Alone Men
Registered User
- نوشتهها
- 376
- لایکها
- 31
سلام من ميخوام تا آخر تابستون 10 كيلو وزن كم كنم.ماه رمضون روزه هم ميگيرم.بهترين روش كم كردن وزن چيه؟
وزن و قدتون رو بفرمایید و میزان و حجم چربی بدن ...
سلام من ميخوام تا آخر تابستون 10 كيلو وزن كم كنم.ماه رمضون روزه هم ميگيرم.بهترين روش كم كردن وزن چيه؟
:wacko:vvرونان خوب همه رو گذاشتی سرکار !!
درود
اساتید به راهنمایتون نیاز دارم شدید !
آقا من چند ماه باشگاه رفتم ولی دیگه به خاطر ساعت کاری بالا وقتش رو ندارم . از یک طرف هم دارم از بی سیکس پکی می میرم !
آقا من میخواستم شب ها تو خونه حرکات شکم رو کار کنم چند تا هم شنا برم . احتمالا و تردمیل هم یه چند متری بدوم . حالا سوال هام اینه:
اینکار رو قبل از شام بکنم یا بعد از شام ؟ هفته ای چند بار؟
آیا برای حرکات شکم شما توتال کور رو توصیه میکنید یا معمولی برم بهتره !؟
به نظرتون از مکمل های این تاپیک استفاده بکنم ؟ ضرورتی داره ؟ کدومشون !؟
و در کل میخوام بدونم پیشنهادی چیزی برای اینکه نتیجه بهتری بگیرم دارید یا نه !؟
راستی من 23 سالمه ، 178 قد و 63 وزن..میخوام یکم بدنم پر تر بشه و شکمم هم کات بشه !:happy:
سپاس بابت وقتی که میزارید ، دم شما گرم .
سلام
من استاد نیستم ولی تمام صفحات این تاپیک رو خوندم(البته آن موقع هنوز عضو نبودم) و توصیه هاشو رعایت کردم. حدودا 8 کیلو کم کردم و اصلا بهم فشار نیومده.اگر شما آقا هستید پس قویتر از من هستید ولی با اینحال احتیاط کنید تا بدن هماهنگ بشه.
پس توصیه های آقای رنان رو به طور خلاصه مینویسم. اگر اشتباه کردم امیدوارم دیگران تذکر بدهند. ناراحت نمیشم!
1) بهترین زمان ورزش کردن بین ساعت 5-7 بعد از ظهر است.بعد از شام با شکم پر و آنهم زمانیکه بدن میخواد بخوابه و به حداقل انرژی و هوشیاری رسیده کار مناسبی نیست. صبح ها نیم ساعت پس از صبحانه هم میشه ورزش کرد.
2) تردمیل بهترین وسیله برای چربی سوزیه! حتما باید بیش از 30 دقیقه باشه. اگر براتون سخته کم کم به زمان اضافه کنید.
3) پس از ورزش یک دانه سیب یا یک لیوان شیر بخورید. عاااااااالیه من امتحان کردم شدیدا موافقم.
4) سعی کن از خیر شام هم بگذری. خصوصا از مواد کربوهیدرات مثل برنج و ماکارانی و شیرینی و غیره.
5) همونطور که ایشون گفتن این مکمل ها جز ضرر چیزی برای بدن ندارند. الا یک کلیه و کبد مریض و ...
6) جلسات ورزش هم حداقل 5 بار در هفته باشه. من که از روزی 45 دقیقه شروع کردم و الان به 90 دقیقه رسیدم. خصوصا از برنامه های اینتروال استفاده میکنم که خودکار انجام میشه.شیبی که تردمیل برای آب کردن شکم و قوی کردن پا ایجاد میکنه خیلی خوبه. هفته به هفته هم برنامه رو یک مرحله بالاتر میبرم . چون بدن عادت میکنه و استاپ میشه!
6) گوشیتون رو پر از آهنگ های مورد علاقتون کنید تا حین تمرین حوصلتون سر نره. من که بیشتر رادیو جوان یا رادیو ورزش رو گوش میکنم چون دیگه آهنگها برام تکراری شدند و حوصله ی دانلود و ... رو ندارم!
