• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Namak_co

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
46

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

راستی با چه برنامه ای کار میکنی ؟؟

اگه برنامه ی خوب میخوای که واقا کار ساز باشه به خود من بگو (البته باید آناتومی بدنت رو ببینم )

رونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی​

امروز این برنامه رو گرفتم ببین خوبه اگه نیست که از خودت برنامه بگیرم:)

پرس سینه هالتر 6-8-8-10

پرس بالا سینه*قفسه صلیبی 8*3

زیر سینه فلای 8*3

زیر بغل سیمکش از پشت 8-8-10

زیر بغل دمبل خم 8-8-10

پلاور دمبل 8-8-10

بارفیکس 10*4

شکم 15*3
------------------------------------------
سر شانه هالتر از جلو 6-6-8-8-12

نشر جانب دمبل 10*3

سرشانه دمبل آرنولدی 10*3

کول هالتر 8*3

جلو بازو هالتر لاری 8*3

جلو بازو دمبل خم 8*3

پشت بازو هالتر خوابیده*سیمکش 8*3

ساعد 20*4
----------------------------------

اسکات دستگاه 6-8-10-12

پرس پا ماشین 10*3

جلو پا ماشین 10*3

پشت پا دستگاه 10*4

هالتر خم 8*3

ساق 20*4

بدخط نوشته فکر کنم نوشته مسگری 2 دقیقه
----------------

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه به نتيجه نرسيديد بگيد من يه چنتايي بلدم بگم ...

لطفا اون چند تایی که بلد هستید رو اینجا معرفی کنید:)

ممنون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
من بهت یه جوری گفتم که جذبش بیشتر باشه قبل و بعد تمرین بدن نیاز به این مکمل ها داره (فقط بهترین

موقش همین دو تاست .قبل و بعد چون بعد از کلی کالری که از دست میدی .مکمل ها باید عمل کنن

اب سیب رو با دو تا موز بنداز تو مخلو کن و یکمی هم اب بریز تو بعد اونو بریز تو یه لیوان بزرگ کربو رو بهش بزن

و قاطیش کن (کاملا قاطی بشه )بعد بخورش .اینجوری هم جذبش بیشتر میشه و هم یکمی بوی بدش از بین میره

امروز این برنامه رو گرفتم ببین خوبه اگه نیست که از خودت برنامه بگیرم

پرس سینه هالتر 6-8-8-10

پرس بالا سینه*قفسه صلیبی 8*3

زیر سینه فلای 8*3

زیر بغل سیمکش از پشت 8-8-10

زیر بغل دمبل خم 8-8-10

پلاور دمبل 8-8-10

بارفیکس 10*4

خیلی ناقصه :wacko:نمیشه به این برنامه گفت

گفتی دوماهه دارم کار میکنم (تو باشگاه لخت شدی تا بدنت رو ببینه ؟)

خیلی آماتوری نوشته خیلی یعنی برا بدنسارایی مثله ما این حرکت ها (نرمشه )

اصلا زیر بغل با این چیزا در نمیاد ...برنامه ی سینه که تعطیله

به نظر من این برنامه کلی اشکال داره حالا خودت بدون

اگه خواستی من برات مینویسم البته باید یه عکس که عضله هات معلوم باشه (بالا تنه)

تا من بدونم کدوم عضله رو با چی باید در آورد .. من با ضعف عضله ها برنامه مینویسم تا روش کار کنی

و بعد از مدتی نتیجه بگیری نه این که آماتوری باشه

(حتما میدونم اون یارویی که برات برنامه نوشته بدونه دیدن هیکلت برنامه رو نوشته و الکی یه چیزی نوشته )

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
من بهت یه جوری گفتم که جذبش بیشتر باشه قبل و بعد تمرین بدن نیاز به این مکمل ها داره (فقط بهترین

موقش همین دو تاست .قبل و بعد چون بعد از کلی کالری که از دست میدی .مکمل ها باید عمل کنن

اب سیب رو با دو تا موز بنداز تو مخلو کن و یکمی هم اب بریز تو بعد اونو بریز تو یه لیوان بزرگ کربو رو بهش بزن

و قاطیش کن (کاملا قاطی بشه )بعد بخورش .اینجوری هم جذبش بیشتر میشه و هم یکمی بوی بدش از بین میره

خیلی ناقصه :wacko:نمیشه به این برنامه گفت

گفتی دوماهه دارم کار میکنم (تو باشگاه لخت شدی تا بدنت رو ببینه ؟)

