• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
بازم سلام
میخواستم بدونم مگامس شرکت جنسان با مگامسهای 2000و4000 شرکت ویدرچه فرقی دارن (از نظر ترکیبات ) وکدام کاملترو برای اضافه وزن فوق الاده است. :wacko:

سلام
به نظر شما اگر من بخواهم یکی ازاین محصولات : پرو مس شرکت دوریان یتس یا مگامس4000 ویدر ویا مگامس شرکت جنسان را بخرم کدام خوب است شما کدام را پیشنهاد می کنید چون می خواهم در عرض 6ماه 15 یا بیشتر به وزنم اضافه کنم در ضمن کراتین شرکت دوریان یتس خریدهام و به باشگاه می روم لطفا مرا خوب راهنمایی کنید2-اگر از این سه تا یکی را بخرم طرز مصرفش با کراتن چگونه است وچگونه میتوانم نتیجه بهتری بگیرم.

دوست عزیز mehdidj ضمن تشکر از راهنماییهات من 178 قدمه و55 وزنمه و1ماه است تمرین میکنم. با تشکر واگر امکان دارد وآقایی کن به سوالهای دیگرم هم پاسخ بده (سوالهای دیگرم توسیستم استقبل از این سوال)

با درود!

دوست عزیز به نظر بنده شما تا 6 ماه باید یه برنامه اصولی و پایه ای با تغذیه اصولی رو دنبال کنی تا زیر سازی بدنت به طور کامل صورت بگیره شما تا 1 سال اول به مکمل احتیاجی نداری و می تونی از جهش اولیه بدن بهترین استفاده رو ببری
برای گرفتن **** غذایی می تونی از جناب mori.54 که مشاور تغذیه هستن کمک بخوای.

موفق باشید.

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كجاش مسخره بود .......
blink.gif

محمد رئیسی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت تمام اساتید این فروم عرض سلام دارم.تاپیک خیلی خوبیه .منم بدنسازم و امیدوارم بتونم بهره لازم را از این تاپیک ببرم

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
یک سوال دیگه که برام پیش اومده اینکه قاعدتا با توجه به شرایط زندگی خیلی ها نمی تونن بدنسازی رو به طور منظم انجام بدن! یعنی ممکنه به دلیل شرایط زندگی چند سال بعد امکان انجام اون رو نداشته باشن! می خوام بدونم اگر کسی برای چند سال بدنسازی رو ول کنه چه تاثیری روی بدنش داره؟ بعد اینکه ایا امکان اون هست که بدنسازی و کار با وزنه رو در منزل به شیوه دیگری انجام داد که همون تاثیر رو داشته باشه؟ یا تاثیر مشابه ؟
با فرض اینکه در منزل دستگاه های بدنسازی رو نداریم
ميشه هموني كه آرنولد شد. درسته كه الان هم بدنش با آدمهاي عادي خيلي فرق داره ولي با اون زماني كه 7 دوره قهرمان مستر المپيا بود قابل مقايسه نيست.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
ميشه هموني كه آرنولد شد. درسته كه الان هم بدنش با آدمهاي عادي خيلي فرق داره ولي با اون زماني كه 7 دوره قهرمان مستر المپيا بود قابل مقايسه نيست.

آخه آرنولد تو 50 سالگی یه جراحی قلب باز داشته ...

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک باشگاه بدنسازی با تردمیل در مرکز یا غرب تهران معرفی کنید

--------------------------------------------------------------------------------

سلام بر دوستان بسیار عزیز

دوستان ورزشکار میشه به من یک باشگاه بدنسازی با تردمیل و دوچرخه درجا در مرکز یا غرب تهران معرفی کنید ( ترجیحا مرکز که به محل کار من نزدیکه . حوالی میدان ولی عصر ، توحید ، کریمخان و هفت تیر و ...))

با تشکر از ورزشکاران و دلاوران عزیر .

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
چه سوالای سختی می پرسی ! من که فقط از دم در خونمون تا بقالی محلمون رو بلدم! جدی می گم! راهش اینه که زنگ بزنی به 118 خیلی بهتر به جواب می رسی

موفق!

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای mehdidj خیلی ممنون از راهنمایت ولی من سابقه ورزشی امسالمو گفتم من 8 ماه بود که ورزش نمی کردم یعنی من سال قبل بدن سازی کارمیکردم ولطف کن به سوالم که:

1-میخواستم بدونم مگامس شرکت جنسان با مگامسهای 2000و4000 شرکت ویدرچه فرقی دارن (از نظر ترکیبات ) وکدام کاملترو برای اضافه وزن فوق الاده است

2-یه سوال دیگه که میخوام مردونه پاسخ دهی ایا این مکملها که بقول خودشان نماییندگی شرکت هایی مثل ویدر pncیا غیره هستند ایا محصولاتی کخ به بازار ایران میدن آیا واقعا پودرشون تا چه اندازه اصله یعنی مال خود شرکت تو خارج است چون من شنیدهام توایرن به این پودر دگزا یا چیزهای دیگر اضافه میکنن در کل تغییر می دهند و آدم رو به شک میاندازن:eek:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آقای mehdidj خیلی ممنون از راهنمایت ولی من سابقه ورزشی امسالمو گفتم من 8 ماه بود که ورزش نمی کردم یعنی من سال قبل بدن سازی کارمیکردم ولطف کن به سوالم که:

