• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
این استاد کلمن کجایس پیداش نیست

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
استاد جواب ما رو هم میدادی دیگه

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام مهدی جان !
آقا من واقعا در عذابم !!
همه بدنم کوفته شده ! یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی !! از روی صندلی میخوام پا شم مکافات دارم !!
قفسه سینم به شدت درد میکنه !! البته میگن که طبیعیه ! 1 ماه اول ...
راهی ، چیزی ! نمیتونم این طوری تحمل کنم !! یه پیراهن که میخوام بپوشم دقیقا 10 دقیقه طول میکشه !!

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
استاد کلمن من چربی سوز redZ گرفتم چند وقتیه . چجوریه نحوه مصرفش؟ چند وعده و کی ؟ 5 جلسه در هفته تمرین دارم. بازوها و بالا تنه نسبتا خوبی دارم که باید شکل بدم بهشون و حجمش خوبه. پایین تنه خیلی خوب نیست. شکم و باسن . کلا چجوری باید تمرین کنم من؟ باید وزن کم کنم با چربی سوز ؟ یا همینجوری تمرین کنم خودش درست میشه ؟ :دی

قد 177
وزن 88

سلام .خوبین ..
من redZ رو برای تو مناسب نمیدونم ...میتونی بجای اون از افدرین استفاده کنی ..روزی یدونه موقعی که میخوای بری باشگا بخور البته با آب کم ..قرص سفید رنگی هستش و قیمت مناسبی هم داره نه گرون نه ارزون ؟!
و این میتونه خیلی راحت تر چربی های باسنتو از بین ببره ...;)
وعده ی تمرینی مناسبی هم داری ولی اگه وقت داشتی میتونی 6 جلسه تمرین بکنی ..
هفته ای 2 بار هم تمرین هوازی بکن ...
اینجوری بهتر میتونی چربی سوزی بکنی ..
تا بعد یاعلی ..

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام مهدی جان !
آقا من واقعا در عذابم !!
همه بدنم کوفته شده ! یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی !! از روی صندلی میخوام پا شم مکافات دارم !!
قفسه سینم به شدت درد میکنه !! البته میگن که طبیعیه ! 1 ماه اول ...
راهی ، چیزی ! نمیتونم این طوری تحمل کنم !! یه پیراهن که میخوام بپوشم دقیقا 10 دقیقه طول میکشه !!

سلام امیر جون .خوبی جیگر ؟
واااااااااای:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بابا امیر جون این طبیعیه ؟:D:D:D
دلیلش اسید لاگتیک هست ..
وقتی تو عضله هاتو تو فشار میزاری اسید لاگتیک جمع میشه :p
امیر جون روزی یدونه قرص ویتامین cو یدونه ویتامین e بخور ..زودتر درست میشه ..
ولی امیر جون غصه نخور چون بعد از یه مدت ..بدنت به حالت ریلکس می افته ؟و دیگه از این چیزا سراغت نمیاد :lol::D
راستش منم وقتی برای استراحت میرم (مثلا یه هفته استراحت )اونوقت وقتی میام باشگاه ؟فرداش نمیدونی چه
حالی بهم دست میده .شاید بتونم بگم که 10 برابر درده تو :wacko::wacko:
امیر جونم اگه تمرینتو مرتب انجام بدی دیگه هیچوقت اینجوری نمیشه ..ولی اگه بازم تعطیل کنی مثلا یه هفته .
بازم به این درد مبتلا خواهی شد :lol::lol:
امیر جون من باید برم ..ولی خیلی خوشم اومد حالا تنهایی میری باشگاه ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
من می خوام برم باشگاه از طرفی می خوام وزنم زیاد بشه و بدنم عضله بیاره
بهترین مکمل برای عضله سازی چیه ؟