خیلی آماتوری نوشته خیلی یعنی برا بدنسارایی مثله ما این حرکت ها (نرمشه )

اصلا زیر بغل با این چیزا در نمیاد ...برنامه ی سینه که تعطیله

به نظر من این برنامه کلی اشکال داره حالا خودت بدون

اگه خواستی من برات مینویسم البته باید یه عکس که عضله هات معلوم باشه (بالا تنه)

تا من بدونم کدوم عضله رو با چی باید در آورد .. من با ضعف عضله ها برنامه مینویسم تا روش کار کنی

و بعد از مدتی نتیجه بگیری نه این که آماتوری باشه

(حتما میدونم اون یارویی که برات برنامه نوشته بدونه دیدن هیکلت برنامه رو نوشته و الکی یه چیزی نوشته )

آره لخت شدم دید برنامه داد:(

اگه شما لطف کنی یه برنامه خوب به ما بدی ممنون میشم:blush::rolleyes:

مزه و بو کربو طبیعیه؟(یعنی اینکه بدمزس)

عکس از چه جاهایی بندازم(کل بدن ---پا....)؟

Last edited:

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
چندتايي كه خودم گاهي تو خونه انجام ميدم به شرح زيره!

قبل از شروع حركات چندتا توصيه و پيشنهاد هم دارم الف) اگه ميتونيد يه نيمكت تهيه كنيد تعداد حركاتي كه ميتونيد انجام بديد بيشتر ميشه ...ب)چون ميخوايد در منزل تمرين كنيد سعي كنيد تشك نرم يا يه جور ضربه گير در محلي كه ميخواييد تمرين كنيد بندازيد كه زماني كه دمبل رو رها ميكنيد به جايي آسيب نرسه!:f34r: ج).در زمان تمرين سعي كنيد افكار مزاحم و عواملي كه موجب حواس پرتي شما ميشه رو حذف كنيد (تمركز خيلي مهمه:cool:) د).با اينكه اكثرا فكر ميكنن تعريق خيلي خوبه واسه بدن ولي مواظب باشيد كه همين تعريق زياد و كمبود آب بدن موجب گرفتگي عضلات و عوارض مختلف ميشه سعي كنيد در حين ورزش بين فواصل كه بين حركات داريد كمي آب (بازم ميگم زيادش هم موقع تمرين خوب نيست)بنوشيد.ه).يك ساعت قبل از ورزش قند بدن خودتون رو تامين كنيد قند طبيعي توصيه ميشه (يك ليوان آب هويج بستني:rolleyes:،خرما و شير و ...) در حين ورزش هم اگر احساس ضعف و سر گيجه پيدا كرديد سريعا آب قند مصرف كنيد و از ادامه حركات منصرف بشيد(ورزش حرفه اي بحثش جداس در صورت نياز توضيح ميدم) در ضمن با معده پر ورزش نكنيد معده شما هم نبايد كاملا خالي باشه(حداقل 3 ساعت قبل بايد قضاي كافي خورده باشيد(نه پر خوري)) و). در آخر هم پشتكار به مقدار لازم توصيه ميشه اينجور نباشه چند روز خودتون رو خسته كنيد و بعد هم بيخيال بشيد قضيه رهرو آن نيست كه گه تند و گهي ...خودتون بلديد ديگه;)

1.اول گرم كنيد>>درجا،پروانه،كششي ها ،نرمش مچ دست سرشونه ها مچ پا! كمر، گردن ...همين گرم كردن اگه درست انجام بشه كلي ورزش به حساب مياد !(تقريبا 15 مين كافيه )اين قسمت رو كاملا جدي بگيريد ..."آسيب در ورزش نتيجه گرم نكردن بدن و يا عدم تمركز حواس است"

2.حركاتي كه به ذهنم ميرسه رو براتون ليست ميكنم البته اساتيد ورزشي در پي تي هستن هرجاشو اشتباه گفتم تصحيح بفرمايند و در صورت نياز مواردي رو اضافه كنن...ترتيب حركات مهم هست سعي كنيد حركات مربوط به عضلات نزديك به هم رو پشت سر هم بريد.

