• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

my90d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام
اگه ممکن یه برنامه حجمی برام بنویسین من الان یه دوره کراتین پروتین و اکسی متولون برداشتم اینم مشخصاتم
قد=178
وزن=63
دور بازو=34
دور سینه=102
8 ماه باشگاه میرم خیلی ممنون.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به دوستان عزیزم

چند وقته که می خوام یک باشگاه حول و حوشو ونک پیدا کنم با مشخصات زیر :

دنبال باشگاهی هستم تر و تمیز ، با دستگاه های جدید ، شلوغ نباشه، قیمت مناسب ؛ تا ماهی 50 خوبه ، اطراف ونک .

کسی میشناسه ؟

از طرفی برای قد و وزنی که دارم می خوام یک برنامه غذایی برای زیاد کردن وزن دوستان اینجا راهنمایی کنند .

قد :186

وزن : 72

سلام

شما احتمالا تیپ بدنی اکتو مورف دارید یعنی عضلات و چربی کم ! و سوخت و ساز بالا
برای عضله سازی احتیاج دارین کالری به برنامه غذایی خودتون اضافه کنین - چیزهایی مثل سیب زمینی - برنج - ماکارونی و نان منابع خوبی از کربوهیدرات هستند که باید به وفور استفاده کنید
سعی کنید حد اقل 4 وعده غذایی مصرف کنید موفق باشید :)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

من هم مشکلی مثل این دوستمون دارم. 180 قدمه و 60 وزنمه.
من حدود 6 ماهه باشگاه میرم ولی بدنم گوشت نداره .نمیدونم متوجه میشید منظورم چیه یا نه . یعنی خیلی لاغرم و هرچه هم تمرین میکنم فایده ای نداره.مکمل چیزی نمیخورم غذا هم تخم مرغ و پوره سیب زمینی و ماکارانی زیاد میخورم ولی بازم چاق نمیشم. میشه خواهش کنم یه دارووی مکملی چیزی معرفی کنید بدنم یه کم گوشت بیاره چاق شم؟ اگر عوارض جانبی داره هم لطفا بفرمایید.
ممنون از لطف همگی

3 جلسه در هفته تمرین کنید با شدت بالا و حجم کم تمرینی

زیاد یعنی چقدر؟ افراد لاغر معمولا قبل از اینکه کاملا سیر بشن دست از غذا خوردن می کشن سعی کنید بعد از سیر شدن هم به غذا خوردن ادامه بدین تا معده تون افزایش حجم پیدا کنه و بتونید غذای بیشتری رو در هر وعده مصرف کنید

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آقا سلام
اگه ممکن یه برنامه حجمی برام بنویسین من الان یه دوره کراتین پروتین و اکسی متولون برداشتم اینم مشخصاتم
قد=178
وزن=63
دور بازو=34
دور سینه=102
8 ماه باشگاه میرم خیلی ممنون.

اکسی متولون یک استرویید هست و توصیه می کنم که اصلا مصرف نکنید

مطالبی در مورد اکسی متولون :

موارد مصرف‌: اكسی‌ متولون‌ یك‌ استروئیدآنابولیك‌ است‌ كه‌ مانند سایراستروئیدهای‌ انابولیك‌ در درمان‌ كم‌ خونی‌ناشی‌ از ضعف‌ شدید مغز استخوان‌ وپیشگیری‌ از عواقب‌ آنژیوادم‌ ارثی‌ و یادرمان‌ تاخیر در رشد، مصرف‌ می‌شود

