سلام جناب Ronan
یه سوال ازتون داشتم...
فکر میکنم کمبود وزن دارم البته با توجه به قدم. یه سری بدنسازی کار کردم بعد ولش کردم (به علت کمبود وقت و ...)
الان با دمبل و هالتر تو خونه دارم کار میکنم.
راستش میخاستم پروتئین (مکمل) در کنارش مصرف کنم. مکملی میخاستم که دوتا کار مهم کنه :ماهیچه بیاره و باعث افزایش وزن بشه
حتی اگه چربی اضافه هم بیاره اشکال نداره
حالا شما میفرمایید چی بخرم با این مشخصات و از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟(تائیدیه وزارت بهداشت کافیه؟)
وقت ورزش بیرون از خونه هم ندارم.(ولی اگه واجبه بفرمایید)
راستی چی میتونم بخرم تو خونه کار کنم؟
خیلی ممنون برای وقتی که میگذارید
سوالای افزایش وزنو از امیر IcedEarth بپرس ... اون بهتر میکتونه کمکت کنه ... من بارها اعلام کردن تو تاپیک که تخصصم لاغریه و در باره افزایش وزن نمیتونم درست راهنمایی کنم
سلام
آقا پوریا من هم یک سوال داشتم. مدتی هست که وزنم یویو شکل بین 54-56 بالا و پایین میره. میخوام 52 کیلو بشم که هنوز نشده. چند بار هم **** رو شکستم که از حالت استپ در بیاد ولی هنوز نشده.
میخواستم ببینم در مورد قطره ی خوراکی زیره و لیمو ترش اطلاعی دارید؟ سرچ کردم اما متاسفانه اطلاعات مفیدی بدست نیاوردم. خوشحال میشم درموردش بیشتر بدونم آیا واقعا به لاغری کمک میکنه؟
سلام :
صبح 2 لیوان آب بخور ناشتا ... 2 وعده میوه در روز ... از ساعت 7 به بعد مصرف کربوهیدراتو خیلی کم کن ... مدل تمرینات رو عوض کن ... مثلا 30 دقیقه خیلی سریع راه برو ( ندو ) بعد 30 دقیقه هم روی شیب راه برو
اگر مثلا ساعت 5 تمرین میکنی یا 3 تمرین کن یا 7 ... مدل و زمان تمرینات رو عوض کن کلا ... زیره و لیمو تر شو اینارو هم ول کن
چای سبز روزی 1 لیوان بخور ... کرفس و گوجه و خیار و هویجو خورد کن بعد ماست کم چرب و آبلیمو و روغن زیتون هم قاطی کن یه سالاد خیلی خوش مزه و کم کالری میشه