• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
حالا استاد از بدن سازي گذشته چند تا نرمش مقدماتي براي پشتك زدن از جلو و عقب سراغ داري؟:blush:

سلام خوبين ...:):):)
براي پشتك زدن بايد كمرت خوب انعطاف داشته باشه ....براي اين كار بايد هميشه بصورت پل وايثتي ...
يكمي طول ميگشه ولي .....اول اين حركت رو انجام بده ...ببين ميتوني انجام بدي يا نه ...

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2

سلام خوبين ...:):):)
براي پشتك زدن بايد كمرت خوب انعطاف داشته باشه ....براي اين كار بايد هميشه بصورت پل وايثتي ...
يكمي طول ميگشه ولي .....اول اين حركت رو انجام بده ...ببين ميتوني انجام بدي يا نه ...

يعني چطوري؟:blink:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
يعني چطوري؟:blink:

براي اينكه اين حركت رو خوب انجام بدي (حالا من يك حركت سادشو برات ميگم ):blush::rolleyes::)
..پشتت بايد رو به ديوار باشه ..دستاتو بزار رو ديوارو يواش يواش برو پايين ..بصورت كماني ...;)
نميدونم متوجه شدي يا نه ??:wacko::blink:
تا جايي برو پايين كه كمرت حالت كماني پيدا كنه ..توجه كن ؟؟؟هميشه بايد شكمت به طرف بالا باشه ..
اون حركت رو اونقدر انجام بده تا بتوني بدون هيچ كمكي (ديوار رو ميگم)اون حركت رو بزني ...
وقتي حركت رو كامل زد ي ميتوني يواش يواش پاهاتا پرت كني به طرف بالا ..حالا شما هنوز اون حركت رو ياد بگير
..من وقتي ميخواستم اون حركت رو ياد بگيرم ..خوب ميتونستم به حالت پل برم و بيام بالا ..اين كار خيلي سخته ..
دو نفر رو صدا ميگردم ..هر دوتا شون دستاشونو به هم قفل ميگردن ..بعدش من اون حركت رو انجام ميدادم (نيم وارو )...بگذريم ...پر حرفي نكنم ...يا علي

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
براي اينكه اين حركت رو خوب انجام بدي (حالا من يك حركت سادشو برات ميگم ):blush::rolleyes::)
..پشتت بايد رو به ديوار باشه ..دستاتو بزار رو ديوارو يواش يواش برو پايين ..بصورت كماني ...;)
نميدونم متوجه شدي يا نه ??:wacko::blink:
تا جايي برو پايين كه كمرت حالت كماني پيدا كنه ..توجه كن ؟؟؟هميشه بايد شكمت به طرف بالا باشه ..
اون حركت رو اونقدر انجام بده تا بتوني بدون هيچ كمكي (ديوار رو ميگم)اون حركت رو بزني ...
وقتي حركت رو كامل زد ي ميتوني يواش يواش پاهاتا پرت كني به طرف بالا ..حالا شما هنوز اون حركت رو ياد بگير
..من وقتي ميخواستم اون حركت رو ياد بگيرم ..خوب ميتونستم به حالت پل برم و بيام بالا ..اين كار خيلي سخته ..
دو نفر رو صدا ميگردم ..هر دوتا شون دستاشونو به هم قفل ميگردن ..بعدش من اون حركت رو انجام ميدادم (نيم وارو )...بگذريم ...پر حرفي نكنم ...يا علي

ممنون
ولي اينقدر بدنم انعطاف نداره كه به شكل كمان در بياد:lol:
فكر كنم اولش رو انعطاف كار كنم بهتر باشه نه؟:blush:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
ممنون
ولي اينقدر بدنم انعطاف نداره كه به شكل كمان در بياد:lol:
فكر كنم اولش رو انعطاف كار كنم بهتر باشه نه؟:blush:

سلام ..
آره عزيز انعطاف تو پشتك حرف اول رو ميزنه

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مثل اینکه زیاد اینجا فعال نیست . اما به هر حال سئوالم رو می پرسم شاید کسی گذرش بیوفته جوابی بگیرم.

2 سال پیش من بدن سازی رو شروع کردم اون موقع 23 ساله بودم و بدون چربی. وزن 76 قد 183 . بعد از 4 ماه با وجود جواب شدید بدن سازی به خاطر مشغله درسی و کاری و به خاطر اینکه وقت کافی برای استراحت نداشتم بدن سازی رو کنار گذاشتم . اگر هم نمی گذاشتم بعید میدونم با روزی 4 ساعت خواب میشد نتیجه ای ازش گرفت!

حالا هم هنوز سرم شلوغه اما از اونجا که شکم آوردم و ماهیچه های پام کوچیکن (نسبت به بالاتنه ) 2 ماهه شروع به دویدن کردم. تغذیه ام مناسبه شکمم تقریبا از بین رفته ولی پاهام هم لاغر شده . به فکر این افتادم که مکمل پروتئینی استفاده کنم . فقط مارک خوبش و میزان مصرفش رو برای نوع تمرین خودم نمی دونم . برای بدن سازی که 2 تا 5 گرم به ازای هر کیلو وزن بود واسه تمرین من هم همینطوره؟ اصلا پیشنهاد میکنین؟ چه مارکی و از کجا بگیرم ؟ چون شنیدم تقلبیش خیلی زیاده

اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمکم کنه

دوست عزیز ! بهتره در کنار دویدن از تمرین با وزنه هم بهره ببرید اما اگه فقط می دوید همون روزی 1 گرم به ازای هر کیلو وزن بدن خوبه

مکمل اکیدا توصیه می کنم دوریان یتس و دیگر هیچ ! قیمت پروتیین 2 کیلویی ش ترکیبی از پروتیین های زود جذب و دیر جذب 80 تومن

در ضمن می تونید از آمینو هم استفاده کنید

موفق باشید

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کاره اينا به طور دقيق چيه؟ اگه میشه توضيح بديد
کار قفسه دمبل
نش خم سيمکش

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
کاره اينا به طور دقيق چيه؟ اگه میشه توضيح بديد
کار قفسه دمبل
نش خم سيمکش

قفسه سینه دمبل یه حرکت تک مفصلی برای سینه هست که تمام فیبر های سینه رو به خوبی تحت فشار قرار میده اگه توی این حرکت دست ها رو هنگام بالا اومدن قبل از رسیدن به هم متوقف کنید بیشتر فشار روی بخش خارجی سینه هست و اگه دستها رو به هم بچسبونید بیشتر بخش داخلی سینه رو تقوییت می کنه

نشر خم سیمکش هم حرکت خوبی برای کار کردن روی بخش پشتی سرشانه و جداسازی اون هست .

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز ! بهتره در کنار دویدن از تمرین با وزنه هم بهره ببرید اما اگه فقط می دوید همون روزی 1 گرم به ازای هر کیلو وزن بدن خوبه

مکمل اکیدا توصیه می کنم دوریان یتس و دیگر هیچ ! قیمت پروتیین 2 کیلویی ش ترکیبی از پروتیین های زود جذب و دیر جذب 80 تومن

در ضمن می تونید از آمینو هم استفاده کنید

موفق باشید

ممنون از پاسختون قربان. از كجا ميتونم دوريان يتس رو بگيرم؟ تقلبيش كه نيستش ايشالا؟ آمينو رو با دوريان يتس ميگين استفاده كنم؟
متاسفانه من فرصت استراحت به اندازه كافي ندارم. اگر هم نيم ساعتي هم بتونم به زور يك روز درميون براي باشگاه پيدا كنم اين نيم ساعت رو از خوابم زدم و به اين نتيجه رسيدم كه با كمبود استراحت فقط تحليل ميرم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
قفسه سینه دمبل یه حرکت تک مفصلی برای سینه هست که تمام فیبر های سینه رو به خوبی تحت فشار قرار میده اگه توی این حرکت دست ها رو هنگام بالا اومدن قبل از رسیدن به هم متوقف کنید بیشتر فشار روی بخش خارجی سینه هست و اگه دستها رو به هم بچسبونید بیشتر بخش داخلی سینه رو تقوییت می کنه

نشر خم سیمکش هم حرکت خوبی برای کار کردن روی بخش پشتی سرشانه و جداسازی اون هست .
مهدی جان ممنونم ازت

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون از پاسختون قربان. از كجا ميتونم دوريان يتس رو بگيرم؟ تقلبيش كه نيستش ايشالا؟ آمينو رو با دوريان يتس ميگين استفاده كنم؟
متاسفانه من فرصت استراحت به اندازه كافي ندارم. اگر هم نيم ساعتي هم بتونم به زور يك روز درميون براي باشگاه پيدا كنم اين نيم ساعت رو از خوابم زدم و به اين نتيجه رسيدم كه با كمبود استراحت فقط تحليل ميرم

آمینو هم از محصولات دوریان یتس هست

بله همونطور که خودتون هم گفتین استراحت خیلی مهمه !

اگه از نمایندگی ش بگیرین تقلبی نیس

خ آفریقا برج تجارت ایران ط 4!!!

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
مهدي جون برنامه ي ورزشيي كه براي اشخاص بر اساس سن ميدن رو دارين؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
ولي من استاد يه مقدار موقع اين طرف و اون طرف پريدن نفس كم ميارم چيكار بايد بكنم؟
سلام ....
دويدن آرام يا به زبون خودموني استقامتي خيلي كمك ميكنه تا نفست بيشتر بشه ...:cool::happy:
يا ميتوني بري استخر ..زير آب بموني :Snorkle::Snorkle::Snorkle:اگه يه مدتي تمرين كني ميتوني خيلي بيشتر تو
آب بموني ;)اونوقت هيچ وقت تو پرش نفس كم نمياري .:whistle::whistle:..يا اگه وقت داشتي طناب برو ...:happy:
يا علي :)

candy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از تاپیک مفیدتون
می خواستم بگم که من قبلا 97 کیلو وزن داشتم و بعد رژیمی که گرفتم الان 79 کیلو هستم تقریبا از تناسب اندامی که پیدا کردم راضی هستم فقط الان احساس می کنم در ناحیه سینه ام یکمی چربی زیادی دارم می خواستم سوال کنم بجز پرس سینه هیچ حرکت ورزشی دیگه ای وجود نداره که بشه بدون امکانات و در منزل این چربی ها رو تو این ناحیه از بین برد؟:blush:

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ....
دويدن آرام يا به زبون خودموني استقامتي خيلي كمك ميكنه تا نفست بيشتر بشه ...:cool::happy:
يا ميتوني بري استخر ..زير آب بموني :Snorkle::Snorkle::Snorkle:اگه يه مدتي تمرين كني ميتوني خيلي بيشتر تو
آب بموني ;)اونوقت هيچ وقت تو پرش نفس كم نمياري .:whistle::whistle:..يا اگه وقت داشتي طناب برو ...:happy:
يا علي :)

ممنون مهدي جون:)

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
استاد تمرينهاي تنفسي ديگه اي رو هم كه بشه با كمترين اتلاف وقت انجام داد سراغ دارين؟:happy:

بالا