مكانیسم‌ اثر: استروئیدهای‌ انابولیك‌ بادخالت‌ در متابولیسم‌ پروتئین‌ها و تحریك‌اشتها باعث‌ تغییر ذخیره‌ پروتئین‌می‌شوند. همچنین‌ با افزایش‌ تولیداریتروپوئیتین‌ و افزایش‌ میزان‌ گلبول‌های‌قرمز و هموگلوبین‌ باعث‌ بهبود كم‌ خونی‌می‌شوند.که در نتیجه در اثر ورزش باعث افزایش حجم عضلانی و افزایش قدرت میشود.
موارد منع‌ مصرف‌: در صورت‌ ابتلاء به‌سرطان‌ پستان‌، عیب‌ شدید كار كبد،افزایش‌ شدید كلسیم‌ خون‌ و سرطان‌پروستات‌ نباید مصرف‌ شود.
.
عوارض‌ جانبی‌: آكنه‌ یا روغنی‌ شدن‌ پوست‌،بزرگ‌ شدن‌ كلیتوریس‌ در زنان‌ یا آلت‌تناسلی‌ مردانه‌، خشن‌ شدن‌ صدا در زنان‌،اختلالات‌ قاعدگی‌ و رشد غیر طبیعی‌ مو،افزایش‌ نعوظ در مردان‌، تحریك‌ پذیری‌مثانه‌، حساس‌ شدن‌ پستان‌ها وژینكوماستی‌ از عوارض‌ جانبی‌ دارو هستند.و در استفادهای زیاد و طولانی مدت آسیبهای برگشت ناپذیر کبدی.

به هیچ وجه مصرف نکنید

با همون کراتین و پروتیین می تونید در کنار تغذیه پر کربوهیدرات حداقل 5 کیلو عضله خالص بدست بیارید..

3 روز در هفته تمرین کنید

پا - جلو بازو

زیر بغل پشت بازو

سینه سرشانه

غضلات بزرگ حداکثر 3 حرکت
عضلات کوچک حداکثر 2 حرکت

;)

my90d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اکسی متولون یک استرویید هست و توصیه می کنم که اصلا مصرف نکنید

مطالبی در مورد اکسی متولون :

موارد مصرف‌: اكسی‌ متولون‌ یك‌ استروئیدآنابولیك‌ است‌ كه‌ مانند سایراستروئیدهای‌ انابولیك‌ در درمان‌ كم‌ خونی‌ناشی‌ از ضعف‌ شدید مغز استخوان‌ وپیشگیری‌ از عواقب‌ آنژیوادم‌ ارثی‌ و یادرمان‌ تاخیر در رشد، مصرف‌ می‌شود

مكانیسم‌ اثر: استروئیدهای‌ انابولیك‌ بادخالت‌ در متابولیسم‌ پروتئین‌ها و تحریك‌اشتها باعث‌ تغییر ذخیره‌ پروتئین‌می‌شوند. همچنین‌ با افزایش‌ تولیداریتروپوئیتین‌ و افزایش‌ میزان‌ گلبول‌های‌قرمز و هموگلوبین‌ باعث‌ بهبود كم‌ خونی‌می‌شوند.که در نتیجه در اثر ورزش باعث افزایش حجم عضلانی و افزایش قدرت میشود.
موارد منع‌ مصرف‌: در صورت‌ ابتلاء به‌سرطان‌ پستان‌، عیب‌ شدید كار كبد،افزایش‌ شدید كلسیم‌ خون‌ و سرطان‌پروستات‌ نباید مصرف‌ شود.
.
عوارض‌ جانبی‌: آكنه‌ یا روغنی‌ شدن‌ پوست‌،بزرگ‌ شدن‌ كلیتوریس‌ در زنان‌ یا آلت‌تناسلی‌ مردانه‌، خشن‌ شدن‌ صدا در زنان‌،اختلالات‌ قاعدگی‌ و رشد غیر طبیعی‌ مو،افزایش‌ نعوظ در مردان‌، تحریك‌ پذیری‌مثانه‌، حساس‌ شدن‌ پستان‌ها وژینكوماستی‌ از عوارض‌ جانبی‌ دارو هستند.و در استفادهای زیاد و طولانی مدت آسیبهای برگشت ناپذیر کبدی.

به هیچ وجه مصرف نکنید

با همون کراتین و پروتیین می تونید در کنار تغذیه پر کربوهیدرات حداقل 5 کیلو عضله خالص بدست بیارید..

