NASRIN-17
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 12
- لایکها
- 0
بسیار هم عالی ... ریزش مورو باید با دکتر مشورت کنید متاسفانه من تخصصی تو این زمینه ندارم ... اگه **** غذایی درست داشته باشید ریزش موتون ربطی به ورزش و رژیک پیدا نمیکنه
برای موندن روی این وزن هم ورزشو یه کم سبک تر کن تا خسته هم نشی ... روزی 45 دقیقه ترد میل کافیه ... رو شیب 0 حالت راه رفتن سریع ... 5 دقیقه آخر هم شیب 4 درجه
اوکی!پس ورزش رو کمتر میکنم.
یک مورد دیگه- 3 روزه که باشگاه ثبتنام کردم.برای اینکه یک تنوعی باشه میخوام چندماهی برم. مربی میگفت که هر کسی میخواد چربی آب کنه بعد از جلسه تا 2 ساعت به جز آب هیچ چیزی نخوره!
من که 30 دقیقه بعد از ورزش شیر یا سیب میخوردم و از نتیجه اش هم کاملا راضیم.چون قبلا(در حدود 2 ماه اول رژیمم) بعد از ورزش هیچی نمیخوردم و کاهش وزنم خیلی کمتر بود از حالا بود و ضعف شدیدی هم داشتم چون عصرها ورزش میکردم باعث بیخوابیم هم شده بود .
علتش رو هم گفتید . من هم به ایشون گفتم که متابولیسم رو بالا میبره و ... ولی گفت اینطور نیست و برعکس باعث میشه چربی آب نشه چون شیر و میوه جلوی اینکار رو میگیرند!!!
مثل اینکه در این زمینه نظرات خیلی زیاده. اما چیزی که باید بهش توجه بشه فشار جسمی هست که این ممنوعیت عذایی 2 ساعته ایجاد میکنه.
باز هم مررررررررسی از کمکتون