سلام به دوستان عزیزم
چند وقته که می خوام یک باشگاه حول و حوشو ونک پیدا کنم با مشخصات زیر :
دنبال باشگاهی هستم تر و تمیز ، با دستگاه های جدید ، شلوغ نباشه، قیمت مناسب ؛ تا ماهی 50 خوبه ، اطراف ونک .
کسی میشناسه ؟
از طرفی برای قد و وزنی که دارم می خوام یک برنامه غذایی برای زیاد کردن وزن دوستان اینجا راهنمایی کنند .
قد :186
وزن : 72
سلام
من هم مشکلی مثل این دوستمون دارم. 180 قدمه و 60 وزنمه.
من حدود 6 ماهه باشگاه میرم ولی بدنم گوشت نداره .نمیدونم متوجه میشید منظورم چیه یا نه . یعنی خیلی لاغرم و هرچه هم تمرین میکنم فایده ای نداره.مکمل چیزی نمیخورم غذا هم تخم مرغ و پوره سیب زمینی و ماکارانی زیاد میخورم ولی بازم چاق نمیشم. میشه خواهش کنم یه دارووی مکملی چیزی معرفی کنید بدنم یه کم گوشت بیاره چاق شم؟ اگر عوارض جانبی داره هم لطفا بفرمایید.
ممنون از لطف همگی
آقا سلام
اگه ممکن یه برنامه حجمی برام بنویسین من الان یه دوره کراتین پروتین و اکسی متولون برداشتم اینم مشخصاتم
قد=178
وزن=63
دور بازو=34
دور سینه=102
8 ماه باشگاه میرم خیلی ممنون.
اکسی متولون یک استرویید هست و توصیه می کنم که اصلا مصرف نکنید
مطالبی در مورد اکسی متولون :
موارد مصرف: اكسی متولون یك استروئیدآنابولیك است كه مانند سایراستروئیدهای انابولیك در درمان كم خونیناشی از ضعف شدید مغز استخوان وپیشگیری از عواقب آنژیوادم ارثی و یادرمان تاخیر در رشد، مصرف میشود
مكانیسم اثر: استروئیدهای انابولیك بادخالت در متابولیسم پروتئینها و تحریكاشتها باعث تغییر ذخیره پروتئینمیشوند. همچنین با افزایش تولیداریتروپوئیتین و افزایش میزان گلبولهایقرمز و هموگلوبین باعث بهبود كم خونیمیشوند.که در نتیجه در اثر ورزش باعث افزایش حجم عضلانی و افزایش قدرت میشود.
موارد منع مصرف: در صورت ابتلاء بهسرطان پستان، عیب شدید كار كبد،افزایش شدید كلسیم خون و سرطانپروستات نباید مصرف شود.
.
عوارض جانبی: آكنه یا روغنی شدن پوست،بزرگ شدن كلیتوریس در زنان یا آلتتناسلی مردانه، خشن شدن صدا در زنان،اختلالات قاعدگی و رشد غیر طبیعی مو،افزایش نعوظ در مردان، تحریك پذیریمثانه، حساس شدن پستانها وژینكوماستی از عوارض جانبی دارو هستند.و در استفادهای زیاد و طولانی مدت آسیبهای برگشت ناپذیر کبدی.
به هیچ وجه مصرف نکنید
با همون کراتین و پروتیین می تونید در کنار تغذیه پر کربوهیدرات حداقل 5 کیلو عضله خالص بدست بیارید..
3 روز در هفته تمرین کنید
پا - جلو بازو
زیر بغل پشت بازو
سینه سرشانه
غضلات بزرگ حداکثر 3 حرکت
عضلات کوچک حداکثر 2 حرکت
![]()
خیلی ممنونم از این که راهنماییم کردین. این 4 روز دیکه که باشکاه نمیرم کراتین و پروتینم چه جوری مصرف کنم؟
دستور پروتین 2ساعت بعد صبحانه بعد ورزش قبل خواب دز ضمن من ساعت 9.30 ورزشم تموم میشه
دستور کراتین بعد بارگیری قبل ورزش و بعد ورزش راستی پروتین اسمش massive weight gainer 1110
سلام بر دوستان
میخوام بدونم در صورتی که بدون هیچ حجم آورنده و مکمل و غیره بدنسازی کنم و هیکل رو هرکول کنم
اگه بعدش ول کنم چه بلایی سر بدنم میاد ؟ مثل سابق میشه ؟عضله ها چی میشن ؟
سلام دوستان الان بهترین کراتین واسه بدنسازی چیه ؟؟؟؟
نوع ؟؟؟ قیمت ؟؟؟
یا حق
مهدي جان ازت خبري نبود خوشهالم كه دوباره داري ادامه ميدي
منم دوباره دارم ميام رو فرم
يه پودرم دارم ميگيرم اما ايرانيه
اطلاعاتي نداري راجع به محصولات داخلي
رو بچه ها جواب داده
سلام !!![]()
خوبی کولمن ؟!![]()
آقا من چرا اراده باشگاه رفتن ندارم ؟!![]()
از قبل از عید 86 عزمم رو جزم کردن که بعد از 13 به در باشگاه رفتن رو شروع کنم !![]()
هنوز هیچی !!![]()
حالا این سری آخر به خودم قول دادم بعد از اتمام امتحانات برم ! اگه مسافرت ها بذارن !![]()
راهکار بده من چه کنم !!![]()
سلام
ظاهرا اینجا فعال تره شما هم حرفه ای
3 تا سوال دارم:
- چه فرقی بین آهسته زدن حرکات با وزن کمتر و سریع زدن با وزن بیشتر هست؟ کدوم بهتره ؟
- چه طور میشه برای یک قسمت افزایش حجم داشت و یک قسمت دیگه فقط عضله سازی؟ آیا ربطی داره چطور وزنه بزنم؟ مثلا میخوام بازوم بزرگ بشه ولی رانم چوچک و عضله ای بشه
- چه طور شکمم رو عضله ای کنم ولی نمیخوام ماهیچه بزرگ در بیاره میخوام کوچک و خوش فرم بشه
ممنونم
خیلی ممنونم ولی جواب 2 رو کامل نفهمیدم.
مثلا من که برای ران افزایش حجم نمیخوام چکار کنم ؟ حتی ترجیح میدم که کوچیک بشه
البته علاوه بر ورزش های کاردیو که انجام میدم
در مورد سوال سه هم» چه حرکتی رو نباید بزنم برای شکم تا بزرگ نشه فقط کوچیک و خوش فرم بمونه