3 روز در هفته تمرین کنید

پا - جلو بازو

زیر بغل پشت بازو

سینه سرشانه

غضلات بزرگ حداکثر 3 حرکت
عضلات کوچک حداکثر 2 حرکت

;)

خیلی ممنونم از این که راهنماییم کردین. این 4 روز دیکه که باشکاه نمیرم کراتین و پروتینم چه جوری مصرف کنم؟

دستور پروتین 2ساعت بعد صبحانه بعد ورزش قبل خواب دز ضمن من ساعت 9.30 ورزشم تموم میشه
دستور کراتین بعد بارگیری قبل ورزش و بعد ورزش راستی پروتین اسمش massive weight gainer 1110

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
سلام دوستان الان بهترین کراتین واسه بدنسازی چیه ؟؟؟؟
نوع ؟؟؟ قیمت ؟؟؟
یا حق

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
میخوام بدونم در صورتی که بدون هیچ حجم آورنده و مکمل و غیره بدنسازی کنم و هیکل رو هرکول کنم
اگه بعدش ول کنم چه بلایی سر بدنم میاد ؟ مثل سابق میشه ؟عضله ها چی میشن ؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
خیلی ممنونم از این که راهنماییم کردین. این 4 روز دیکه که باشکاه نمیرم کراتین و پروتینم چه جوری مصرف کنم؟

دستور پروتین 2ساعت بعد صبحانه بعد ورزش قبل خواب دز ضمن من ساعت 9.30 ورزشم تموم میشه
دستور کراتین بعد بارگیری قبل ورزش و بعد ورزش راستی پروتین اسمش massive weight gainer 1110

روزهای استراحت کراتین قبل صبحونه ناشتا قبل خواب

ویت گینر بین صبحونه و نهار بین نهار و شام

در ضمن اگه ویت گینر رو با شیر مخلوط می کنید بین مصرفش با کراتین 2 ساعت فاصله باشه چون شیر با کراتین تداخل داره !

ببخشید که یکم دیر سر می زنم
:d

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام بر دوستان
میخوام بدونم در صورتی که بدون هیچ حجم آورنده و مکمل و غیره بدنسازی کنم و هیکل رو هرکول کنم
اگه بعدش ول کنم چه بلایی سر بدنم میاد ؟ مثل سابق میشه ؟عضله ها چی میشن ؟

سلام من خودم 2 ماه و نیمه که ول کردم ( کتفم آسیب دیده و تو استراحتم) کلهم نیم کیلو کم کردم با یه سانت دور بازو !

ولی وقتی گوشت شد چسبید به تنت دیگه چسبیده ! بخصوص وقتی طبیعی کار کنی !

se_se

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان.
ما پنج شنبه با چند تن از دوستان رفتیم نمایندگی مکس ماسل برای قیمت کردن محصولاتش.
وقتی ازش پرسیدم مکس نیترو چند؟قیمت رو گفت و بعد یک لیست از کل قیمت محصولات کمپانی مکس ماسل به صورت تایپ شده به ما داد.
ما هم در حال خواندن بودیم که یکدفعه به یک چیز مشکوک برخوردیم در قسمت کربوهیدرات ها. محصولی به نام carbo max در صورتی که در سایت خود max muscle چنین محصولی وجود ندارد و با سرچ در نت متوجه شدم این محصول متعلق به یک شرکت دیگست و چگونه به لیست max muscle اضافه شده در تعجبم.البته بنده سعی بر زیر سوال بردن محصولات این کمپانی ندارم چون اکثر قریب به اتفاق دوستان محصولاتشو تایید کردن.شاید میخواستن کنار max muscle این محصول رو با توجه به تشابه اسمی کنار دیگر محصولات بفروشن.بازم نمیدونم چه جوری...؟؟؟

se_se

Registered User
لایک‌ها
0
امروز در سایت مکس ماسل یکبار دیگه برای اطمینان خاطر دنبال محصول carbo max که در پست قبلی بهش اشاره کردم,بودم که اینبار carbo max رو در قسمت endurance and energy پیداش کردم , بالاخره شکم بر طرف شد و اعتمادم دوباره به نمایندگی پروویتا بیشتر شد.اشتباه از من بود که این محصول رو در قسمت wheit geiner ها جستجو کردم...خلاصه اینکه ببخشید اشتباه کردم.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
یک سوال دیگه: دوست دارم چربی های شکمم رو آب کنم و عضلانی بشه. ولی کیترسم با انجام حرکت مخصوص شکم در باشگاه باعث بزرگ شدن عضله های شکم و بزرگ شدن دور کمرم بشه. چه کار کنم که فقط کوچک و عضلانی بشه؟
یکی از دوستان میگفت هر حرکتی اگه آروم انجام بشه باعث حجیم شدن ماهیچه میشه.
درسته ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مهدي جان ازت خبري نبود خوشهالم كه دوباره داري ادامه ميدي
منم دوباره دارم ميام رو فرم
يه پودرم دارم ميگيرم اما ايرانيه
اطلاعاتي نداري راجع به محصولات داخلي
رو بچه ها جواب داده

سلام امیر جون دوست قدیمی خودم خوبی جیگر ...
امیر راستی شماره موبایلتو به من بده ..یکم با هم حرف بزنیم ....
میتونم خوب راهنماییت کنم ..خیلی آقایی ...قربون دوست قدیمی خودم ..:lol:;)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام !!
121fs725372.gif

خوبی کولمن ؟!
121fs725372.gif

آقا من چرا اراده باشگاه رفتن ندارم ؟!
121fs725372.gif

از قبل از عید 86 عزمم رو جزم کردن که بعد از 13 به در باشگاه رفتن رو شروع کنم !
121fs725372.gif

هنوز هیچی !!
121fs725372.gif

حالا این سری آخر به خودم قول دادم بعد از اتمام امتحانات برم ! اگه مسافرت ها بذارن !
121fs725372.gif

راهکار بده من چه کنم !!
121fs725372.gif

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام !!
121fs725372.gif

خوبی کولمن ؟!
121fs725372.gif

آقا من چرا اراده باشگاه رفتن ندارم ؟!
121fs725372.gif

از قبل از عید 86 عزمم رو جزم کردن که بعد از 13 به در باشگاه رفتن رو شروع کنم !
121fs725372.gif

هنوز هیچی !!
121fs725372.gif

حالا این سری آخر به خودم قول دادم بعد از اتمام امتحانات برم ! اگه مسافرت ها بذارن !
121fs725372.gif

راهکار بده من چه کنم !!
121fs725372.gif

سلام جیگر خیلی خوش اومدین ...
اگه من جای شما بودم حتما بدنمو خوب درست میگردم ..چون شما پولدارو ما .هی.......................:lol::lol:
بابا امیر جون تو الان باید رونی کولمن باشی :lol::lol:حالا اونا رو ول کن ..به نظر من اگه یه دوست خوب پیدا کنی
خیلی راحت تر میتونی بری باشگاه ..امیدوارم امتحاناتتو خیلی خوب پشت سر بزاری ..و یه مسافرت بی دغدغه داشته باشی ...امیر یه دوست خوب میتونه حتما کمکت کنه بری باشگاه ...
امیر حتما برو باشگاه ...:happy::)خیلی مخلصیم ...یا علی

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ظاهرا اینجا فعال تره شما هم حرفه ای
3 تا سوال دارم:
- چه فرقی بین آهسته زدن حرکات با وزن کمتر و سریع زدن با وزن بیشتر هست؟ کدوم بهتره ؟
- چه طور میشه برای یک قسمت افزایش حجم داشت و یک قسمت دیگه فقط عضله سازی؟ آیا ربطی داره چطور وزنه بزنم؟ مثلا میخوام بازوم بزرگ بشه ولی رانم چوچک و عضله ای بشه
- چه طور شکمم رو عضله ای کنم ولی نمیخوام ماهیچه بزرگ در بیاره میخوام کوچک و خوش فرم بشه
ممنونم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
ظاهرا اینجا فعال تره شما هم حرفه ای
3 تا سوال دارم:
- چه فرقی بین آهسته زدن حرکات با وزن کمتر و سریع زدن با وزن بیشتر هست؟ کدوم بهتره ؟
- چه طور میشه برای یک قسمت افزایش حجم داشت و یک قسمت دیگه فقط عضله سازی؟ آیا ربطی داره چطور وزنه بزنم؟ مثلا میخوام بازوم بزرگ بشه ولی رانم چوچک و عضله ای بشه
- چه طور شکمم رو عضله ای کنم ولی نمیخوام ماهیچه بزرگ در بیاره میخوام کوچک و خوش فرم بشه
ممنونم

