• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

MEHRDAD.69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بدن سازی کار میکنم باید لاغر کنم
چه **** غذایی برای من توصیه میکنید منظورم اینه که **** غذایی من فرقی با افراد عادی نداره که ورزش نمیکنن

naruto shippuud

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام پوریا جان
من میخام سه روز در هفته هوازی کار میکنم اول 10 دقیقه تردمیل میرم بعد 2-3 حرکت سینه یا زیربغل یا پشت بازو میرم بعد 15دقیقه تردمیل میرم بعد 10-15 دقیقه شکم
یکم زیرشکم دارم به نظرت خوبه همینو ادامه بدم؟قبلا هم تو یاهو بهم یهبرنامه دادی ولی گفتی که حتما باید مصرف کنم ولی چونکه تا چند ماهی دیگه میخام برم سربازی ارزش نداره فعلا خرج بدنم کنم ولی میخام چربی های شکم و بغل شکمم رو آب کنم.
راستی تغذیه بعد از هوازی چی باید باشه؟آیا باید تا 1.30 ساعت بعد از هوازی غذا بخورم؟
ممنون

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
سلام

اقا به نظرت بهترین چربی سوزچیه؟ (کم ضرر ترین)

این خوبه:
59-98-large.jpg

javidx

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز پس از لاغری با تردمیل خیلی ران های من شل شده ...برای سفت کردنش راهی هست؟ پسرما:دی

چند وقته شروع کردید ؟؟ فکر کنم شل شدن ران هاتون یعنی دارید پیشرفت میکنید چون برای لاغر شدن اول باید اون قسمت شل بشه چربی هاش
البته بستگی داره چند مدته تمرین میکنید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من هر روز یک ساعت کوهنوردی میرم احساس می کنم اثرش بهتر از پیاده روی است...چون در کوهنوردی میزان تنفس و فشار بالاتره

یک روز تمرین پر فشار در هفته و 4 روز پیاده روی سریع بهترین جوابو یده

سلام
من بدن سازی کار میکنم باید لاغر کنم
چه **** غذایی برای من توصیه میکنید منظورم اینه که **** غذایی من فرقی با افراد عادی نداره که ورزش نمیکنن

**** شما باید طوری باشه که وعده غذاییتون 6 تا بشه به جای 3 تا ... اما کقدارش زیاد نشه

هر وعده نصف حالت عادیتون باشه اما تعداد وعده بشه 6 تا

سرخ کردنی - برنج - نوشابه ( من بهش میگم سم ) کباب و شیرینی حذف بشن

هر 10 روز یک بار میتونی 1 وعده نهار هر چی میخوای بخوری ... مثل کباب یا شیرینی یا سرخ کردنی

در کل توی 1 ماه میتونی 3 بار این کارو انجام بدی و حتما باید 10 روز یک بار باشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با سلام پوریا جان
من میخام سه روز در هفته هوازی کار میکنم اول 10 دقیقه تردمیل میرم بعد 2-3 حرکت سینه یا زیربغل یا پشت بازو میرم بعد 15دقیقه تردمیل میرم بعد 10-15 دقیقه شکم
یکم زیرشکم دارم به نظرت خوبه همینو ادامه بدم؟قبلا هم تو یاهو بهم یهبرنامه دادی ولی گفتی که حتما باید مصرف کنم ولی چونکه تا چند ماهی دیگه میخام برم سربازی ارزش نداره فعلا خرج بدنم کنم ولی میخام چربی های شکم و بغل شکمم رو آب کنم.
راستی تغذیه بعد از هوازی چی باید باشه؟آیا باید تا 1.30 ساعت بعد از هوازی غذا بخورم؟
ممنون

بهترین هوازی حد اقل 45 دقیقست اونم بعد از تمرین با وزنه که سطح گلیکوژن تو بدن به پایین ترین حدش رسیده

بعد ار ورزش رسیع 1 لیوان شیر و 1 ساعت بعدش 1 دونه سیب بخور ... هر 2 کربوهیدرات پیشرفته دارن و تاثیر

زیادی تو آب کردن چربی دارن

سلام

اقا به نظرت بهترین چربی سوزچیه؟ (کم ضرر ترین)

این خوبه:
59-98-large.jpg

من گفتم که به کسی پیشنهاد هیچی نمیکنم ... اما اگه علاقه مند به استفاده هستی Lipo6 Black بهترینه

میتوتروپین زیاد جالب نیست ... اگرم لیپو 6 میگیری حتما امریکاییشو بگیر فکر کنم نزدیک 55 اینطوراست

