• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون پویان خان . الان هم 3 روز در هفته باشگاه میرم . خدا کنه زودتر به بدن ایده ال برسم نمیدونم چقدر طول بکشه ولی امیدوارم . فقط یه مدت وزنم خوب میومد پایین الان کم شده حالا نمیدونم به خاطر اینکه وزنه میزنم هست یا دلیل دیگه ای داره:(

اگه بیش از 2 هفتست که تو رژیمی 1 روز نهار بشین حسابی بخور ... برنج و کیک و شکلات ... ماکارانی یا هر چی که قبلا نمیخوردی

بعد 2 روز هم ورزش نکن ... استارت دوباره بزن تا بیای پایین

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون پویان خان . 5شنبه و جمعه همین هفته این کار رو میکنم . دلم لک زده واسه یه ناهار توپ .میگم من استعداد چاقیم بالاستها نخورم هر چی کم کرده بودم برگرده :lol:
ممکنه به خاطر وزنه زدن باشه ؟ یا به دلیل زیاد شدن حجم عضله در تمرین با وزنه ؟

needer

Registered User
لایک‌ها
1
وقتی با **** به وزن متعادل رسیدیم چکار کنیم که دوباره چاق نشیم . یعنی همون **** سختو همیشه باید داشته باشیم. چون اگه **** قطع بشه به تجربه من سریع چربی بر می گرده

NASRIN-17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از این مدت باید یاد بگیریم به شیوه ی لاغرها زندگی کنیم. کم بخور و همیشه بخور!
ممکنه لاغری رو ببینی که زیاد میخوره ولی مطمئن باش اون فقط همین یکی دوبار اینطوره ولی چون معده ی کوچیکی داره اذیت میشه و تا مدتی کمتر از حد میخوره! بعد از این مدت معده ی ما هم جمع میشه. هر چند حالا هم همینطور شده!
غذای چرب و شیرین چاق میکنه! در عوض میوه و سبزی رو زیاد تر میخوریم!
آهسته خوردن رو هم باید یاد بگیریم!
فعالیت جسمی هم باید باشه و گرنه پا به سن که بزاریم باید روی زمین قل بخوریم!
من که راضیم. درسته خیلی در این سه ماه زجر کشیدم اما حالا راحت لباس میخرم و وقتی میپوشمشون هم احساس افتخار میکنم. هر رنگ و هر طرحی که بخوام میپوشم:happy:

needer

Registered User
لایک‌ها
1
حالا اگر بعدش خواستی بدنسازیو شروع کنی چی؟ برنج ماکارونی میشه زیاد کرد یا نه؟

Erik WM

Registered User
لایک‌ها
76
سلام جناب Ronan

یه سوال ازتون داشتم...

فکر میکنم کمبود وزن دارم البته با توجه به قدم. یه سری بدنسازی کار کردم بعد ولش کردم (به علت کمبود وقت و ...)
الان با دمبل و هالتر تو خونه دارم کار میکنم.

راستش میخاستم پروتئین (مکمل) در کنارش مصرف کنم. مکملی میخاستم که دوتا کار مهم کنه :ماهیچه بیاره و باعث افزایش وزن بشه
حتی اگه چربی اضافه هم بیاره اشکال نداره
حالا شما میفرمایید چی بخرم با این مشخصات و از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟(تائیدیه وزارت بهداشت کافیه؟)

وقت ورزش بیرون از خونه هم ندارم.(ولی اگه واجبه بفرمایید)

راستی چی میتونم بخرم تو خونه کار کنم؟

خیلی ممنون برای وقتی که میگذارید

NASRIN-17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا پوریا من هم یک سوال داشتم. مدتی هست که وزنم یویو شکل بین 54-56 بالا و پایین میره. میخوام 52 کیلو بشم که هنوز نشده. چند بار هم **** رو شکستم که از حالت استپ در بیاد ولی هنوز نشده.
میخواستم ببینم در مورد قطره ی خوراکی زیره و لیمو ترش اطلاعی دارید؟ سرچ کردم اما متاسفانه اطلاعات مفیدی بدست نیاوردم. خوشحال میشم درموردش بیشتر بدونم آیا واقعا به لاغری کمک میکنه؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام جناب Ronan

یه سوال ازتون داشتم...

فکر میکنم کمبود وزن دارم البته با توجه به قدم. یه سری بدنسازی کار کردم بعد ولش کردم (به علت کمبود وقت و ...)
الان با دمبل و هالتر تو خونه دارم کار میکنم.

راستش میخاستم پروتئین (مکمل) در کنارش مصرف کنم. مکملی میخاستم که دوتا کار مهم کنه :ماهیچه بیاره و باعث افزایش وزن بشه
حتی اگه چربی اضافه هم بیاره اشکال نداره
حالا شما میفرمایید چی بخرم با این مشخصات و از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟(تائیدیه وزارت بهداشت کافیه؟)

وقت ورزش بیرون از خونه هم ندارم.(ولی اگه واجبه بفرمایید)

راستی چی میتونم بخرم تو خونه کار کنم؟

خیلی ممنون برای وقتی که میگذارید

سوالای افزایش وزنو از امیر IcedEarth بپرس ... اون بهتر میکتونه کمکت کنه ... من بارها اعلام کردن تو تاپیک که تخصصم لاغریه و در باره افزایش وزن نمیتونم درست راهنمایی کنم

سلام
آقا پوریا من هم یک سوال داشتم. مدتی هست که وزنم یویو شکل بین 54-56 بالا و پایین میره. میخوام 52 کیلو بشم که هنوز نشده. چند بار هم **** رو شکستم که از حالت استپ در بیاد ولی هنوز نشده.
میخواستم ببینم در مورد قطره ی خوراکی زیره و لیمو ترش اطلاعی دارید؟ سرچ کردم اما متاسفانه اطلاعات مفیدی بدست نیاوردم. خوشحال میشم درموردش بیشتر بدونم آیا واقعا به لاغری کمک میکنه؟

سلام :

صبح 2 لیوان آب بخور ناشتا ... 2 وعده میوه در روز ... از ساعت 7 به بعد مصرف کربوهیدراتو خیلی کم کن ... مدل تمرینات رو عوض کن ... مثلا 30 دقیقه خیلی سریع راه برو ( ندو ) بعد 30 دقیقه هم روی شیب راه برو

اگر مثلا ساعت 5 تمرین میکنی یا 3 تمرین کن یا 7 ... مدل و زمان تمرینات رو عوض کن کلا ... زیره و لیمو تر شو اینارو هم ول کن

چای سبز روزی 1 لیوان بخور ... کرفس و گوجه و خیار و هویجو خورد کن بعد ماست کم چرب و آبلیمو و روغن زیتون هم قاطی کن یه سالاد خیلی خوش مزه و کم کالری میشه

NASRIN-17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالای افزایش وزنو از امیر IcedEarth بپرس ... اون بهتر میکتونه کمکت کنه ... من بارها اعلام کردن تو تاپیک که تخصصم لاغریه و در باره افزایش وزن نمیتونم درست راهنمایی کنم

سلام :

صبح 2 لیوان آب بخور ناشتا ... 2 وعده میوه در روز ... از ساعت 7 به بعد مصرف کربوهیدراتو خیلی کم کن ... مدل تمرینات رو عوض کن ... مثلا 30 دقیقه خیلی سریع راه برو ( ندو ) بعد 30 دقیقه هم روی شیب راه برو

اگر مثلا ساعت 5 تمرین میکنی یا 3 تمرین کن یا 7 ... مدل و زمان تمرینات رو عوض کن کلا ... زیره و لیمو تر شو اینارو هم ول کن

چای سبز روزی 1 لیوان بخور ... کرفس و گوجه و خیار و هویجو خورد کن بعد ماست کم چرب و آبلیمو و روغن زیتون هم قاطی کن یه سالاد خیلی خوش مزه و کم کالری میشه
مرسی دوست عزیز .ممنون از راهنماییتون.

NASRIN-17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا پوریا میخواستم بدونم که مدت پیاده روی بر تردمیل چقدر باید باشه؟ درسته که نباید طولانی باشه و گرنه زانو معیوب میشه!!!
تردمیل خیلی برام مناسبه و نمیخوام مدتش رو کم کنم ولی تا الان 2 نفر بهم گفتن که زمانش زیاده!
پیاده روی من بیش از 60 دقیقه هست و اصلا دردی در ناحیه زانو یا مچ ندارم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ترد میل حد اقل 45 دقیقه تا 1 ساعت ... بهترین زمانه

بعد از 30 دقیقه سعی کن بری روی شیب 4 تا 6 درجه

needer

Registered User
لایک‌ها
1
برای اینکه بعد از ول کردن بدنسازی یا کاهش وزن پوست شل میشه چکار باید کرد؟ یعنی میشه دوباره پوست کشیده و تنگ بشه؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مررررررررررررسی

خواهش ... نتیجشو بهم بگو

برای اینکه بعد از ول کردن بدنسازی یا کاهش وزن پوست شل میشه چکار باید کرد؟ یعنی میشه دوباره پوست کشیده و تنگ بشه؟

پوست رو باید با خوردن ویتامین E تقویت کرد ... ویتامین ای 200 یک روز در میون بعد از ورزش ... خوردن 2 عدد هویج در روز ... خوردن سیب زمینی پخته ... خوردن کرفس

چرب کردن بدن با روغن بچه که حاوی ویتامین ای هست ... جلوگیری از چاقی و لاغری های مکرر ... ماساژ

needer

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش ... نتیجشو بهم بگو

پوست رو باید با خوردن ویتامین E تقویت کرد ... ویتامین ای 200 یک روز در میون بعد از ورزش ... خوردن 2 عدد هویج در روز ... خوردن سیب زمینی پخته ... خوردن کرفس

چرب کردن بدن با روغن بچه که حاوی ویتامین ای هست ... جلوگیری از چاقی و لاغری های مکرر ... ماساژ

یعنی با انجام اینکارا پوستی که شل شده به حالت قبل بر می گرده. یه آدم 120 کیلویی که شده 80 کیلو میتونو پوستو جمع کنه؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یعنی با انجام اینکارا پوستی که شل شده به حالت قبل بر می گرده. یه آدم 120 کیلویی که شده 80 کیلو میتونو پوستو جمع کنه؟

بهترین لاغری تا 5 کیلو در ماهه تا باعث افتادگی پوست نشه ... اگه این مورد و موارد بالا رعایت بشه پوست شما نمیفته

اون آدم 120 کیلویی مهمه تو چند وقت این مقدار وزنو کم کرده باشه

خود من شخصا پوستم هیچ وقت نمیفته حتی اگه تو 1 ماه 15 تا 20 کیلو کم کنم

پوست با پوست متفاوته

needer

Registered User
لایک‌ها
1
بهترین لاغری تا 5 کیلو در ماهه تا باعث افتادگی پوست نشه ... اگه این مورد و موارد بالا رعایت بشه پوست شما نمیفته

اون آدم 120 کیلویی مهمه تو چند وقت این مقدار وزنو کم کرده باشه

خود من شخصا پوستم هیچ وقت نمیفته حتی اگه تو 1 ماه 15 تا 20 کیلو کم کنم

پوست با پوست متفاوته
در واقع میگین پوست خودش خود بخود کشیده میشه. اما من کسیو میشناسم وزنشو یه ساله کم کرده اما ولوو شله پوستش.

یه سوال دیگه هم داشتم . من از قبل ماه رمضان با راهنماییاتون وزنمو کم کردم و البته از عضلاتمم خیلی سوخته. اما هنوز هم کمی شکم دارم اما طوری نیست که از زیر لباس معلوم باشه حالا اگه بخوام افزایش وزن بدم منظورم بدنسازیه باید صبر کنم که همین یه کم چربیمم بسوزه بعدش برم باشگاه یا الانم میتونم شروع کنم. نظر شما چیه؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
در واقع میگین پوست خودش خود بخود کشیده میشه. اما من کسیو میشناسم وزنشو یه ساله کم کرده اما ولوو شله پوستش.

یه سوال دیگه هم داشتم . من از قبل ماه رمضان با راهنماییاتون وزنمو کم کردم و البته از عضلاتمم خیلی سوخته. اما هنوز هم کمی شکم دارم اما طوری نیست که از زیر لباس معلوم باشه حالا اگه بخوام افزایش وزن بدم منظورم بدنسازیه باید صبر کنم که همین یه کم چربیمم بسوزه بعدش برم باشگاه یا الانم میتونم شروع کنم. نظر شما چیه؟

پوست با پوست فرق داره ... سن و سال هم مهمه ... ریکاوری پوست یه جوون 20 تا 25 ساله خیلی بهتر از یه آدم 30 تا 40 سالست

شما میتونی از پروتئین استفاده کنی که عضلاتت نسوزه ... در کنارش چربی سوزی هم انجام بدی

NASRIN-17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا پوریا مرسی از همه ی راهنمایی های خوبی که داشتید یک عالمه تشکر.بلاخره به وزن دلخواهم رسیدم.
الان دقیقا 52 کیلو 200 گرم هستم. البته بعد از صبحانه و نهار و قبل از شروع ورزشم این وزن رو دارم و فردا صبح احتمالا مثل این چند هفته 400 گرم کم میکنم .

1) ولی باز هم سوال دارم. ریزش موی شدیدی دارم خیلی شدید. موهام رو کوتاه کردم . دکتر به من قرص اکوفن داد . به همراه شامپو ی اکوفن. 2 هفته هست که روزی 2 قرص میخورم ولی جواب نداده.4 ماه هست که میوه و سبزیجات به خصوص گوجه و سیب و هلو و شیر و ماست در برنامه ی عذایی روزانه ام هست ولی نمیدونم چرا اینطوره!
2)حالا که میخوام روی همین وزن بمونم چه کاری باید انجام بدم؟

کالری مصرفی من بین 900 تا 1200 متغیره ---تردمیل هم 80 دقیقه هست که حدود 50 دقیقه با شیب 4 و 30 دقیقه با شیب 6 هست.
دمبل 2 کیلویی خریدم اما اصلا حوصله ی ورزش با اون رو ندارم!
با تشکرررررررررررر بسیار از شما دوست عزیز و مهربان

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا پوریا مرسی از همه ی راهنمایی های خوبی که داشتید یک عالمه تشکر.بلاخره به وزن دلخواهم رسیدم.
الان دقیقا 52 کیلو 200 گرم هستم. البته بعد از صبحانه و نهار و قبل از شروع ورزشم این وزن رو دارم و فردا صبح احتمالا مثل این چند هفته 400 گرم کم میکنم .

1) ولی باز هم سوال دارم. ریزش موی شدیدی دارم خیلی شدید. موهام رو کوتاه کردم . دکتر به من قرص اکوفن داد . به همراه شامپو ی اکوفن. 2 هفته هست که روزی 2 قرص میخورم ولی جواب نداده.4 ماه هست که میوه و سبزیجات به خصوص گوجه و سیب و هلو و شیر و ماست در برنامه ی عذایی روزانه ام هست ولی نمیدونم چرا اینطوره!
2)حالا که میخوام روی همین وزن بمونم چه کاری باید انجام بدم؟

کالری مصرفی من بین 900 تا 1200 متغیره ---تردمیل هم 80 دقیقه هست که حدود 50 دقیقه با شیب 4 و 30 دقیقه با شیب 6 هست.
دمبل 2 کیلویی خریدم اما اصلا حوصله ی ورزش با اون رو ندارم!
با تشکرررررررررررر بسیار از شما دوست عزیز و مهربان

بسیار هم عالی ... ریزش مورو باید با دکتر مشورت کنید متاسفانه من تخصصی تو این زمینه ندارم ... اگه **** غذایی درست داشته باشید ریزش موتون ربطی به ورزش و رژیک پیدا نمیکنه

برای موندن روی این وزن هم ورزشو یه کم سبک تر کن تا خسته هم نشی ... روزی 45 دقیقه ترد میل کافیه ... رو شیب 0 حالت راه رفتن سریع ... 5 دقیقه آخر هم شیب 4 درجه

بالا