• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

NASRIN-17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار هم عالی ... ریزش مورو باید با دکتر مشورت کنید متاسفانه من تخصصی تو این زمینه ندارم ... اگه **** غذایی درست داشته باشید ریزش موتون ربطی به ورزش و رژیک پیدا نمیکنه

برای موندن روی این وزن هم ورزشو یه کم سبک تر کن تا خسته هم نشی ... روزی 45 دقیقه ترد میل کافیه ... رو شیب 0 حالت راه رفتن سریع ... 5 دقیقه آخر هم شیب 4 درجه

اوکی!پس ورزش رو کمتر میکنم.
یک مورد دیگه- 3 روزه که باشگاه ثبتنام کردم.برای اینکه یک تنوعی باشه میخوام چندماهی برم. مربی میگفت که هر کسی میخواد چربی آب کنه بعد از جلسه تا 2 ساعت به جز آب هیچ چیزی نخوره!
من که 30 دقیقه بعد از ورزش شیر یا سیب میخوردم و از نتیجه اش هم کاملا راضیم.چون قبلا(در حدود 2 ماه اول رژیمم) بعد از ورزش هیچی نمیخوردم و کاهش وزنم خیلی کمتر بود از حالا بود و ضعف شدیدی هم داشتم چون عصرها ورزش میکردم باعث بیخوابیم هم شده بود .
علتش رو هم گفتید . من هم به ایشون گفتم که متابولیسم رو بالا میبره و ... ولی گفت اینطور نیست و برعکس باعث میشه چربی آب نشه چون شیر و میوه جلوی اینکار رو میگیرند!!!
مثل اینکه در این زمینه نظرات خیلی زیاده. اما چیزی که باید بهش توجه بشه فشار جسمی هست که این ممنوعیت عذایی 2 ساعته ایجاد میکنه.
باز هم مررررررررسی از کمکتون

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اوکی!پس ورزش رو کمتر میکنم.
یک مورد دیگه- 3 روزه که باشگاه ثبتنام کردم.برای اینکه یک تنوعی باشه میخوام چندماهی برم. مربی میگفت که هر کسی میخواد چربی آب کنه بعد از جلسه تا 2 ساعت به جز آب هیچ چیزی نخوره!
من که 30 دقیقه بعد از ورزش شیر یا سیب میخوردم و از نتیجه اش هم کاملا راضیم.چون قبلا(در حدود 2 ماه اول رژیمم) بعد از ورزش هیچی نمیخوردم و کاهش وزنم خیلی کمتر بود از حالا بود و ضعف شدیدی هم داشتم چون عصرها ورزش میکردم باعث بیخوابیم هم شده بود .
علتش رو هم گفتید . من هم به ایشون گفتم که متابولیسم رو بالا میبره و ... ولی گفت اینطور نیست و برعکس باعث میشه چربی آب نشه چون شیر و میوه جلوی اینکار رو میگیرند!!!
مثل اینکه در این زمینه نظرات خیلی زیاده. اما چیزی که باید بهش توجه بشه فشار جسمی هست که این ممنوعیت عذایی 2 ساعته ایجاد میکنه.
باز هم مررررررررسی از کمکتون

من تو زندگیم تو هیچ چیزززززز ادعا ندارم ... توی هیچی ... اما توی لاغری ادعا میکنم کمتر کسی تو ایران اطلاعاتمنو راجع به لاغری داره

تا امروز به 8 نفر برنامه دادم که حد اقل 30 کیلو کم کردن بدون اینکه بدنشون آسیب ببینه یا مشکل جسمانی پیدا کنن

با 2 نفر خصوصی کار کردم که تقریبا 55 تا 60 کیلو وزن کم کردن

این قدر مطلب در باره لاغری خوندم و تک تکشونو تست کردم که نحوه کار کردن بدن مثل روز برام روشنه

اون خانوم متاسفانه چیز خاصی از ورزش نمیدونه که این حرفو میزنه ... اگه میدونست کربوهیدرات پیچیده مثل سیب و شیر بعد از ورزش تاثیر فوق العاده ای

تو لاغری میزاره هرگز این حرفو نمیزد ... ورزشکار حرفه ای تر از Philips شناگر امریکایی که مدالای طلارو درو کرده نداریم

یکی از روشهای خوش فرم نگه داشتن بدنش اینه که قبل و بعد ار ورزش شیر میخوره

متاسفانه وقتی 99 % ورزشکارای کشور چه حرفه ای چه نیمه حرفه ای فکر میکنن ناشتا تمرین کنی برای لاغری بهتره دیگه آدم چی میتونه بگه :eek:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مطلبی در باره خودن شیر بعد از ورزش کردن :

Drink Milk To Gain Muscle And Lose Fat After Your Workout

Milk may be the ideal drink to help you gain muscle and burn fat after a workout. That’s true for both athletes and recreational exercisers.

As published in the American Journal of Clinical Nutrition, a study at McMaster University examined the post-workout effects of drinking 2 cups of skim milk vs. a soy beverage with the same amount of protein and energy vs. a carbohydrate drink (like a sports drink) with about the same amount of energy.

The researchers followed 3 groups of men from 18 to 30 years old. These 56 men engaged in rigorous weightlifting 5 days a week over a 12-week period.

When the study was over, the researchers discovered that the milk drinking group had lost almost twice as much fat (2 pounds) as the carbohydrate drinking group (1 pound).

The soy drinkers lost no fat.

In addition, the milk drinkers gained 40% more muscle (2.5 pounds) than the soy drinkers and 63% more muscle (3.3 pounds) than the carbohydrate drinkers.

The researchers concluded that milk is the ideal post-workout drink.

The study was funded by grants from the Canadian Institutes for Health Research and the U.S. National Dairy Council.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
توضیحات فارسی : ( ترجمه دقیق مطلب بالا نیست اما اصلیتش همونه )

پژوهشگران كانادایی اعلام كردند نوشیدن دو لیوان شیر پس از ورزش، به سوزاندن بیشتر چربی و افزایش حجم ماهیچه ای كمك می كند.

نوشیدن شیر بعد از ورزش

محققان دانشگاه مك مستر در همیلتون ایالت اونتاریو، 56 مرد 18 تا 30 سال را طی یك دوره 12 هفته ای بررسی كردند. برای این افراد برنامه ورزشی بلند كردن وزنه، طی پنج روز در هفته ارایه شد.

شركت كنندگان در این مطالعه به سه گروه تقسیم شدند:

گروه اول) پس از ورزش، دو لیوان شیر كم چربی مصرف كردند.

گروه دوم) پس از ورزش، نوشیدنی سویا (با همان میزان پروتئین و انرژی موجود در شیر) مصرف كردند.

گروه سوم) پس از ورزش، نوشیدنی كربوهیدراتی مصرف كردند.

بعد از 12 هفته معلوم شد گروهی كه شیر نوشیده بودند، حدود یك كیلوگرم چربی و گروهی كه كربوهیدرات مصرف كرده بودند، نیم كیلوگرم چربی از دست داده بودند. این در حالی است آنهایی كه نوشیدنی سویا خورده بودند، چربی از دست نداده بودند.

در عین حال گروهی كه شیر نوشیده بودند، در مقایسه با آنهایی كه سویا مصرف كرده بودند 40 درصد یا 1135 گرم به حجم ماهیچه ای خود افزوده بودند.

علاوه بر این گروهی که شیر مصرف کرده بودند، 36 درصد یا 1500 گرم حجم ماهیچه ای بیشتر نسبت به گروه مصرف کننده نوشیدنی كربوهیدرات پیدا کرده بودند.

elin_mitra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمتت دوستان عزیز من همین امروز با شما آشنا شدم چند روزی هست که تصمیم گرفتم لاغر بشم ممنون میشم کمکم کنید
خانومی 29 ساله هستم با 162 سانت قد و وزن81کیلو تصمیم گرفتم تا عید نوروز به وزن 58 کیلو وزن سابقم برگردم توی خونه تردمیل هم دارم
روزی یک لیوان چای سبز هم میخورم ممنون میشم کمکم کنید که به هدفم برسم اراده قوی دارم یه **** خوب به من بدید مرسی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام خدمتت دوستان عزیز من همین امروز با شما آشنا شدم چند روزی هست که تصمیم گرفتم لاغر بشم ممنون میشم کمکم کنید
خانومی 29 ساله هستم با 162 سانت قد و وزن81کیلو تصمیم گرفتم تا عید نوروز به وزن 58 کیلو وزن سابقم برگردم توی خونه تردمیل هم دارم
روزی یک لیوان چای سبز هم میخورم ممنون میشم کمکم کنید که به هدفم برسم اراده قوی دارم یه **** خوب به من بدید مرسی

سلام :

شما اولین کاری که باید بکنید اینه که وعده غذاییتون رو از 3 تا به 6 تا برسونید ... مقدارش زیاد نشه فقط تقسیم بشه

از ساعت 6 به بعد مصرف نون برنج سرخ کردنی باید به کل حذف بشه

به هیچ وجه از نوشابه استفاده نکنید

نمک کمتر بخورید

بعد از خوردن غذا ساعت 6 یا ساعت 4 حدودا 1 ساعت و نیم بعدش برید روی ترد میل و ورزش کنید

قبلش حتما حرکات کششی انجام بدید تا بدن آسیب نبینه ... کشش عصلات پا و پشت پا خیلی مهمه

برای شما که تازه کارید 5 روز اول رو 30 دقیقه با ترد میل کار کنید ... شیب 1 درجه بدید و با سرعت راه برید

با سرعت که میگم یعنی بعد از 5 دقیقه عرق شما تو راه رفتن در بیاد ... ار دستاتونم کمک بگیرید تا راه رفتن راحت تر بشه

دستتونو به ترد میل نگیرید ...بعد از 5 روز به ازای هر روز 5 دقیقه به زمان ترد میل اضافه کنید

یعنی روز ششم بشه 35 دقیقه ... روز 7 بشه 40 دقیقه و تا 1 ساعت برید جلو

بعد از 2 هفته بگید چقدر وزن کم کردید تا ادامشو بگم ... بدنتونم سایز کنید

دور بازوها ... دور بالا شکم ... دور شکم ... دور باسن ... دور رون ... دور ساق

همه اینارو با متر اندازه دقیق بگیرید

NASRIN-17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیحات فارسی : ( ترجمه دقیق مطلب بالا نیست اما اصلیتش همونه )

پژوهشگران كانادایی اعلام كردند نوشیدن دو لیوان شیر پس از ورزش، به سوزاندن بیشتر چربی و افزایش حجم ماهیچه ای كمك می كند.

نوشیدن شیر بعد از ورزش

محققان دانشگاه مك مستر در همیلتون ایالت اونتاریو، 56 مرد 18 تا 30 سال را طی یك دوره 12 هفته ای بررسی كردند. برای این افراد برنامه ورزشی بلند كردن وزنه، طی پنج روز در هفته ارایه شد.

شركت كنندگان در این مطالعه به سه گروه تقسیم شدند:

گروه اول) پس از ورزش، دو لیوان شیر كم چربی مصرف كردند.

گروه دوم) پس از ورزش، نوشیدنی سویا (با همان میزان پروتئین و انرژی موجود در شیر) مصرف كردند.

گروه سوم) پس از ورزش، نوشیدنی كربوهیدراتی مصرف كردند.

بعد از 12 هفته معلوم شد گروهی كه شیر نوشیده بودند، حدود یك كیلوگرم چربی و گروهی كه كربوهیدرات مصرف كرده بودند، نیم كیلوگرم چربی از دست داده بودند. این در حالی است آنهایی كه نوشیدنی سویا خورده بودند، چربی از دست نداده بودند.

در عین حال گروهی كه شیر نوشیده بودند، در مقایسه با آنهایی كه سویا مصرف كرده بودند 40 درصد یا 1135 گرم به حجم ماهیچه ای خود افزوده بودند.

علاوه بر این گروهی که شیر مصرف کرده بودند، 36 درصد یا 1500 گرم حجم ماهیچه ای بیشتر نسبت به گروه مصرف کننده نوشیدنی كربوهیدرات پیدا کرده بودند.
مررررررسی
من رو هم به لیستتون اضافه کنید. درسته دیر ثبت نام کردم اما قبلا تمام تاپیک رو خونده بودم.
حدود 2 ماه **** خودسرانه ای گرفتم که به سختی 4 کیلو کم کردم. اما بعد از خوندن تمام تاپیک که چیزی حدود 4 ساعت وقت گرفت( کپی میکردم) باعث شد از 69 به 52 کیلو برسم.
قبلا هم گفتم که بهترین نکات هم ، تعدد وعده های غذایی و حذف نکردن هیچ وعده ی غذایی.پیاده روی در سرا شیبی- مصرف گوجه و شیر و ماست و کرفس و سیب- حذف برنج و ماکارونی وقند و شیرینی و چربی- نخوردن غذا از ساعت 7 شب به بعد و خوردن آب زیاد.
در مورد ان مربی هم فکر میکنم ارزش نداره که بحث کنم. اصلا برخورد مناسبی نداشت. اما چند نفری که منو میشناختن برنامه ی **** و ورزشم رو خواستند و من هم بهشون دادم. همین کافیه
شیرخوردن باعث سیری زیادی میشه. من توی اون دو ماه بینهایت وسوسه غذایی داشتم. طوری که در خواب هم به سراغم می امد. ولی شیر این حالت رو از بین برد.
البته در سیب کمی کمتره برای همین من با فاصله ی هر دو رو مصرف کردم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مررررررسی
من رو هم به لیستتون اضافه کنید. درسته دیر ثبت نام کردم اما قبلا تمام تاپیک رو خونده بودم.
حدود 2 ماه **** خودسرانه ای گرفتم که به سختی 4 کیلو کم کردم. اما بعد از خوندن تمام تاپیک که چیزی حدود 4 ساعت وقت گرفت( کپی میکردم) باعث شد از 69 به 52 کیلو برسم.
قبلا هم گفتم که بهترین نکات هم ، تعدد وعده های غذایی و حذف نکردن هیچ وعده ی غذایی.پیاده روی در سرا شیبی- مصرف گوجه و شیر و ماست و کرفس و سیب- حذف برنج و ماکارونی وقند و شیرینی و چربی- نخوردن غذا از ساعت 7 شب به بعد و خوردن آب زیاد.
در مورد ان مربی هم فکر میکنم ارزش نداره که بحث کنم. اصلا برخورد مناسبی نداشت. اما چند نفری که منو میشناختن برنامه ی **** و ورزشم رو خواستند و من هم بهشون دادم. همین کافیه
شیرخوردن باعث سیری زیادی میشه. من توی اون دو ماه بینهایت وسوسه غذایی داشتم. طوری که در خواب هم به سراغم می امد. ولی شیر این حالت رو از بین برد.
البته در سیب کمی کمتره برای همین من با فاصله ی هر دو رو مصرف کردم.

خیلی خوبه ... یه مقدار وزنه هم بزن تا بدن خیلی شل نشه

elin_mitra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :

شما اولین کاری که باید بکنید اینه که وعده غذاییتون رو از 3 تا به 6 تا برسونید ... مقدارش زیاد نشه فقط تقسیم بشه

از ساعت 6 به بعد مصرف نون برنج سرخ کردنی باید به کل حذف بشه

به هیچ وجه از نوشابه استفاده نکنید

نمک کمتر بخورید

بعد از خوردن غذا ساعت 6 یا ساعت 4 حدودا 1 ساعت و نیم بعدش برید روی ترد میل و ورزش کنید

قبلش حتما حرکات کششی انجام بدید تا بدن آسیب نبینه ... کشش عصلات پا و پشت پا خیلی مهمه

برای شما که تازه کارید 5 روز اول رو 30 دقیقه با ترد میل کار کنید ... شیب 1 درجه بدید و با سرعت راه برید

با سرعت که میگم یعنی بعد از 5 دقیقه عرق شما تو راه رفتن در بیاد ... ار دستاتونم کمک بگیرید تا راه رفتن راحت تر بشه

دستتونو به ترد میل نگیرید ...بعد از 5 روز به ازای هر روز 5 دقیقه به زمان ترد میل اضافه کنید

یعنی روز ششم بشه 35 دقیقه ... روز 7 بشه 40 دقیقه و تا 1 ساعت برید جلو

بعد از 2 هفته بگید چقدر وزن کم کردید تا ادامشو بگم ... بدنتونم سایز کنید

دور بازوها ... دور بالا شکم ... دور شکم ... دور باسن ... دور رون ... دور ساق

همه اینارو با متر اندازه دقیق بگیرید

با عرض سلام و تشکر ممنون بابت راهنماییتون چشم همه کارهایی رو که گفتید مو به مو انجام میدم فراموش کردم بگم تردمیل من مجهز به ویبره و پایه درازو نشسته در ضمن مسگری هم دارم و یک نکته دیگه بیشترین چربی بدنم در قسمت ران و ساق پام هست ممنون میشم باز هم راهنماییم کنید اگر ورزش خاصی لازمه انجام بدم و نوع استخوان بندیم هم متوسطه با تشکر

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با عرض سلام و تشکر ممنون بابت راهنماییتون چشم همه کارهایی رو که گفتید مو به مو انجام میدم فراموش کردم بگم تردمیل من مجهز به ویبره و پایه درازو نشسته در ضمن مسگری هم دارم و یک نکته دیگه بیشترین چربی بدنم در قسمت ران و ساق پام هست ممنون میشم باز هم راهنماییم کنید اگر ورزش خاصی لازمه انجام بدم و نوع استخوان بندیم هم متوسطه با تشکر

ورزش خاصی لازم نیست انجام بدید چون چربی به صورت موشعی از بین نمیره

بعد از ترد میل 200 تا مسگری هم بزنید خوبه

به صورت 50 تا بعد 1دقیقه استراحت ... مجددا 50 تا 1 دقیقه استراحت

مقداری زانوتونو خم کنید که بهتر بچرخه

needer

Registered User
لایک‌ها
1
من از قبل ماه رمضان با راهنماییاتون وزنمو کم کردم و البته از عضلاتمم خیلی سوخته. اما هنوز هم کمی شکم دارم اما طوری نیست که از زیر لباس معلوم باشه حالا اگه بخوام افزایش وزن بدم منظورم بدنسازیه باید صبر کنم که همین یه کم چربیمم بسوزه بعدش برم باشگاه یا الانم میتونم شروع کنم. نظر شما چیه؟[/Q
در واقع سوالم اینه آقای رونان میتونم بدنسازیو رو شرع کنم یا اول بدنمو کلا خشک کنم. شما چه پیشنهادی دارین؟ میترسم برم بدنسازی دباه شکم بیاد بالا

elin_mitra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت شما امروز 5روز میشه که شروع کردم امروز نتونستم و رفتم روی وزنه 3 کیلو کم کرده بودم خیلی خوش حال شدم ولی امروز روی تردمیل ماهیچه پاهام بشدت درد گرفت چیکار کنم که درد نگیره؟سوال 2 چیکار کنم روند کاهش وزنم همین جوری سریع باشه و متوقف نشه با تشکر از شما

