:f34r::f34r:
بابا انطباق عصب و عضله یعنی عضله دست عصب باشه
یعنی بتونی عضله رو منقبض و منبسط کنی
:blink:
:f34r::f34r:
منطبق شدن عصب و عضله
یعنی بتونی عضله رو منقبض و منبسط کنی
:blink:
آقا میشه گلوتامینو با کراتین برای افزایش وزن استفاده کرد
دوستان کسی می تونه مرا راهنمایی کنه
من قصد خرید کراتین دارم حالا تو دو سه نوعش موندمم
اولیش کراتین منوهیدرات ویدر
ودومیش atp ویدر
وسومیش هم از ویدره که اسمش یادم رفته ولی تو تبلیغاتش میگه کراتین خالص فقط 3 گرم کافیه
چهارمیشم سوپر کراتین شرکت pnc
حالا کدومش برای کسی که می خواد افزایش وزن پیدا کنه خوبه در ضمن من 2 سال است بدنسازی کار میکنم
و میخوام کراتینو با مگامس 2000 مصرف کنم ................. راهنمایی
سلام
دوستان گل بدنساز آقا کتابای بدنسازی آرنولد رو پیدا کردم گفتم اینجام بزارم خواستید دانلود کنید ( البته راپید برا بعضیه فیل تر ه ) اگر بتونه کسی اینارو داخل پرشین گیگ یا جای دیگه آپلود کنه عالیه
http://www.farsilearning.com/2007/11/24/arnold-schwarzenegger-bodybuilding.html
ارادت
واسه حجم زیاد به درد نمیخوره ...........اون کراتین پیروات هست قیمت 32 تومن به صورت کپسول مانند 120 عدد بارگیری هم نداره مصرفش هم راحت تره
والا یکی از بچه های همین جا زده بود می گفت خیلی عالی تو قدرت جواب داده
من خودم هم رفتم تو نخش شاید بخرم
اگه مصرف اولته همون مونوهیدرات رو برو اگه مصرف داشتی قبلا پیروات رو امتحان کن
سراغ پی ان سی نرو رفته هاش پشیمونن معمولا ضعیف جواب داده
موفق باشی
واسه حجم زیاد به درد نمیخوره ...........
همون منوهیدراتش یعنی pure creatine ویدر نه........
راستی یه سوال دیگه zma ویدر قیمتش جنده وبرای افرایش وزن خوبه برای افزایش قد چه طور من وارد 20 سالگی میشم.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهدی جان سلام
اینجوری خیلی پراکندگی ایجاد میشه !
باشگاه که زده شده لزومی به بودن و ادامه این تایپک نیست
ارادت
مربي من 183 قد 60 وزنمه....... اشتهام هم خوبه....ولي چاق بشو نيستم.....راهي چيزي سراغ داري ما يه خورده چاق بشم؟ جونه من فقط نگو 6 وعده غذا بخور......نميشه كه بابا..... يكي گفت پودر جوانه گندم بگيرم خوبه به نظرت؟؟
مرسي مربي......راستش من ورزش تعطيلم يعني ورزشي نميكنم.....
تحرك اصلا ندارم و بيشتر وقتم پشت كامپيوتر ميگذره...سراغ بدنسازي هم نميرم چون هم وقتشو ندارم هم اينكه گوشتي نيست كه بخواد عضله بشه
البته تو خونه يه سري وسايل دارم كه ميتونم با اونا تمرين كنم
پس شما هم همون 6 وعده معروف رو پيشنهاد ميكنيد راستي همين كراتيني كه گفتيو خيلي مايلم امتحان كنم البته ميدونم بدونه ورزش زياد مناسب نيست تو همين خونه ميشه تمرين كرد كراتينم مصرف كرد؟