1-میخواستم بدونم مگامس شرکت جنسان با مگامسهای 2000و4000 شرکت ویدرچه فرقی دارن (از نظر ترکیبات ) وکدام کاملترو برای اضافه وزن فوق الاده است

2-یه سوال دیگه که میخوام مردونه پاسخ دهی ایا این مکملها که بقول خودشان نماییندگی شرکت هایی مثل ویدر pncیا غیره هستند ایا محصولاتی کخ به بازار ایران میدن آیا واقعا پودرشون تا چه اندازه اصله یعنی مال خود شرکت تو خارج است چون من شنیدهام توایرن به این پودر دگزا یا چیزهای دیگر اضافه میکنن در کل تغییر می دهند و آدم رو به شک میاندازن:eek:

با درود!

1- ترکیبات تشکیل دهنده مکمل های پر پروتیین و پر کربوهیدراتی مثل دسته مگامس ها تقریبا یکسان هست و برای فهمیدن تفاوت اونها باید به لیبل رو شون دقت کنی و یا از فروشنده بپرسی . اما من چون خودم مگامس 1000 ویدر رو تجربه کردم محصولات مگامس ویدر رو توصیه نمی کنم چون پروتیین اونها ارزش بیولوژیکی پایینی داره و اون طوری که تبلیغ می کنن عمل نمی کنه . مگا مس جنسان رو تاحالا مصرف نکردم و نمی تونم نظری بدم اما دوریان یتس رو محصولاتش رو مصرف کردم و به نظر خودم کیفیت بسیار عالی و بالایی دارند البته قیمتشون هم بالاست. در ضمن اثر مکمل ها از بدن تا بدن متفاوت هست.

2- ببین دوست عزیز ویدر رو اگه از نمایندگی ش که شرکت پارس مکمل هست تهیه کنی از اصل بودنش مطمئن باش pnc هم که یه شرکت ایرانی هست که پودر هاش رو از کشورهایی مثل کانادا و کشورهای دیگه اروپایی وارد میکنه و تو ایران بسته بندی می کنه (حالا در حین بسته بندی چیزی قاطی ش می کنه یا نه؟ نمی دونم!)
دوریان یتس رو هم خبر دارم که اصل انگلیس هست و نمایندگی ش هم شرکت جهان پهلوان هست جنسان رو نمی دونم چه شرکتی نمایندگی ش رو داره ولی برای اطمینان کافیه بپرسید که محصولاتشون لیبل فارسی وزارت بهداشت رو داره یا نه؟ اگه داشته باشه می تونید از سلامت محصول مطمئن باشید

در ضمن اگه از غیر نمایندگی بخرید هیچ ضمانتی برای اصل بودن نیست! چون بیش از 90 درصد مکمل های بازار تقلبی هستند و غیر قابل اعتماد.

موفق باشید!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
با درود!

1- ترکیبات تشکیل دهنده مکمل های پر پروتیین و پر کربوهیدراتی مثل دسته مگامس ها تقریبا یکسان هست و برای فهمیدن تفاوت اونها باید به لیبل رو شون دقت کنی و یا از فروشنده بپرسی . اما من چون خودم مگامس 1000 ویدر رو تجربه کردم محصولات مگامس ویدر رو توصیه نمی کنم چون پروتیین اونها ارزش بیولوژیکی پایینی داره و اون طوری که تبلیغ می کنن عمل نمی کنه . مگا مس جنسان رو تاحالا مصرف نکردم و نمی تونم نظری بدم اما دوریان یتس رو محصولاتش رو مصرف کردم و به نظر خودم کیفیت بسیار عالی و بالایی دارند البته قیمتشون هم بالاست. در ضمن اثر مکمل ها از بدن تا بدن متفاوت هست.

2- ببین دوست عزیز ویدر رو اگه از نمایندگی ش که شرکت پارس مکمل هست تهیه کنی از اصل بودنش مطمئن باش pnc هم که یه شرکت ایرانی هست که پودر هاش رو از کشورهایی مثل کانادا و کشورهای دیگه اروپایی وارد میکنه و تو ایران بسته بندی می کنه (حالا در حین بسته بندی چیزی قاطی ش می کنه یا نه؟ نمی دونم!)
دوریان یتس رو هم خبر دارم که اصل انگلیس هست و نمایندگی ش هم شرکت جهان پهلوان هست جنسان رو نمی دونم چه شرکتی نمایندگی ش رو داره ولی برای اطمینان کافیه بپرسید که محصولاتشون لیبل فارسی وزارت بهداشت رو داره یا نه؟ اگه داشته باشه می تونید از سلامت محصول مطمئن باشید

در ضمن اگه از غیر نمایندگی بخرید هیچ ضمانتی برای اصل بودن نیست! چون بیش از 90 درصد مکمل های بازار تقلبی هستند و غیر قابل اعتماد.

موفق باشید!