vigilante

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از قبل ماه رمضان با راهنماییاتون وزنمو کم کردم و البته از عضلاتمم خیلی سوخته. اما هنوز هم کمی شکم دارم اما طوری نیست که از زیر لباس معلوم باشه حالا اگه بخوام افزایش وزن بدم منظورم بدنسازیه باید صبر کنم که همین یه کم چربیمم بسوزه بعدش برم باشگاه یا الانم میتونم شروع کنم. نظر شما چیه؟[/Q
در واقع سوالم اینه آقای رونان میتونم بدنسازیو رو شرع کنم یا اول بدنمو کلا خشک کنم. شما چه پیشنهادی دارین؟ میترسم برم بدنسازی دباه شکم بیاد بالا
سوال بدیهی پرسیدید با اجازه جواب میدم.
البته که شما میتونی بدنسازی بری حتی اگر هم بخوای دوره جحم هم بری مشکلی نداری ولی به شرطی که **** درست داشته باشی. . .
با عرض سلام خدمت شما امروز 5روز میشه که شروع کردم امروز نتونستم و رفتم روی وزنه 3 کیلو کم کرده بودم خیلی خوش حال شدم ولی امروز روی تردمیل ماهیچه پاهام بشدت درد گرفت چیکار کنم که درد نگیره؟سوال 2 چیکار کنم روند کاهش وزنم همین جوری سریع باشه و متوقف نشه با تشکر از شما
کاهش وزن سریع شدیدا مضره و منجر صافی شکم و کوچیک شدن باسن(سوختن چربی)نمیشه. . .شما باید سعی کنی چربی بسوزونی در صورتی که همینطور پیش بری از ماهیچه های بدنت کاسته میشه. . .
برای جلوگیری از گرفتن عضله حتما حرکت کششی انجام بده.حرکات کششی باعث ریلکس شدن عضلات میشن.تو **** غذایی که داری حتما نمک به اندازه کافی مصرف کن.قبل و هنگام ورزش آب مصرف کن.
اگر تازه شروع به دویدن کردی روزهای اول خیلی فشار نیار و کم کم زمان و سرعت دویدنت زیاد کن.

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
سلام . :)
من یه سوال دارم ولی یکمی سوال مبهمیه . البته شاید بنظر خودم . حالا ؛ بدن ما روزانه حداکثرش چقدر میتونه کالری جذب کنه ؟ مثلا یه روزی میشه که فرضا تا 3000 کالری میخوریم ( فکر کنین مهمونیم و اردور و سوپ و غذا و سالاد و دسر و نوشابه و... :) ) خب حالا همش جذب میشه ؟ یا اینکه بستگی به استعداد چاقی طرف داره ؟ حداکثرش چقدر جذب میشه ؟ میتونیم اینجوری هم بگیم که بدن ما روزانه حداکثر چقدر میتونه افزایش وزن داشته باشه ؟

ممنون

vigilante

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . :)
من یه سوال دارم ولی یکمی سوال مبهمیه . البته شاید بنظر خودم . حالا ؛ بدن ما روزانه حداکثرش چقدر میتونه کالری جذب کنه ؟ مثلا یه روزی میشه که فرضا تا 3000 کالری میخوریم ( فکر کنین مهمونیم و اردور و سوپ و غذا و سالاد و دسر و نوشابه و... :) ) خب حالا همش جذب میشه ؟ یا اینکه بستگی به استعداد چاقی طرف داره ؟ حداکثرش چقدر جذب میشه ؟ میتونیم اینجوری هم بگیم که بدن ما روزانه حداکثر چقدر میتونه افزایش وزن داشته باشه ؟

ممنون

بسته به سن و فعالیت بدنی و قد هر فرد مقدار سوخت و ساز بدن و کالری مورد نیاز متفاوت هست.یک فرد بیست ساله با هیکل متوسط همراه باروزی 3 ساعت ورزش میتونه 3بالای 2200 کالری مصرف کنه ولی همون آدم اگر فعالیت بدنی نداشته باشه زیر 1800 کالری در روز باید مصر کنه.
از نظر ژنتیکی هم چاقی در افراد متفاوت هست.شما وقتی کالری بیش از حد مورد نیاز مصرف کنی این انرژی به صورت چربی در بدن ذخیره میشه تا در مواقع مورد نیاز بدن ازش استفاده کنه. . .

elin_mitra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال بدیهی پرسیدید با اجازه جواب میدم.
البته که شما میتونی بدنسازی بری حتی اگر هم بخوای دوره جحم هم بری مشکلی نداری ولی به شرطی که **** درست داشته باشی. . .