سلام خوبین ..:)
من باید بدونم وزن و قد شما چنده ...سنت رو هم بنویس ...
من برای شما کراتین رو معرفی میکنم یک مکمل عضله ساز و خوب ..اطلاعاتی رو که گفتم به من بگو
تا من بتونم بگم چجور مصرفش کنی و از کدوم نوع بخری ..؟
منتظرم ..یا علی :f34r:

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
داش مهدی علت خاصی داره redz پیشنهاد نمیکنی؟ کلی پولشو دادم :دی

راستی عکسی از خودم گذاشتم استیل رو ببینی شاید بهتر نظر بدی. وزن 87 . قد 177. (البته تو این عکس 92 کیلو بودم که یمدت کیک بوکسینگ کار کردم لاغر شدم یکمی):happy:

Last edited:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
داش مهدی علت خاصی داره redz پیشنهاد نمیکنی؟ کلی پولشو دادم :دی

راستی عکسی از خودم گذاشتم استیل رو ببینی شاید بهتر نظر بدی. وزن 87 . قد 177. (البته تو این عکس 92 کیلو بودم که یمدت کیک بوکسینگ کار کردم لاغر شدم یکمی):happy:

من خودم تا حالا خیلی مقام آوردم ..و خیلی از مکملها رو هم استفاده کردم به همین خاطر میدونم کدوم بیشتر جوا بمیده ؟
من برات اگه سرعتم جواب بده یه عکس از خودم میزا روم که تو 70 مسابقه دادم اونو ببین نظر بده ..

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا من چند تا سوال خصوصی داشتم پی ام دادم لطفآ تونستی جواب بده که بدجور لنگم..

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا کسی میدونه بهترین و سریعترین روش برای لاغر کردن چیه؟ من حدود 15 کیلویی میخوام لاغر کنم ... هزینه ام برام مهم نیست ولی تهران نیستم و شهرستانم ..اگه کسی میدونه چی بخرم و از کجا و طی چه مدتی جواب میده راهنماییم کنه یا پی ام بده.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام امیر جون .خوبی جیگر ؟
واااااااااای:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بابا امیر جون این طبیعیه ؟:D:D:D
دلیلش اسید لاگتیک هست ..
وقتی تو عضله هاتو تو فشار میزاری اسید لاگتیک جمع میشه :p
امیر جون روزی یدونه قرص ویتامین cو یدونه ویتامین e بخور ..زودتر درست میشه ..
ولی امیر جون غصه نخور چون بعد از یه مدت ..بدنت به حالت ریلکس می افته ؟و دیگه از این چیزا سراغت نمیاد :lol::D
راستش منم وقتی برای استراحت میرم (مثلا یه هفته استراحت )اونوقت وقتی میام باشگاه ؟فرداش نمیدونی چه
حالی بهم دست میده .شاید بتونم بگم که 10 برابر درده تو :wacko::wacko:
امیر جونم اگه تمرینتو مرتب انجام بدی دیگه هیچوقت اینجوری نمیشه ..ولی اگه بازم تعطیل کنی مثلا یه هفته .
بازم به این درد مبتلا خواهی شد :lol::lol:
امیر جون من باید برم ..ولی خیلی خوشم اومد حالا تنهایی میری باشگاه ؟

bg4.gif

خوبی مهدی جان ؟!
happy.gif

دستت درست ! فردا میرم این قرص های ویتامین رو میگیرم !!
cstrut2.gif

من به صورت 4 روز در هفته ثبت نام کردم الان .. به نظرت پس برم هر روزش بکنم ؟!
312jtp0.gif

والا تکی که حال نمیده ! یکی رو خفت کردم با هم میریم !!
152fs163359.gif

دمت گرم ! مخلصیم !
152fs163425.gif

yousendit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

آقا من قدم 190 وزنمم 84.
بعدش 4 ماهه دارم میرم باشگاه. بگی نگی سرحال شدم :دی
خب بدن من یه کم چربی داره الان دارم کراتین و پروتیین و از این سفیده تخم مرغ میخورم.
به نظرت چیکار کنم این یه ذره چربی آب شه ؟ شکم اصلا اصلا ندارم ها فقط یه کم پهلو دارم.
منتظر جوابتم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام.

آقا من قدم 190 وزنمم 84.
بعدش 4 ماهه دارم میرم باشگاه. بگی نگی سرحال شدم :دی
خب بدن من یه کم چربی داره الان دارم کراتین و پروتیین و از این سفیده تخم مرغ میخورم.
به نظرت چیکار کنم این یه ذره چربی آب شه ؟ شکم اصلا اصلا ندارم ها فقط یه کم پهلو دارم.
منتظر جوابتم

سلام
تو حرکاتت یکم سریع باش فقط در میون هر ست 40ثانیه استراحت کن ...
برای پهلو هم باید چرخش کمر داشته باشی .0.میتونی هالتر رو بزاری پشت سرت (و به سمت راست وچپ بچرخی)
هر روز حدود 10 دقیقه این کارو انجام بده ..خیلی زود میتونی چربی های پهلو رو آب کنی ..
یا علی (موفق باشید)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
bg4.gif

خوبی مهدی جان ؟!
happy.gif

دستت درست ! فردا میرم این قرص های ویتامین رو میگیرم !!
cstrut2.gif

من به صورت 4 روز در هفته ثبت نام کردم الان .. به نظرت پس برم هر روزش بکنم ؟!
312jtp0.gif

والا تکی که حال نمیده ! یکی رو خفت کردم با هم میریم !!
152fs163359.gif

دمت گرم ! مخلصیم !
152fs163425.gif

مخلصم امیر جون ..کاری داشتی همین کنارا هستم :D

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
آشنایی با گرگ ولنتینو قربانی داروهای مرگبار بدنسازی

داستانی واقعی و البته یک هشدار!!!!!ی

در اینجا میخواهیم فردی را به شما معرفی کنیم که شاید این مطالب را باور نکنید این شخص خود را بوسیله داروهای هورمونی و مرگبار بدنسازی به یک موجود کم یاب تبدیل کرده این شخص یا موجود عجیب کرده کسی است که خود را در اختیار این داروها قرار داده و خود را نابود کرده است که البته این شخص خود را عاشق این گونه سایزهای بدنی و داروها نمیداند این فرد یا مو جود عجیب بلایی را به سرخود آورده که مطمئنا در تاریخ ثبت خواهد شد و این مقدار از مصرف این داروهای استروئیدی مطمئنا در هیج آزمایشی بدست نخواهد آمد

سایز بازو در دوران عادی:63 سانتی متر

سایز بازو در دوران حجم:69 سانتی متر

دور سینه در دوران عادی:132 سانتی متر

دور سینه در دوران حجم:142 سانتی متر

دور کمر :73 سانتی متر

وزن در دوران حجم:106 کیلو

نام:گرگ ولنتینو

ملیت:ایتالیایی و آمریکایی(دوجنسیتی)ی

البته این فرد میگو ید پس از سالها تمرین به شیوه طبیعی و مصرف نکردن دارو به یکباره و به دلیل تهمتهای مردم و اطرافیان که به او تهمت مصرف دارو میزدند به یکباره مصرف یا عدم مصرف دارو برای او فرقی نداشته و به یمباره خودرا به مصرف داروها بسته و البته در هفته 3000 میلی گرم از داروی تستسترون استفاده میکند که معادل 10-15 آمپول میباشد و البته خود را عاشق این دارو میداند و البته هیچ محبو بیتی در بین مردم ندارد

zpack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من میخواستم بدونم ورزشی وجود داره که بتونه قد آدم رو چند سانتی در دراز مدت بلند کنه یا نه؟؟راهنماییم کنید طناب بازی چی من شنیدم میتونه درسته؟؟

1 من خودم 18 سالمه 178 تا قد دارم اما چند سانتی کم دارم که راضی بشم اما نسبت به وزنم که 57 تاست قده خوبه اما افزایشش برام مهمه.لطفا راهنماییم کنید .

2 من میخواستم برم بدن سازی اما به علت گرمی هوای اهواز با اینکه شرکت نفتیم و باشگاه کامل و مجانی داره قیدش رو زدم میخواستم بدن سازی رو داخل خونه انجام بدم که از امشب شروع کردم به خوندن این 1557 تا پست اما از شما راهنمایی میخواستم که چطور میتونم بدنم رو علضه ایی کنم البته بدون استفاده از هیچ نوع دارویی البته من نمیخوام زیاد خرج کنم و وسایل گرون قیمت بخرم آخه رستم هم به رستمیش اینقدرا هم که بعضی ها خرج میکنن خرج نکرد و رستم شد بهر حال ازتون راهنمایی میخوام در مورد عضله ای کردن بدنم با ورزشهای باستانی یعنی بدون این دستگاه های عجق وجق امید وارم من رو راهنمایی کنید
من 18 سالمه
قدم 178
وزنم57 تا
لاغر و خوش استیلم

منتظرم.

پیشنهاد می کنم بارفیکس شنای سوئدی بزنی.2 تا دمبل و 1 هالتر تونستی بخر تو خونه وزنه بزن. سعی کن بارفیکس و حرکات کششی بزنی تا قدت بازم بیشتر بشه. بدنو همیشه میشه عضله کرد اما قدو همیشه نمیشه بلند کرد. شما ورزش کنی تا سن 21 هم میتونی قدتو افزایش بدی. پیشنهاد می کنم هر چه قدر میتونین بخورین یعنی جوری که به اصطلاح بچه های باشگاه هر چی دسستون میاد بخورید.

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
آقا کسی میدونه بهترین و سریعترین روش برای لاغر کردن چیه؟ من حدود 15 کیلویی میخوام لاغر کنم ... هزینه ام برام مهم نیست ولی تهران نیستم و شهرستانم ..اگه کسی میدونه چی بخرم و از کجا و طی چه مدتی جواب میده راهنماییم کنه یا پی ام بده.
این لاغر کردنه مهم نیست. مهم نگه داشتنشه . غذاهای روغنی رو تعطیل کن. هر چی که توش روغنه تموم کن. سعی کن نون هم زیاد نخوری .به بدنتون ویتامینارو برسون. میوه هم زیاد بخورید. اگر نتونستید برید باشگاه تو پارک هر روز نیم ساعت بدوید بعد مدتی تاثیر خوبی میبینید. کم کردن وزن زیاد تو مدت کم بدنو داغون میکنه. البته بعدا اگر باشگاه رفتید از قرص های اسید آمینه هم میتونید استفاده کنید که به سوزوندن چربی کمک میکنه.

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان عزیز

یکی از اشنایان بنده نیاز داره که 20 کیلو به وزنش اضافه کنه. وزن فعلیش 52 کیلو هست

قدش هم 1.75

البته بنده خدا مریض شد و کلی اب رفت. الان میخواد وزنش رو به 70 (فکر کنم وزن خوبی باشه) برسونه.

دوستان در این ضمینه کسی چیزی میدونه ؟

البته ایشون میخواد به پزشک مراجعه کنه. اما من بهش گفتم صبر کن من از دوستان در این زمینه سوال کنم.

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.:)

قبل از اینکه مریض بشن وزنشون چه قدر بود؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
در مورد اضافه کردن وزن که نیاز به یک برنامه خوب داره ... که نیاز به یک مربی داره که حضورن نظارت داشته باشه و از طریق

اینترنت نمیشه گفت ؛ اما در کنار این نیاز به یک برنامه غذایی مفید و مکملها هست ... استفاده از یک گینر خوب یه شدت توصیه میشه .

گینر خوب در دنیا : Muscle juice ...

البته این گینر در ایران به عغلت وفور مدل تقلبیش توصیه نمیشه .

مدلی که در ایران توصیه میشه : Mamoot 2500 هستش که توسط Interactive در ایران توزیع میشه .

موفق باشید دوست خوبم .

بالا