• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
درود بر همه اساتید از جمله جناب mori و جناب mehdidj
وظیفه خودم میدونم که از شما ها تشکر کنم چونکه مطالب خیلی مفیدی اینجا بیان میشه ......
میخواستم ببینم نظر شما در مورد سایت دکتر صادق سلامی http://www.sadeghsalami.com چیه به نظر من که خیلی علمی و دلسوزانه ورزش بدنسازی رو دنبال میکنه و دیدم که خیلی از مطالبش اینجاعینا بازگو شده
با تشکر ....

با عرض سلام و تشکر از شما دوست عزیز. شما لطف دارید، اینجا به حمد الله کاربران فعال و آگاهی هستند که در اطلاع رسانی بسیار خوب و فعالانه عمل می‌کنند از جمله دوست عزیز و پرکارمون جناب mehdidj و جناب roje_aria79 ؛ من در این بین کمترین نقش را داشته ام (این حرف هم شکسته نفسی نیست چون عین واقعیت است!!) برای این که بنده اصولا اطلاعاتم در حیطه‌ی محدود به شغلم است ولی دوستان دیگر تجربیات عملی داشته اند و این نکته ی بسیار مهمی است،‌من تنها سعی کرده و می‌کنم گهگداری مطالبی را که بیانش ضرورت پیدا کند و مهم باشد عرض کنم.
سایتی که معرفی کردید هم سایت خوبی است و در مجموع قابل استفاده است، اگر چه فرصت نکردم تمام بخش های آن را به دقت ببینم و مطالعه کنم.
به هر حال ممنون از توجه شما :)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
هدف من از شنا اول لاغر شدنه تا حد ممکنه.
منظورم از لاغری آب شدن چربیهای بدنم هست نه تحلیل عضلات.مایلم شکم و پهلوهام تا حد ممکن کوچیک بشه.سایر اعضای بدنم خوبه.در هفته سه تا چهار بار استخر میرم.1 ساعت اول رو کمی وزنه یا دوچرخه ثابت و بعد از اون حد اقل 250 متر شنا میکنم.(حداقل)
میخوام بدنی لاغر و ورزیده داشته باشم.
قدم 177 ولی وزنمو نمیدونم!!(حدود 78)شاید.قبل از ورزش یعنی 6 ماه پیش 84-85 کیلو بودم.الان ناحیه شکم و پهلو(کمی هم باسن) برام معضلی شده.!!
اگر من 2 کیلو(فقط 2 کیلوی ناقابل) کم کنم انگار دنیا رو به من دادن!!

این وزنه زدن قبل از شنا منو چاق نکنه!!
راستی!این مقدار شنا منو خسته نمیکنه.

بی صبرانه منتظر جوابم1:)

همون شنا رو اینتروالش کنی مسئله حله ! البته **** غذایی ت هم باید ok باشه
منظورم از اینتروال اینه که اگه 50 تا عرض می ری (مثلا) 2 تا شو سریع برو 2 تاش رو متوسط 4 تا ش رو آهسته
می دونی ! بدن انسان قدرت خارق العاده ای برای انطباق با شرایط موجود داره ! برا همینه که بعد یه مدت چربی سوزیت متوقف شده (بدن به شرایط عادت کرده!) حالا برای گیج کردن بدن اون طور که گفتم شنا کن جواب میده!

قضیه وزنه زدن قبل شنا چیه؟

فعلا...

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آقایون لطفا به سوال من که بالا نوشتم جواب دهید با تشکر

این دارو مارو ها رو بی خیال شو!
دارو داروه! حالا می خواد داروخونه ای باشه یاغیر داروخونه ای با قطعش اثرش هم قطع میشه!
از روشی که من استفاده کردم استفاده کن جواب میده !
اول هر چی می خوری اندازه بگیر ! مثلا تعداد قاشق برنجی که می خوری رو بشمر و بعد تو بشقابت بریز
فرض کنیم 10 تا قاشق تو هر وعده ! حالا بیا روزی 1 قاشق دقت کن فقط یه قاشق برنج به غدات اضافه کن
بعد یه مدت کوتاه می تونی 2 برابر قبل غذا بخوری!