سلام خیلی خوش اومدین ....خوبین ؟؟
سوال 1-تو حرکاتی که وزنه سبک باشه و تکرار زیاد ..باعث استقامتی شدن عضله ها میشه ...ولی تو وزنه های سنگین حجم عضله بزرگتر ....به نظر من هر دوش خوبه ..مثلا شما میتونین 2 ماه سبک و 2 ماه سنگین تمرین کنین
اینجوری هم خیلی بهتر میشه ..و هم میتونی به اون فرم مورد نظر خود برسی ..
سوال 2-تو این یکی سوال اصلا و به هیچ وجه نمیتونین ..چون میدونید بدن انسان طوری تنظیم شده که ..مکانیزمش پیچیده هست ولی من الان براتون توضیح میدم ..ببینید وقتی شما حرکت اسکوات رو میزنید همه و حتی خود شما فکر میکنین که این حرکت فقط و فقط برای پا هست ولی اینچنین نیست اسکوات یک حرکت چند مفصلی هست که کل بدن شما رو بزرگ میکنه یا مثلا حرکت پرس سینه ....ولی جیگر شما با یه تمرین مفید و خوب و یه اراده ی خوب میتونین یک بدنساز خوش فرم بشین ..حتی بهتر از اونی که میخوایین ..(مثل من که همیشه وقتی میخوام برم باشگاه همه ی آدما با دوربین منو نگاه میکنن ...)
سوال 3- شکم..خیلی حرکت ها داره ...میتونید کرانچ برید که برای شکم خیلی مفید و عضله در آره ...یا مثلا چرخش کمر برای دور شگم خوبه ..ولی اگه میخوایین یه شکم خیره کننده داشته باشین ..باید از غذاهای چربی دار دوری کنی ...
من امیدوارم یه راهنمایی خوبی کرده باشم اگه سوالی داشتنین بازم در خدمتم ....امیدوارم موفق بشید ...یا علی

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
مثلا من که برای ران افزایش حجم نمیخوام چکار کنم ؟ حتی ترجیح میدم که کوچیک بشه
البته علاوه بر ورزش های کاردیو که انجام میدم

در مورد سوال سه هم» چه حرکتی رو نباید بزنم برای شکم تا بزرگ نشه فقط کوچیک و خوش فرم بمونه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
خیلی ممنونم ولی جواب 2 رو کامل نفهمیدم.
مثلا من که برای ران افزایش حجم نمیخوام چکار کنم ؟ حتی ترجیح میدم که کوچیک بشه
البته علاوه بر ورزش های کاردیو که انجام میدم

در مورد سوال سه هم» چه حرکتی رو نباید بزنم برای شکم تا بزرگ نشه فقط کوچیک و خوش فرم بمونه

سلا م ..
به هیچ وجه از حرکت هایی مثل اسکوات و پرس پا استفاده نمیکنین .در کل باید حرکات پا رو که باعث حجم میشن نزنین ..میتونین حرکت ها رو با تعداد زیاد و وزنه های سبک استفاده کنین ...
ولی یه را حل هم وجود داره که من خودم همیشه نزدیک به مسابقات ازش استفاده میکنم ..میتونی دوچرخه ثابت برونی ..یا دوندگی کنی ...ولی دوچرخه ثابت به نظر من بهتره چون باعث کاهش حجم ران میشه و هم یک پای عضلانی به وجود میاره ...
3-میتونی برای شگم چرخش رو بزنی ...هالتر رو میزاری پشت گردنت و بعد به طرف راست و چپ)ولی باید بعد این یه 4 ست دیگه از شکم آویزان و کرانچ استفاده کنی ...فقط چرخش کمر میتونه شگمی خوش فرم برات بسازه ..
امیدوارم موفق باشین ..یا علی

بالا