اولين حركت جلو بازو هست ايستاده يا نشته ميشه انجام داد در حالت نشسته سعي كنيد به كمرتون فشار نياد قوز نكنيد حركت رو با نرمي انجام بديد حركت سريع موجب ميشه به مفاصل آرنج فشار بياد و حتي باعث كشيدگي بشه زماني كه دمبل رو به سمت پايين ميبريد سعي كنيد با كنترل كافي اين كار رو بكنيد .اين حركت رو 3 مرتبه هر مرتبه 10 بار انجام بديد.

حركت پيشنهادي::براي پشت بازو حركت با دمبل رو توصيه نميكنم(نظر شخصي خودم هست) يكم اشتباه فشار بياري آرنج رو خراب ميكني براي پشت بازو شنا بريد (فكر كنم ديگه همه بلد باشن) عدد نميدم چون معمولا عضله ضعيفي هست سعي كنيد خودتون تعداد حركت رو بدست بياريد.از پارالل هم ميتونيد استفاده كنيد و ديپ بريد كه چون به نظر در دسترس همه نيست توضيح نميدم....

دومين حركت پرس سينه هست كه نياز به نيمكت داريد خود اين حركت رو چند حالت ميشه انجام داد با زاويه هاي مختلف و حالت مچ متفاوت ...روي نيمكت بخوابيد دست ها رو موازي به اندازه عرض شانه به سمت بالا بگيريد از يه نفر بخواييد كه وزنه ها رو بهتون بده(ميتونيد از قبل هم برش داريد) مچ دستاتون همديگه رو ببينن:blink: يعني به سمت داخل رو به همديگه باشن حالا دست ها به سمت پايين مياد و آرنج ها شكسته ميشه تا جايي كه زاويه آرنج 90 بشه در اين لحظه آرنج نبايد پايين تر از سطح بدن قرار گرفته باشد درست هم عرض بدن حالا همين مسيرو برگرديد(يكم پايين رفت هم جرم نيست) ....اين حركت رو هم 3 مرتبه 10 بار تكرار كنيد .

سومين حركت پرس شانه هست روي نيمكت يا صندلي بشينيد ، دمبل ها رو برداريد ، دست ها(با دمبل) رو بالا ببريد در اين لحظه دست ها موازي با هم در كنار گوش ها قرار گرفته و جهت دست به سمت سقف اتاق هست!دست ها خم نباشه ...حالا آروم آرنج ها رو بشكنيد و به سمت پايين بياريد تا زاويه آرنج 90 درجه بشه در اين لحظه آرنج مقابل و هم عرض شانه ها هست پايين تر نياد ميتونيد از يه نفر كمك بگيريد كه اگه نميتونيد دمبل ها رو كنترل كنيد بهتون كمك كنه اين حركت رو 2 مرتبه هر دفعه 8 بار انجام بديد

چهارمين حركت ليفت هست (با ليفت هالتر فرق ميكنه )در حالتي كه ايستاديد دمبل ها رو به دست بگيريد دست ها پايين و در كنار بدن قرار گرفته حالا شانه ها رو بالا بياريد و 10 شماره بشماريد و دست ها رو در حالت اول قرار بديد اين حركت رو سه مرتبه انجام بديد .در اين حركت نه آرنج خم ميشه و نه دمبل ها به عقب يا جلو حركت ميكنه ...

پنجمين حركت صليب هست در حالتي كه ايستاديد و دمبل ها رو در دست داريد دست ها رو از طرفين بالا بياريد (فعلا آرنج خم نميشه با وزنه سنگين حركت كمي فرق ميكنه) يه زاويه 90 درجه بين دست و بدنتون ايجاد ميشه ...به آرومي دست ها رو پايين بياريد...البته اين حركت رو ميشه تكي هم رفت كه توصيه نميشه

ششمين حركت براي عضلات پشت و گردن هست يكم حركت بد قلق هست حتما از وزنه سبك استفاده كنيد كه بهتون فشار نياد(اصلا ميتونيد براي اينكه حركت واستون جا بيفته وزنه رو بر نداريد) توضيحشم يكم سخته اميدوارم متوجه بشيد ...در حالت ركوع قرار بگيريد! پاهاتون رو كمي از عرض شونه باز تر بزاريد و كمي زانو ها رو به سمت داخل كج كنيد (نكرديد هم نكرديد!) حالا بالا تنتون رو (كمر) يكم بالا بياريد يه شيب 20 درجه بين باسن و كمر ،چشمتون جلو رو ببينه دست ها ريلكس به سمت زمين قرار بگيره آرنج صاف....حالا آرنج رو يكم خم كنيد و به سمت بالا بياريد زاويه آرنج چيزي حدود 110 درجه باشه براي اينكه دست ها در مسير صحيح هدايت بشه كمي مچ دست رو به بيرون بچرخونيد در حين حركت....اين حركت هم 2 مرتبه 10 تايي انجام بديد .

حركت پيشنهادي:: پرس بارفيكس اگر درست انجام بشه حركت بسيار مفيدي براي تقويت عضلات شانه و گردن هست(اگه خواستيد بگيد براي بارفيكس هم چندتا حركت جدا گونه داريم) ولي براي شروع دست ها رو جوري بگيريد كه پشت دست ها رو ببينيد (از اون طرف(ساعد رو ببينيد) جلو بازو حساب ميشه ) به ترتيب يك با به سمت جلو و بالا بريد(بارفيكس پشت گردن) و يك بار به سمت عقب و بالا(بارفيكس رو به روي صورت) در آخر هم پاها رو تو سينه جمع كنيد(براي عضلات شكم) و چند شماره از پشت نگه داريد.(اگه خوب متوجه نشديد بگيد توضيح بدم

حركت پيشنهادي::طناب بزنيد !

حركت پيشنهادي ::در آخر اگه فضاي كافي داريدخيلي آروم به مدت 10 دقيقه بدويد....نرم شروع كنيد و در آخر با قدم زدن تمومش كنيد (يهو نايستيد)

توصيه هاي آخر ::حتما بعد از ورزش و تعريق يه دوش آب گرم بگيريد .

فكر كنم براي شروع كافي باشه بازم ميشه با دمبل حركت انجام داد براي عضلات ساعد چند جور ديگه حركت واسه جلو بازو و همچنين عضلات پا ...

موفق باشيد **توصيه هاي ايمني رو جدي بگيريد**

پ.ن:سنگيني وزنه ها براي هركس فرق ميكنه فقط توصيه ميكنم خيلي وزنه سنگيني رو انتخاب نكنيد براي شروع ميتونيد از ميله خالي بدون وزنه شروع كنيد و كم كم به وزنه ها اضافه كنيد ...

پ.ن::در ضمن اگه خواستيد من بدون همون دوتا دمبل هم ميتونم يه سري حركات براتون بنويسم كه اگه درست انجام بديد ميتونيد در عرض چند ماه يه بدن ديگه داشته باشيد(مسلما زيباتر)!!:cool:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنونم دوست عزیز

خیلی جامع و و زیبا بود.

اون حرکات بدون وزنه رو هم لطف کن و بنویس.

من در حال حاضر 2 تا دمیل دارم و مجموعا 12 کیلو وزنه

فعلا با 2 تا دمبل که هر کدوم 2 کیلو هستند تمرین میکنم.

راستی زمان ورزش چطوریه ؟ هر روز باید ورزش کرد یا 1 روز در میون؟

چقدر باید وقت گذاشت ؟ ایا در هر تمرین باید همه عضله ها روش کار بشه ؟

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنونم دوست عزیز

خیلی جامع و و زیبا بود.

اون حرکات بدون وزنه رو هم لطف کن و بنویس.

من در حال حاضر 2 تا دمیل دارم و مجموعا 12 کیلو وزنه

فعلا با 2 تا دمبل که هر کدوم 2 کیلو هستند تمرین میکنم.