OK

البته اینجا یه کارشناس تغذیه باحال هم داریم که ایشون هم خوب می تونه راهنمایی ت کنه
من تجربه شخصی م رو گفتم (قدر این تجربه های شخصی رو بدون ارزون بدست نمی آد!!!!)
فعلا!
(راستی ! شما بودی مکمل خریدی؟)

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
ببینید!من 3 ساعت وقت دارم هر دفعه!

اول حدود 20تا30 دقیقه دوچرخه ثابت .در این حالت حسابی عرق میکنم و گرم میشم.

بعد از اون حدود 1 ساعت وزنه سبک شامل(سر شانه_کول_پرس سینه_و یکی دوتای دیگه که اسمشونو نمیدونم)

بعد از یه استراحت کوچولو میرم سراغ شنا.

حالا اگه من یک ساعت مفید وقت داشته باشم!دقیقا چطور تنظیم کنم؟

در ضمن وزنه رو حدودا یک ماه و نیمه که شروع کردم .اونم آروم آروم:blush:

برنامه غذاییم باید چطور باشه؟با توجه به اینکه شبها ورزش میکنم و صبحها دیر از خواب بیدار میشم.

:thumbsup: پیشاپیش از شما بابت راهنماییتون خیلی ممنونم.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
ببینید!من 3 ساعت وقت دارم هر دفعه!

اول حدود 20تا30 دقیقه دوچرخه ثابت .در این حالت حسابی عرق میکنم و گرم میشم.

بعد از اون حدود 1 ساعت وزنه سبک شامل(سر شانه_کول_پرس سینه_و یکی دوتای دیگه که اسمشونو نمیدونم)

بعد از یه استراحت کوچولو میرم سراغ شنا.

حالا اگه من یک ساعت مفید وقت داشته باشم!دقیقا چطور تنظیم کنم؟

در ضمن وزنه رو حدودا یک ماه و نیمه که شروع کردم .اونم آروم آروم:blush:

برنامه غذاییم باید چطور باشه؟با توجه به اینکه شبها ورزش میکنم و صبحها دیر از خواب بیدار میشم.

:thumbsup: پیشاپیش از شما بابت راهنماییتون خیلی ممنونم.
با درود!
برنامه غذایی رو جناب مشاور هستن:blush: (جناب موری)

خیلی زیاد ! تمرین می کنی!
هر روز تمرین می کنی یا یه روز در میون؟؟
به هر حال چه هر روز تمرین کنی چه یه روز در میون 3 ساعت خیلی زیاده و بدنت رو تمرین زده می کنه
20 دقیقه دوچرخه ثابت برا شروع و گرم کردن عالیه
بعدش می ری سراغ تمرین با وزنه بین 30 تا 45دقیقه
بعدش شنا اونم بین 30 تا 45 دقیقه

اون طور که فهمیدم هدفت چربی سوزی هست فقط!
=
اینتروال : همون توضیحاتی که تو پست قبلی دادم
ببین بدن رو باید گیج کنی تا جواب بده لازم نیست دقیقا یه برنامه شنا رو برای هر جلسه اجرا کنی مثلا می خوای 40 دقیقه شنا کنی 10 دقیقه اول رو آروم بعدش 5 دقیقه با حداکثر سرعت بعد بعد 10 دقیقه معمولی بعد 10 دقیقه سریع و الی آخر.... شنا واقعا چیز خوبی هست البته موثر ترین ورزش هوازی نیست اما واقعا عالی هست.
(در ضمن یادت باشه تمرین بیشتر همیشه بهتر نیست و ممکنه اثر معکوس بذاره)
موفق باشید.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
72518917PS024_15th_Asian_Ga.jpg

علی تبریزی پرورش اندام کار ایرانی الاصل تیم قطر که توی بازی های آسیایی مدال طلای 90 کیلو رو کسب کرد.

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
سلام ، خوبید دوستان ؟!

...