كاملا درسته. من خودم يه بار Massive Whey گرفتم در عرض 1 ماه استفاده وزنم 4 كيلو اضافه شد. دفعه بعد هم رفتم همون جا گرفتم، تعجب كردم ديدم ارزونتر شده! و بعد از استفاده حتي 5/0 كيلو هم اضافه نكردم.

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون در مورد شرکتی که مکمل های easرو وارد می کنه چیه؟؟
آیا محصولاتش اصل است؟؟
شماره ای از شون دارین؟؟

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود!

موفق باشید!

مهدی جان خیلی ممنون از راهنمایت
و یه چیزی می خوام بگم امیدوارم به در دت بخوره شرکت جنسان محصول ایتالیاست وتو ایران نماییندگیش شرکت لیان اسا است و قیمت محصولاتش از مال همه شرکتها که تو ایران نمایندگی دارن به جز دوریان یتس بالا تر است
و بیشتر تو داروخونه های معتبر یافت میشه .

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان من یه مکملی گرفتهام که خارجی است واز تاریخ تولید وانقضاش سر در نمی آورم که بصورت زیر است

mfg data 05/05 exp data 05/07 lot n.00205
وتوبغل تاریخ نوشته شده 260150-04
در ضمن من این مکمل را از داروخونه گرهفته ام ایا تاریخ گذشته است:eek:
و سوال دوم: اگه یه پودر پروتینی را که از تاریخش کمی بگذره ومصرف کنیم خیلی زیان بار خواهد بود.چون من وقتی به مکملهایی که از نظر ترکیبات تقریبا یکی هستند ولی شرکتاشون فرق می کنهنگاه میکنم. میبینم یکی تاریخ انقضاش دو سال اما یکی دیگه 4 سال وبه این صورت تاریخاشون متغیره . خیلی ممنون میشم هر چه سریعتر به این دو سوال من پاسخ دهید.:blush:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه دوستان من یه مکملی گرفتهام که خارجی است واز تاریخ تولید وانقضاش سر در نمی آورم که بصورت زیر است

mfg data 05/05 exp data 05/07 lot n.00205
وتوبغل تاریخ نوشته شده 260150-04
در ضمن من این مکمل را از داروخونه گرهفته ام ایا تاریخ گذشته است:eek:
و سوال دوم: اگه یه پودر پروتینی را که از تاریخش کمی بگذره ومصرف کنیم خیلی زیان بار خواهد بود.چون من وقتی به مکملهایی که از نظر ترکیبات تقریبا یکی هستند ولی شرکتاشون فرق می کنهنگاه میکنم. میبینم یکی تاریخ انقضاش دو سال اما یکی دیگه 4 سال وبه این صورت تاریخاشون متغیره . خیلی ممنون میشم هر چه سریعتر به این دو سوال من پاسخ دهید.:blush:

تاریخ تولید این مکمل ماه 5 سال 2005 و انقضا ش ماه 5 سال 2007 هست با خیال راحت مصرف کنید
در مورد سوال دوم بهتر هست که مصرف نکنید اما می تونید تستش کنید ! امتحانش مجانی هست!!
اگه دقت کنید روی یه سری مکمل ها نوشته : بهترین تاریخ مصرف تا.. فلان موقع ..

به هر حال چون پودر هستند کمتر خراب و فاسد میشند اما دیگه میل با خودتون هست
در مورد تفاوت تاریخ ها هم گاهی کم و زیاد کردن درصد یک ماده در مکمل ممکن هست به کلی خواص اون رو عوض کنه
شاید شما یه مکمل پروتیینی رو از یه شرکت توی دهها محصول ببینید که هر کدوم در صد های متفاوتی از پرو تیین دارند

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آخرش جنسان خریدی؟؟
چی شو خریدی حالا چند خریدی؟

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
لطفا دستورالعمل استفاده از کراتین را بفرمایید من دنبال این مطلب خیلی گشتم یک روش ، روش بارگذاری بود و روش دوم آن را رد کرده بود و فقط 30 دقیقه قبل از تمرین و پس از تمرین را توصیه کرده بود
لطفا راهنمایی فرمایید

®êBë©A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
لطفا دستورالعمل استفاده از کراتین را بفرمایید من دنبال این مطلب خیلی گشتم یک روش ، روش بارگذاری بود و روش دوم آن را رد کرده بود و فقط 30 دقیقه قبل از تمرین و پس از تمرین را توصیه کرده بود
لطفا راهنمایی فرمایید

اگه برای اولین بار است که از کراتین استفاده می کنید یا بین استفاده شما از کراتین با دفعات قبلی بیش از 1 ماه فاصله است لازم است برای شروع مصرف کراتین را بارگیری کنید.

بارگیری : به مدت 5 روز روزانه 4 وعده 5 گرمی : قبل از صبحانه قبل از باشگاه بعد از باشگاه قبل از خواب
یا
به مدت 5 روز روزانه 2 وعده 5 گرمی بعد از تمرین و قبل از تمرین

دوره نگهداری:
روزانه 5 گرم قبل از تمرین
روزهای غیر تمرین 5 گرم قبل از صبحانه

موفق باشید

بالا