راستی زمان ورزش چطوریه ؟ هر روز باید ورزش کرد یا 1 روز در میون؟

چقدر باید وقت گذاشت ؟ ایا در هر تمرین باید همه عضله ها روش کار بشه ؟

خواهش ميكنم ....
- - - -
اون حركات رو در اولين فرصت مينويسم يا واست پي ام ميكنم چون يكم بايد با فيزيك بدنت آشنا بشم تعداد و نحوه انجامش خيلي مهمه در ضمن بايد يه مربي داشته باشي يا يك اراده پولادين!چون ناخودآگاه كم مياري و از سرو ته حركات ميزني !
- - - -
راجع به وزنه هم بايد دستت بياد معمولا عضلات بازو قوي هستن و ميتوني سنگين تر هم بزني ولي سرشونه ها بايد كمتر باشه هر كدوم فرق ميكنه ...اگه ميديدمت ميتونستم بهت بگم ...يكم كه بدنت رو اومد بايد سعي كني هميشه ماهيچه هات تحت فشار باشه نه اينكه براشون تفاوتي نكنه مثلا داري 3 ست 10تايي جلو بازو ميزني ...اون زمانيه كه بايد وزَنت رو زياد كني
- - - -
زمانش هم 3 جلسه در هفته ميتونه كافي باشه يك روز در ميون بعد از اولين جلسه هم ممكنه عضلات بدنت ببنده يك روز استراحت كن ...اگه بدن لاغري داري سعي كن كالري مورد نياز بدنت رو تامين كني صبحانه رو فراموش نكن !مهمترين وعده قضايي...
صبح زود ورزش خوب نيست (حرف من نيست تحقيقات جديد اينرو ميگه)...من خودم معمولا(مجبورا"!)ساعت 7 يا 8 تمرين ميكنم(تقريبا هر روز) به مدت 2 ساعت زماني هم كه روز بيكاريم باشه صبح حدود 11 تمرين ميكنم با وزنه (يك ساعت)...
- - - -
معمولا همه عضلات رو با هم كار نميكنن ولي اون مواردي كه من نوشتم ميشه تو يه جلسه با هم كار كرد..اگه مربي بدنسازي داشته باشي ممكنه بگه دو جلسه در هفته رو بالا تنه كار كني و يك جلسه در هفته عضلات پا و كمر
معمولا در بدنسازي اين جدا سازي رو داريم كه به نظرم با توجه به فشاري كه داره درسته ...ولي در بعضي ورزش ها ممكنه در عرض 10 دقيقه در تمرينات بدنسازيشون تمامي عضلات بدن رو در گير كنن هر كدومش يه سيستمي داره
- - - -
يه جلسه كه كار كردي حدودا دستت مياد چقدر زمان لازمه اگه همه پروسه اي كه من گفتم بخواي بري با گرم كردن درست ،دويدن آخر كار و حركات پيشنهادي و دوش گرفتن حداكثر يك ساعت و نيم ميشه !

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
آره لخت شدم دید برنامه داد:(

اگه شما لطف کنی یه برنامه خوب به ما بدی ممنون میشم:blush::rolleyes:

مزه و بو کربو طبیعیه؟(یعنی اینکه بدمزس)

عکس از چه جاهایی بندازم(کل بدن ---پا....)؟

اره کربوهیدرات خیلی بدمزه هستش برخلاف پروتیین که خیلی هم خوشمزه هست

حالا اون مزه رو باید ول کنی چون برای بدنسازا مزه ی غذا اصلااا شرط نیست مهم غذایی که میخوری

عکس از چه جاهایی بندازم(کل بدن ---پا....)

من باید کل عضله هاتو ببینم (دوبازو ..زیربغل جلو و پشت ..پشت بازو )

اگه پا هم میخوای کار کنی فقط یه عکس از جلو پات بنداز (ساق پا دیده بشه )

یا علی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
[CENTER:f34r:]رونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی:f34r:[/CENTER]

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
معرفی سوستانن و دیانابول

سوستانن Sustanon

سوستانن یک آمپول تزریقی روغنی است که از ۴ نوع تستوسترون متفاوت به قرار ذیل تشکیل شده است:

این دارو در برخی منابع «متاندروستونولون» نیز نوشته و خوانده شده است. « دیانا بول » از معروفترین و پرمصرف ترین دارو و استروئیدهایی است که در اغلب کشورها نیز به راحتی قابل تهیه و دسترسی بوده و معمولا به قیمتهای مناسبی نیز به فروش مي رسد. این دارو از اوّلین نمونه استروئیدهایی است که در تاریخ ورزشهای قدرتی مورد استفاده قرار گرفته است. گفته می شود که «آرنولد شوارتز نگر» افسانه ای که روزگاری رقابتهای مستر المپيا را تحت سیطره خود داشت، بیش از نیمی از عضلات خود را مدیون همین دارو ست. شاید صحت و صقم این ادعا دقیقاً مشخص نباشد اما این مسئله کاملا روشن است که بسپاری از ورزشکار انی که از استروئیدهای تزریقی دل خوشی ندارند، این دارو را برای مصرف انتخاب کرده و آن را در برنامه دارویی خود می گنجانند.

«ديانابول» در ترکیب با «دکادورابولين» که در برخی کشورها به «ناندرولون» نیز معروف شده است و همچنین در ترکیب با «سوستانون 250» که نام تجارتی چهار نوع تستوسترون معروف و شناخته شده نیز هست، بهتر و موثرتر عمل کرده و تاثیرات مطلوب تری بر جای می گذارد.

