emperatour
Registered User
این استاد کلمن کجایس پیداش نیست
این استاد کلمن کجایس پیداش نیست
استاد کلمن من چربی سوز redZ گرفتم چند وقتیه . چجوریه نحوه مصرفش؟ چند وعده و کی ؟ 5 جلسه در هفته تمرین دارم. بازوها و بالا تنه نسبتا خوبی دارم که باید شکل بدم بهشون و حجمش خوبه. پایین تنه خیلی خوب نیست. شکم و باسن . کلا چجوری باید تمرین کنم من؟ باید وزن کم کنم با چربی سوز ؟ یا همینجوری تمرین کنم خودش درست میشه ؟ :دی
قد 177
وزن 88
سلام مهدی جان !
آقا من واقعا در عذابم !!
همه بدنم کوفته شده ! یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی !! از روی صندلی میخوام پا شم مکافات دارم !!
قفسه سینم به شدت درد میکنه !! البته میگن که طبیعیه ! 1 ماه اول ...
راهی ، چیزی ! نمیتونم این طوری تحمل کنم !! یه پیراهن که میخوام بپوشم دقیقا 10 دقیقه طول میکشه !!
من می خوام برم باشگاه از طرفی می خوام وزنم زیاد بشه و بدنم عضله بیاره
بهترین مکمل برای عضله سازی چیه ؟
داش مهدی علت خاصی داره redz پیشنهاد نمیکنی؟ کلی پولشو دادم :دی
راستی عکسی از خودم گذاشتم استیل رو ببینی شاید بهتر نظر بدی. وزن 87 . قد 177. (البته تو این عکس 92 کیلو بودم که یمدت کیک بوکسینگ کار کردم لاغر شدم یکمی):happy:
سلام امیر جون .خوبی جیگر ؟
واااااااااای:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بابا امیر جون این طبیعیه ؟
دلیلش اسید لاگتیک هست ..
وقتی تو عضله هاتو تو فشار میزاری اسید لاگتیک جمع میشه
امیر جون روزی یدونه قرص ویتامین cو یدونه ویتامین e بخور ..زودتر درست میشه ..
ولی امیر جون غصه نخور چون بعد از یه مدت ..بدنت به حالت ریلکس می افته ؟و دیگه از این چیزا سراغت نمیاد :lol:
راستش منم وقتی برای استراحت میرم (مثلا یه هفته استراحت )اونوقت وقتی میام باشگاه ؟فرداش نمیدونی چه
حالی بهم دست میده .شاید بتونم بگم که 10 برابر درده تو :wacko::wacko:
امیر جونم اگه تمرینتو مرتب انجام بدی دیگه هیچوقت اینجوری نمیشه ..ولی اگه بازم تعطیل کنی مثلا یه هفته .
بازم به این درد مبتلا خواهی شد :lol::lol:
امیر جون من باید برم ..ولی خیلی خوشم اومد حالا تنهایی میری باشگاه ؟
سلام.
آقا من قدم 190 وزنمم 84.
بعدش 4 ماهه دارم میرم باشگاه. بگی نگی سرحال شدم :دی
خب بدن من یه کم چربی داره الان دارم کراتین و پروتیین و از این سفیده تخم مرغ میخورم.
به نظرت چیکار کنم این یه ذره چربی آب شه ؟ شکم اصلا اصلا ندارم ها فقط یه کم پهلو دارم.
منتظر جوابتم
![]()
خوبی مهدی جان ؟!![]()
دستت درست ! فردا میرم این قرص های ویتامین رو میگیرم !!![]()
من به صورت 4 روز در هفته ثبت نام کردم الان .. به نظرت پس برم هر روزش بکنم ؟!![]()
والا تکی که حال نمیده ! یکی رو خفت کردم با هم میریم !!![]()
دمت گرم ! مخلصیم !![]()
دوستان من میخواستم بدونم ورزشی وجود داره که بتونه قد آدم رو چند سانتی در دراز مدت بلند کنه یا نه؟؟راهنماییم کنید طناب بازی چی من شنیدم میتونه درسته؟؟
1 من خودم 18 سالمه 178 تا قد دارم اما چند سانتی کم دارم که راضی بشم اما نسبت به وزنم که 57 تاست قده خوبه اما افزایشش برام مهمه.لطفا راهنماییم کنید .
2 من میخواستم برم بدن سازی اما به علت گرمی هوای اهواز با اینکه شرکت نفتیم و باشگاه کامل و مجانی داره قیدش رو زدم میخواستم بدن سازی رو داخل خونه انجام بدم که از امشب شروع کردم به خوندن این 1557 تا پست اما از شما راهنمایی میخواستم که چطور میتونم بدنم رو علضه ایی کنم البته بدون استفاده از هیچ نوع دارویی البته من نمیخوام زیاد خرج کنم و وسایل گرون قیمت بخرم آخه رستم هم به رستمیش اینقدرا هم که بعضی ها خرج میکنن خرج نکرد و رستم شد بهر حال ازتون راهنمایی میخوام در مورد عضله ای کردن بدنم با ورزشهای باستانی یعنی بدون این دستگاه های عجق وجق امید وارم من رو راهنمایی کنید
من 18 سالمه
قدم 178
وزنم57 تا
لاغر و خوش استیلم
منتظرم.
آقا کسی میدونه بهترین و سریعترین روش برای لاغر کردن چیه؟ من حدود 15 کیلویی میخوام لاغر کنم ... هزینه ام برام مهم نیست ولی تهران نیستم و شهرستانم ..اگه کسی میدونه چی بخرم و از کجا و طی چه مدتی جواب میده راهنماییم کنه یا پی ام بده.
یکی از اشنایان بنده نیاز داره که 20 کیلو به وزنش اضافه کنه. وزن فعلیش 52 کیلو هست
قدش هم 1.75
البته بنده خدا مریض شد و کلی اب رفت. الان میخواد وزنش رو به 70 (فکر کنم وزن خوبی باشه) برسونه.
دوستان در این ضمینه کسی چیزی میدونه ؟
البته ایشون میخواد به پزشک مراجعه کنه. اما من بهش گفتم صبر کن من از دوستان در این زمینه سوال کنم.
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.![]()