سلام رونان جون.من 75کیلو و 168 سانت هستم.شکم دارم و از همه بدتر سینه های فوق العاده ضایعی دارم.دستورات **** غذایی که پیشنهاد دادی رو میخوام استفاده کنم فقط یه سوالی دارم و اینه که میخوام یه تردمیل بخرم(montraill mti-1106m) قیمتش هم بین 820 تا 850 تومنه.به نظرت مارک خوبیه؟پیشنهادت چیه؟مرسی:happy:
سلام رونان جون یه سوالی برام پیش اومده.
در اولین پست ها شما نوشتین که لاغری موضعی نداریم.یعنی اگه شخصی که بالفرض سینه هاش بزرگ باشه در باشگاه بدنسازی حرکات پرس سینه و بالاسینه انجام بده چربی سینه هاش آب نمیشه؟
البته شایدم وازه لاغری موضعی رو نمیدونم یعنی چی!!!!!:wacko:
رونان جون از بین ماکارونی و برنج و سیب زمینی کدومشون در **** لاغری مضرتر هستند؟
آقا رونان بنظرت این حرف درسته که با تردمیل راحت تر میشه دوید.منظورم اینه که من امروز از تردمیل استفاده کردم ولی حس میکنم که وقتی مثلا در پارک میدوم بیشتر بهم فشار میاد تا تردمیل.
با این اوصاف برای چربی سوزوندن با استفاده از تردمیل اگه یه برنامه برام پیشنهاد داری ممنون میشم(منظورم زمان و مسافت و سرعت و ....هست)
(73کیلو+168سانت و دارای شکم و سینه ضایع:blush
100 % ترد میل راحت تره به چند دلیل ... یکی صفحه ارتجاعیشه که باعث میشه فشار به زانو کمتر بیاد
اما تو زمین سفت اینجوری نیست ... مورد بعدی اینه که خود صفحه داره داره حرکت میکنه ... یعنی پات که پرت میشه
جلو خود ترد میل اونو میاره عقب ... در صورتی که این کارو تو زمین خودت باید انجام بدی و فشارش خیلی بیشتره
فعلا روزی 45 دقیقه راه برو با سرعت تقریبا زیاد که راه روی خیلی سریع باشه با شیب 2
مرسی رونان جون که جوابمو میدی راستش دوست ندارم مزاحمت بشم و سوالات زیادی ازت بپرسم...ببخشید دیگه.....
اینجور که نوشتید یعنی تردمیل خریدنم تا حدودی اشتباهه!!!!؟؟:wacko:اگه برم پارک بدوم خیلی بهتره؟؟؟؟
رونان خان تردمیلی که گرفتم تنظیم شیبش بصورت دستی هست که بایستی دست به آچار شد.....خب کمی مشکل و دردسره......میشه برنامه ای که میدی با شیب صفر باشه؟
وزن ایده آل برام چقدره(168سانت و 73کیلو و 24 سال)
یه مقاله هست از دکتر باقر زاده درباره **** غذایی که شاید خونده باشی.میخوام بدونم نظرت دربارش چیه؟از لحاظ غذایی بنظرت ازش پیروی کنم؟www.namaye.org/ebook/70.pdf
مثلا یه جاش نوشته که ورزش کردن در **** لاغری تاثیر ناچیزی داره..
یه جا دیگه نوشته هروقت در **** احساس گرسنگی کردید هرچه خواستید هویج بخورید...
مرسی:happy:
رونان خان اگه بعد از استفاده از تردمیل(ساعت 6عصر) بگیریم بخوابیم مشکلی بوجود نمیاد؟
رونان جان حواب مارو ندادی که برای افزایش هجم چیکار کنم ؟
رونان جان حواب مارو ندادی که برای افزایش هجم چیکار کنم ؟
رونان جون این حرف درسته که بدن به ازای هر کیلو وزن ،به حدود 30کالری نیاز داره؟
اگه این صحبت درست باشه یه فرد 70 کیلویی به حدود2100کالری در روز نیاز داره.حالا اگه این عدد بیشتر بشه،بدن ،کالری اضافی رو به چربی تبدیل میکنه.
حالا اگه کالری دریافتی این شخص کمتر بشه(مثلا در روز بشه 1500کالری)،در ماه چیزی در حدود18000کالری کمتر از حد میزان به بدنش رسونده و با توجه به اینکه برای سوزوندن چربی بایستی حدود 7000کالری مصرف بشه،این شخص در ماه تقریبا 2.5کیلو وزنش کاهش پیدا میکنه.......
حالا سوال.........
اول اینکه نوشته هامو تایید میکنی رونان خان؟؟؟
با فرض درست بودن،اگه این شخص بدنش چربی داشته باشه این 2.5کیلو که کم شده منبعش چیه؟از چربی؟؟قند؟؟یا.....؟؟؟؟
پس با **** غذایی راحتتر میتونیم چربی آب کنیم؟نقش **** بیشتره یا ورزش؟
کسی که قند خون داره چطوری باید بدوه که قند خونش بسوزه؟؟(شدت/مدت و ...)
ببخشید سوالا زیاد شد...مرسی...............
من اون Pdf که دادیو خوندم ... سر تا پاش مزخرفه ... یعنی کلا موندم طرف چطور دکتریه که میگه ورزش تاثیر
مرد بالغ بین 1300 تا 1600 کالری باید بخوره ... بستگی به شدت
تمرین و شکل بدنی و استخون بندیش داره ... .
رونان جون ببین من 5عصر میرم رو تردمیل.شیب هم بهش دادم ولی زانو راستم درد گرفته....پیشنهادی داری؟100 %
فعلا روزی 45 دقیقه راه برو با سرعت تقریبا زیاد که راه روی خیلی سریع باشه با شیب 2
100 % ترد میل راحت تره به چند دلیل ... یکی صفحه ارتجاعیشه که باعث میشه فشار به زانو کمتر بیاد
اما تو زمین سفت اینجوری نیست ... مورد بعدی اینه که خود صفحه داره داره حرکت میکنه ... یعنی پات که پرت میشه
جلو خود ترد میل اونو میاره عقب ... در صورتی که این کارو تو زمین خودت باید انجام بدی و فشارش خیلی بیشتره
ببخشید من خیلی وقته که این سایت نیومدم. فکر کنم اشتباه تایپی بوده.شاید 2300..
میتونید میزان دقیقش رو میتونید اینجا حساب کنید:
http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm
رونان جون ببین من 5عصر میرم رو تردمیل.شیب هم بهش دادم ولی زانو راستم درد گرفته....پیشنهادی داری؟
وقتی از تردمیل استفاده کردم دیگه چیزی نمیخورم تا فردا صبح.
شب خییییییییییلی گرسنم میشه.راهی چیزی هست؟؟
ولی صبح که از خواب بیدار میشم و میخوام صبحانه بخورم خیلی احساس گرسنگی نمیکنم..چرا؟؟؟؟
بنظرت بعد از خوردن صبحانه هم اگه برم رو تردمیل خوبه (برای چربی سوزی زیادتر)؟؟(البته هر روز عصر که میرم)
روزی دو سری برم خوبه(صبح و عصر)؟
بعد از استفاده از تردمیل(بعد از خوردن صبحانه)،تا چند ساعت نباید چیزی خورد؟ آخه یه جا خوندم که نوشته بود بعد از استفاده از تردمیل نباید زود غذا خورد چون کالری از دست رفته سریع جذب میشه...
مرسی.خدا خیرت بده:lol: