• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
عزیز دستت درد نکنه اومدی!
تخصص؟ تخصص یا تجربه؟

درمورد باشگاه و برنامه هم تخصص داری؟

پست 1490 و 91 ....( 2-3 تا پست بالاتر)....نظراتون؟

کتاب؟ سایت؟ برنامه؟

ممنون!!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
آقا مهدی يه برنامه پشت بازو خيلی خوب میتونی به ما بدی؟
من پشت بازوهام تو اين 6 7 ماهه اونجوری که میخوام نشده ، يه برنامه خوب و مفيد بده که تو 2 3 ماه بترکونم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام به همه اساتید
عرض شود که ما هم تصمیم گرفتیم یه تکونی به خودمون بدیم!
دنبال یه برنامه خوب واسه شروع هستم + مکمل
این هم اطلاعات جسمانی
قد 178
ورن 100 :blink:
سن 20
(چی شدمممم :wacko:;) )
به چربی سوز نیاز دارم و برنامه توپ. خواهشا ما رو دریابید!!!!

سلام:

خوب شما وزنتون بالا... وزن مناسب شما با عضله بين 78 تا 82 هستش و بدون عضله تا 70كيلو ... من ميتونم يه برنامه

سايكل بدم كه فقط اگر فكر ميكنيد اراده لازمو براي لاغر كردن داريد شروع كنيد ... اول بايد رژيم غذايي رو كاملا رعايت

كنيد و به هيچ وجه دير تر از 7 شب غذا نخوريد ... وعده هاي شما بايد 5 تا 6 تا باشه اما غذاي هر وعده كم باشه

به كلي برنج روغن كره شكر قند نوشابه و امثالهم رو حذف كنيد و مرغ آب پز بدون پوست ماهي آب پز يا كبابي

سبزيجات فراوان مثل هويج كاهو سالاد خيارگوجه به دستور غذايي اضافه بشه ... روغن زيتون فراموش نشه

تمرينات هم در پست بعدي ميگم

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام:

خوب شما وزنتون بالا... وزن مناسب شما با عضله بين 78 تا 82 هستش و بدون عضله تا 70كيلو ... من ميتونم يه برنامه

سايكل بدم كه فقط اگر فكر ميكنيد اراده لازمو براي لاغر كردن داريد شروع كنيد ... اول بايد رژيم غذايي رو كاملا رعايت

كنيد و به هيچ وجه دير تر از 7 شب غذا نخوريد ... وعده هاي شما بايد 5 تا 6 تا باشه اما غذاي هر وعده كم باشه

به كلي برنج روغن كره شكر قند نوشابه و امثالهم رو حذف كنيد و مرغ آب پز بدون پوست ماهي آب پز يا كبابي

سبزيجات فراوان مثل هويج كاهو سالاد خيارگوجه به دستور غذايي اضافه بشه ... روغن زيتون فراموش نشه

تمرينات هم در پست بعدي ميگم
خب... تا اینجا کم خوردن.... کم خوردن = کم شدن وزن...

من اطلاعاتی در مورد دکتر کرمانی دارم... شما اینجوری برنامه نمیدید که مثلا روزی 1500کالری مصرف ؟

در یکی از پست هاتون خوندم ضربان قلب بالاتر از 135 نباید بره... اگر رفت ماهیچه جای چربی میسوزه.
کلا در هفته حد اکثر چقدر میشه کم کرد؟

درضمن من 183 ام.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
خب... تا اینجا کم خوردن.... کم خوردن = کم شدن وزن...

من اطلاعاتی در مورد دکتر کرمانی دارم... شما اینجوری برنامه نمیدید که مثلا روزی 1500کالری مصرف ؟

در یکی از پست هاتون خوندم ضربان قلب بالاتر از 135 نباید بره... اگر رفت ماهیچه جای چربی میسوزه.
کلا در هفته حد اکثر چقدر میشه کم کرد؟

درضمن من 183 ام.
عزیز جواب این پست رو هم ندادید...ممنون میشم یه نگاهی بندازی:

