ممنون. توضیح کاملی بود. فقط اینکه سویا رو هم پیشنهاد میکنی؟ من شنیدم خوبه! قبلنا پودرش میکردم و توی شیر قاطی میکردم میخوردم. با خرما.
دویدن رو برای من خوب میدونی یا نه؟ من میخوام هرشب یه برنامه دویدن داشته باشم. نه زیاد سبک و نه سنگین. هم به خاطر اینکه زودی نفسم میگیره و به هن هن میفتم تا میخوام یه کاری بکنم. میخوام این مشکل برطرف شه تحرک بدنم هم بیشتر بشه مخصوصا توی تمرینات هوازی! بعدم به خاطره اینکه پاهام از اون حالت کرختی در بیان و یه شوکی هم باشه واسه تقویت بهتره پاهام!
نظرت چیه؟ یکی بهم گفت برای تو که لاغری پیشنهاد نمیشه!
راستی بهم گفتن اسکات قد رو میسوزونه! یعنی حتی اگه 30 سالت هم باشه قدت رو میاره پایین! البته اسکاته خیلی فشرده و سخت! حقیقت داره؟
سلام من یک راهنمایی میخواستم اگر جای پرسشم اینجا نیست ببخشید میخواستم بدونم قویترین چربی سوزی که الان میشه اصلش را اینجا پیدا کرد چه نام داره قیمت ان هم مهم نیست و اینکه توی این بازار مکملها ضد اشتها یا کم کننده اشتها هم پیدا میشه ؟ اگر جواب شما مثبته لطفا نام و نام شرکت تولید کننده قوی ترین این محصول را برای من بنویسید با تشکر
سلام وتشکر **** من که مدتی است شروع کردم شامل حذف کامل نان و برنج قند شکر روغن البته گاهی که قندم می افته عسل مصرف میکنم هفته اول خوب جواب میگیرم ولی هفته های بعد کمتر و تقریبا گرمی میشه البته من زیاد نمیتونم ورزش کنم چون زانو درد شدید دارم ولی **** میگیرم حالا این افدرین اصلش را از کجا بخرم ممنونت میشم
سلام دوست عزیز خوشحال میشم از راهنمایی های شما استفاده کنم .
من 73 کیلو هستم 21 ساله
قد من 175 هست
به نظر لاغر میام
میخام هم باشگاه برم هم یه چیزی بخورم که ضرری نداشته باشه + کمی چاق بشم + خطی بشم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
تقریبا 5کیلو افزایش داشته باشی خوبه
خوب میتونی پروتیین بخوری (وی)البته خارجیش رو
پروتیین هم بزرگت میکنه و هم عضله خشک میاره
:f34r:رونـــــــــــــــــــــــــــــــــــی:f34r:
موفق باشی
عزیز خودت مارکی نمیشناسی ؟ اصل باشه ؟ + قیمت
یا خودتون نمیفروشید
من عجله ای ندارم اما دلم می خات از آدم مطمئن بخرم. مثل شما
سلام مهدی جان
من یه چند تا سوال دارم خدمتتون :
1 - بهترین موقع برای خوردن غذا و دریافت کالری تو روزهایی که تمرین می کنیم کی هست؟ مثلآ 1 ساعت بعد از تمرین یا بیشتر یا کمتر؟
2 - من تو خونه از 2 تا دمبل (تقریبآ 7 کیلویی) استفاده می کنم و قصدم افزایش وزن هست و تو مدت تقریبآ 3 هفته حدود 5 کیلو افزایش وزن داشتم ، اگه بخوام حجم عضله بیشتری بدست بیارم می تونم با همین دمبل ها بدست بیارم؟ یا اینکه وزنه رو افزایش بدم؟
مهدی جان مرسی از اینکه جوابم رو دادید ، تو این مدت از مکمل استفاده نکردم و فکر می کنم افزایش وزنم بخاطر انجام تمرین های مختص پا بود.