لطفا اگه ممکنه آدرس و شماره تلفن نمایندگی فروش محصولات ویدر رو برام بگید یا اگه جای مطمئنی رو میشناسید که این محصولات رو موجود داشته باشه و مطمئن باشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .

بازم ممنونم .

.

یا علی .

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، خوبید دوستان ؟!

...

لطفا اگه ممکنه آدرس و شماره تلفن نمایندگی فروش محصولات ویدر رو برام بگید یا اگه جای مطمئنی رو میشناسید که این محصولات رو موجود داشته باشه و مطمئن باشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .

بازم ممنونم .

.

یا علی .

رضا جون طاقت بيار خودم ميبرمت بريم با هم بگير مكملت رو ! :happy: . ليست نمايندگي هاش هم پيشمه !
ضمنا عضويتت هم مبارك

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ! ما بعد از يه مدت غيبت دوباره اومديم . البته احتمالا دوباره ميريم ! سربازيه ديگه !

Mori عزيز يه سوال ازت داشتم . من حدود 1 ماه ديگه يه مسابقه پيش رو دارم . يه وزنه بردار كه خودشو شاگرد يكي از اعضاي تيم ملي وخيلي هم با دانش ميدونه توصيه ديانابول 10 كرده و گفته تو 1 ماه قدرت بالا رفته و عوارضي هم نداره . كه من 100 % مخالف چنين مسئله اي هستم . خواستم ازت سوال كنم كه عوارضش و نحوه مصرفش رو كامل بهم بگي كه تقديمش كنم كه اشتباه ميكنه ! :happy:
ممنون

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
هدف من از شنا اول لاغر شدنه تا حد ممکنه.
منظورم از لاغری آب شدن چربیهای بدنم هست نه تحلیل عضلات.مایلم شکم و پهلوهام تا حد ممکن کوچیک بشه.سایر اعضای بدنم خوبه.در هفته سه تا چهار بار استخر میرم.1 ساعت اول رو کمی وزنه یا دوچرخه ثابت و بعد از اون حد اقل 250 متر شنا میکنم.(حداقل)
میخوام بدنی لاغر و ورزیده داشته باشم.
قدم 177 ولی وزنمو نمیدونم!!(حدود 78)شاید.قبل از ورزش یعنی 6 ماه پیش 84-85 کیلو بودم.الان ناحیه شکم و پهلو(کمی هم باسن) برام معضلی شده.!!
اگر من 2 کیلو(فقط 2 کیلوی ناقابل) کم کنم انگار دنیا رو به من دادن!!

این وزنه زدن قبل از شنا منو چاق نکنه!!
راستی!این مقدار شنا منو خسته نمیکنه.

بی صبرانه منتظر جوابم1:)

شنا از بهترين ورزش‌هايي هست كه به تقويت بافت عضلاني Muscle Tissue كمك مي‌كنه و به نظرم انتخاب خوبي براي هدفي كه مد نظر داشتيد انجام داده ايد، اما عجله نكنيد! كاهش توده هاي چربي در نواحي اي كه ذكر كرديد تدريجا صورت مي‌گيره و بايد بردباري بيشتري به خرج بديد. (فعلا هم كه تا حد خوبي موفق بوده ايد) البته نوع تغذيه‌ي شما هم مهمه و بايد درصد دريافت شما از پروتئين و كربوهيدرات و همينطور چربي در حد قابل قبول و مطابق با ميزان فعاليت شما و شرايط سني شما باشه.
شما فعلا حتما سعي كنيد از غذاها چربي كمتري دريافت كنيد و موادي كه محتواي چربي بالايي دارن مثل ته ديگ يا هر نوع چلو خورشي رو كمتر مصرف كنيد.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
يك توصيه ي خيلي كپسولي و مجمل:
شب‌ها كاملا سبك بخوريد (البته به شرطي كه ميانو عده ها رو فراموش نكرده باشيد!) و ترجيحا زود بخوابيد، اما صبحانه رو كامل بخوريد و برنامه‌ي تمريني تون رو (همراه با تذكرات به جايي كه جناب mehdidj گفتن) دامه بديد.
(تنظيم برنامه‌ي غذايي خيلي مفصل تره!...)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام به همه ! ما بعد از يه مدت غيبت دوباره اومديم . البته احتمالا دوباره ميريم ! سربازيه ديگه !

Mori عزيز يه سوال ازت داشتم . من حدود 1 ماه ديگه يه مسابقه پيش رو دارم . يه وزنه بردار كه خودشو شاگرد يكي از اعضاي تيم ملي وخيلي هم با دانش ميدونه توصيه ديانابول 10 كرده و گفته تو 1 ماه قدرت بالا رفته و عوارضي هم نداره . كه من 100 % مخالف چنين مسئله اي هستم . خواستم ازت سوال كنم كه عوارضش و نحوه مصرفش رو كامل بهم بگي كه تقديمش كنم كه اشتباه ميكنه ! :happy:
ممنون

سلام قربان! راستي چند ماه خدمتيد؟!
در مورد سوالي كه فرموديد قبلا دوست خوب‌مون جناب mehdidj در موردش توضيحات خوبي داده بودن. به ظرم حدودا صفحه‌ي 35 همين تاپيك بود. به هر حال اين كه ايشون كفتن ديانابول عوارضي نداره درست نيست!

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام موری عزیز.
ممنون از جوابتون.
همون طور که گفتم برنج رو در هفته 2 تا 3 وعده میخورم.نون هم خیلی زیاد نمیخورم.
اهل شیرینی زیاد هم نیستم.
ای کاش یه برنامه غذایی به من میدادین.
چه اطلاعاتی باید بهتون بدم تا **** و برنامه غذایی ازتون بگیرم؟

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
سلام موری عزیز.
ممنون از جوابتون.
همون طور که گفتم برنج رو در هفته 2 تا 3 وعده میخورم.نون هم خیلی زیاد نمیخورم.
اهل شیرینی زیاد هم نیستم.
ای کاش یه برنامه غذایی به من میدادین.
چه اطلاعاتی باید بهتون بدم تا **** و برنامه غذایی ازتون بگیرم؟
ببخشید پریدم اینجا . شما معمولا باید این اطلاعات رو بدین :
1- وزن
2- قد
3- سن
4- مقدار فعالیت .
تقریبا همین .
یا علی ( الان من نقش نخود آش رو داشتم نه ؟ )

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
خیلی خیلی ممنون آرش جان
شما خیلی محبت دارین
من 175 قد
77 کیلو وزن
25 سال سن
در هفته 3 بار ورزش 2 ساعته میکنم.(گاهی هم بیشتر)
2 سال پیش به دلیل تنبلی و افسردگی و خوردن زیاد مقداری چربی موضعی در ناحیه شکم و پهلو سر در آورده!
مدت 7-8 ماهه که ورزش حرفه ای رو شروع کردم(شنا)
میخوام کاملا لاغر باشم.
قبل از شنا من چی بخورم بهتره ؟که انرژی داشته باشم و سنگین نباشه و وزنم با فعالیت کم بشه ؟
بینهایت سپاس گذارم.

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خیلی ممنون آرش جان
شما خیلی محبت دارین
من 175 قد
77 کیلو وزن
25 سال سن
در هفته 3 بار ورزش 2 ساعته میکنم.(گاهی هم بیشتر)
2 سال پیش به دلیل تنبلی و افسردگی و خوردن زیاد مقداری چربی موضعی در ناحیه شکم و پهلو سر در آورده!
مدت 7-8 ماهه که ورزش حرفه ای رو شروع کردم(شنا)
میخوام کاملا لاغر باشم.
قبل از شنا من چی بخورم بهتره ؟که انرژی داشته باشم و سنگین نباشه و وزنم با فعالیت کم بشه ؟
بینهایت سپاس گذارم.

دوست عزيز . براي قبل از تمرين انتخاب هاي خوبي وجود داره . مهم ترين اصل اينه كه براي يه تمرين پر بازده بايد 3 الي 3:30 ساعت قبل يه وعده غذايي با كربوهيدرات هاي پيچيده مناسب و پروتئين كافي ميل كني تا بدنت اون انرژي لازم رو داشته باشه .
ولي براي 1 ساعت قبل از تمرين كربوهيدرات هاي ساده ميتونن اساسي باشن . مثل خرما يا عسل .
ولي اينو يادت باشه حين تمرين يا در كمتر از 1 ساعت از كربوهاي ساده استفاده نكني چون باعث بالا رفتن سطح انسولين ميشه و احساس كرختي و سستي به بدن دست ميده .
يه مقاله تهيه كردم چند وقت پيش . ميتوني ازش استفاده كني تا توضيحات بيشتري دستگيرت بشه .
http://www.lahijweb.blogsky.com/?PostID=106
منبع : وب پاورليفتر _ مطالب علمي . پژوهشي

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
حیفه نیست تاپیک به این خوبی بره پایین؟
297.gif

من خودم یه سال و نیمه بدن سازی کار می کنم، ولی تا حالا هیچ جور مکمل خوراکی استفاد نکردم. تنها چیزی که استفاده کردم قرص ویتامین بود. البته چون تمرینام مداوم نبوده و خیلی بینشون فاصله افتاده نتیجه ای که می خواستم رو تا حالا نگرفتم. البته روز اول که شروع کردم حدود 85 کیلوگرم وزن داشتم؛ ولی حالا چند ماهیه که 68 کیلو هستم. از این نظر خیلی خوب پیش رفتم چون کلاً هدف اصلی من از تمرین کاهش وزن بود.
تنهابدیش اینه که گاهی احساس می کنم از ورزش زده شدم. شاید به خاطر فاصله افادنهای مداومی بوده که بین مدت زمان آغاز فعالیتم تا حالا بوده. یه جورایی دلسرد شدم... بعضی وقتا هم یک جور احساس سستی و کرختی موقع تمرین کردن....
به نظر شما چه طور می تونم این وضعیت رو درست کنم؟ با تغذیهء خوب میشه این مشکل رو حل کرد؟
راستی مهدی جان کاربر فعال شدنت رو هم تبریک میگم
281.gif

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
از امروز و این لحظه! (فقط و فقط به خاطر کابر فعال شدم ها...:D ) می خوام آموزش یه سری تکنیک های پیشرفته تمرینی در پرورش اندام رو بدم... هر بار که سر بزنم یکی دو تا تکنیک رو میگم اما ممکنه که بینش فاصله زیادی بیفته( یه ذره سرم شلوغه!)

=====

برای یه مبتدی ساده ترین کاری که می شه کرد(سوای تغذیه منظم اصولی و صحیح!) اینه که بره تو باشگاه و شروع به آغاز یه حرکت مثه پرس سینه با تکرار ثابت مثلا 3 ست 12 تایی کنه ! اما این تکنیک تا یه جایی جواب می ده و بعد یه مدت اصطلاحا به استپ رشد و رکود می رسه که آفت تمرین هست حالا برای رهایی از این استپ تکنیک های زیادی وجود داره که یه سریش رو توضیح می دم....
--

اصل شوک دادن

اصل شوک دادن دقیقا به معنی شوک دادن به بدن است یعنی غافلگیر کردن بدن با تغیییر در نحوه تمرین بدن قابلیت حیرت انگیزی در پذیرفتن و عادت کردن به بلند کردن وزنه هایی که حتی می تواند یک اسب را از پا در بیاورد دارد!! اگر شما همیشه یک مقدار معینی وزنه بلند کنید و فشار یکنواختی به بدن وارد کنید به مرور زمان بدن با آن فشار عادت کرده و پاسخی را که از تمرینات باید به دست آورید حاصل نمی گردد شما با اضافه کردن وزنه بیشتر روی وزنه هایی که بدن قبلا در تمرین به آن عادت کرده است کوتاه کردن زمان استراحت بین ست ها انجانم تمرینات جدید تغییر ترتیب تمرینات یا همه تکنیک های ذکر شده (که تو ضیحش رو می دم) میتوانید به بدن خوتان شوک وارد کنید.

بالا