این دارو غالبا یکی از اعضا و اجزای اصلی دوره های حجم است. این دارو در صورتی که در دوزهای بالا مصرف شود به راحتی به هورمونهای جنسی زنانه تبدیل شده و احتباس آب و املاح فراوان در بدن را نیز سبب می شود. برای کاستن از شدت عوارض این دارو در بدن می توانید آن را به همراه داروهای کم کننده عوارض نظیر: «نولوادکس» و یا دیگر آنتی استروژن ها و یا داروها و مکملهای محافظت کننده کبد به کار بگیرید.

این دارو به صورت قرصهای 5 و در برخی موارد نیز 10 میلی گرمی تهیه شده و به بازار عرضه می شود. این دارو علیرغم اینکه دارویی قدیمی است اما هنوز هم به عنوان دارویی موثر در افزایش حجم و قدرت بدنی از آن استفاده می شود. اطلاع از این نکته برای کسانی که قصد استفاده از این دارو را داشته و یا از آن استفاده می کنند لازم است که « دیانا بول » موجب احتباس آب و املاح فراوان در بدن شده و در حجم گسترده ای نیز به هورمونهای جنسی زنانه مثل استروژن تبدیل می شود.

امروزه این دارو در کشورهای مختلف و تحت عناوین تجارتی گوناگون تهیه و تولید می شود. از معروفترین این نمونه ها می توان به « متاندروستونولون » و در بازار با نامهای Dianabol(ساخت آمریکا)- Methan (ساخت روسیه ) - Methandon(ساخت تایلند) Pronobol- (ساخت هند)- Refovit (ساخت مکزیک) یافت می شود که نوع روسی آن دارای درجه بالایی است و استفاده کنندگان معمولا این را نمی دانند و البته نوع تقلبی این دارو به صورت ماهرانه ای درست شده است . نوع مکزیکی آن که صورت تزریقی این دارو است که محتوی25میگرم بر میلی لیتر از این ماده میباشد و یک شیشه 50 میلی لیتری حاوی 25 قرص دیانا بول میباشد اما هنوز عده ای معتقدند مصرف این دارو به صورت قرص آن دارای جوابگویی بهتری است. از نمونه های اوليه این دارو برای درمان زندانیان جنگی آزاد شده که در طول اسارت نیز از سوء تغذیه شدید رنج برده و به شدت نیز لاغر می شدند، استفاده می شده است. این دارو معمولا به صورت قرصهای 5 میلی گرمی عرضه می شود اما قرصهای 5/2 و 10 میلی گرمی آن نیز تولید شده است.

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
سلام خدمت دوستان کسی از hgh spray که شرکت renewal میزنه خبر داره آیا خوبه عوارض داره؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام خدمت دوستان کسی از hgh spray که شرکت renewal میزنه خبر داره آیا خوبه عوارض داره؟

اره این دارو به صورت مکمل شده البته تو اسپری های سیاه رنگ که بصورت پامپی (زیر زبانی)مصرف میشه

راستش هیومن کرومن هورمون عوارض آنچنانی نداره و عوارضش خیلی کمتر از سوستانون .دیانابول .انانات .اکسی

متان و............:f34r:

این هورمون از بدو تولد با شماست تا سن 24سالگی از سن 24سال به بعد دیگه این هورمون تو بدن تولید نمیشه

و برای کسانی بی ضرره که سنشون بالای 24باشه

(ولی در کل HGH عوارض کمی داره نسبت به داروهای دیگه)

Namak_co

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
46
جناب bloody تشکر

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
مرسی مهدی جان در کل چطور هست واسه من که فیتنس کار میکنم؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام

اره گلوتامین بهتر از کراتین عمل میکنه ولی یکمی قیمتش از کراتین گرون تره

برای افزایش وزن هم خوبه و هیچ ضرری هم نداره (بارگیری فراموش نشه )

بهترین برنامه برای افزایش وزن چهار رو ز در هفته با وزنه های سنگین و دو عضله ای

این گلوتامین رو با پرو تیین مصرف کن ببین وزنت چطور میره بالا

یا علی
ممون استاد !
من نمی دونستم گلوتامین هم بارگیری داره !
بعد منظورت از دو عظله ای چیه ؟
بعد بهترین مارک گلوتامین چیه ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
کلمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن

بالا