قابلی نداره
:blush:
آقا مهدی من یه وی پروتئین خالص و یه کربو و یه کراتین گرفتم میخواستم نحوه مصرف کربو و پروتئینو بدونم؟
بعد با چی باید بخورمشون(آب.شیر...) بعد موقع هایی که باشگاه نمیرم چطور؟
بعد میخواستم جیسینگ بخورم نظر شما چیه؟
بعد خوردن اینا با هم مشکلی نداره؟
ممنون![]()
قابلی نداره
:blush:
آقا مهدی من یه وی پروتئین خالص و یه کربو و یه کراتین گرفتم میخواستم نحوه مصرف کربو و پروتئینو بدونم؟
بعد با چی باید بخورمشون(آب.شیر...) بعد موقع هایی که باشگاه نمیرم چطور؟
بعد میخواستم جیسینگ بخورم نظر شما چیه؟
بعد خوردن اینا با هم مشکلی نداره؟
ممنون![]()
سلام
پروتیین رو باید نیم ساعت مونده به تمرین 50گرم با اب کم حل کنی و بخوری چون پروتیین رو اگه با شیر قاطی کنی و
بخوری اونوقت میفهمی چی میشه (البته اب انگور هم برای کراتین خوبه هم برا پروتیین .قاطیش کن بزن تو رگ)
توصیه ی من اینه که با شیر نخوری
بلافاصله بعد تمرین هم باید 50گرم بخوری
کربو رو هم اگه میخوای بهترین نتیجه رو بگیری شبا هنگام خواب 40الی 50گرم با انواع اب میوه میتونی بخوری
1ساعت قبل از تمرین و یک ساعت بعد تمرین 40گرم
حالا موند کراتین (بارگیری کراتین یه هفته است روزی 4بار یک قاشق چای خوری (صبح .نهار .قبل و بعد تمرین )
بعد از یه هفته روزی دو بار با اب انگور (نیم ساعت قبل از تمرین و نیم ساعت بعد تمرین )
خوب شما نمیدونم جنسینگ رو میگین جیسینگ خلاصه جنسینگ یه دارو ی گیاهی برای تقویت بدنه و بدنسازای
زیادی از این دارو استفاده میکنن که به نظرم نخری بهتره چون پولشم زیاده
اگه بخوای من برات یه چیز میگم که بهتر از جنسینگ عمل میکنه و کاملا تایید شده
برو دارو خانه بگو آگلومد میخوام (قرص سبز رنگه گیاهی هست که سرشار از مواد معدنی ویتامین املاح اسید آمینه
اسوه .گلاژن.خوانواده ی وتامین Bویتامین A.C.Dو....................
حالا هر سوالی داشتی من این دورو برام
یا علی
سلام
پروتیین رو باید نیم ساعت مونده به تمرین 50گرم با اب کم حل کنی و بخوری چون پروتیین رو اگه با شیر قاطی کنی و
بخوری اونوقت میفهمی چی میشه (البته اب انگور هم برای کراتین خوبه هم برا پروتیین .قاطیش کن بزن تو رگ)
توصیه ی من اینه که با شیر نخوری
بلافاصله بعد تمرین هم باید 50گرم بخوری
کربو رو هم اگه میخوای بهترین نتیجه رو بگیری شبا هنگام خواب 40الی 50گرم با انواع اب میوه میتونی بخوری
1ساعت قبل از تمرین و یک ساعت بعد تمرین 40گرم
حالا موند کراتین (بارگیری کراتین یه هفته است روزی 4بار یک قاشق چای خوری (صبح .نهار .قبل و بعد تمرین )
بعد از یه هفته روزی دو بار با اب انگور (نیم ساعت قبل از تمرین و نیم ساعت بعد تمرین )
خوب شما نمیدونم جنسینگ رو میگین جیسینگ خلاصه جنسینگ یه دارو ی گیاهی برای تقویت بدنه و بدنسازای
زیادی از این دارو استفاده میکنن که به نظرم نخری بهتره چون پولشم زیاده
اگه بخوای من برات یه چیز میگم که بهتر از جنسینگ عمل میکنه و کاملا تایید شده
برو دارو خانه بگو آگلومد میخوام (قرص سبز رنگه گیاهی هست که سرشار از مواد معدنی ویتامین املاح اسید آمینه
اسوه .گلاژن.خوانواده ی وتامین Bویتامین A.C.Dو....................
حالا هر سوالی داشتی من این دورو برام
یا علی
آقا حسابی شرمنده کردی ممنونم![]()
آقا حسابی شرمنده کردی ممنونم![]()
خواهش میکنم
یه سوال داشتم آیا میشه بدونه مکمل های پروتئینی هم بدن متناسب و خوبی ساخت یا نه؟
مهرداد جان سایت مردمان رو نگاه کن یه قسمت داره تمام حرکات ورزشی رو به تفکیک با تصویر گیف گذاشتهکسی راهنمایی داره
چه حرکتهای ورزشی تمرینی رو میشه با 2 تا دمبل خالی انجام داد!؟!؟!؟![]()
برات پخ کردملینک رو لطفا برام پیغام خصوصی کن
چرا مسدود شده سایتش ؟
سلام مهدی جان
آقا من از کجا بفهمم که 40 گرم یا 50 گرم چقدر میشه ؟
(خود کربو پیمونه داره میشه چند پیمونه)
کراتین نوبت ظهر رو قیل از ناهار بخورم یا بعدش یا همراهش؟
روزایی که تمرین نمیرم باید مکمل بخورم؟
با چه مقدار آبمیوه بخورم(چند لیوان)
سلام
خود کربو پیمونه داره ولی یکمی بزرگه ×با همون پیمونه بخور.ولی خیلی پر و لبالب نباشه
کراتین رو نیم ساعت مونده به نهار بخور (چون کراتین اشتهاتو باز میکنه )تمرینتو بنداز ساعت 4یا 5
روزای تعطیل فقط از پروتیین و کربو استفاده کن (کربو رو هنگامی که میخوای بخوابی بخور و پروتیین رو 1ساعت
بعد از نهار
کربو و پروتیین رو با یک لیوان (کراتین رو با آب بیشتر )امیرجون فقط توجه کن که خوب با اب قاطی بشه بعد !!@
کاری داشتی همین ورام
راستی با چه برنامه ای کار میکنی ؟؟
اگه برنامه ی خوب میخوای که واقا کار ساز باشه به خود من بگو (البته باید آناتومی بدنت رو ببینم )
رونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی