• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
سوال درمورد حرکات بدنسازی دارم. اول اینکه میخوام بدونم چه حرکاتی در بدنسازی آدم رو پهن میکنه؟
دوم اینکه آیا میشه این حرکات رو انجام نداد؟
من قدم 165cm ، و بدنم نسبت به قدم، عرضش زیاده و نمی خوام از این پهن تر بشم.
سلام عزیز
حرکاتی مثل پلاور قفسه سینه رو عریض میکنه کلا همه حرکاتی که رو سرشانه فشار بیاره باعث بیشتر شدن عرض بدن میشه(عضله سرشانه حجیم میشه) میتونی حرکات عضله کول رو انجام بدی تا کم عرضتر به نظر برسی

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
بچه ها یه سایت فارسی یا پی دی اف آموزش خوب و کامل نمیشناسید برای آموزش حرکات دمبل
ممنون

عزیز جان اگه اینترنت پر سرعت داری من میتونم فیلم آموزشی بهت معرفی کنم یا پی دی اف انگلیسی اگه بخوای...;)

mosfet_explode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان 69 کیلو هستم میخام 6-5 کیلو کم کنم چیکار باید بکنم

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
مخلصیم پهلوون !!
302.gif
/ بابا کاربر فعال ه ورزش !!
302.gif

139fs108574.gif

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
تمرین هوازی شامل چه چیزایی میشه؟

سلام

این تمرینات شامل دویدن، شنا ، ائروبیک و ... هستش . البته من به شما دوندگی رو پیشنهاد می کنم !

البته تا یه حدی که چربی بدن شما کم شه .

ولی بعد از اون مرحله دو هفته یه بار برید بدوئید !;)

چون باعث افت عضله میشه ! :happy:

abre sepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ازشما یه سوال دارم برای یه نفر که قدش 154 وزن 75 چقدر اضافه داره که متناسب بشه ،چه کارایی بکنه تردمیل و غیر را پیشنهاد میکنین؟**** چی کلآ هر چی می شه برای شروع پیشنهاد بدین ممنون میشم.هر مدل **** یا دستگاه یا روشی که می دونید و تجربه دارید پیشنهاد کنید.برای پایداری کاهش وزن و در ضمن سلامت روش،راستی چقدر وقت طول میکشه به ایده آل برسه؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
دوست عزیز جواب سوالتون خیلی طولانی هست و من امکان تایپ زیاد الان ندارم برای **** به بخش مشاوره اینجامراجعه کنید + 3 جلسه در هفته ترد میل 45 دقیقه ای
موفق باشید

abre sepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیزmehdidjازاین که راهنمایی ام کردید ممنون.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام ازشما یه سوال دارم برای یه نفر که قدش 154 وزن 75 چقدر اضافه داره که متناسب بشه ،چه کارایی بکنه تردمیل و غیر را پیشنهاد میکنین؟**** چی کلآ هر چی می شه برای شروع پیشنهاد بدین ممنون میشم.هر مدل **** یا دستگاه یا روشی که می دونید و تجربه دارید پیشنهاد کنید.برای پایداری کاهش وزن و در ضمن سلامت روش،راستی چقدر وقت طول میکشه به ایده آل برسه؟

154 اگه قد باشه و استخون بنديش درشت باشه وزن 50 خوبه اما اگر ريز اندام باشه 42 تا 45

ضربان قلبش رو روي 135 نگه داره تا بيشترين چربي رو بسوزونه

صبح تو يه ليوان آب جوش رو با 2 تا قاشق عسل قاطي كنه و يك پيجم هم آب ليمو بريزه

اشتهاش تا شب كور ميشه ... نون برنج چيزاي سرخ كردني بستني و اينا 10 روز كلا تعطيل

به جاش ماهي مرغ سالاد بخوره اب پز ... هر 10 روز يه بار ناهار هر چي ميخواد بخوره

بستني شلات چلو كباب نوشابه ماكاراني هر چييي دوست داشت اما 10 روز يه بار

1 ماهه تا 10 ميتونه بياره پايين

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

ای بابا اینجا چرا اینجوری خلوت شده :(

بدنسازاااااااااا کجایین :f34r:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
ای بابا

اینجا عجب خلوت شه ؟:wacko:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام داش مهدی

من فک کنم 4-5 سالی میشه که بدنسازی کار میکنم. اما ایراد کار اینجاس که مثلا 3 ماه میرم باشگاه و 5 ماه نمیرم!

