استاد مهدي ميگن بدن سازي به خاطر پفي كه به بدن ميده نميتونه كنار ورزشهاي رزمي ديگه مثل ووشو وجود داشته باشي و باعث اخلال در اجراي فنون ميشه اين مسئله چقدر صحت داره؟:blush:
سلام به دوستان ....
yue bochonجون چطوري عزيز ...؟؟؟
من از بچه گي ميگم و تا حالا هم گفتم هيچ ورزشي بدون بدنسازي فايده اي نداره ...الان همه ي رزمي كارهاي حرفه اي
همشون از دم وزنه ميزنن ...شما هم كه ميگين بدنسازي به بدن پف ميده راست ميگين ولي ..؟؟؟@!!
تو بدنسازي خيلي جوانارو ديدم كه همشون ميخوان يه راه هزار ساله رو عرض 1 ماه طي كنن ..اونم با 100 تا داروهاي نيروزا
و استيرويدي ..آره به اونا ميشه گفت (بادكنگ)اگه 3 روز از تمرين دور باشن عين يه چوب كبريت ميمونن ..اون آدما هم هيچ كاري از
دستشون بر نمي اد..به گفته ي شما اگه اونا برن تو يه باشگاهي مثلا وشوو كار كنن نفس كم ميارن.و همه ي فنون و كاتا ها رو اشتباه ميزنن
فقط اونا بايد وزنه بزنن ....
ولي بدنسازاي زيادي هستن كه با اصول صحيح و سالهاي خيلي دراز و بدون هيچ دارو يي تمرين ميگنن .اين چيزا همش اراده ميخواد.
اگه بدنساز بودين (البته حرفه اي)؟؟اونوقت ميفهميدين كه رژيم يعني چه؟؟؟؟؟؟؟الان من خودم هم تو رژيم هستم ..
3 تا مسابقه تو راهه ؟؟دارم براي مسابقه آماده ميشم @من ديگه پر حرفي نكنم ...قربون شما.مهدي كولمن.