• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
من تازه با این پست آشنا شدم و تقریبا تمام صفحات رو خوندم . کم کم داشتم آماده می شدم که منم از رونان عزیز کمک بگیرم که ... . منم ازتون خواهش می کنم که بازم این جا بنویسید .

وضع من یه خورده فرق داره ، الان 118 کلیو هستم و قدم هم 190 ، سنم هم 32 ساله و استخون بندی درشتی دارم. می خوام وزنم رو به زیر 87 کیلو برسونم . چون می خوام در مسابقات کشوری کیوکوشین کاراته در وزن 90 - کیلو شرکت کنم . چون حریف تمرینی ندارم وزن آزاد برام سنگینه . آرزو دارم قبل از این که بازنشسته بشم یه بار قهرمان ایران بشم . مقام دوم و سوم کشوری رو دارم . امیدوارم آرزو به دل نمونم .
در این ورزش رزمی هم قدرت لازمه هم سرعت و هم استقامت بدنی . زمان مسابقه هم 3 ، 2 ، 1 دقیقه است .
بنابراین من می خوام در شرایطی به زیر 87 کیلو برسم که سه فاکتور قدرت و سرعت و استقامت رو هم تقویت کنم . حدود 5 سال پیش وزنم رو برای مسابقات کشوری به 87/5 کیلو رسوندم . دور اول رو بردم ولی دور دوم ضایع شدم . از جایی که نقطه ی قوتم بود ضعف نشون دادم چون شب قبلش مجبور شدم حدود 3 کیلو از آب بدنم رو کم کنم . یادم میاد وقتی می خواستم از زمین بلند بشم چشام سیاهی می رفت و این نشون میداد که غیر اصولی وزن کم کردم .

متاسفانه همیشه در حال **** هستم و وزنم هم هی بالا پایین میره . همین دو ماه پیش بود که به 112 کیلو رسیدم ولی حالا دوباره 118 کیلو هستم .

می تونید کمکم کنید که به وزن 87 کیلو برسم در حالی که قدرت و سرعت و استقامتم هم در حد قابل قبولی باشه ؟

frog

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون Ronan جان بابت تصحیح اشتباهم، نمی دونم این رو توی یه سمینار رفته بودیم، البته من خودم جزو لاغرها به حساب میام ، طرف همچین حرفی زد، شاید هم من بد متوجه شدم .

راستی Ronan من خدوم وزنم پاییه، بدنم نسبتا خشکه، قدم 181 و وزنم 64 هست .

می خوام وزنم رو ببرم بالا، بهترین روش چیه، توی اون سمینار( که اقا دکتره داشت می گفت) بیشتر حرفشون خوردن یزهای با کالری بالا و حجم پایین بود . منتها الان خورده به ماه رمضون کل برنا مه ام بهم خورد ، به خاطر کتفم ، هم نمی تونم ورزش بدن سازی رو انجام بدم .

حالا راهی هست هم این خشکی بدن ما از بین نره و هم وزنمون رو کمی بالاتر ببریم .

البته این GF گیر داده میگه باید یه کمی چربی بیاری !!!!

ممنون .

rotin001

Registered User
لایک‌ها
0
سلام :

متاسفانه به خاطر مشکلاتی که بعضی یوزرا به وجود آوردن دیگه تو این بخش فعالیت نمیکنم

یه عده فکر میکنن دارن 200 هزار تومن پول میدن ما اگه دیر جواب دادیم یا تلفن و آیدی مسنجر ندادیم میخوایم از زیر

کار در بریم ... پولو به جیب زدیم و الان خوشحالیم ... و واقعا هم براشون متاسفم ... گفتنیهارو گفتم

از این به بعد کسی کمک خواست میتونه از دوستان دیگه کمک بگیره

موفق باشید

سلام آقا رونان.اگه یادت باشه سولات زیادی ازت پرسیدم که جوابهای خوبی هم از شما گرفتم و خیلی توی روند لاغریم و زندگیم موثر بوده و واقعا ازت تشکر میکنم و به همین دلیل بوده که اگه سوالی برام پیش می اومد سریع پست میدادم و اما وقتی دیر جواب میدادی خب فقط برا تنوع یه جا نوشتم که {همه رو گذاشتی توی خماری!!!}کاملا درک میکنم گاهی اوقات گرفتاریها اجازه کارهای دیگه رو نمیده
خلاصه اگه تقصیر از منه همین جا عذرخواهی میکنم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام آقا رونان.اگه یادت باشه سولات زیادی ازت پرسیدم که جوابهای خوبی هم از شما گرفتم و خیلی توی روند لاغریم و زندگیم موثر بوده و واقعا ازت تشکر میکنم و به همین دلیل بوده که اگه سوالی برام پیش می اومد سریع پست میدادم و اما وقتی دیر جواب میدادی خب فقط برا تنوع یه جا نوشتم که {همه رو گذاشتی توی خماری!!!}کاملا درک میکنم گاهی اوقات گرفتاریها اجازه کارهای دیگه رو نمیده
خلاصه اگه تقصیر از منه همین جا عذرخواهی میکنم.

سلام :

نه دوست عزیز اصلا منظورم شما نبودی ... خیلی ها تو پی ام سوال میکنن به ما تلفن بده یا مسنجر بده و وقتی

نمیدی کلی شاکی و طلبکار میشن ... تو تاپیک بدن سازی هم نمونش هست

needer

Registered User
لایک‌ها
1
میدونم جای این سوال اینجا نیست اما دوست دارم اساتید اینجا مثل آقای رونان جواب بدن.

اینکه میگن بعد از ول کردن بدنسازی بدن از قبلش هم بدتر میشه و اصطلاحا میریزه تا چه حد درسته؟. حتی گفته میشه همون عضله ای که در بدن شما استعداد بیشتری داشته و رشد بیشتری کرده بعد از رها کردن ورزش بیشتر چربی میگیره و از فرم در میاد ؟ روی همین اصل عده زیادی ورزش بدنسازیو ورزش بدی میدونن .
آیا راهی برای جلو گیری از این مسائل هست؟

rainywolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قدم 191 و وزنم 104 ،استخوان بندیمم متوسطه ودور شکمم 112 و سنم 25 ساله
8ماهه دارم باشگاه بدنسازی میرم اما فقط 10-11 کیلو کم کردم.با تاپیک شما هم امروز آشنا شدم و راهنماییاتون رو خوندم.
من برنامه ورزشیم اکثرا سوپره و **** رو هم کم و بیش رعایت میکنم.از این 10 کیلو هم 5 کیلوشو تو 45 روزه گذشته کم کردم.
به نظر شما چرا وزنم کم نمیشه؟
میگن بدنت stop کرده و باید چربی سوز مصرف کنی!!!!!!
بین polythermex که یه چربی شوز فوریه و الکارنتین که لایه برداره موندم.
میشه کلا راهنماییم کنید هم در مورد وزنم هم در مورد چربیسوز:(:(:(:(:(:(:blush::blush::blush::blush:

REZA147

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام پوریا جان
اول اینکه خواهش دارم برای کمک به امسال من این تایپیک رو ترک نکن و من از طرف اونایی که شما رو ناراحت کردن عذر میخوام
من بیشتر صفحات تایپیک رو خوندم و توی این دو ساعتی که برای این تایپیک وقت گذاشتم میتونم بگم خیلی از نوشته ها تون زندگیم رو متحول میکنه مطمئنم.
من 28 سالمه وزنم خیلی بالاست(135 کیلو) قدم 181
و این وزن بالا تقسیم شده توی همه بدن من
سینه و شکم و ران ها و پهلو ها
شاید اگه کسی دستای من رو از بازو به پایین تا انگشتان ببینه بدون دیدن تمام بدنم اصلا فکر نمیتونه بکنه که من اضافه وزن داشته باشم

بگم که صبحانه نمیخورم اصلا (چون اگه خوردم و برم بیرون بغیر از روزای جمعه که خونم گلاب به روتون شکم روش میگیرم )
این موضوع همیشگیه و ردخور نداره

جدیدا زیاد غذا نمیخورم . در حد یه آدم نرمال گرسنه میشم و میخورم
توی ماه رمضان هم روزه میگیرم . بیشتر اوقات سحری هم نمیخورم اگه هم بیدار شم دو لیوان آب با دو سه تا خرماو شاید یه لقمه کوچیک نان و پنیر (کوچک)

اینا گفتم که ازت بخوام من رو راهمنمایی کنی تا بتون لاغر بشم
توی خونه یه دوچرخه ثابت از اون قدیمیها (آهنی قرمزا) دارم و بعد از ظهر ها ساعت حدودا 5 یه نیم ساعتی هم رکاب میزنم

ممنون از راهنماییتون

Last edited:

rainywolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوباره
یه مطلبی موند که می خواستم بپرسم
این تمریناتی که شما دارید میدید واسه بدنسازی چون برنامه فیتنس محسوب میشه و کار مفاصل رو خیلی افزایش میده
احتمال آسیب دیدگی رو خیلی بالا میبره و تقریبا آدم غیر ممکنه مصدوم نشه.
واسه رفع این مشکل باید چیکار کرد؟
ممنون از تاپیک خوبتون

needer

Registered User
لایک‌ها
1
اینکه میگن با ول کردن بدنسازی بدن از قبلشم بدتر میشه تا چه حد درسته؟ پس اگه کسی بخواد یه روزی ولش کنه از همون اول نره طرفش بهتره؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اینکه میگن با ول کردن بدنسازی بدن از قبلشم بدتر میشه تا چه حد درسته؟ پس اگه کسی بخواد یه روزی ولش کنه از همون اول نره طرفش بهتره؟

با اجازه بزرگان جواب میدم ولی نمیدونم درسته یا نه به هر حال من که مثل پوریا جان استاد نیستم :)
منم قبل از اینکه برم اینو شنیده بودم ولی توجه نکن اگه نری دوباره افت میکنی ولی بعضی ها هستن بعد از ول کردن باشگاه چاق هم میشن که اونم بیشتر ربط به این داره که وقتی باشگاه نمیری مسلما باید غذا تو هم تنظیم کنی چون به هر حال کالری که در باشگاه میسوزوندی رو دیگه نمیسوزونی.

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
رونان (پویان) جان، سلام این تاپیک و پست های شما انگیزه زیادی برای کسایی که می خوان وزن کم کنن ایجاد می کنه.

قد من 178ـه، وزنم توی آذر سال گذشته 110 کیلو بود و با این تاپیک و پستهای رونان انگیزه گرفتم که وزن کم کنم. اول با کمک یه متخصص درپیت تغذیه شروع کردم ولی خیلی ضعیف شدم بعد با راهنمایی رونان تونستم وزنم رو کم کنم، الان که حدود 8 ماه می گذره وزنم رو رسوندم به 70 کیلو و این رو خیلی مدیون رونان هستم و امیدوارم که از دست چند نفر که خوب اقتضای سنشونه به نظرم، دلگیر نشه و به راهنمایی هاش تو این تاپیک ادامه بده چون پست هایی که میده واقعا محرک خوبی برای انگیزه هست.

یک تجربه که رونان در هر پستی تقریبا تکرار کرده، مهمترین عاملها توی وزن کم کردن، یکی بادی چیتینگ هست و یکی تردمیل که خیلی به سرعت و پیوستگی وزن کم کردن کمک می کنه. خلاصه که مخلصیم و ممنون رونان جان.

------------------------------------------------------------------------
یه سوال از کسایی که تجربه لاغر کردن دارن:
با توجه به قد و استخوانبندی من که متوسط هست، با این وزن (یعنی قد 178 و وزن 70) باید شکمی تقریبا صاف داشته باشم ولی شکمم مقداری چربی داره، خونواده می گه که این پوست شکمته که چون با این سرعت لاغر شدی آویزون شده ولی من زیر اون کاملا وجود چربی رو حس می کنم. این فقط به شکم محدود نیس و بازوها و کمی ران ها هم همینطوریه ولی به نظر خودم شکمم ظاهر نامناسبی پیدا کرده. البته در تمام مدت وزن کم کردن با کرم بدن و روغن بچه، بدنم رو چرب می کردم. می خواستم ببینم کسی از دوستان هست که راه حلی برای این داشته باشه؟!
به خاطر همین هم هنوز به روند وزن کم کردنم ادامه می دم، ممنون می شم اگه من رو راهنمایی کنید.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام پوریا جان
اول اینکه خواهش دارم برای کمک به امسال من این تایپیک رو ترک نکن و من از طرف اونایی که شما رو ناراحت کردن عذر میخوام
من بیشتر صفحات تایپیک رو خوندم و توی این دو ساعتی که برای این تایپیک وقت گذاشتم میتونم بگم خیلی از نوشته ها تون زندگیم رو متحول میکنه مطمئنم.
شاید اگه کسی دستای من رو از بازو به پایین تا انگشتان ببینه بدون دیدن تمام بدنم اصلا فکر نمیتونه بکنه که من اضافه وزن داشته باشم