ولی بازم میگم من به کسی پیشنهاد نمیکنم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چند وقته شروع کردید ؟؟ فکر کنم شل شدن ران هاتون یعنی دارید پیشرفت میکنید چون برای لاغر شدن اول باید اون قسمت شل بشه چربی هاش
البته بستگی داره چند مدته تمرین میکنید

پا نباید شل بشه ... پا تنها جاییه که حتی اگه طرف چاق هم باشه پاش شل نیست چون مجبوره کل وزن بدنو تحمل

کنه ... ایشون گفتم پام شل شده یعنی از قبل شل تره ... پس از دید من چیز عادی نیستش ... شایدم فکر میکنه که

شل شده

rsd_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام Ronan عزیز
مرسی از وقتی که میزاری

من وزنم 90 و قدم 175 سرشونه هام هم نسبتا پهنه
روزی 45 دقیقه رکاب میزنم با همون شدتی که گفتی قلب باید داشته باشه می خواستم بپرسم میشه با این کار وزن کم کرد یعنی فقط با رکاب زدن چربی های پهلو و شکم رو اب کرد؟
چون الان من عظلات ران و پام قوی شدن ولی فکر میکنم روی چربی های شکم اثر نداره

در ضمن فکر کنم 10 تا کم کنم برای من کافیه
چقدر بیشتر باید هر روز رکاب بزنم تا این 10 تا اب بشن؟
خیلی ممنون

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام Ronan عزیز
مرسی از وقتی که میزاری

من وزنم 90 و قدم 175 سرشونه هام هم نسبتا پهنه
روزی 45 دقیقه رکاب میزنم با همون شدتی که گفتی قلب باید داشته باشه می خواستم بپرسم میشه با این کار وزن کم کرد یعنی فقط با رکاب زدن چربی های پهلو و شکم رو اب کرد؟
چون الان من عظلات ران و پام قوی شدن ولی فکر میکنم روی چربی های شکم اثر نداره

در ضمن فکر کنم 10 تا کم کنم برای من کافیه
چقدر بیشتر باید هر روز رکاب بزنم تا این 10 تا اب بشن؟
خیلی ممنون

سلام :

تمرینات باید متنوع باشه ... الان یه مدت اصلا نباید رکاب بزنی و بری سراغ دویدن

یا کوه نوردی یا شنا ... شنا فوق العادست ... دویدن تو آب زمانی که تا کمر تو آب هستی فشار زیادی میاره

چربی هم موضعی آب نمیشه ... از چربی صورت تا انگشت دست و شکم همه با هم آب میشن

نمیشه چربی یه جا رو فقط آب کرد

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
اخه رونان جان خیلی ازش انتقاد شنیدم(چشمو کور میکنه و کبدو به ... میده) به نظرت خوبه ؟ (پیشنهاد نه فقط نظرت)

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
سلام.
رونان جان بنده خیلی لاغر هستم.
چطوری میتونم به بدنم حجم بدم ؟
بدنسازی ؟
چه مکمل هایی رو استفاده کنم ؟
ممنون

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
آقا من 2 ماه شروع کردم میرم باشگاه بدنسازی
اصل رفتم واسه این بود که یه کم شکم آورده بودم اون آب شه
وزنم 73 هست قدم 176 سنم 22
الان یه ماهو نیمه شام نمیخورم واسه شکمم ، واسه اینکه یه نموره هیکلم خوب شه به نظرتون باید مکمل مصرف کنم ؟

rotin001

Registered User
لایک‌ها
0
سلام رونان جون.من 75کیلو و 168 سانت هستم.شکم دارم و از همه بدتر سینه های فوق العاده ضایعی دارم.دستورات **** غذایی که پیشنهاد دادی رو میخوام استفاده کنم فقط یه سوالی دارم و اینه که میخوام یه تردمیل بخرم(montraill mti-1106m) قیمتش هم بین 820 تا 850 تومنه.به نظرت مارک خوبیه؟پیشنهادت چیه؟مرسی:happy:

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
آقا من 2 ماه شروع کردم میرم باشگاه بدنسازی
اصل رفتم واسه این بود که یه کم شکم آورده بودم اون آب شه
وزنم 73 هست قدم 176 سنم 22
الان یه ماهو نیمه شام نمیخورم واسه شکمم ، واسه اینکه یه نموره هیکلم خوب شه به نظرتون باید مکمل مصرف کنم ؟

دوست عزیز شام نخردن شما اشتباه هست ... شما نباید تغذیه رو قطع کنید بلکه باید با توجه به هدفی که دارید اصلاحش کرده و **** غذایی مخصوص هدفتون رو بکار بگیرید.

اگر میخواید شکم آب کنید از ورزشهای هوازی استفاده کنید که بهترینشون پیاده روی سریع هست ...

در مورد **** غذایی هم اگر میخواید عضله سازی در کنار چربی سوزی رو انجام بدید میتونید رژیمتون رو به سمت پروتئین سوق بدید و تو شامتون کربوهیدات رو به حداقل برسونید ( برنج و نون نخورید ) شیرینی جات هم مصرف نکنید . بجاش میتونید از مرغ و ماهی و سایر موارد پروتئینی استفاده کنید که بهترین حالت کباب شده یا آبپز هست ... اگر سرخ کرده بود سعی کنید تا حد مقدور روغن رو بگیرید و میل کنید ...

اگرم نمیخواید عضله سازی انجام بدید میتونید **** پروتئینی محدود رو در کنار سبزیجات و میوه جات محدود کنید ...

برای خوب شدن هیکل هم پروتئین در کنار آمینواسیدها میتونه تاثیر خوبی داشته باشه ...
گلوتامین یکی از آمینواسید هایی هست که بشدت توصیه میکنم چون 70% آمینواسید موجود در ماهیچه رو گلوتامین تشکیل میده و اگر گلوتامین رو بصورت مجزا مصرف نکنید بدن مجبوره این امینو سید ضروری رو از پروتئین تامین کنه ... و شما مجبور به استفاده از پروتئین بیشتری برای جواب گرفتن هستید ... ولی در صورتی که گلوتامین رو بصورت مجزا به بدن برسونید در مصرف پروتئین صرفه جویی کردید :D

به این ترتیب عضلاتتون خشک بالامیاد و تفکیک رو هم تا حدودی خواهید داشت ...

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
اخه رونان جان خیلی ازش انتقاد شنیدم(چشمو کور میکنه و کبدو به ... میده) به نظرت خوبه ؟ (پیشنهاد نه فقط نظرت)

میگم اینایی که الان گفتید کجا گفته ؟ :blink:
چربی سوزها کلا" عوارض دارن ... بعضی کم بعضی زیاد ...
مثلا" کلن برای چربی سوزی و آبگیری استفاده میشه ولی چندروزه اول رعشه میگیرید دستتون میلرزه که عامل عصبی داره ...
کشیدن آب بدن و جلوگیری از مصرف چربی در بدن خودش مشکل ساز هست ...
کبد به آب نیاز داره و در صورتی هم که آب نباشه دچار مشکل میشه ...
مثال دقیقش هم در مورد الکل هست وقتی الکل وارد بدن میشه کبد اونو به عنوان سم میشناسه و به کبد راهنمایی میکنه و کبد برای انجام کارش نیاز به آب داره که آب بدن رو میکشه که مغز هم شاملش میشه از طرفی میبینید که تشنگی کسی رو که الکل مصرف کرده رو میگیره...

در مورد چربی هم غذای مغز چربی هست ...

عوارض مصرف چربی سوزی مثل لیپو هم بیشتر روی مو و پوست دیده میشه ...

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
آقا یه سوال . چطوری با شنا ورزش هوازی انجام بدم؟؟

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
ميدونم.
ْآخه 15 دقيقه كه بدو بدو ميكنم ديگه نا ندارم ولي شنا كه ميكنم هيچ حسي بوجود نمياد:دي

شنا بهتره يا دويدن؟؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ميدونم.
ْآخه 15 دقيقه كه بدو بدو ميكنم ديگه نا ندارم ولي شنا كه ميكنم هيچ حسي بوجود نمياد:دي

شنا بهتره يا دويدن؟؟

ببین دویدن مادر ورزشاست ... حتما این جملرو قبلا شنیدی ... کلا هیچ چیزو با دویدن مقایسه نکن

اما شنا خودش هوازی - وزنه ایه ... یعنی به خاطر فشاری که به سرشونه سینه پا و بقیه قسمتهای بدن میاد

انگار هم داری هوازی کار میکنی هم وزنه میزنی ... اگر میبینی هیچ حسی بهت نمیده چون شدتش کمه

مثلا اگه استخر میری 5 دور عرضو شنا کن سریع بعد 3 دور تو آب بدو با تمام توانت ... 2 باره همین روندو ادامه بده

اگه تونستی 5 دقیقه خیلی راحت انجامش بدی بدون که درست انجام نمیدی

بالا