دوستان یه سوال ما اخر نفهمیدیم " انگور " چاق میکنه یا لاغر .....هر کی یه چیز میگه !
به اندازش موردی نداره اگه زیاد بخوری چاق کنندست
ممنون از شما، ویتامین E و آواکادو نمی خورم ولی سیب و بخصوص هویج زیاد می خورم.
مکمل های دارویی که می خوردم و می خورم: زینک پلاس، آهن، کلسیم، امگا 3 و بیوتین و تا یک ماه پیش هم اکوفان!
این جاهایی که لیزر درمانی می کنن تاثیر داره برم؟!
تا قبل از ماه رمضان هم وزنه می زدم 3-4 روز در هفته.
حتما ویتامین ای 200 بخور ... بعد از ورزش ... بیوتین و امگا 3 و آهن و اینایی هم که میخوری خوبه
سلام پویان خان . بعد از صحبتی که تو همین تاپیک کردیم دیدم بهترین راه بدنسازیه و شروع کردم با **** از 93 به 83 رسیدم . اول شروع کردم به تردمیل و اب کردن شکم و پهلو بعد از 2-3 هفته همین برنامه رو با وزنه ترکیب کردم الان از پیشرفتم راضیم . الان سوالم اینکه پروتیین بخرم ؟ اصلا نیازی هست ؟ صلاح میدونی ؟ چون با اطلاعاتی که کسب کردم بهترین و کم خطرترین مکمل همین پروتیین هست ممنون میشم اگه راهنماییم کنی و اگه راهنمایی یا توصیه یا نکته ای هست خوشحال میشم بشنوم . فقط اینو بگم خیلی راضیم و احساس خوبی دارم دوست دارم ادامه بدم و قسمتی از این احساس رو هم مدیون شمام.
پویان جان به نظر من این قسمت فروم به وجودت احتیاج داره و با اطلاعات کاملی که داری خیلی میتونی کمک کنی . واقعا ناراحت شدم از تصمیمی که گرفتی و همینطور از برخوردهایی که شده . امیدوارم تجدید نظر کنی که باز هم همگی بتونیم از راهنمایی هات استفاده کنیم
پروتئین که کلا خوبه برای بدن های خشک ... خواهی میکنم خوشحالم کمکت کرده ... فکر کنم رزمی کا بودی آره ؟