• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رونان جون روزی 2بار میرم روتردمیل.صبح، 30دقیقه بعد از خوردن صبحانه و عصر هم بین ساعت5تا6.(هر سری هم 45تا50دقیقه میشه)
صبح برای شروع تا چه ساعتی میتونم شروع کنیم؟(مثلا قبلا گفتی که برای عصر بین ساعات5تا7 باشه و بیشتر از 7نشه).اگه مثلا صبخانه بخورم بعدش هم ساعت 9:30شروع کنم خوبه؟ممنون

1 ساعت بعد از خوردن صبحانه ... آره خوبه

سلام دوستان
دوستم قدش حدوداً 178 هستش رژيم گرفته و وزنشو بعد حدود 2 ماه از 130 به حدود115 رسونده باشگاه هم ميره و روي تردميل ودوچرخه ميره هر شب و تقريبا شبي 20 دقيقه ميدوه الانم يه سري قرص Twinlab Ripped Fuel چربي سوز داره ميخوره غذا خوردنشم خيلي كم كرده در حد صبحونه يه ليوان شير و2-3 تا دونه بيسكويت ساقه طلايي ناهارم گاهي جوجه خالي يا ماست ميخوره وميوه ،شام هم بيشتر موقعها نميخوره اما مشكلش اينه كه كم كردن وزنش ثابت شده و كلا بي حاله و وقتي مياد باشگاه ديگه انرژي واسه تمرين و دويدن نداره ميشه راهنمايي كنيد كه چكار كنه كه هم انرژي داشته باشه واسه تمرين هم روند لاغريش ثابت نشه ووزنش باز هم پايين بياد؟
آيا مصرف پمپي (پمپاژ خون سوپر پمپ 250 گاسپاری يا ان.او.اکسپلود بی اس ان) تاثيري توي انرژي بدنش داره؟ چاقش نميكنه؟ كلا استفاده بكنه يانه واگه جواب مثبته كدوم پمپيها بهترن؟​

دوست عزیز تاپیکو از اول بخونی توضیحاتشو دادم که چرا بدن استاپ میکنه و چی کار کنیم که متابولیسم بدن بالا

باشه ... تمام اطلاعاتی که نیاز داری دستت میاد ;)

rotin001

Registered User
لایک‌ها
0
نه من اینو هم قبول ندارم ... برای شخصی با وزن 115 کیلو زده روزی 3000 کالری ... 3000 کالری خیلی زیاده

برای Extreme Fat Loss زده 2200 کالری که بازم زیاده ... بیشتر از 1600 کالری نتیجه خوبی برای کسی که

دنبال لاغریه نداره ... البته من این حرفو از خودم نمیگم ... طبق صحبت جیلیان مایکلز و باب هارپر میگم

زانتو درد داری برو دکتر ... باید بعدش بخوری ... کی گفت نخوری ؟ 1 لیوان شیر و 1 عدد سیب خیلی خوبه

راهش اینه که بخوری ... بعد از صبحانه هم خوبه ... حدود 1 ساعت بعد از صبحانه ... روزی 2 سری هم خوبه

اما بهتره 1 سری باشه که هم وزنه هم ترد میل با هم باشه ... معمولا میگن تا 1 ساعت بعد از ورزش نباید کالری

زیاد به بدن رسوند که راستم میگن ... اما بعد از ورزش 1 لیوان شیر داغ یا 1 عدد سیب خیلی خوبه

ممنون:rolleyes:

ahoraman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سوال داشتم : واسه مصرف کالری و چربی سوزی دوچرخه ثابت بهتره یا ال- اپتیکال ( اسکی فضایی) ؟
از نظر ورزش و حرکت دادن کل بدن وحداقل فشار به مفاصل و چربی سوزی برای هوازی
ممنون می شم راهنمایی کنید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام دوستان
یه سوال داشتم : واسه مصرف کالری و چربی سوزی دوچرخه ثابت بهتره یا ال- اپتیکال ( اسکی فضایی) ؟
از نظر ورزش و حرکت دادن کل بدن وحداقل فشار به مفاصل و چربی سوزی برای هوازی
ممنون می شم راهنمایی کنید

هر 2 در یک سطحه ... اما الپتی بهتره ... بهترینشم ترد میله

homo

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام دوستان
دوستم قدش حدوداً 178 هستش رژيم گرفته و وزنشو بعد حدود 2 ماه از 130 به حدود115 رسونده باشگاه هم ميره و روي تردميل ودوچرخه ميره هر شب و تقريبا شبي 20 دقيقه ميدوه الانم يه سري قرص Twinlab Ripped Fuel چربي سوز داره ميخوره غذا خوردنشم خيلي كم كرده در حد صبحونه يه ليوان شير و2-3 تا دونه بيسكويت ساقه طلايي ناهارم گاهي جوجه خالي يا ماست ميخوره وميوه ،شام هم بيشتر موقعها نميخوره اما مشكلش اينه كه كم كردن وزنش ثابت شده و كلا بي حاله و وقتي مياد باشگاه ديگه انرژي واسه تمرين و دويدن نداره ميشه راهنمايي كنيد كه چكار كنه كه هم انرژي داشته باشه واسه تمرين هم روند لاغريش ثابت نشه ووزنش باز هم پايين بياد؟
آيا مصرف پمپي (پمپاژ خون سوپر پمپ 250 گاسپاری يا ان.او.اکسپلود بی اس ان) تاثيري توي انرژي بدنش داره؟ چاقش نميكنه؟ كلا استفاده بكنه يانه واگه جواب مثبته كدوم پمپيها بهترن؟
دوست عزیز تاپیکو از اول بخونی توضیحاتشو دادم که چرا بدن استاپ میکنه و چی کار کنیم که متابولیسم بدن بالا
باشه ... تمام اطلاعاتی که نیاز داری دستت میاد

آقا دستت درد نكنه مرسي خوندم جالب بود​

Last edited:

ahoraman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این سوالو جای دیگه ای از همین سایت هم مطرح کردم معذرت می خوام . ولی چون عجله دارم اینجا مطرح کردم
چند سوال داشتم که امیدوارم جوابمو بدید. حدوددوماه میشه که بدنسازی میرم قبلا ورزشای دیگه می کردم حالا واسه چربی سوزی ودراین اوایل
1- سه جلسه در هفته مناسبه ؟ و سه جلسه دیگه در هفته هوازی مثلا دوو پیاده روی یا شنا کارکنم؟؟ تعداد ست هام هم از 15 به پایینه.

2- در ماه رمضان اگه آدم بخواد هم روزه بگیره و شبها بره سالن بدنسازی . کم نمیاره؟ البته مثلا به جای سه جلسه 4 جلسه بره و اینطوری وقت جلسات هم کاهش پیدا میکنه و از مکملها هم استفاده کنه. اگه میشه شما چه مکمل هایی را پیشنهاد می کنید؟

3- اگه DVD آموزش بدنسازی توسط تیم مایکلزودیدین . نظرتون دربارش چیه؟ واسه کسی که هدفش حجم نیست بلکه فقط بدنی بدون چربی وتا حدی عضلانی بخواد آیا این به درد می خوره؟ میتونه اصلا جای سالن رو بگیره . یعنی دیگه سالن نریم و ازرو اون تمرین کنیم؟

4 - می خوام از مصرف کربوهیدارات ها خصوصا از ساعت 5 یا 6 به بعد خودداری کنم و بیشتروقتا تخم مرغ مصرف می کنم . چند تخم مرغ حداکثرمجازه که درروز بخوریم . زرده اون جدا بشه بهتره یا چی ؟ چون زرده می دونی که چربی داره ولی پر از آمینواسید وآهنه . یکی از دوستان گفت که به جاش( البته نه در این اوایل ) قرص آمینو بگیرم .
من زیاد اطلاعی ندارم آیا چاق کننده نیست؟ خطری نداره؟

5 - قدم 180 و وزنم 80 هست استخوان بندیم هم متوسط تا ظریفه . زیاد هم شکم ندارم با لباس پیدا نیست .ولی خوب هم شکم و هم کمرم تا حدی چربی داره؟ چقدر اضافه وزن دارم ؟ روزی در میان نیم ساعت هوازی کافیه؟ پیاده روی سریع یا شنا یا الپتیکال . صبح ناشتا باشه یا کی خوبه ؟
بازم از تعداد زیاد سوالام معذرت می خوام و امیدوارم خوب راهنماییم کنی
ممنون

ahoraman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام پویا جان
با این تاپیک که واقعا ترکوندی!!!..............:lol: من از پست اول تا آخرو ذخیره کردم دارم می خونم ..دست مریزاد
تو پست قبلی یه عالمه سوال پرسیدم حالا هم چن تای دیگه :D
1 - من که 3 روزو در هفته میرم بدنسازی و 3 روزدیگه هفته رو هوازی کار میکنم واسه نگهداری عضلات بهتره گلوتامین مصرف کنم یا آمینو اسید؟ یا هردو . چه قرص امینویی بهتره؟

2- هم قرص امگا وهم ویتامین e گرفتم ومی خوام دوره ای مصرف کنم اما می گن ویتامین e خطرناکه . می خوام بعد ازتمرینات مصرف کنم . آیا e خطرناکه؟ می گن اعقاد خون می یاره.

3 - واسه تنوع هم شده بهترنیست یک درمیان به جای استفاده همیشگی از ترد میل از الپتی هم استفاده کنیم؟
نیم ساعت متوسط تا شدید چند کالری با الپتی میشه سوزوند؟

4 - بهترین زمان تمرین های هوازی چه وقتی از روزه؟ بیشتراز2 ماهه کار میکنم .اینتروال کارکنم بهتره یا ممتد؟ وچه مدت ؟
یه دنیا ممنون میشم زود جوابمو بدی
Last edited:

ahoraman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام پویا جان
با این تاپیک که واقعا ترکوندی!!!..............:lol: من از پست اول تا آخرو ذخیره کردم دارم می خونم ..دست مریزاد
تو پست قبلی یه عالمه سوال پرسیدم حالا هم چن تای دیگه :D
1 - من که 3 روزو در هفته میرم بدنسازی و 3 روزدیگه هفته رو هوازی کار میکنم واسه نگهداری عضلات بهتره گلوتامین مصرف کنم یا آمینو اسید؟ یا هردو . چه قرص امینویی بهتره؟

2- هم قرص امگا وهم ویتامین e گرفتم ومی خوام دوره ای مصرف کنم اما می گن ویتامین e خطرناکه . می خوام بعد ازتمرینات مصرف کنم . آیا e خطرناکه؟ می گن اعقاد خون می یاره.

3 - واسه تنوع هم شده بهترنیست یک درمیان به جای استفاده همیشگی از ترد میل از الپتی هم استفاده کنیم؟
نیم ساعت متوسط تا شدید چند کالری با الپتی میشه سوزوند؟

4 - بهترین زمان تمرین های هوازی چه وقتی از روزه؟ بیشتراز2 ماهه کار میکنم .اینتروال کارکنم بهتره یا ممتد؟ وچه مدت ؟
یه دنیا ممنون میشم زود جوابمو بدی
:blush:sسلام آقا پویا مابه شدت منتظریم :blush::blush:

rotin001

Registered User
لایک‌ها
0
نه من اینو هم قبول ندارم ... برای شخصی با وزن 115 کیلو زده روزی 3000 کالری ... 3000 کالری خیلی زیاده

برای Extreme Fat Loss زده 2200 کالری که بازم زیاده ... بیشتر از 1600 کالری نتیجه خوبی برای کسی که

دنبال لاغریه نداره ... البته من این حرفو از خودم نمیگم ... طبق صحبت جیلیان مایکلز و باب هارپر میگم

زانتو درد داری برو دکتر ... باید بعدش بخوری ... کی گفت نخوری ؟ 1 لیوان شیر و 1 عدد سیب خیلی خوبه

راهش اینه که بخوری ... بعد از صبحانه هم خوبه ... حدود 1 ساعت بعد از صبحانه ... روزی 2 سری هم خوبه

اما بهتره 1 سری باشه که هم وزنه هم ترد میل با هم باشه ... معمولا میگن تا 1 ساعت بعد از ورزش نباید کالری

زیاد به بدن رسوند که راستم میگن ... اما بعد از ورزش 1 لیوان شیر داغ یا 1 عدد سیب خیلی خوبه
سلام رونان.
گفتی که بعد از استفاده از تردمیل یک لیوان شیر داغ یا یک سیب بخورم که برا لاغری خیلی خوبه.خوب میدونیم که بعد از ورزش کردن غذایی که میخوریم سریعا جذب میشه.با این اوصاف چطوریه که سیب یا شیری که میخوریم سریع جذب میشه و با این وجود لاغریمونو هم بیشتر میکنه؟؟؟؟!!!!!!!!
میتونی از لحاظ علمی ثابت کنی؟
مرسی

rotin001

Registered User
لایک‌ها
0
کجایی جناب رونان؟:blush:
مارو گذاشتی تو خماریا:)

rotin001

Registered User
لایک‌ها
0
رونان خان اگه روی یک بسته مواد غذایی مثلا ماکارونی نگاه کنی نوشته در هر 500گرم حدود358کیلو کالری انرژی داره!!!!!!!!:eek:!!!!!!!!
نمیفهمم یعنی 358000کالری!!!!مگه روزانه تقریبا به 1500کالری نیاز نداریم؟...پس این چجوریه؟
روی پنیر پگاه هم نوشته بود در هر 100گرم حدود210کیلو کالری داره.درصورتیکه وقتی لیست مواد غذایی رو میبینیم که میزان کالری اونارو نوشته(مثل اونی که شما در صفحات اولیه برای دانلود گزاشته بودید آقا رونان) روش اصلا این اعداد نجومی که نیست!!!!

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
من قدم 180 هست وزنم هم 87 شده تازگيا.مشكلم اينه كه شكمم خيلي تو ذوق ميزنه يعني پهلو و اينا ندارم فقط اين شكمه خيلي اذيت ميكنه.يه برنامه غذايي و تمريني خوب بدين.وزنه و تردميل تو خونه دارم تا جايي كه ميشه تمرينارو با اين دوتا تنظيم كنين برام ممنون ميشم

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
سلام من ميخوام تا آخر تابستون 10 كيلو وزن كم كنم.ماه رمضون روزه هم ميگيرم.بهترين روش كم كردن وزن چيه؟

ahoraman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:wacko:vvرونان خوب همه رو گذاشتی سرکار !!

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
درود
اساتید به راهنمایتون نیاز دارم شدید !
آقا من چند ماه باشگاه رفتم ولی دیگه به خاطر ساعت کاری بالا وقتش رو ندارم . از یک طرف هم دارم از بی سیکس پکی می میرم !:D
آقا من میخواستم شب ها تو خونه حرکات شکم رو کار کنم چند تا هم شنا برم . احتمالا و تردمیل هم یه چند متری بدوم . حالا سوال هام اینه:
اینکار رو قبل از شام بکنم یا بعد از شام ؟ هفته ای چند بار؟
آیا برای حرکات شکم شما توتال کور رو توصیه میکنید یا معمولی برم بهتره !؟
به نظرتون از مکمل های این تاپیک استفاده بکنم ؟ ضرورتی داره ؟ کدومشون !؟
و در کل میخوام بدونم پیشنهادی چیزی برای اینکه نتیجه بهتری بگیرم دارید یا نه !؟
راستی من 23 سالمه ، 178 قد و 63 وزن..میخوام یکم بدنم پر تر بشه و شکمم هم کات بشه !:happy:
سپاس بابت وقتی که میزارید ، دم شما گرم .

NASRIN-17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
اساتید به راهنمایتون نیاز دارم شدید !
آقا من چند ماه باشگاه رفتم ولی دیگه به خاطر ساعت کاری بالا وقتش رو ندارم . از یک طرف هم دارم از بی سیکس پکی می میرم !:D
آقا من میخواستم شب ها تو خونه حرکات شکم رو کار کنم چند تا هم شنا برم . احتمالا و تردمیل هم یه چند متری بدوم . حالا سوال هام اینه:
اینکار رو قبل از شام بکنم یا بعد از شام ؟ هفته ای چند بار؟
آیا برای حرکات شکم شما توتال کور رو توصیه میکنید یا معمولی برم بهتره !؟
به نظرتون از مکمل های این تاپیک استفاده بکنم ؟ ضرورتی داره ؟ کدومشون !؟
و در کل میخوام بدونم پیشنهادی چیزی برای اینکه نتیجه بهتری بگیرم دارید یا نه !؟
راستی من 23 سالمه ، 178 قد و 63 وزن..میخوام یکم بدنم پر تر بشه و شکمم هم کات بشه !:happy:
سپاس بابت وقتی که میزارید ، دم شما گرم .

سلام
من استاد نیستم ولی تمام صفحات این تاپیک رو خوندم(البته آن موقع هنوز عضو نبودم) و توصیه هاشو رعایت کردم. حدودا 8 کیلو کم کردم و اصلا بهم فشار نیومده.اگر شما آقا هستید پس قویتر از من هستید ولی با اینحال احتیاط کنید تا بدن هماهنگ بشه.
پس توصیه های آقای رنان رو به طور خلاصه مینویسم. اگر اشتباه کردم امیدوارم دیگران تذکر بدهند. ناراحت نمیشم!

1) بهترین زمان ورزش کردن بین ساعت 5-7 بعد از ظهر است.بعد از شام با شکم پر و آنهم زمانیکه بدن میخواد بخوابه و به حداقل انرژی و هوشیاری رسیده کار مناسبی نیست. صبح ها نیم ساعت پس از صبحانه هم میشه ورزش کرد.
2) تردمیل بهترین وسیله برای چربی سوزیه! حتما باید بیش از 30 دقیقه باشه. اگر براتون سخته کم کم به زمان اضافه کنید.
3) پس از ورزش یک دانه سیب یا یک لیوان شیر بخورید. عاااااااالیه من امتحان کردم شدیدا موافقم.
4) سعی کن از خیر شام هم بگذری. خصوصا از مواد کربوهیدرات مثل برنج و ماکارانی و شیرینی و غیره.
5) همونطور که ایشون گفتن این مکمل ها جز ضرر چیزی برای بدن ندارند. الا یک کلیه و کبد مریض و ...
6) جلسات ورزش هم حداقل 5 بار در هفته باشه. من که از روزی 45 دقیقه شروع کردم و الان به 90 دقیقه رسیدم. خصوصا از برنامه های اینتروال استفاده میکنم که خودکار انجام میشه.شیبی که تردمیل برای آب کردن شکم و قوی کردن پا ایجاد میکنه خیلی خوبه. هفته به هفته هم برنامه رو یک مرحله بالاتر میبرم . چون بدن عادت میکنه و استاپ میشه!
6) گوشیتون رو پر از آهنگ های مورد علاقتون کنید تا حین تمرین حوصلتون سر نره. من که بیشتر رادیو جوان یا رادیو ورزش رو گوش میکنم چون دیگه آهنگها برام تکراری شدند و حوصله ی دانلود و ... رو ندارم!
موفق باشید

mbsec560

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام.
من از اول شروع میکنم داستان لاغری خودمو میگم:
112 کیلو بودم دقیقا که شروع کردم به **** گرفتن و لاغر کردن در حین رژِیم گرفتن شبها می دویدم و بعد از مدتی که وزنم تقربیا به 95 کیلو رسید رفتم باشگاه بدنسازی من توی باشگاه فقط حرکاته مربوط به شکمو انجام دادم و بعد از دو ماه باشگاه رفتم وزنم شد حدودا 82 یا 83 کیلو بعد از اون دیگه باشگاه نرفتم و وزنمو با دویدن و **** گرفتن رسوندم به 76 کیلو ..
از اون موقعی که 76 کیلو شدم **** و ورزشم ناپیوسته شد تا الان که شدم 96 کیلو حدودا یعنی من 20 کیلو اضافه کردم...میتونم اینو بگم که با اینکه دورانه اوجه لاغری من شاید یک سال هم نبود ولی بسیار به یادماندنی ولذت بخش بود ..مطمئنم که میتونم به اون دوران برگردم ...
آهان راستی یادم رفت
کله دوره ای که در حاله وزن کم کردن از 112 کیلو به 76د کیلو بودم 6 ماه طول کشید ولی وسطاش یه ذره قوس کمرم درد گرفت که بعدا بهتر شد و دوره ای که اضافه کردم 1.5 سال..
الان میخام از اساتید کمک بگیرم و چنتا سوال داشتم :
1.اگه دوباره با شدت وزن کم کنم آیا به بدنم اسیب میرسه ؟
2.چربی سوزی که هیچ گونه ضرری نداشته باشه لطفا معرفی کنید ؟(تا حدودی که تاپیکو خوندم متوجه چای سبز و قهوه شدم که 45 دقیقه قبل از ورزش مفید هستن)
3.مثله قبلا دویدن رو در راس قرار بدم؟
4.از چه میوه های میشه استفاده کرد برای ****.؟

rotin001

Registered User
لایک‌ها
0
میگم که رونان خان میدونی چیه
الان **** که دارم+استفاده از تردمیل،خیلی اوضاع خوبه و برام محسوسه اما برا ماه رمضان وعده های غذایی و تردمیل رو میشه بگی چطوری بایستی ردیفش کرد:guitar:
البته الان که شدی ستاره سهیل:(

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
من قدم 180 هست وزنم هم 87 شده تازگيا.مشكلم اينه كه شكمم خيلي تو ذوق ميزنه يعني پهلو و اينا ندارم فقط اين شكمه خيلي اذيت ميكنه.يه برنامه غذايي و تمريني خوب بدين.وزنه و تردميل تو خونه دارم تا جايي كه ميشه تمرينارو با اين دوتا تنظيم كنين برام ممنون ميشم

تو تایپک بگردید برنامه غذایی و راهنمایی ها شده ...
سعی کنید میزان مصرف غذاهای کربودار رو تا حد زیادی کاهش بدی. همچنین مصرف مواد قندی و شیرینیجات! بجاش رژیمی با پروتئین بالا رو جایگزین کنید و از مصرف میوه و سبزیجات غافل نشید...
برای کم کردن وزن و رسیدن به فرم ایده ال شکم روزی 30 دقیقه باید تردمیل کار کنید که میتونید به 2 نوبت بر جسب میزان چربی افزایشش بدید .
بهترین زمان هم صبح ناشتا هست ...
میتونین از الکارنتین استفاده کنید و 30 دقیقه قبل از تمرینتون میل کنید و 15 دقیقه قبل تمرین هم ویتامین سی در دوز بالا مصرف کنید! بعد از تمرین هم سعی کنید از آمینو BCAA استفاده کنید و اگر مقدور هست پروتئین ...
اینارو برای جلوگیری از دست دادن یافت ماهیچه ای گفتم !

Last edited:
بالا