بازم ممنون
گواردا، نیاز به تغییر ای پی داره؟ کلید خصوصی هم در اختیار میذاره؟
در مورد صرافی، کدوم رو پیشنهاد میکنی
دوستان نظرتون در مورد تراست والت چی هست ؟ و چه والتی رو پیشنهاد میدید ؟
خب این سوال رو از شما هم میپرسم
خب شما بفرمایید که چه کوین یا کوین هایی میخواهید نگه دارید تا بررسی کنم.
منظورتون از بک آپ همون 12 کلمه هست ؟
؟؟در سایت bourseiness به این مورد اشاره شده و در بخش نظرات هم به همین شکل. آیا این کیف پول امن هست ؟
مهم: به دلیل اینکه بکآپ این کیف پول فقط روی همین کیف پول قابل بازیابی است و اخباری که اخیرا هک شدن کیف پول را گزارش دادهاند توصیه میشود از کیف پولهای دیگر که عبارت بازیابی (Seed) ارائه میدهند استفاده کنید.
در اپ استور هم تعداد بسیار کمی حدود 665 نفر فقط دانلود داشت ، در صورتی که تراست ولت 165k دانلود داشت.
مهم: به دلیل اینکه بکآپ این کیف پول فقط روی همین کیف پول قابل بازیابی است و اخباری که اخیرا هک شدن کیف پول را گزارش دادهاند توصیه میشود از کیف پولهای دیگر که عبارت بازیابی (Seed) ارائه میدهند استفاده کنید.
این متنی هست که در توضیحات کیف پول گواردا در سایت bourseiness اشاره شده بود.
https://guarda.freshdesk.com/support/solutions/articles/36000132261-can-i-export-my-wallet-
کپتیو جان میگم برای اتریوم چی پیشنهاد می کنی (ولت)اینجا کامل توضیح داده:
کد:https://guarda.freshdesk.com/support/solutions/articles/36000132261-can-i-export-my-wallet-
کپتیو جان میگم برای اتریوم چی پیشنهاد می کنی (ولت)
دوست عزیز در مورد بک آپی که فقط روی همین والت قابل بازیابی هست باید عرض کنم که اون یک بک آپ کلی هست و درسته، مثلا شما 20 تا کوین اضافه کردید و بک آپ گرفتید، این فقط روی خود گواردا ایمپورت میشه اما وقتی شما پرایوت کی هر کوینی رو جدا ذخیره کنید هر جا که دوست داشتید میتونید ایمپورتش کنید ( هر جا ) که ساپورت کنه...
در مورد هک هم قطعا مشکل اصلی از طرف کاربر بوده، مثلا پیام آپدیت میاد روی سیستم، کاربر آپدیت میکنه و هک میشه، چرا؟ چون از سورس اصلی آپدیت نشده و فیشینگ بوده.
با این حال شما چند نکته رو باید مد نظر داشته باشید:
1. تمام کوین ها رو در یک والت قرار ندهید.
2. برای اطلاع از بهترین کیف پول با بیش از 2-3 نفر مشورت کنید.
3.فایل های مهم مربطو به بک آپ رو به هیچ وجه گوشی یا به صورت اسکرین شات نگهداری نکنید.
ممنون از توضیحاتتون
با این تفاسیر برای کاردانو کدوم کیف پول رو توصیه میکنید ؟
خواهش میکنم
من برای کوتاه مدت از گواردا استفاده کردم مشکلی نداشته.
گواردا رو نصب کردم و یک فایل txt بهم داد به عنوان بکاپ ، 12/24 کلمه ریکاوری رو نمیده ؟