عزیز دستت درد نکنه اومدی!
تخصص؟ تخصص یا تجربه؟

درمورد باشگاه و برنامه هم تخصص داری؟

پست 1490 و 91 ....( 2-3 تا پست بالاتر)....نظراتون؟

کتاب؟ سایت؟ برنامه؟

ممنون!!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
دوستان آیا دستگاه ماساژور (ویبره) در باشگاه ها برای آب کردن چربی پهلو ها مفیده ؟
چند وفت باید استفاده کرد تا نتیجه رو دید ؟
هر بار چند دقیقه؟
ممنون
کسی نمیدونه؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با اين فيل تر تري كه كردن با 1000 بر بختي هي بايد اومد ... ببخشيد اگه دير شد ... حالا توضيحات كامل رو ميدم

ببينيد اول من اينو بگم كه چربي با هيچ وسيله اي آب نميشه ... اينو دوستمون كه گفتن با ويبره پهلو شونو

ميخوان آب كنن ميگم ... حتي اون وسيله شكمي كه تو باشگاه هستش فقط عضله زير چربي رو سفت ميكنه

در صورتي كه خيليا فكر ميكنن اگر شكن برن شكمشون اب ميشه ... متاسفانه علم ورزش در كشور ما خيلي پايينه

پس اگر ميخوايد شكم اب كنيد يا پهلو فقط بايد هوازي كار كنيد ... هوازي كار كردن مثل قرار دادن كره در ظرف خيلي

داغه كه به شدت و با سرعت كره آب ميشه ... هوازي همينكارو با چربي بدن ميكنه ... شما وقتي با ضربان 135

تا 138 ميريد بدن شما ماكسيمم چربي رو ميسوزونه و در واقع چربي اشباع شده اي كه در لايه هاي زيرين پوست

هستش ... و ميبينيد كه شما خيلي دير عرق ميكنيد و پيش خودتون فكر ميكنيد اين كه لاغر نميكنه چون دير عرق

ميكنم و كم عرق ميكنم ... در صورتي كه زماني كه عرق شما با پياده روي سريع و روي ضربان 138 دي مياد

يعني عينا شما داريد چربي ميسوزونيد ... در 1 ثانيه داره مقداري چربي ميريزه پايين ... در صورتي كه با دويدن

هم چربي آب نميشه هم زانوهاتونو داغون ميكنيد و هم سرخورده ميشيد ... اما من خيلي مربياي كم شعورو

ديدم كه به يه آدم چاق ميگن بدو اگه ميخواي لاغر شي:hmm: نمونش غول بي شاخ و دم مربيا مجتبي علي

كه بازوهاش اندازه ي كمر فيله ما مچي كوچكتر از پاي گنجشك و هيچ چيز بارش نيست ... يه بار به يكي كه 120

كيلو وزنش بود و قدش 170 ميگفت اگگه ندويي لاغر نميشه ... اون بنده خدا بعد از 1 ماه كه در حد مرگ ميدوييد

1 كيلو نيم كم كرد :( اونم از روي دويدن نبود بلكه به خاطر رژيمش بود ... بقيه پست بعدي كه خوندنش

راحت باشه :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پس دويدن رو كاملا از ذهنتون پاك كنيد ( براي افراد با وزن بالا ) شخصا توصيه ميكنم اصلا طرف مواد چربي سوز

و اينها نريد و سالم ورزش كنيد ... حالا در مورد رژيم غذايي اين نكته رو بگم كه بدن شما هوشمنده ... اگر 10 روز

بهش 1000 كالري بسوزوني ميگه پس منم كمتر چربي آب ميكنم ... اين داره دهن منو سرويس ميكنه

براي همين ميبينيد در 1 ماه مثلا 10 كيلو ميايد پايين اما ماه بعدش همون ورزشو ميكنيد با همون رژيم اما

2 كيلو ميايد پايين ... اگر هم هيچي نخوريد و ورزش زياد كنيد ميگه خوب حالا براي اينكه جلوتو بگيرم فشارتو

ميندازم پايين تا اصلا نتوني ورزش كني( نترسيد راه حل داره ) شما بايد بدنتون رو گول بزنيد ... شما حق داريد براي

اينكه هم بدن رو گول

بزنيد و هم اينكه فشار زياد بهتون نياد هر 10 روز يك وعده نهارتون رو هر چي ميخوايد بخوريد ... شكلات برنج

كباب كوبيده كه 1000 كيلو روغن داره ... بستني بعدش بخوريد ... نوشابه ... هر چييييييييييي كه خواستيد

اما فقط و فقط 1 وعده و اونم ظهر ... دليلش اينه كه هر بار بدن شما 2500 كالري بيشتر نميتونه جذب كنه

و بقيش دفع ميشه ... پس اگر شما 40000 كيلو كالري هم در 1 وعده بخوريد فقط 2500 تاش جذب ميشه