کاهش وزن سریع شدیدا مضره و منجر صافی شکم و کوچیک شدن باسن(سوختن چربی)نمیشه. . .شما باید سعی کنی چربی بسوزونی در صورتی که همینطور پیش بری از ماهیچه های بدنت کاسته میشه. . .
برای جلوگیری از گرفتن عضله حتما حرکت کششی انجام بده.حرکات کششی باعث ریلکس شدن عضلات میشن.تو **** غذایی که داری حتما نمک به اندازه کافی مصرف کن.قبل و هنگام ورزش آب مصرف کن.
اگر تازه شروع به دویدن کردی روزهای اول خیلی فشار نیار و کم کم زمان و سرعت دویدنت زیاد کن.

lممنون از راهنماییتون

elin_mitra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا پوریا امروز روز 14 **** و ورزشم بود 4کیلو وزن کم کردم از نظر سایز هم که گفتید اندازه بگیرم از 2سانت کم شده تا 4 سانت البته غیر از ساق پام که تغییری نکرده
خیلی خوشحالم که عرض 2 هفته این جور جواب گرفتم ممنون میشم بگی در ادامه چیکار کنم

Altima

Registered User
لایک‌ها
0
Body Mass Index رو همینجوری توی گوگل بزنید یک Calculator هم بهش اضافه کنید سرچ کنید. صد تا سایت میاد که قد و وزن و ... رو میگیرند واستون حساب میکند. بصورت خلاصه: بالای 25 بشه یعنی: چاق! خودم 24.2

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
با سلام به همه دوستان عزیز
آقا دستم به دامنتون به دادم برسید چند وقت هست که حسابی چاق شدم و دیگه همه از تو خونه گرفته تا بیرون دستم می اندازن. چشمم به این تایپیک افتاد گفتم بیام از دوستان عزیز متخصص در این زمینه سوال کنم چه خاکی تو اون سرم بکنم. والا وزنم حدود 114 کیلو هستش قدمم 182 سانتیمتره. اگه میشه یه برنامه دراز مدت بدید که وزنمو کم کنم دیگه داره کم کم کار دستم میده. تو خونه هم تردمیل ذاریم. اگه برنامش یه جوری باشه که خیلی خسته نشم و بعد از چند روز ول نکنم خیلی خوب میشه. یه چیز دیگه هم که خیلی اذیتم می کنه اینه که خانوادگی همه چاقیم حالا من بیشتر ولی حس می کنم آب هم که می خورم میره رو وزنم. اگه مطلبی دیگری را هم مورد نیازه بگید تا بگم.
با تشکر

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
با سلام به همه دوستان عزیز
آقا دستم به دامنتون به دادم برسید چند وقت هست که حسابی چاق شدم و دیگه همه از تو خونه گرفته تا بیرون دستم می اندازن. چشمم به این تایپیک افتاد گفتم بیام از دوستان عزیز متخصص در این زمینه سوال کنم چه خاکی تو اون سرم بکنم. والا وزنم حدود 114 کیلو هستش قدمم 182 سانتیمتره. اگه میشه یه برنامه دراز مدت بدید که وزنمو کم کنم دیگه داره کم کم کار دستم میده. تو خونه هم تردمیل ذاریم. اگه برنامش یه جوری باشه که خیلی خسته نشم و بعد از چند روز ول نکنم خیلی خوب میشه. یه چیز دیگه هم که خیلی اذیتم می کنه اینه که خانوادگی همه چاقیم حالا من بیشتر ولی حس می کنم آب هم که می خورم میره رو وزنم. اگه مطلبی دیگری را هم مورد نیازه بگید تا بگم.
با تشکر

اگر یکدفه و بصورت ناگهانی چاق شدی ! منظروم بر خلاف دید معمول هست احتمالا" تیروئیدت مشکل پیدا کرده که باید به دکتر مراجعه کنید.
اگر هم که بر اثر پرخوری و بی تحرکی بوده نگران نباش با یک **** غذایی اصولی + تمرینات هوازی + اگر مایل بودید استفاده از مکمل چربی سوز میتونید وزنتون رو به مرور کاهش بدید.
و بعد از کاهش مقدار قابل توجهی از چربی ادامه چربی سوزی رو با عضله سازی همراه کنید.

بالا