بگم که صبحانه نمیخورم اصلا (چون اگه خوردم و برم بیرون بغیر از روزای جمعه که خونم گلاب به روتون شکم روش میگیرم )

توی ماه رمضان هم روزه میگیرم . بیشتر اوقات سحری هم نمیخورم اگه هم بیدار شم دو لیوان آب با دو سه تا خرماو شاید یه لقمه کوچیک نان و پنیر (کوچک)

توی خونه یه دوچرخه ثابت از اون قدیمیها (آهنی قرمزا) دارم و بعد از ظهر ها ساعت حدودا 5 یه نیم ساعتی هم رکاب میزنم

ممنون از راهنماییتون

سلام :

سر فرصت میام راهنماییت میکنم

با سلام دوباره
یه مطلبی موند که می خواستم بپرسم
این تمریناتی که شما دارید میدید واسه بدنسازی چون برنامه فیتنس محسوب میشه و کار مفاصل رو خیلی افزایش میده
احتمال آسیب دیدگی رو خیلی بالا میبره و تقریبا آدم غیر ممکنه مصدوم نشه.
واسه رفع این مشکل باید چیکار کرد؟
ممنون از تاپیک خوبتون

هیچ آسیب دیدگی وجود نداره اگه تمرینات درست انجام بشه

رونان (پویان) جان، سلام این تاپیک و پست های شما انگیزه زیادی برای کسایی که می خوان وزن کم کنن ایجاد می کنه.

قد من 178ـه، وزنم توی آذر سال گذشته 110 کیلو بود و با این تاپیک و پستهای رونان انگیزه گرفتم که وزن کم کنم. اول با کمک یه متخصص درپیت تغذیه شروع کردم ولی خیلی ضعیف شدم بعد با راهنمایی رونان تونستم وزنم رو کم کنم، الان که حدود 8 ماه می گذره وزنم رو رسوندم به 70 کیلو و این رو خیلی مدیون رونان هستم و امیدوارم که از دست چند نفر که خوب اقتضای سنشونه به نظرم، دلگیر نشه و به راهنمایی هاش تو این تاپیک ادامه بده چون پست هایی که میده واقعا محرک خوبی برای انگیزه هست.

یک تجربه که رونان در هر پستی تقریبا تکرار کرده، مهمترین عاملها توی وزن کم کردن، یکی بادی چیتینگ هست و یکی تردمیل که خیلی به سرعت و پیوستگی وزن کم کردن کمک می کنه. خلاصه که مخلصیم و ممنون رونان جان.

------------------------------------------------------------------------
یه سوال از کسایی که تجربه لاغر کردن دارن:
با توجه به قد و استخوانبندی من که متوسط هست، با این وزن (یعنی قد 178 و وزن 70) باید شکمی تقریبا صاف داشته باشم ولی شکمم مقداری چربی داره، خونواده می گه که این پوست شکمته که چون با این سرعت لاغر شدی آویزون شده ولی من زیر اون کاملا وجود چربی رو حس می کنم. این فقط به شکم محدود نیس و بازوها و کمی ران ها هم همینطوریه ولی به نظر خودم شکمم ظاهر نامناسبی پیدا کرده. البته در تمام مدت وزن کم کردن با کرم بدن و روغن بچه، بدنم رو چرب می کردم. می خواستم ببینم کسی از دوستان هست که راه حلی برای این داشته باشه؟!
به خاطر همین هم هنوز به روند وزن کم کردنم ادامه می دم، ممنون می شم اگه من رو راهنمایی کنید.

خیلی خوشحالم که نتیجه گرفتی ... ویتامین E میخوری ؟ آواکادو + سیب + هویج حتما باید بخوری ... وزنه هم زدی ؟

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
درباره ECA و دوز مصرف تجربه ای داری؟

needer

Registered User
لایک‌ها
1
میدونم جای این سوال اینجا نیست اما دوست دارم اساتید اینجا مثل آقای رونان جواب بدن.

اینکه میگن بعد از ول کردن بدنسازی بدن از قبلش هم بدتر میشه و اصطلاحا میریزه تا چه حد درسته؟. حتی گفته میشه همون عضله ای که در بدن شما استعداد بیشتری داشته و رشد بیشتری کرده بعد از رها کردن ورزش بیشتر چربی میگیره و از فرم در میاد ؟ روی همین اصل عده زیادی ورزش بدنسازیو ورزش بدی میدونن .
آیا راهی برای جلو گیری از این مسائل هست؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون و منتظر جوابت هستم و مهمتر از اون خوشحال شدم که دوباره به انجمن برگشتی
یا علی

دوباره بر نگشتم ... فقط مشکل شما چون بزرگه حلش میکنم و تمام حرفامو تو تاپیک زدم دیگه ... کسی میخواد نتیجه بگیره از صفحه 1 تا آخر بخونه

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان یه سوال ما اخر نفهمیدیم " انگور " چاق میکنه یا لاغر .....هر کی یه چیز میگه !

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی خوشحالم که نتیجه گرفتی ... ویتامین E میخوری ؟ آواکادو + سیب + هویج حتما باید بخوری ... وزنه هم زدی ؟

ممنون از شما، ویتامین E و آواکادو نمی خورم ولی سیب و بخصوص هویج زیاد می خورم.
مکمل های دارویی که می خوردم و می خورم: زینک پلاس، آهن، کلسیم، امگا 3 و بیوتین و تا یک ماه پیش هم اکوفان!

این جاهایی که لیزر درمانی می کنن تاثیر داره برم؟!

تا قبل از ماه رمضان هم وزنه می زدم 3-4 روز در هفته.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
سلام پویان خان . بعد از صحبتی که تو همین تاپیک کردیم دیدم بهترین راه بدنسازیه و شروع کردم با **** از 93 به 83 رسیدم . اول شروع کردم به تردمیل و اب کردن شکم و پهلو بعد از 2-3 هفته همین برنامه رو با وزنه ترکیب کردم الان از پیشرفتم راضیم . الان سوالم اینکه پروتیین بخرم ؟ اصلا نیازی هست ؟ صلاح میدونی ؟ چون با اطلاعاتی که کسب کردم بهترین و کم خطرترین مکمل همین پروتیین هست ممنون میشم اگه راهنماییم کنی و اگه راهنمایی یا توصیه یا نکته ای هست خوشحال میشم بشنوم . فقط اینو بگم خیلی راضیم و احساس خوبی دارم دوست دارم ادامه بدم و قسمتی از این احساس رو هم مدیون شمام.
پویان جان به نظر من این قسمت فروم به وجودت احتیاج داره و با اطلاعات کاملی که داری خیلی میتونی کمک کنی . واقعا ناراحت شدم از تصمیمی که گرفتی و همینطور از برخوردهایی که شده . امیدوارم تجدید نظر کنی که باز هم همگی بتونیم از راهنمایی هات استفاده کنیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

ممنون از راهنماییتون

ببین دوست عزیز تمام اشتباهات رو داری دونه دونه انجام میدی

نخوردن صبحانه یعنی خاموش کردن بدن ... یعنی به بدن داری اخطار میکنی قحطی اومده نزار چربیا بسوزه

باید روزی 6 وعده غذا بخوری هر 2 ساعت یک بار ... خوابت زیر 8 ساعت نباشه

نون سفید برنج روغن مایونز میوه هایی مثل هندوانه خربزه انگور به مقدار کم مصرف کنی

صبح ها ناشتا 2 لیوان آب خنک بخوری ... نمک کم بخوری ... روزی 45 دقیقا پیاده روی سریع انجام بدی

از ساعت 6 به بعد کربوهیدرات مثل نون و برنج و اینا باید تعطیل بشه

مصرف شیرو ( کم چرب ) بیشتر کنی ... از کرن فلکس که فیبر بالا داره استفاده کنی ... قند و نوشابه کلا تعطیل

روزی 45 دقیقه پیاده روی خودش به تنهایی 60 تا 70 % کاره ... پس حتما باید رعایتش کنی ... 2 ماه این کارو بکن

هر 2 هفته یک بار میتونی وعده نهار هر چی میخوای بخوری برنج و کباب و شکلات و شیرنی و هر چی اما فقط 2 هفته یک بار

بالا