• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

gratis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من 21 سالمه و قدم 178 و وزن 80 کیلو قصد دارم اول وزنم رو نرمال کنم و چربی های اضاف بدنم رو از بین ببرم مخصوصا تو ناحیه شکم و باسن و بطور کلی یه شکل ثابت به بدنم بدم ... بعد از اون شروع کنم به ساخت و حجیم کردن ماهیچه هام بصورت یکنواخت ... ممنون میشم راهنمایی کنید که کلا چه کار کنم و آیا به مکمل هایی مثل چربی سوزها یا پودر های پروتئینی و ... نیاز دارم یا خیر؟ ...ضمنا میزان پروتئین مورد نیاز من در روز در صورتی که بخوام ماهیچه ها رشد کنن و وزن بگیرم چقدره؟ .... با تشکر از دوستان هر راهنمای میتونید خواهشا دریغ نکنید منتظرم.

gratis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ظاهرا این باشگاه بدن سازی پی تی خان تعطیل بوده ما خبر نداشتیم حداقل درش رو می بستید ما تو نمیومدیم!!!(شوخی):p ....
اگه ممکنه یک جواب منو بده ممنون.

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
راستي استاد مهدي اين ضربه هايي كه به آجر ميزدن خردش ميكردن تو كدوم ورزش بود؟:blush:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان من 21 سالمه و قدم 178 و وزن 80 کیلو قصد دارم اول وزنم رو نرمال کنم و چربی های اضاف بدنم رو از بین ببرم مخصوصا تو ناحیه شکم و باسن و بطور کلی یه شکل ثابت به بدنم بدم ... بعد از اون شروع کنم به ساخت و حجیم کردن ماهیچه هام بصورت یکنواخت ... ممنون میشم راهنمایی کنید که کلا چه کار کنم و آیا به مکمل هایی مثل چربی سوزها یا پودر های پروتئینی و ... نیاز دارم یا خیر؟ ...ضمنا میزان پروتئین مورد نیاز من در روز در صورتی که بخوام ماهیچه ها رشد کنن و وزن بگیرم چقدره؟ .... با تشکر از دوستان هر راهنمای میتونید خواهشا دریغ نکنید منتظرم.

دوست عزیز !

شما فعلا به عنوان یه مبتدی به هیچ مکملی نیاز ندارید

با 3 جلسه در هفته شروع کنید بعد از تمرین 20 دقیقه هوازی کار کنید + یه برنامه تغذیه خوب از یه دکتر متخصص تغذیه بگیرید = نتیجه می گیرید...

;)

poorya_mehrabun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان...

کسی راجع به پودر وی اطلاعات داره؟ راجع به قیمت هاش و مارک هاش...؟

با 30000 تومن میشه پودر وی تهیه کرد؟

:blush:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
راستي استاد مهدي اين ضربه هايي كه به آجر ميزدن خردش ميكردن تو كدوم ورزش بود؟:blush:

[B]سلامyue bochon جون عزيز ...:santa::santa::santa:
yue bochon خيلي از ورزشكاران ميتونن اين كارا رو بكنن از تكواندو كار گرفته تا گيك بوكسينگ...
يا همون بوكس خودمون ..يا حتي كاراته كارا ........ضربه زدن به آجر كه چيزي نيست ....:
cigar::cigar::cigar:[/B]

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان...

کسی راجع به پودر وی اطلاعات داره؟ راجع به قیمت هاش و مارک هاش...؟

با 30000 تومن میشه پودر وی تهیه کرد؟

:blush:

سلام

کافیه به اولین داروخونه بزرگ محل زندگی تون مراجعه کنید و از اونها در خواست کاتالوگ کنید ..

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوستان
اين ميزهايي كه براي بدنسازي هست كه روش دراز ميكشن و ميله داره
اسمش چي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قيمتش چه جورياست؟

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
[B]سلامyue bochon جون عزيز ...:santa::santa::santa:
yue bochon خيلي از ورزشكاران ميتونن اين كارا رو بكنن از تكواندو كار گرفته تا گيك بوكسينگ...
يا همون بوكس خودمون ..يا حتي كاراته كارا ........ضربه زدن به آجر كه چيزي نيست ....:
cigar::cigar::cigar:[/B]

استاد ما كه ووشو كار خواهيم كرد هم ميتونيم ديگه نه؟
ميگن ووشو پرش به اين ور و اون ور زياد داره نه؟ مثلا ملق زدن از جلو به پشت ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
استاد ما كه ووشو كار خواهيم كرد هم ميتونيم ديگه نه؟
ميگن ووشو پرش به اين ور و اون ور زياد داره نه؟ مثلا ملق زدن از جلو به پشت ؟

سلام...
عزيز اگه تو وشوو پرش نباشه ..پس به چه دردي ميخوره ;):):blush:..