موفق باشید
دوست عزیز ایشون موظف به جواب دادن به سوالات کسی نیستن! تا الان هم که دوستان رو راهنمایی کردن لطف کردن ...
الان هم احتمالا" مشکلی براشون پیش اومده یا کاری دارن که نمیرسن سر بزنن...
100 %
فعلا روزی 45 دقیقه راه برو با سرعت تقریبا زیاد که راه روی خیلی سریع باشه با شیب 2
رونان خان
حدودیک ماهه که با تردمیل پیاده روی میکنم(10دقیقه با سرعت5...20دقیقه با سرعت6.......و بالاخره 30دقیقه با سرعت6/5کیلومتر..............شیب همش هم روی2که کلا شیبش سه حالت داره) حرکاتم خوبه یا نه؟؟
اگه یادت باشه گفتم زانوم درد گرفته.........رفتم دکتر گفت به مرور درست میشه اما قبل از ورزش،حرکات کششی رو خوب انجام بده....یه قرص مسکن و ژل موضعی هم داد.....که در کل هنوز هم زانوم درد داره ولی یه نموره بهتره...
حالا نمیخواد تمریناتو بیشتر کنم یا تغییر بدم؟؟؟؟اینتروالی چیزی نمیخواد کار کنم؟اگه میشه برای اینتروال مثالی بزنی مرسی داری:lol:
وقتی پیاده روی تند میکنم زانوم خیلی درد نداره و در کل میتونم انجام بدم ولی وقتی شروع به دویدن میکنم،زانوم بدجوری درد میگیره و تا حدی که بایستی سریع برم به همون حالت پیاده روی تند با سرعت 6/5کیلومتر
پیشنهادی داری؟؟؟تمریناتو چطوریش کنم؟؟
1ماهه 6کیلو کم کردم.(169سانت و 69کیلو /یک ماه قبل 75کیلو بودم).سینه هام هم خیلی کوچیک شده(راستی دایره قهوه ای رنگ نوک سینه من بزرگه ،بنظرت طبیعیه؟؟؟)
ممنون میشم راهنمایی برام ادامه داشته باشه.ممنون:happy:
با سلام.
من از اول شروع میکنم داستان لاغری خودمو میگم:
112 کیلو بودم دقیقا که شروع کردم به **** گرفتن و لاغر کردن در حین رژِیم گرفتن شبها می دویدم و بعد از مدتی که وزنم تقربیا به 95 کیلو رسید رفتم باشگاه بدنسازی من توی باشگاه فقط حرکاته مربوط به شکمو انجام دادم و بعد از دو ماه باشگاه رفتم وزنم شد حدودا 82 یا 83 کیلو بعد از اون دیگه باشگاه نرفتم و وزنمو با دویدن و **** گرفتن رسوندم به 76 کیلو ..
از اون موقعی که 76 کیلو شدم **** و ورزشم ناپیوسته شد تا الان که شدم 96 کیلو حدودا یعنی من 20 کیلو اضافه کردم...میتونم اینو بگم که با اینکه دورانه اوجه لاغری من شاید یک سال هم نبود ولی بسیار به یادماندنی ولذت بخش بود ..مطمئنم که میتونم به اون دوران برگردم ...
آهان راستی یادم رفت
کله دوره ای که در حاله وزن کم کردن از 112 کیلو به 76د کیلو بودم 6 ماه طول کشید ولی وسطاش یه ذره قوس کمرم درد گرفت که بعدا بهتر شد و دوره ای که اضافه کردم 1.5 سال..
الان میخام از اساتید کمک بگیرم و چنتا سوال داشتم :
1.اگه دوباره با شدت وزن کم کنم آیا به بدنم اسیب میرسه ؟
2.چربی سوزی که هیچ گونه ضرری نداشته باشه لطفا معرفی کنید ؟(تا حدودی که تاپیکو خوندم متوجه چای سبز و قهوه شدم که 45 دقیقه قبل از ورزش مفید هستن)
3.مثله قبلا دویدن رو در راس قرار بدم؟
4.از چه میوه های میشه استفاده کرد برای ****.؟
با سلام.
من از اول شروع میکنم داستان لاغری خودمو میگم:
112 کیلو بودم دقیقا که شروع کردم به **** گرفتن و لاغر کردن در حین رژِیم گرفتن شبها می دویدم و بعد از مدتی که وزنم تقربیا به 95 کیلو رسید رفتم باشگاه بدنسازی من توی باشگاه فقط حرکاته مربوط به شکمو انجام دادم و بعد از دو ماه باشگاه رفتم وزنم شد حدودا 82 یا 83 کیلو بعد از اون دیگه باشگاه نرفتم و وزنمو با دویدن و **** گرفتن رسوندم به 76 کیلو ..
از اون موقعی که 76 کیلو شدم **** و ورزشم ناپیوسته شد تا الان که شدم 96 کیلو حدودا یعنی من 20 کیلو اضافه کردم...میتونم اینو بگم که با اینکه دورانه اوجه لاغری من شاید یک سال هم نبود ولی بسیار به یادماندنی ولذت بخش بود ..مطمئنم که میتونم به اون دوران برگردم ...
آهان راستی یادم رفت
کله دوره ای که در حاله وزن کم کردن از 112 کیلو به 76د کیلو بودم 6 ماه طول کشید ولی وسطاش یه ذره قوس کمرم درد گرفت که بعدا بهتر شد و دوره ای که اضافه کردم 1.5 سال..
الان میخام از اساتید کمک بگیرم و چنتا سوال داشتم :
1.اگه دوباره با شدت وزن کم کنم آیا به بدنم اسیب میرسه ؟
2.چربی سوزی که هیچ گونه ضرری نداشته باشه لطفا معرفی کنید ؟(تا حدودی که تاپیکو خوندم متوجه چای سبز و قهوه شدم که 45 دقیقه قبل از ورزش مفید هستن)
3.مثله قبلا دویدن رو در راس قرار بدم؟
4.از چه میوه های میشه استفاده کرد برای ****.؟
ممنون که جواب دادي اما..برای جلوگیری از درد زانو تردمیل رو در حالت مسطح برو که فشار کمتر وارد بشه ، هرچند بازم فشار وارد میشه و یکی از مشکلات تردمیل همینه البته رو آسفالت هم همین مشکل هست!
حرکات کششی رو حتما" انجام بده و حتما مفاصل ت رو گرم کن ... وسط دویدن هم احساس درد کردی بازم از حرکات کششی استفاده کن. اگر درد مفصلی داری میتونی از گلوکوزامین استفاده کنید.
دودینت روی تردمیل نه خیلی کند باشه نه خیلی تند ... در ضمن ملاک اولت رو سلامتی جسمی در نظر بگیر .
در کل تمرین هوازی تمرینی هست که شما وسط تمرین احساس ضعف از انجام ادامه تمرین رو نداشته باشی پس سعی کن تمرینت رو بر این مبنا قرار بدی ... هرچی به طرف انتها تایم تمرینی میری خستگی رو حس کنی.
قبل از هوازی هم میتونی از چای سبز و قهوه استفاده کنی...
در کل تماما" به چربی سوز صرف نگاه نکنید و در کنار چربی سوزی به حفظ بافت عضلانی هم توجه کنید ...
منظور اینکه بهترین زمان برای چربی سوزی دقیقا" همون زمانی هست که بدن در حالت کاتابولیسم هست و بهترین موقعه برای تحلیل عضلانی!
دوست عزیز ایشون موظف به جواب دادن به سوالات کسی نیستن! تا الان هم که دوستان رو راهنمایی کردن لطف کردن ...
الان هم احتمالا" مشکلی براشون پیش اومده یا کاری دارن که نمیرسن سر بزنن...
ممنون که جواب دادي اما..
1-مثل اينکه تحقيقات جديد نشون داده که خوردن قهوه قبل از ورزش اصلا مناسب نيست!!!!! يه سرچ بزن
2-براي ماه رمضان بايد رژيم و استفاده از تردميل چطوري باشه؟؟
3-يه مثال اينتروال اه ميشه برام بنويس
4-مگه بدن در روز تقريبا(ميدونم که جنسيت و استخوان بندي و... موثره )1400 تا 2000کالري نياز نداره؟پس چرا مثلا پشت بسته يک ماکاروني مثلا نوشته500کيلو کالري؟؟؟؟؟!!!!!:wacko: و اين در صورتيه که اگه همون يه بسته ماکاروني رو بپزيم و بخوايم بخوريم شايد 1ديس بشه.يعني 1ديس ماکاروني(اونم تازه بدون مايه ماکاروني)500کيلو کالري انرژي داره؟
5-اين دايره قهوه اي رنگ سينه من يکم بزرگه (تقريبا مثل خانوما هست).بنظرت طبيعيه؟
6-ميتوني يه برنامه بدي برام که از تردميل تو خونه استفاده کنم بعدش برم باشگاه و البته رژيم غذايي هم باشه در ضمن چربي سينه هام زياده(البته اين چند وقتي که رژيم و ورزش داشتم خيلي کوچيک شدن).البته اينا تو ماه رمضان بايستي چجوري باشه(يه جا ديگه هم ازت پرسيم
مرسي سوالام زياد شدن
دوست عزیز من هم نگفتم ایشون موظف به جه کاری هستن وبه چه کاری نیستن و امیدوارم اگه خدای نکرده مشکلی واسشون پیش اومده باشه به خیر رفع بشه حالا اگه از سردوستی یه چیزی گفته بشه فکرنکنم مشکلی باشه
. ولی ازاونجا که این تاپیکو ایشون باز کرده بودن وکلی هم گل کرده بود وایشون هم لطف کردن وبه همه سوالات با حوصله جواب می دادن طبعا ما هم انتظار داریم و وگرنه اگه بحث اینه دیگه کسی به خودش زحمت نمی ده بیاد تو این تاپیک .
اگه قرار باشه سوال بعضی اعضا نادیده گرفته بشه پس اون یعضیا دیگه مگه بیکارن بیان توتاپیک .
اینجا بحث باید واجبار نیست :blink: بحث سر دوستی و کمکه
خیر پیش :blush:
1 - حق باشماست
2 - میخواید روزه بگیرید یا نه ...
3 - تمرین نوشتن بستگی به هدف و بازی زمانی داره.
4 - بسته به فعالیت شایدم بیشتر نیاز داشته باشه . منظور از کیلو کالری همون کالری خالی هست !
5 - ژنتیک هست دیگه کاریش نمیشه کرد. عکس آواتار من ببین برا من ریزه!
6 - ماه رمضون روزه میگیری ؟
ایشون هم از سر لطف و دوستی جواب دوستان رو میدادن . قطعا" براشون مشکلی پیش اومده که دیگه نمیرسن سر بزنن... این دلیل بر این نیست که ایشون شمارو سره کار گذاشته باشن.
فعلا" بنده تا جای ممکن و در حد سواد سوالات دوستان رو پاسخ میدم تا این دوستمون برگردن و تایپک رو ادامه بدن...
پاینده باشید.
به نظر دوستان کدوم یکی از موارد زیر بیشترین نقش رو در کوچک کردن شکم داره؟
1. روزه
2. ال کارنیتین
3. قرص سرکه سیب
4. چای سبز
5. ورزش هوازی
6. سایر موارد
سلام.ممنون که جواب میدی
حتما میخوام روزه بگیرم.اگه نمیخواستم که اسم ماه روضان رو نمی آوردم دوست عزیز...
مشخصات بدنیم هم که نوشتم...
منتظرم دوست خوب...
راستی همونجوری که گفتم میخوام هم شکم و خصوصا این سینه لعنتی آب شه و هم عضله سازی کنم
چربی سوزوندن با عضله سازی با هم ممکنه؟؟؟
یه برنامه اگه پیشنهاد بدی ممنون میشم..
یه بار دیگه:
169سانت
69کیلو
24سال
یه کم شکم+سینه بزرگ(توی این مدتی که کار کردم کمی این سینه لامصب کوچک شده)