خلاصه که وزرنم کمه. قد 170 وزن 58

فک کنم 15 کیلو کم دارم. تا هیکلم میخواد بیاد رو، باشگاه رو به دلیل مشکلات و مشغله هام ول میکنم.

چند ماه پیش دوباره رفتم باشگاه. اما نه به صورت مداوم. خیلی نامنظم. الان باز یه ماهه نرفتم تا اینکه یه باشگاه جدید نزدیک منزل پیدا کردم میخوام برم اونجا ثبت نام کنم. باشگاهش تمیز و شیکه!

یه جورایی باید تا بعد از عید هیکلم یکم رو بیاد. تا اونجا که امکانش هست. اصلا هم اهل استفاده از پروتئین و مکمل و اینا نیستم. فقط تغذیه طبیعی!

من خیلی وقته برنامه هم از کسی نگرفتم. خودم برای خودم برنامه مینویسم.

میشه منو راهنمایی کنی که چی بخورم؟ چیزایی که خیلی موثر هستن در افزایش حجم رو بهم بگو.

راستی پاهای من لاغره. حوصله تمرین با دستگاه های مختلف پا رو ندارم. چنتا حرکت میگی که خیلی موثر باشه مخصوصا برای پشت ران پا..

با تشکر :*

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام داش مهدی

من فک کنم 4-5 سالی میشه که بدنسازی کار میکنم. اما ایراد کار اینجاس که مثلا 3 ماه میرم باشگاه و 5 ماه نمیرم!

خلاصه که وزرنم کمه. قد 170 وزن 58

فک کنم 15 کیلو کم دارم. تا هیکلم میخواد بیاد رو، باشگاه رو به دلیل مشکلات و مشغله هام ول میکنم.

چند ماه پیش دوباره رفتم باشگاه. اما نه به صورت مداوم. خیلی نامنظم. الان باز یه ماهه نرفتم تا اینکه یه باشگاه جدید نزدیک منزل پیدا کردم میخوام برم اونجا ثبت نام کنم. باشگاهش تمیز و شیکه!

یه جورایی باید تا بعد از عید هیکلم یکم رو بیاد. تا اونجا که امکانش هست. اصلا هم اهل استفاده از پروتئین و مکمل و اینا نیستم. فقط تغذیه طبیعی!

من خیلی وقته برنامه هم از کسی نگرفتم. خودم برای خودم برنامه مینویسم.

میشه منو راهنمایی کنی که چی بخورم؟ چیزایی که خیلی موثر هستن در افزایش حجم رو بهم بگو.

راستی پاهای من لاغره. حوصله تمرین با دستگاه های مختلف پا رو ندارم. چنتا حرکت میگی که خیلی موثر باشه مخصوصا برای پشت ران پا..

با تشکر :*

سلام منصور داداش

منصور 13کیلو کاهش وزن داری اولین چیزی که بهت توصیه میکنم تمرین مداوم و بدون تعطیلیه

خب از همین حالا برو اونجا ثبت نام کن و چیزایی که میگم همشو مو به مو انجام بده

برای به وجود آوردن حجم برای بدن باید کل بدنت رو تقویت کنی برای این کار هم لازمه که پاهاتو تقویت کنی

من چند تا حرکت خوب و حجمی برای پاهات میگم که میتونی خیلی راحت انجامش بدی اولین حرکت اسکوات .دومی

پشت پا با هالتر .سومی هاک پا و آخری هم پرس پا این حرکت رو هفته ای دوبار باید تمرین بدی

تمرین سینه و پشت بازو رو میندازی برا یه روز (پرس بالا سینه باهالتر. قفسه سینه با دمبل پرس سینه هالتر.قفسه با دمبل .این حرکت ها باید باشن اینا حجم دهنده ی سینه ان برای پشت بازو .پشت بازو خوابیده هالتر .پشت بازو پرسی دست جمع.پشت بازو پلاور دمبل .پشت بازو دمبل تکی .پشت بازو دستگاه )

تمرین پشت با بازو :(زیر بغل دمبل خم .زیر بغل پلاور .زیربغل دستگاه از جلو .تی بار .زیر بغل قایقی.زیر بغل دستگاه دست جمع حرکت حجمی حالا برای بازو :جلو بازو هالتر .جلو بازو میز لاری .جلو بازو دمبل.جلو بازو دمبل روی میز بالا سینه .بازو آرنولدی)

تمرین سرشانه با کول :(سرشانه جلو با هالتر .نشر از جلو با دمبل .سرشانه از پشت با هالتر .نشر خمیده با دمبل .
سرشانه پرسی دمبل .نشر از جانب ایستاده دمبل حرکت های حجمی برای کول هم کول با هالتر .لیفت با هالتر از جلو وعقب .کول دمبل )

هر چقدر میتونی در بین ساعات های روز بخور .از غذاهای کربوهیدرات دار استفاده کن ماننده سیب زمینی .ماکارونی .برنج .بعده باشگاه مرغ .تن ماهی .یا خود ماهی .کباب.گوشت چیزایی که پروتیین زیادی داره

(این حرکت هایی که گفتم همشون 3ست باشن با تکرار 12تایی)

موفق باشی

Krum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتید
من می خوام بدنسازی رو شروع کنم ، می خواستم یکم راهنمائیم کنید .
البته رشته اصلی من سنگ نوردی که به صورت مرتب روزهای فرد 4 ساعت تمرین می کنم و می خوام بدنسازی را برای این رشته ام انجام بدم .
در مورد خودم بگم که تقریبا می شه گفت خیلی لاغرم ، ( قد 174 و وزن 53 کیلو، سن 20) فعالیتم خیلی زیاده و چاق نمی شم . می خوام به 58 تا 60 برسم . بدن قدرتی دارم تا استقامتی .
نمی دونم چی باید دیگه بگم ( 35 تا بارفیکس و 55 تا شنا می رم )
اگه می شه یک باشگاه خوب طرف صادقیه معرفی کنید .
چند روز باید تمرین کنم و چه روزهائی ؟ ( من خودم نظرم رو شنبه و چهارشنبه است ، یعنی 3 روز سنگنوردی، 2 روز بدنسازی و دوشنبه و جمعه استراحت) آیا این خوبه ؟
چه حرکاتی را باید کار کنم ؟
برنامه غذائی خاصی را باید رعایت کنم ؟
مرسی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام خدمت اساتید
من می خوام بدنسازی رو شروع کنم ، می خواستم یکم راهنمائیم کنید .
البته رشته اصلی من سنگ نوردی که به صورت مرتب روزهای فرد 4 ساعت تمرین می کنم و می خوام بدنسازی را برای این رشته ام انجام بدم .
در مورد خودم بگم که تقریبا می شه گفت خیلی لاغرم ، ( قد 174 و وزن 53 کیلو، سن 20) فعالیتم خیلی زیاده و چاق نمی شم . می خوام به 58 تا 60 برسم . بدن قدرتی دارم تا استقامتی .
نمی دونم چی باید دیگه بگم ( 35 تا بارفیکس و 55 تا شنا می رم )
اگه می شه یک باشگاه خوب طرف صادقیه معرفی کنید .
چند روز باید تمرین کنم و چه روزهائی ؟ ( من خودم نظرم رو شنبه و چهارشنبه است ، یعنی 3 روز سنگنوردی، 2 روز بدنسازی و دوشنبه و جمعه استراحت) آیا این خوبه ؟
چه حرکاتی را باید کار کنم ؟
برنامه غذائی خاصی را باید رعایت کنم ؟
مرسی

سلام

برای اینکه بتونی کوهنوردی تو پیشرفت بدی نیاز به بازوهای بزرگ بدنسازی داری (حتما فیلمه صخره نورد رو دیدی )

شما میتونین روزهای زوج به باشگاه برین(باشگاه خوب تو صادقیه :(من بچه کرجم و زیاد اون طرفا باشگاه نمیشناسم )

شما که میگین فعالیت زیادی دارم میتونین دوشنبه رو هم تعطیل کنین

ولی باید تو باشگاه از سنگین کار کنین تا خیلی زود به خواستتون برسین

برای بازوهات از وزنه هایی استفاده کن که حجم آورن (مثله جلوبازو هالتر .جلوبازو لاری .جلوبازو دمبل و........کلی

حرکت هست که میتونی بازو تو بهتر کنی البته توجه کنین که سایر عضلات رو هم تمرین دهید فقط فکرتون به بازو

نباشه چون برای ساختن بازوهای بزرگ نیاز به پشت بازو دارین (فقط از عضلات دیگر غافل نشین )

از اونجایی که شما فعالیت یادی دارین لازم نیست برنامه غذائی خاصی رو دنبال کنین

موفق باشین یا علی

بالا