حالا اين باعث ميشه هم بدن شما ببينه كه ايول دوباره داره بهش كالري ميرسه و اجازه ميده با ورزش كردن

بيشتر كالري بسوزونيد ( تا 7 روز ) و وزن بيشتري كم كنيد و هم اينكه ديگه فشار نياد كه اي بابا الان 8 ماهه

همش دارم ماهي و سبزي و كوفت و زهر مار ميخورم گور باباي ورزشششششششش

پس شما روزي 5 تا 6 وعده غذاي سبك بخوريد ... دير تر از 7 شام نخوريد و بيشتر از سالاد استفاده كنيد تا

معدتون رو پر كنه و زود تر سير بشه تا زماني كه معدتون كوچيك تر بشه و كمتر احساس گرسنگي كنيد

بقيه در پست بعدي

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
حالا ورزشي كه شما ميكنيد بايد تعداد بالا در حركات باشه ... من ميتونم به شما متدي رو آموزش بدم كه شايد

توي ايران 10 نفر بلد نباشن ( مثل همون رژيمي كه گفتم و يا ضربان قلب ) و نتيجه معجزه آساشو ببينيد

شما بايد سايكل بندي كنيد ... ستها همشون 20 تايي در سايكل اول ... پرس سينه با هالتر يه 20 تا ميري

بعد سوپرش شكم ... يعني تا پرس سينه تموم شد پا ميشه ( بدون 1 ثانيه استراحت )

... بعد بدون استراحت ميري سراغ زير بغل سيمكش از پشت

باز 20 تا ميري و سوپرش هم پشت پا اونم 20 تا باز بدون استراحت پا ميشي سريع ميري جلو بازو هالتر

باز 20 تا ( هرگز هاترو تا بالا نياريد ... يه مقدار از زاويه 90 درجه بايد بيشتر بره بالا نه بيشتر ) سريع سوپرش

پشت بازو سيم كش از جلو ... بدون استراحت ... بعد ميشه سر شونه صليب از بغل 20 تا سوپرش 20 تا

زانو بلنده ... يعني زانو مياد بالاي شكم تا زاويه 90 درجه تشكيل بده ... وقتي كه 2 پا اومد ميشه 1

( دهنتون سرويسه ) همشون بدون استراحت ... وقتي اين 8 حركتو رفتيد فقط 1 دقيقه استراحت داريد

ميريم سراغ سايكل بعدي ( ممكنه تا 1 هفته در به داغون شيد اما بدنتون عادت ميكنه و از هفته 2 راحت ميريد )

پرس بالا سينه حالا همه ستا ميشه 18 تا باز سوپرش شكم 18 تا بدون استراحت ميري زير بغل سيم كش

از جلو 18 تا سوپرش پشت پا 18 تا بعد جلو بازو دمبل تك تك 18 تا سوپرش پشت بازو دمبل تك 18 تا

سرشونه نشت از جلو 18 تا سوپرش زانو بلند 18 تا ... 1 دقيقه استراحت ... سايكل آخر ( خوشحال باشيد )

پلاور 15 تا سوپر 15 تا زير شكم ... جلو بازو دمبل چكشي 15 ... سوپرش 15 تا پشت بازو طناب از جلو

زير بغل H دست عمودي 15 تا سوپرش پشت پا ... سرشونه باتر فلاي از پشت 15 تا سوپرش هم 15 تا زانو

بلند ... نگيد آخيش ( راستي يادم رفت بگم حتما بايد اولش 20 دقيقه تريد ميل بريد تا هم بدن گرم بشه

هم اينكه ضربان قلبتون بياد بالا ) حالا اونايي كه به پاهاشونم اهميت ميدن به آخر هر سايكل جلو پا هاگ با دستگاه

رو اضافه ميكنن بدون وزنه ... يعني خالي ميزنيد به همون تعداد هر ست ... پاهاتون بايد بسوزه

بعد ميريد 20 دقيقه روي تريد ميل كه ميتونيد قسمت بندي كنيد يعني 10 دقيقه تريد ميل 10 دقيقه دوچرخه

در آخر ورزش از الپتي استفاده نكنيد ... بعد كه مثلا 18 دقيقه هوازي رو رفتيد 2 دقيقه آخر رو شروع ميكنيد به

سرد كردن يعني اگر روي تريد ميل هستيد سرعت رو مياريد پاين كه مثل قدم زدن در پارك بشه و اگر دوچرخه

هستيد خيلي آروم پا ميزنيد تا ضربانتون بياد پايين ... بعد ديگه الان در به داغونيد و ناي اينكه جواب سلام كسي

رو بديد نداريد ... اما تضمين ميكنم بدون اسيب رسيدن به بدنتون و زانوهاتون و غبره شما ماه اول

بين 8 تا 20 كيلو كم كنيد ... در مورد اينكه من تخصصم چيه ... بنده هم تجربي هم علمي تخصص در لاغر

كردن دارم يعني خودمو 50 كيلو لاغر كردم و تمام اطلاعات لاغري رو به صورت علمي خوندم و زير دست

بزرگتريم مربي ايران ( نهاز نظر هيكل ) بلكه از نظر علمي و دانش مربيگري كار كردم ... استاد نجفياني

كه در سن تقريبا 60 سالگي عضلات شكمش از ديوار بتوني سفت تره و تو كل ايران هيچ كس نيست

كه بدن اين آدمو داشته باشه ... بدون حتي 1 دارو و هر چيز مزخرف ديگه اي بدنش استثناييه

چون روزي 3 ساعت ورزش مفيد داره ... بازم سوالي بود بگيد ... راستي تمرين چون زياده

باعث ميشه خودتون از زير كار در بريد ... اگر بتونيد كمك كربي بگيريد كه نتونيد از زير كار در بريد خيلي عاليه

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
باز هم چند تا سوال
من اصلا قصد بدنسازی ندارم تنها امکانی که دارم برای سوزاندن چربی شنا و دویدنه.
شما چی پیشنهاد میکنی؟ با این دو چطوری میتونم هیکلم رو روی فرم بیارم؟
بازهم ممنون

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون خیلی کامل بود
باز هم چند تا سوال
من اصلا قصد بدنسازی ندارم تنها امکانی که دارم برای سوزاندن چربی شنا و دویدنه.
شما چی پیشنهاد میکنی؟ با این دو چطوری میتونم هیکلم رو روی فرم بیارم؟
بازهم ممنون

والا يه خورده سخته ... راه رفتن سريع ( وزن و قد و استخوان بنديتون رو بگيد ) حد اقل روزي 1 ساعت

قبلش هم نيم ساعت نرمش براي گرم كردن عضلات

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
والا يه خورده سخته ... راه رفتن سريع ( وزن و قد و استخوان بنديتون رو بگيد ) حد اقل روزي 1 ساعت

قبلش هم نيم ساعت نرمش براي گرم كردن عضلات
قد: 184
وزن: 87
استخوان بندی: نسبتا درشت

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
قد: 184
وزن: 87
استخوان بندی: نسبتا درشت

خوب شما زياد چاق نيستيد ... وزن متعادل تقريبا 80 براي شما ... پياده روي سريع و يا تو مايه هاي نيمچه دويدن

بايد ببينيد ضربانتون چجوريه ... شنا هم اگر ميخوايد بكنيد زياد طول رو شنا كنيد و آهسته نه اينكه سريع

هرچي بيشتر و آروم تر بريد بهتره ... شنا بهترين ورزش براي فرم دادن به بدن اما خيلي دير نتيجه ميگيره آدم

ولي وقتي شكل داد به بهترين حالت شكل ميده

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام...واقعا ببخشید که دیر جواب میدم... اطلاعات تتون خیلی خوب و تخصصی بود! اون بخش کار با دستگاه اش رو خیلی نفهمیدم... اگر بتونید دستگاه های مختلف رو معرفی کنید که چه بهتر! در مورد مربی و کمک مربی اطلاعاتی دارید؟؟ من از زیر تمرین خیلی در میرم کسی سراغ دارید؟ پیام خصوصی رو چک کنید.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان .
می دونم شاید خیلی بد جا باشه ، امیدوارم منو ببخشید ، ولی خدا وکیلی جایی که آنلاین باشه پیدا نکردم ، به ذهنم رسید بروبچ اینجا باید بیشتر وارد باشند .
چند وقتی است که می خواهیم تردمیل بگیریم ، یه سری هم به اون خیابون 4 را امیر اکرم زدم ، اما آنقدر بازار به هم ریخته و هر دمبیل بود که ترسیدیم بگیریم .
ما یه خونواده 6 نفری هستیم که اکثرمون اضافه وزن داریم و ماکسیمم به 100 می رسیم ، فکر کنم برای ما که می خواهیم لاغر کنیم ( کوچکترها ) و برای پدر و مادرم هم که دارند پا به سن گذاشته اند ، برای سلامتی مفید باشه ، درسته ؟
و detail هم که می دید دیگه ، فکر کنم برای 100 kg یه ترمیل با 2 hp کافی باشه دیگه ؟
یه جا رفتیم ، طرف می گفت که 3 hp ، می داد 500 تومان . اصلا درسته ؟
و در آخر هم اینکه بگید چه مارکی و یا جایی سراغ دارید ، بگید .
خلاصه هر گفتنی هست ، بگید . من یه چیز جون دار می خوام که 2 سال دیگه تق اش در بیاد .
مرسی ، منتظرم .
راستی شما توصیه می کنید قبل از عید بگیرم یا نه ؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان .
می دونم شاید خیلی بد جا باشه ، امیدوارم منو ببخشید ، ولی خدا وکیلی جایی که آنلاین باشه پیدا نکردم ، به ذهنم رسید بروبچ اینجا باید بیشتر وارد باشند .
چند وقتی است که می خواهیم تردمیل بگیریم ، یه سری هم به اون خیابون 4 را امیر اکرم زدم ، اما آنقدر بازار به هم ریخته و هر دمبیل بود که ترسیدیم بگیریم .
ما یه خونواده 6 نفری هستیم که اکثرمون اضافه وزن داریم و ماکسیمم به 100 می رسیم ، فکر کنم برای ما که می خواهیم لاغر کنیم ( کوچکترها ) و برای پدر و مادرم هم که دارند پا به سن گذاشته اند ، برای سلامتی مفید باشه ، درسته ؟
و detail هم که می دید دیگه ، فکر کنم برای 100 kg یه ترمیل با 2 hp کافی باشه دیگه ؟
یه جا رفتیم ، طرف می گفت که 3 hp ، می داد 500 تومان . اصلا درسته ؟
و در آخر هم اینکه بگید چه مارکی و یا جایی سراغ دارید ، بگید .
خلاصه هر گفتنی هست ، بگید . من یه چیز جون دار می خوام که 2 سال دیگه تق اش در بیاد .
مرسی ، منتظرم .
راستی شما توصیه می کنید قبل از عید بگیرم یا نه ؟
برای مصرف خونه اگر چیز خوب میخوای TUNTURI نمایندگی زیاد داره یکی تو خیابون ونک , یکی تو ولیعصر پایین تر از پل همت , یکی تو شریعتی...هست زیاده.... از این مارک های چینی و یا به حرف فروشنده کره ای نگیر... قیافه اش رو شما نگاه کنی دستت میاد! (جنس قطعات , محکمی و ...)
این رو هم بگم که اراده مهم تر از دستگاه ه! فکر نکن دستگاه بیاد تو خونه معجزه میشه! کسی که واقعا بخواد کم کنه پارک نزدیک خونه حتی بهتره!

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
برای مصرف خونه اگر چیز خوب میخوای TUNTURI نمایندگی زیاد داره یکی تو خیابون ونک , یکی تو ولیعصر پایین تر از پل همت , یکی تو شریعتی...هست زیاده.... از این مارک های چینی و یا به حرف فروشنده کره ای نگیر... قیافه اش رو شما نگاه کنی دستت میاد! (جنس قطعات , محکمی و ...)
این رو هم بگم که اراده مهم تر از دستگاه ه! فکر نکن دستگاه بیاد تو خونه معجزه میشه! کسی که واقعا بخواد کم کنه پارک نزدیک خونه حتی بهتره!

سلام .
ممنونم از این که جواب دادی . مطمئمنا اراده خیلی مهمه ، اما چند تا مشکل هست که ما رو مجبور به این هزینه می کنه ، یکی این که محله ما همه اش سرازیری ، سر بالایی هستش ، و این برای مامان و بابا که زانو درد دارند ، عین سم می مونه ، و مشکل دوم هم خود من هستم ، هم زورم می آید برم بیرون ، هم این که تعرق من بینهایت زیاده ، دوست ندارم ، بیرون باشم ، با توجه به این سر بالایی و سرازیی هم برای پیاده روی نمی تونم این نزدیکی ها باشم و باید دور باشم ، ترجیح می دم که بغل حموم باشم ، تا تو خیابون ، بگذریم .
اما در مورد Hp چی ؟ برای ما چقدر مناسبه که هم به دستگاه فشار نیاد ، همه هزینه بالا تر و اضافه ای نکرده باشیم ؟ ( ماکسیسمم 100 kg)
مورد دیگه ای در مورد خرید اگه به ذهنتون می رسه ، بفرمایی بی زحمت .
مرسی

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
برای وزن شما باید روی 100 کیلو 20 تای دیگه بعلت فشار موقع قدم ورداشتن بزارید و خرید کنید.
در کل به فروشنده بگید ما 100 کیلو هستیم و برای 120 چه مدلی خوبه... در ضمن بگید که مصرف ما بالا ست (اگر بود فن دار)...
2.5 باید کافی باشه...
دوستمون Ronan تو این زمینه ها حرفه ای ترن اما 1-2 روزه آنلاین نشدن... از ایشون هم بپرسید.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
برای وزن شما باید روی 100 کیلو 20 تای دیگه بعلت فشار موقع قدم ورداشتن بزارید و خرید کنید.
در کل به فروشنده بگید ما 100 کیلو هستیم و برای 120 چه مدلی خوبه... در ضمن بگید که مصرف ما بالا ست (اگر بود فن دار)...
2.5 باید کافی باشه...
دوستمون Ronan تو این زمینه ها حرفه ای ترن اما 1-2 روزه آنلاین نشدن... از ایشون هم بپرسید.

لطف داري شما دوست عزيز :

آقاي رضا مارمولك دوست خوبمون Wellcan درست اشاره كردن ... شما تعدادتون زياده پس يه چيز محكم بايد

بگيريد ... الان فن دارش گرونه اما راندمان كار رو ميبره بالا چون اكسيژن بيشتري وارد ريه هاي شما ميشه

امان Sports Art يك چيز جديد زده كه واقعا عاليه ... روش هم مونيتور داره كه ميتوني شو و يا فيلم و اينها ببيني

حوصلت سر نره ... بدنش هم فوق العاده محكمه ... قيمتش 5800000 بود ( پنج ميليون و هشتصد )

اما پاسداران اگه بري يه تريد ميل گزاشته 1 ميليون و خورده اي كه چيز خوبيه و به درد شما ميخوره

روش هم چند تا دكمه قرمز داره و اگر اشتباه نكنم Tunturi بود يا Sports Art شايدم Life Fitness

اينو يادتون باش هكه هم شما تعدادتون زياده هم وزناتون ... پس تريد ميلي كه ميگيري هم بايد موتور قوي

داشته باشه هم صفحه قوي ... حد اقل 1 تومن تا 3 تومن ميتوني هزينه كني :)

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
آقاي رضا مارمولك
منظورت همون آخونده دیگه :D
دوست خوبمون Wellcan درست اشاره كردن ... شما تعدادتون زياده پس يه چيز محكم بايد بگيريد ... الان فن دارش گرونه اما راندمان كار رو ميبره بالا چون اكسيژن بيشتري وارد ريه هاي شما ميشه اما Sports Art يك چيز جديد زده كه واقعا عاليه ... روش هم مونيتور داره كه ميتوني شو و يا فيلم و اينها ببيني حوصلت سر نره ... بدنش هم فوق العاده محكمه ... قيمتش 5800000 بود ( پنج ميليون و هشتصد )
جدی ، بی خیال ، 5 میلیــــــــــــــــــــون ، تومان ؟ :blink:
اما پاسداران اگه بري يه تريد ميل گزاشته 1 ميليون و خورده اي كه چيز خوبيه و به درد شما ميخورهروش هم چند تا دكمه قرمز داره و اگر اشتباه نكنم Tunturi بود يا Sports Art شايدم Life Fitness اينو يادتون باش هكه هم شما تعدادتون زياده هم وزناتون ... پس تريد ميلي كه ميگيري هم بايد موتور قوي داشته باشه هم صفحه قوي ... حد اقل 1 تومن تا 3 تومن ميتوني هزينه كني :)
آقا درستت درد نکنه ، بابت راهنمایی ، اما واقعا هزینه زیادی یه . ما خیلی بتونیم بذاریم ، ماکسیمم 600 تومانه . اگه واقعا با این پول نمیشه چیز خوبی گرفت ، بگید یه فکر دیگه کنیم ؟ راهنمایی plz :hmm:
مرسی ، منتظرم :rolleyes:

بالا