کجایی تو دلمون واست تنگ شده :happy:
مرسی محسن
آفای رونان بگذار این سوالو از خودتم بپرسم. آیا مصرف کره بادام زمینی در یک **** لاغری مورد تایید هست؟
بله مورد تاییده ... اما به مقدار کم و هفته ای 1 بار
کجایی تو دلمون واست تنگ شده :happy:
آفای رونان بگذار این سوالو از خودتم بپرسم. آیا مصرف کره بادام زمینی در یک **** لاغری مورد تایید هست؟
چرا برای لاغری میگین پیاده روی سریع. اگه قراره ضربان قلب به 80% برسه شما اگه با تمام توان هم بدوید به این حد به سختی میرسه مگه چه خبره. خوب پس اگه بجای پیاده روی سریع آدم 1 ساعت بدوه پس چربی هم بیشتر میسوزونه!!!!!!!!
سلام عزیزان!
من حدود 94 95 کیلو وزن دارم، و قدم حدود 175 هست!
یک برنامه ورزشی و عذایی میخواستم برام پیشنهاد کنید!
گه
من قبلا (حدود 4 سال پیش) حدود 77 کیلو بودم و بعد **** و ورزش تا 65 کیلو پایین اومد ولی بعدش مشکلاتی برام پیش اومد که نتونستم وزنم رو نگه دارم ،جراحتی برای پیش اومد و چند ماهی بدون حرکت بودم و به همین دلیل عادت ورزشم از دست رفت و به مرور باز وزنم زیاد شد.
با ورزش مشکلی ندارم، یعنی 3 4 ساعت هم با سرعت بالاتر از نرمال پیاده روی کنم احساس خستگی نمی کنم!
و اینکه تا زمانی که کربوهیدرات زیاد مصرف نکنم احساس گرسنگی نمیکنم!(مثلا چند روز نان لواش رو از **** غذایی حذف کردم و کلا احساس گرسنگی من خیلی خیلی کم شد!)
حالا مشکلی که من دارم اینه که برنامه ندارم و هیچ روشی رو نمیتونم بیشتر از 4 5 روز ادامه بدم، یک روز یادم میره مثلا پیاده روی کنم و ... اینطوری میشه که روند کار منظم نمیشه و طبیعی هم هست که به نتیجه نمیرسم!
و چند سوال:
1:کم مصرف کردن کربوهیدرات درسته یا نه؟(در حد خیلی خیلی کم، مثلا حذف کلی نان)
2:شیر نسکافه! معمولا صبح ها یک لیوان شیر نسکافه میخورم، مثلا یک لیوان شیر با 2 قاشق چای خوری نسکافه بدون قند! این درسته؟ تاثیری داره؟
3:اینکه میگن مهم نیست کی غذا میخورید، میزان مجموع کالری مهم هست!؟ (مثلا صبح یا شب فرقی نداره!)
4:دراز نشصت در آب کردن چربی شکمی تاثیر داره؟ و دستگاه هایی شبیه دستگاه زیر:
سلام
خواستم ببینم هوازی اگه هدف چربی سوزی باشه قبل از افطار ماسبه یا بعد از افطار؟
من قدم 156و وزنم 83 کیلو گرم و22 سالمه،7سال پیش توی همین رنج وزنی درعرض 3ماه
وزنمو رسوندم به 56کیلو ،ولی دوباره رسیدم به همین وزن .
