سلام
آقا من 2 ماه شروع کردم میرم باشگاه بدنسازی
اصل رفتم واسه این بود که یه کم شکم آورده بودم اون آب شه
وزنم 73 هست قدم 176 سنم 22
الان یه ماهو نیمه شام نمیخورم واسه شکمم ، واسه اینکه یه نموره هیکلم خوب شه به نظرتون باید مکمل مصرف کنم ؟
دوست عزیز شام نخردن شما اشتباه هست ... شما نباید تغذیه رو قطع کنید بلکه باید با توجه به هدفی که دارید اصلاحش کرده و **** غذایی مخصوص هدفتون رو بکار بگیرید.
اگر میخواید شکم آب کنید از ورزشهای هوازی استفاده کنید که بهترینشون پیاده روی سریع هست ...
در مورد **** غذایی هم اگر میخواید عضله سازی در کنار چربی سوزی رو انجام بدید میتونید رژیمتون رو به سمت پروتئین سوق بدید و تو شامتون کربوهیدات رو به حداقل برسونید ( برنج و نون نخورید ) شیرینی جات هم مصرف نکنید . بجاش میتونید از مرغ و ماهی و سایر موارد پروتئینی استفاده کنید که بهترین حالت کباب شده یا آبپز هست ... اگر سرخ کرده بود سعی کنید تا حد مقدور روغن رو بگیرید و میل کنید ...
اگرم نمیخواید عضله سازی انجام بدید میتونید **** پروتئینی محدود رو در کنار سبزیجات و میوه جات محدود کنید ...
برای خوب شدن هیکل هم پروتئین در کنار آمینواسیدها میتونه تاثیر خوبی داشته باشه ...
گلوتامین یکی از آمینواسید هایی هست که بشدت توصیه میکنم چون 70% آمینواسید موجود در ماهیچه رو گلوتامین تشکیل میده و اگر گلوتامین رو بصورت مجزا مصرف نکنید بدن مجبوره این امینو سید ضروری رو از پروتئین تامین کنه ... و شما مجبور به استفاده از پروتئین بیشتری برای جواب گرفتن هستید ... ولی در صورتی که گلوتامین رو بصورت مجزا به بدن برسونید در مصرف پروتئین صرفه جویی کردید
به این ترتیب عضلاتتون خشک بالامیاد و تفکیک رو هم تا حدودی خواهید داشت ...