• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
عزیز توجه داری که تردمیل با 15 تا 20 کارکرد باید زمانی در حدود 1 ساعت خاموش باشه؟؟
شما میتونی یه چیز به اسم کره بگیری 500 تومن فروشنده ام میگه جواب میده ... شانس بیاری به یه سال بکشه و کار کنه... بعد موتورش بسوزه چیکار میخوای بکنی؟ تسمه اش پاره شه میخوای چی کار کنی؟ میخوای به اندازه نو پول پای تعمیرات بدی؟ از الان یه جنس بخر با هزینه بالاتر برات یه عمر کار کنه... نخواسنیش هم خریدار براش باشه.

مثل قدیمی انگلیسی: ما انقدر پولدار نشدیم که جنس ارزون بخریم.

رونان جان شما پیام خصوصی مارو جواب نمیدی برادر؟؟؟ !!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عزیز توجه داری که تردمیل با 15 تا 20 کارکرد باید زمانی در حدود 1 ساعت خاموش باشه؟؟
شما میتونی یه چیز به اسم کره بگیری 500 تومن فروشنده ام میگه جواب میده ... شانس بیاری به یه سال بکشه و کار کنه... بعد موتورش بسوزه چیکار میخوای بکنی؟ تسمه اش پاره شه میخوای چی کار کنی؟ میخوای به اندازه نو پول پای تعمیرات بدی؟ از الان یه جنس بخر با هزینه بالاتر برات یه عمر کار کنه... نخواسنیش هم خریدار براش باشه.

رونان جان شما پیام خصوصی مارو جواب نمیدی برادر؟؟؟ !!!

عزيز دل برادر براي Gmail فرستادم ديگه ... چك نكردي ؟:)

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی واقعا نمیشه با این پول کاری کرد ؟ صبر کنم تا پول به یک برسه ؟ یا یک هم کمه ؟
مرسی و ببخشید

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
عزيز دل برادر براي Gmail فرستادم ديگه ... چك نكردي ؟
روناک جان من این 1-2 هفته سرم شلوغ بوده PT رو هم نرسیدم چک کنم میل و مسنجر که جای خود داره!

مهدی جان سلام! 1ماه غیبت ات تموم شد>؟

یعنی واقعا نمیشه با این پول کاری کرد ؟ صبر کنم تا پول به یک برسه ؟ یا یک هم کمه ؟
مرسی و ببخشید

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
فلکس ویلر - یکی از بالانس ترین و زیبا ترین بدنهای تاریخ بدنسازی - رو در گذر زمان ببینید :

16 سال بیشتر نداشت ! :

سال 1989 مستر کالیفرنیا :

سال 1992

سال 93 یه تصادف مرگبار

سال 95 بازگشت و اوج

و ....

منفجر شدن کلیه ها ! در اثر استفاده بی رویه از استرویید -- کناره گیری از بدنسازی و باز نشستگی

سال 2007 :

flex7005.jpg

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
عزیزان ورزشکار من بدنساز نیستم ولی بدنسازان را دوست دارم :دی . قضیه اینه که من بعد از چند وقت الان 1 ماهی میشه که ورزش رو دوباره شروع کردم(بار صدمه شروع میکنم دوباره) . منتها این دفعه کیک بوکسینگ نه بدنسازی. یک روز در میون باشگاه میریم. شبها هست زمان تمرین(8 شب) . امروز رفتم یک بسته کپسول رد زد خریدم که چربیهارو بسوزونم به اصطلاح . وزن فعلی 92 کیلو و قد هم 176 فکنم . حالا یه عده میگن نخور ازین چربی سوزها و میزنه کبد رو داغون میکنه و... ی عده هم میگن بخور. حالا نظرشما چیه. طریقه مصرفش چطوریه ( فروشنده میگفت دوتا قبل هر وعده) زیاد نیس؟ مصرف کنیم؟ با وجود ورزش کیک بوکسینگ که یک روز درمیونه و داشتن تردمیل در خونه. چه برنامه ای توصیه میکنید ؟ ( قصد سوزوندن چربیها و وزن کم کردن و بعد عضله سازی :دی)

چقدر فک زدم :دی:D

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

منم گاهی میدوم و گاهی هم شنا میکنم.

مدتی که تمرین نداشتم مقداری چربی موضعی قسمت شکم و پهلو دارم.

تمرینی میخوام که روی پهلوها تاثیر بذاره و کاملا حذف بشه.آخه بدن سازیهایی که که بهم توصیه شده پهلوهارو ماهیچه ای میکنه و بیرون میزنه.در صورتی که من میخوام پهلوهام مثل ژیمناستیک کارها کاملا حذف بشه.

همینطور چربیهای کمر(بالای باسن) کاملا آب بشه.

کسی تا حالا از ژلهای لاغری استفاده کرده؟فکر میکنین جواب میده؟

در مورد قرص کارنیتین هم بگین لطفا.چند تا در روز باید مصرف کرد؟روی چربیهای موضعی تاثیری داره یا نه؟

پیشاپیش تشکر میکنم ازتون

yekta

Registered User
لایک‌ها
51
با سلام
من دیروز تردمیل خریدم و قصد دارم برای رسیدن به وزن مناسب برنامه ورزشیم رو شروع کنم .

ضمن اینکه بنا به دلایل شغلی تحرک خیلی کمی دارم و فرصت باشگاه رفتن رو ندارم .و نزدیک به 3 ساله که ورزش
خاصی رو دنبال نمیکنم.

از دوستانی که در این زمینه تخصص دارند( چربی سوزی ) خواهش دارم منو راهنمائی کنن .

وزن 110
قد 1.76
سن 33

هدفم از ورزش کردن و چربی سوزی ساخت عضلات مانند بدنسازان حرفه ای نیست بیشتر دوست دارم
سلامتیم حفظ بشه و لباس توی تنم خوب وایسه .

چیزی که نیاز دارم یه - برنامه ورزشی طولانی مدت با ترد میل - برنامه غذائی با محدودیت های معقول که بتونم اجراش کنم و - معرفی داروهای مطمئن برای چربی سوزی با سرعت کم و داروهای ضد اشتها که قبلا تست
شده باشه و ضرری برای بدن نداشته باشه .

قبلا از راهنمائیهاتون تشکر میکنم .

persiankitty013

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من قدم 160 و وزنم 70
هر روز هم باشگاه میرم و **** دارم (**** اتکینز)
لطفا" به من دارو یا ورزشی معرفی کنید که خیلی سریع وزن کم کنم
موهامم بریزه مشکلی نیست

فقط نصیحتم نکنید :)
مرسی از همکاریتون

yekta

Registered User
لایک‌ها
51
از دوستان عزیز کسی نیست جواب سوالهای منو بده ؟:(

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
از دوستان عزیز کسی نیست جواب سوالهای منو بده ؟:(

لگر برنامه ی درست و ملایمی داشته باشی می توانید در عرض 1 سال و نیم (حدودا ماهی 5/2 کیلوگرم کاهش) به وزن ایده آل (= حدود 70 کیلوگرم) برسید، ولی فکر می کنم وزن 80 برای شما کافی باشد.

برای این کار از یک **** 1800 اصولی پیروی کنید یا 1000 کیلوکالری از نیاز روزانه ی خود کم کنید ولی بیشتر به این نکته توجه داشته باشید که باید سعی کنید عادات غذا خوردن تان را تغییر بدهید نه این که صرفا **** کم کالری بگیرید چون در این صورت هیچ چیز تغییر نخواهد کرد و کاهش وزن برای شما پایدار نخواهد بود.

در مورد چربی های نواحی شکم و باسن باید به عرض برسونم که متاسفانه به این سادگی ها آب نمی شوند! همانطور که آهسته آهسته بوجود آمده اند به تدریج هم از بین می روند!

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. من مدت 3 ماه هستش که دارم بدن سازی میکنم و تو این مدت تقریبا بال تنم شکل خوبی گرفته. ولی یه مشکلی دارم شکمم و پهلوهام خیلی چربی دارن و باسنم هم یه مقدار چربی داره. حالا میخواستم منو راهنمایی کنید که چگونه این چربیها رو بسوزونم؟ با استفاده از تردمیل و حرکات شکم یا فقط تردمیل خالی؟ چون من از چند نفر شنیدم که اگر قبل از آب کردن چربیها حرکت شکم بریم همون چربیها سفت میشه . راستی شما برای آب کردن باسن پیشنهاد میدین رو تردمیل بدوم یا به صورت سر بالایی راه برم؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید. من 21 سالمه 85 کیلو وزنمه و 178 قدمه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام. من مدت 3 ماه هستش که دارم بدن سازی میکنم و تو این مدت تقریبا بال تنم شکل خوبی گرفته. ولی یه مشکلی دارم شکمم و پهلوهام خیلی چربی دارن و باسنم هم یه مقدار چربی داره. حالا میخواستم منو راهنمایی کنید که چگونه این چربیها رو بسوزونم؟ با استفاده از تردمیل و حرکات شکم یا فقط تردمیل خالی؟ چون من از چند نفر شنیدم که اگر قبل از آب کردن چربیها حرکت شکم بریم همون چربیها سفت میشه . راستی شما برای آب کردن باسن پیشنهاد میدین رو تردمیل بدوم یا به صورت سر بالایی راه برم؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید. من 21 سالمه 85 کیلو وزنمه و 178 قدمه