مشکل بزرگ من الان اینه که وزنم ازاین مقدار پایی نمیاد
یعنی گاهی بالاتر میره که با کم خوری وفعالیت سریع میاد روی 83کیلو ولی بعد از اون کمتر از این وزن نمیره .واقعا دیگه خسته شدم.نمیدونم چیکار میشه کرد؟؟؟:wacko:
نه دوست عزیز رسیدن به ضربان قلب بالا کاره سختی نیست ! اگه روی تردمیل کار کنی سرعت رو روی 6 تا 7 بزاری پیاده روی حساب میشه و ضربان قلبت هم به 80 % که گفتین میرسه که باید بین 125 تا 140 اینا باشه و در این حالت بافت های چربی میشکنه و بهترین حالت برای چربی سوزی هست در ضمن فرمولی برای محاسبه ضربان قلب برای چربی سوزی برای هر سن هست که الان یادم نیست این ضربان که گفتم برای سنین 16 تا 25 سالهچرا برای لاغری میگین پیاده روی سریع. اگه قراره ضربان قلب به 80% برسه شما اگه با تمام توان هم بدوید به این حد به سختی میرسه مگه چه خبره. خوب پس اگه بجای پیاده روی سریع آدم 1 ساعت بدوه پس چربی هم بیشتر میسوزونه!!!!!!!!
بصورت ناشتا قطعا" بهتر خواهد بود ! البته اگر جونی در بدن دارید .
توجه کنید که در خوردن ساعات پس از افطار هم مراعات مواردی که خورید رو بفرمایید.
من قدم 156و وزنم 83 کیلو گرم و22 سالمه،7سال پیش توی همین رنج وزنی درعرض 3ماه
وزنمو رسوندم به 56کیلو ،ولی دوباره رسیدم به همین وزن .
مشکل بزرگ من الان اینه که وزنم ازاین مقدار پایی نمیاد
یعنی گاهی بالاتر میره که با کم خوری وفعالیت سریع میاد روی 83کیلو ولی بعد از اون کمتر از این وزن نمیره .واقعا دیگه خسته شدم.نمیدونم چیکار میشه کرد؟؟؟:wacko:
شما مسلما غذایی که می خورید کالریش بالاست دوست عزیز .
شما باید سعی کنید از غذاهای استفاده کنید که پر حجم ولی کم کالری باشند ف مثلا سالاد بدون سس . ورزش رو هم در کنار تغذیه داشته باشید مشکلتون حل میشه .
==
برای برنامه غذایی هم پیش یه دکتر برید .
باز دوستان بهتر می تونند راهنماییتون کنند .
نه دوست عزیز رسیدن به ضربان قلب بالا کاره سختی نیست ! اگه روی تردمیل کار کنی سرعت رو روی 6 تا 7 بزاری پیاده روی حساب میشه و ضربان قلبت هم به 80 % که گفتین میرسه که باید بین 125 تا 140 اینا باشه و در این حالت بافت های چربی میشکنه و بهترین حالت برای چربی سوزی هست در ضمن فرمولی برای محاسبه ضربان قلب برای چربی سوزی برای هر سن هست که الان یادم نیست این ضربان که گفتم برای سنین 16 تا 25 ساله
سلام
* اگه تو این ماه بعد از افطار یا شام بدنسازی هم کار کنیم تو کاهش وزن تاثیر داره؟
* من از فیتنس درک درستی ندارم اگه ممکنه دربارش توضیح بدید و ضمنا اگه کسی بخواد فیتنس کارکنه باید چگونه تمرین وتغذیه کنه ؟
ممنون
من موقع کار با وزنه و حتی موقع دویدن گاهی احساس کاهش قند خون میکنم (البته نمی دونم کاهش قند خون هست یا نه، چون یه دفعه احساس سستی میکنم و بدنم سرد میشه) راه حلی برای این حالت دارین؟! طوری که ضرری واسه بدن نداشته باشه؟ (افزاش چربی و ....)
ممنون رونان عزیز
خوب من که بدنسازی کار می کنم و در فکر حجم هم نیستم هوازی و وزنه را چگونه کار کنم که به هدفم که همون فیتنسه برسم ؟
مثلا تکرارهای بالا و هوازی .?
جلسات هوازی ومدتش چگونه باشه ؟
آیا باید تا حدی هم حجم افزایش پیدا کنه؟
خلاصه چگونه؟؟؟؟؟
میشه توضیح بدی ؟ :blink: