری انجام داد که همون تاثیر رو داشته باشه؟ یا تاثیر مشابه ؟
با فرض اینکه در منزل دستگاه های بدنسازی رو نداریم
ميشه هموني كه آرنولد شد. درسته كه الان هم بدنش با آدمهاي عادي خيلي فرق داره ولي با اون زماني كه 7 دوره قهرمان مستر المپيا بود قابل مقايسه نيست.
آقای mehdidj خیلی ممنون از راهنمایت ولی من سابقه ورزشی امسالمو گفتم من 8 ماه بود که ورزش نمی کردم یعنی من سال قبل بدن سازی کارمیکردم ولطف کن به سوالم که:
1-میخواستم بدونم مگامس شرکت جنسان با مگامسهای 2000و4000 شرکت ویدرچه فرقی دارن (از نظر ترکیبات ) وکدام کاملترو برای اضافه وزن فوق الاده است
2-یه سوال دیگه که میخوام مردونه پاسخ دهی ایا این مکملها که بقول خودشان نماییندگی شرکت هایی مثل ویدر pncیا غیره هستند ایا محصولاتی کخ به بازار ایران میدن آیا واقعا پودرشون تا چه اندازه اصله یعنی مال خود شرکت تو خارج است چون من شنیدهام توایرن به این پودر دگزا یا چیزهای دیگر اضافه میکنن در کل تغییر می دهند و آدم رو به شک میاندازن![]()
با درود!
1- ترکیبات تشکیل دهنده مکمل های پر پروتیین و پر کربوهیدراتی مثل دسته مگامس ها تقریبا یکسان هست و برای فهمیدن تفاوت اونها باید به لیبل رو شون دقت کنی و یا از فروشنده بپرسی . اما من چون خودم مگامس 1000 ویدر رو تجربه کردم محصولات مگامس ویدر رو توصیه نمی کنم چون پروتیین اونها ارزش بیولوژیکی پایینی داره و اون طوری که تبلیغ می کنن عمل نمی کنه . مگا مس جنسان رو تاحالا مصرف نکردم و نمی تونم نظری بدم اما دوریان یتس رو محصولاتش رو مصرف کردم و به نظر خودم کیفیت بسیار عالی و بالایی دارند البته قیمتشون هم بالاست. در ضمن اثر مکمل ها از بدن تا بدن متفاوت هست.
2- ببین دوست عزیز ویدر رو اگه از نمایندگی ش که شرکت پارس مکمل هست تهیه کنی از اصل بودنش مطمئن باش pnc هم که یه شرکت ایرانی هست که پودر هاش رو از کشورهایی مثل کانادا و کشورهای دیگه اروپایی وارد میکنه و تو ایران بسته بندی می کنه (حالا در حین بسته بندی چیزی قاطی ش می کنه یا نه؟ نمی دونم!)
دوریان یتس رو هم خبر دارم که اصل انگلیس هست و نمایندگی ش هم شرکت جهان پهلوان هست جنسان رو نمی دونم چه شرکتی نمایندگی ش رو داره ولی برای اطمینان کافیه بپرسید که محصولاتشون لیبل فارسی وزارت بهداشت رو داره یا نه؟ اگه داشته باشه می تونید از سلامت محصول مطمئن باشید
در ضمن اگه از غیر نمایندگی بخرید هیچ ضمانتی برای اصل بودن نیست! چون بیش از 90 درصد مکمل های بازار تقلبی هستند و غیر قابل اعتماد.
موفق باشید!
با درود!
1- ترکیبات تشکیل دهنده مکمل های پر پروتیین و پر کربوهیدراتی مثل دسته مگامس ها تقریبا یکسان هست و برای فهمیدن تفاوت اونها باید به لیبل رو شون دقت کنی و یا از فروشنده بپرسی . اما من چون خودم مگامس 1000 ویدر رو تجربه کردم محصولات مگامس ویدر رو توصیه نمی کنم چون پروتیین اونها ارزش بیولوژیکی پایینی داره و اون طوری که تبلیغ می کنن عمل نمی کنه . مگا مس جنسان رو تاحالا مصرف نکردم و نمی تونم نظری بدم اما دوریان یتس رو محصولاتش رو مصرف کردم و به نظر خودم کیفیت بسیار عالی و بالایی دارند البته قیمتشون هم بالاست. در ضمن اثر مکمل ها از بدن تا بدن متفاوت هست.
2- ببین دوست عزیز ویدر رو اگه از نمایندگی ش که شرکت پارس مکمل هست تهیه کنی از اصل بودنش مطمئن باش pnc هم که یه شرکت ایرانی هست که پودر هاش رو از کشورهایی مثل کانادا و کشورهای دیگه اروپایی وارد میکنه و تو ایران بسته بندی می کنه (حالا در حین بسته بندی چیزی قاطی ش می کنه یا نه؟ نمی دونم!)
دوریان یتس رو هم خبر دارم که اصل انگلیس هست و نمایندگی ش هم شرکت جهان پهلوان هست جنسان رو نمی دونم چه شرکتی نمایندگی ش رو داره ولی برای اطمینان کافیه بپرسید که محصولاتشون لیبل فارسی وزارت بهداشت رو داره یا نه؟ اگه داشته باشه می تونید از سلامت محصول مطمئن باشید
در ضمن اگه از غیر نمایندگی بخرید هیچ ضمانتی برای اصل بودن نیست! چون بیش از 90 درصد مکمل های بازار تقلبی هستند و غیر قابل اعتماد.
موفق باشید!
سلام به همه دوستان من یه مکملی گرفتهام که خارجی است واز تاریخ تولید وانقضاش سر در نمی آورم که بصورت زیر است
mfg data 05/05 exp data 05/07 lot n.00205
وتوبغل تاریخ نوشته شده 260150-04
در ضمن من این مکمل را از داروخونه گرهفته ام ایا تاریخ گذشته است![]()
و سوال دوم: اگه یه پودر پروتینی را که از تاریخش کمی بگذره ومصرف کنیم خیلی زیان بار خواهد بود.چون من وقتی به مکملهایی که از نظر ترکیبات تقریبا یکی هستند ولی شرکتاشون فرق می کنهنگاه میکنم. میبینم یکی تاریخ انقضاش دو سال اما یکی دیگه 4 سال وبه این صورت تاریخاشون متغیره . خیلی ممنون میشم هر چه سریعتر به این دو سوال من پاسخ دهید.:blush:
فقط ماله آقایونه اینجا؟باشگاه بدنسازیه مجازیه pT
سلام دوستان
لطفا دستورالعمل استفاده از کراتین را بفرمایید من دنبال این مطلب خیلی گشتم یک روش ، روش بارگذاری بود و روش دوم آن را رد کرده بود و فقط 30 دقیقه قبل از تمرین و پس از تمرین را توصیه کرده بود
لطفا راهنمایی فرمایید
خير،فقط قبل از ورود در بزنيد!فقط ماله آقایونه اینجا؟