اگر برنامه ی تحرک مناسب رو با **** غذایی تلفیق کنید نتیجه ی بهتری عایدتان می شود. کار چندان مشکلی پیش رو ندارید، اگر وزن ایده آل شما رو 73 کیلوگرم در نظر بگیریم می شود حدود 12 کیاوگرم اضافه وزن که چیزی حدود 4-5 ماه با یک برنامه ی معمولی - و نه فشرده و سنگین- می توانید به وزن دلخواه برسید. شاید یک مکمل چربی سوز یا Fat Burner خوب هم در این بین به شما کمک کند مثل Xenical که البته فقط یک ماه استفاده کنید. Garsinia هم مکمل خوبی است که اثرش بیشتر در کنترل اشتهاست و ضمنا روند چربی سوزی را هم تسریع می کند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
این را هم اضافه کنم که بدون شک آب کردن چربی های نواحی شکمی یا همان فرم Android بسیار مشکل است و زمان زیادی می برد، در نتیجه باید صبور باشید! از نرمش های شکم هم غافل نباشید و سعی کنید همیشه یا دست کم در بیشتر ساعات روز عضلات شکم خود را سفت و منقبض نگه دارید.

yekta

Registered User
لایک‌ها
51
با تشکر از راهنمائی تون .
ولی من راه دیگه ای رو پیش گرفتم . **** دکتر اتکینز رو شروع کردم با ترکیبی از هیدروکربنهای گیاهی و مفید .

در واقع نان و برنج رو کامل قطع کردم و فقط ماهی مرغ و کمی گوشت بعلاوه سبزیجات و کمی میوه میخورم .
از لبنیات فقط پنیر و کمی ماست و از روغنها هم روغن زیتون .
الان 4 روزه که شروع کردم هر روز قبل از صبحانه 40 دقیقه روی ترد میل پیاده روی سریع میکنم و 300 کالری
می سوزونم .

2 روزه که وارد حالت کتوز شده ام و الان وضعیت جسمی و روحیم خیلی خوبه احساس سبکی و انرژی عجیبی دارم

می خواستم توی این راهی که پیش گرفته ام منو راهنمائی کنید و اگر اشتباهاتی رو دارم مرتکب میشم تعدیلشون
کنم .

مشخصات روحی و عادات زندگی من با **** اتکینز همخوانی دارند و کاملا میتونم انجامش بدم ولی دوست دارم
کمی تعدیلش کنم و با سرعت کمتری وزن کم کنم .

حلا اگه توصیه ای دارید برام بنویسید .ممنون میشم .:)

nader200782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید من 130 کیلو وزنم از یکی از دوستان خواستم برام یک فت برنر بیاره او هم محصولی بنام

fat burner
xtreme

dymatize از این کارخانه را برام اورد گفت امریکایی هست کسی میدونه چیه 65000 تومان پول هم گرفت

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
مهدي جان ازت خبري نبود خوشهالم كه دوباره داري ادامه ميدي
منم دوباره دارم ميام رو فرم
يه پودرم دارم ميگيرم اما ايرانيه
اطلاعاتي نداري راجع به محصولات داخلي
رو بچه ها جواب داده

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام به دوستان عزیزم

چند وقته که می خوام یک باشگاه حول و حوشو ونک پیدا کنم با مشخصات زیر :

دنبال باشگاهی هستم تر و تمیز ، با دستگاه های جدید ، شلوغ نباشه، قیمت مناسب ؛ تا ماهی 50 خوبه ، اطراف ونک .

کسی میشناسه ؟

از طرفی برای قد و وزنی که دارم می خوام یک برنامه غذایی برای زیاد کردن وزن دوستان اینجا راهنمایی کنند .

قد :186

وزن : 72

ac_amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من هم مشکلی مثل این دوستمون دارم. 180 قدمه و 60 وزنمه.
من حدود 6 ماهه باشگاه میرم ولی بدنم گوشت نداره .نمیدونم متوجه میشید منظورم چیه یا نه . یعنی خیلی لاغرم و هرچه هم تمرین میکنم فایده ای نداره.مکمل چیزی نمیخورم غذا هم تخم مرغ و پوره سیب زمینی و ماکارانی زیاد میخورم ولی بازم چاق نمیشم. میشه خواهش کنم یه دارووی مکملی چیزی معرفی کنید بدنم یه کم گوشت بیاره چاق شم؟ اگر عوارض جانبی داره هم لطفا بفرمایید.
ممنون از لطف همگی

بالا