yue bochon
Registered User
سلام ..اول از همه بايد پرشت رو زياد بكني .....
:lol:
چجوري؟:blush:
سلام ..اول از همه بايد پرشت رو زياد بكني .....
:lol:
دوستان من 21 سالمه و قدم 178 و وزن 80 کیلو قصد دارم اول وزنم رو نرمال کنم و چربی های اضاف بدنم رو از بین ببرم مخصوصا تو ناحیه شکم و باسن و بطور کلی یه شکل ثابت به بدنم بدم ... بعد از اون شروع کنم به ساخت و حجیم کردن ماهیچه هام بصورت یکنواخت ... ممنون میشم راهنمایی کنید که کلا چه کار کنم و آیا به مکمل هایی مثل چربی سوزها یا پودر های پروتئینی و ... نیاز دارم یا خیر؟ ...ضمنا میزان پروتئین مورد نیاز من در روز در صورتی که بخوام ماهیچه ها رشد کنن و وزن بگیرم چقدره؟ .... با تشکر از دوستان هر راهنمای میتونید خواهشا دریغ نکنید منتظرم.
راستي استاد مهدي اين ضربه هايي كه به آجر ميزدن خردش ميكردن تو كدوم ورزش بود؟:blush:
سلام دوستان...
کسی راجع به پودر وی اطلاعات داره؟ راجع به قیمت هاش و مارک هاش...؟
با 30000 تومن میشه پودر وی تهیه کرد؟
:blush:
[B]سلامyue bochon جون عزيز ...:santa::santa::santa:
yue bochon خيلي از ورزشكاران ميتونن اين كارا رو بكنن از تكواندو كار گرفته تا گيك بوكسينگ...
يا همون بوكس خودمون ..يا حتي كاراته كارا ........ضربه زدن به آجر كه چيزي نيست ....:cigar::cigar::cigar:[/B]
استاد ما كه ووشو كار خواهيم كرد هم ميتونيم ديگه نه؟
ميگن ووشو پرش به اين ور و اون ور زياد داره نه؟ مثلا ملق زدن از جلو به پشت ؟
سلام...
عزيز اگه تو وشوو پرش نباشه ..پس به چه دردي ميخوره:blush:..
.................................................................................................................
زيباييش هم به همينه
استاد از اين لوازم بدن سازي چند تاشونو كه ميشه تو خونه هم استفاده كرد معرفي ميكني؟:blush:
سلام....
ميتوني يه دمبل بخري..حالا چند گيلو ...
.
در ضمن يه هالتر مناسب..با چند تا وزنه .:wacko:...با اين وسايل ميتوني خيلي از حركت هاي بد نسازي رو تو خونه
انجام بدي .:happy::blush:...اگه كمكي..چيزي خواستي من در خدمتم:f34r:
ميشه خاصيت هر وسيله رو بگي ؟:blush:
سلام ..چطوري عزيز..
بابا شما چقدر عجله دارين :blink:...اول وسايلتو بگير بعد من از سير تا پياز همشو به شما ميگم:blush::happy:..
خب اول بگو بعدش ببينم چي بايد بگيرم:blush::lol::lol::lol:
سلام عزيز :happy:
بابا خيلي ساده است مثلا با يه دمبل ميتوني حركت هاي زيادي انجام بدي (جلو بازو چكشي ..جلو بازو دمبل تك تك ...پرس سينه دمبل...سرشانه دمبل ...كول دمبل....اگه قرار باشه من همشو بگم بايد يه تومار بنويسم :wacko::blink:خيلي كارا ميتوني بكني اگه يه هالتر هم داشته باشي ديگه راحتتر ميتوني حركات بدنسازي رو تو خونه انجام بدي .:happy:....قربانت مهدي كولمن