.................................................................................................................

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام...
عزيز اگه تو وشوو پرش نباشه ..پس به چه دردي ميخوره ;):):blush:..

.................................................................................................................

زيباييش هم به همينه
استاد از اين لوازم بدن سازي چند تاشونو كه ميشه تو خونه هم استفاده كرد معرفي ميكني؟:blush:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
زيباييش هم به همينه
استاد از اين لوازم بدن سازي چند تاشونو كه ميشه تو خونه هم استفاده كرد معرفي ميكني؟:blush:

سلام....
ميتوني يه دمبل بخري :)..حالا چند گيلو ...;).
در ضمن يه هالتر مناسب :)..با چند تا وزنه .:wacko:...با اين وسايل ميتوني خيلي از حركت هاي بد نسازي رو تو خونه
انجام بدي .:happy::blush:...اگه كمكي :D..چيزي خواستي من در خدمتم
:f34r:

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام....
ميتوني يه دمبل بخري :)..حالا چند گيلو ...;).
در ضمن يه هالتر مناسب :)..با چند تا وزنه .:wacko:...با اين وسايل ميتوني خيلي از حركت هاي بد نسازي رو تو خونه
انجام بدي .:happy::blush:...اگه كمكي :D..چيزي خواستي من در خدمتم
:f34r:

ميشه خاصيت هر وسيله رو بگي ؟:blush:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
خب اول بگو بعدش ببينم چي بايد بگيرم:blush::lol::lol::lol:

سلام عزيز :happy:
بابا خيلي ساده است مثلا با يه دمبل ميتوني حركت هاي زيادي انجام بدي (جلو بازو چكشي ..جلو بازو دمبل تك تك ...پرس سينه دمبل...سرشانه دمبل ...كول دمبل....اگه قرار باشه من همشو بگم بايد يه تومار بنويسم :wacko::blink:خيلي كارا ميتوني بكني اگه يه هالتر هم داشته باشي ديگه راحتتر ميتوني حركات بدنسازي رو تو خونه انجام بدي .:happy::):D....قربانت مهدي كولمن

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام عزيز :happy:
بابا خيلي ساده است مثلا با يه دمبل ميتوني حركت هاي زيادي انجام بدي (جلو بازو چكشي ..جلو بازو دمبل تك تك ...پرس سينه دمبل...سرشانه دمبل ...كول دمبل....اگه قرار باشه من همشو بگم بايد يه تومار بنويسم :wacko::blink:خيلي كارا ميتوني بكني اگه يه هالتر هم داشته باشي ديگه راحتتر ميتوني حركات بدنسازي رو تو خونه انجام بدي .:happy::):D....قربانت مهدي كولمن

حالا استاد از بدن سازي گذشته چند تا نرمش مقدماتي براي پشتك زدن از جلو و عقب سراغ داري؟:blush:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
مثل اینکه زیاد اینجا فعال نیست . اما به هر حال سئوالم رو می پرسم شاید کسی گذرش بیوفته جوابی بگیرم.

2 سال پیش من بدن سازی رو شروع کردم اون موقع 23 ساله بودم و بدون چربی. وزن 76 قد 183 . بعد از 4 ماه با وجود جواب شدید بدن سازی به خاطر مشغله درسی و کاری و به خاطر اینکه وقت کافی برای استراحت نداشتم بدن سازی رو کنار گذاشتم . اگر هم نمی گذاشتم بعید میدونم با روزی 4 ساعت خواب میشد نتیجه ای ازش گرفت!

حالا هم هنوز سرم شلوغه اما از اونجا که شکم آوردم و ماهیچه های پام کوچیکن (نسبت به بالاتنه ) 2 ماهه شروع به دویدن کردم. تغذیه ام مناسبه شکمم تقریبا از بین رفته ولی پاهام هم لاغر شده . به فکر این افتادم که مکمل پروتئینی استفاده کنم . فقط مارک خوبش و میزان مصرفش رو برای نوع تمرین خودم نمی دونم . برای بدن سازی که 2 تا 5 گرم به ازای هر کیلو وزن بود واسه تمرین من هم همینطوره؟ اصلا پیشنهاد میکنین؟ چه مارکی و از کجا بگیرم ؟ چون شنیدم تقلبیش خیلی زیاده

اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمکم کنه

بالا