• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام رونان جان

ممنون از وقتی که برای پاسخگویی صرف میکنید.

من میخوام برای مادرم ازتون سوال کنم ایرادی که نداره؟

55 ساله هستن قدشون 1.59 و وزنشون 80 کیلو هست انواع عمل های جراحی(چشم ، مثانه ، خارج کردن تیروئید) را انجام دادند که یکم ضعیفشون کرده . یه مدت خودشون **** داشتن اما با کم خوردن بدنشون استپ کرد و دیگه وزن کم نمیکنند.میخواند که بین 5 تا 10 کیلو وزن کم کنند.از نظر فیزیکی فقط قادر به پیاده روی (یا تردمیل ) هستن .ممکنه که راهنماییشون کنید.

سلام :

چون ایشون عمل زیاد کردن بهتره با پزشک مشورت کنن ... اما اگه دکتر بگه ایشون میتونن راه برن روزی 45 دقیقه

بدون شیب روی ترد میل راه برن ... تعداد وعده های غذاییشونم 6 تا بکنن به جای 3 تا اما مقدارش نباید زیاد بشه

NooriBayram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من به چاي زياد عادت كردم در حدود 8 ليوان چاي سبز ميخورم 3 با صبحانه 3 عصرانه 2 شمام يعني منظورم
در روند لاغريم اثر منفي كه نداره ؟

آب هم مصرف ميكنم ...........:blush:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام
من به چاي زياد عادت كردم در حدود 8 ليوان چاي سبز ميخورم 3 با صبحانه 3 عصرانه 2 شمام يعني منظورم
در روند لاغريم اثر منفي كه نداره ؟

آب هم مصرف ميكنم ...........:blush:

خیلیییییییییییییی زیاده ... روزی 2 لیوان چای سبز میگن بیشتر مصرف نکنید

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
اقا پوریا من میخوام فیتنس شروع کنم...میخواستم ببینم تو فیتنس که اساس کارش **** هست,ایا مصرف کربوهیدرات باید خیلی کم باشه یا میشه مصرفشو زیاد کرد؟؟؟

بعد میخواستم بدونم ایا میشه با تمرین هوازی کم چربی رو کم کم اب کرد؟؟یعنی مصرف پروتئین رو بالا اورد,بعد مصرف کربو رو بیاریم پایین...چون تمرین فیتنس تعداد بالا هست به خطر این میگم...امکانش هست از این طریق؟؟

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اقا پوریا من میخوام فیتنس شروع کنم...میخواستم ببینم تو فیتنس که اساس کارش **** هست,ایا مصرف کربوهیدرات باید خیلی کم باشه یا میشه مصرفشو زیاد کرد؟؟؟

بعد میخواستم بدونم ایا میشه با تمرین هوازی کم چربی رو کم کم اب کرد؟؟یعنی مصرف پروتئین رو بالا اورد,بعد مصرف کربو رو بیاریم پایین...چون تمرین فیتنس تعداد بالا هست به خطر این میگم...امکانش هست از این طریق؟؟

بستگی به شدت تمرین داره ... در هر صورت از 1400 تا 1500 کالری نباید تجاوز کنه ... کربوهیدرات منبع اصلی

انرژیه ... مصرف به اندازه کربوهیدرات باعث میشه انرژی انجام ورزشو داشته باشی که باعث میکنه کمک کنه چربی

هارو آب کنی ... پس صبح ها خوردن نون سبوس دار و برنج قهوه ای برای ظهر بهترین گزینست

از اون ور چون اینا چربیش کمه و فیبرش بالاست هم انرژی خوبی تولید میکنه هم چربی پایینی داره

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
بستگی به شدت تمرین داره ... در هر صورت از 1400 تا 1500 کالری نباید تجاوز کنه ... کربوهیدرات منبع اصلی

انرژیه ... مصرف به اندازه کربوهیدرات باعث میشه انرژی انجام ورزشو داشته باشی که باعث میکنه کمک کنه چربی

هارو آب کنی ... پس صبح ها خوردن نون سبوس دار و برنج قهوه ای برای ظهر بهترین گزینست

از اون ور چون اینا چربیش کمه و فیبرش بالاست هم انرژی خوبی تولید میکنه هم چربی پایینی داره

تشکر...قسمت دومم لطف میکنی جواب بدی....اونجایی که پرسیدم با تمرین هوازی کم در صورت افزایش دادن مصرف

پروتیین و محدود کردن مصرف کربو,چربی رو اب کرد؟؟؟با توجه به تعداد بالای حرکات فیتنس...چون چربیم کمه...قدم 172

و وزنم 70....البته من 1 سال بدنسازی کار کردم...چند ماهه ول کردم دوباره میخوام شروع کنم ولی فیتنس

بعدش میخواستم بدونم شما فرمودید کالری دریافتی در فیتنس باید 1400 تا 1500 باشه,غذاهای مضر هم بالاخره کالری دارن مثل بستنی

نوشابه چیپس...ایا میشه در صورت هوس کردن مقداری کمی از این مواد غذایی استفاده کرد تا اونجاییکه از 1500 کالری تجاوز نکنیم؟؟؟

برای رگی کردن عضلات چه چیزی پیشنهاد می کنید؟؟مکملی یا قرصی هست که بتونه بدن رو رگدار کنه؟؟

پیشاپیش ممنون

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تشکر...قسمت دومم لطف میکنی جواب بدی....اونجایی که پرسیدم با تمرین هوازی کم در صورت افزایش دادن مصرف

پروتیین و محدود کردن مصرف کربو,چربی رو اب کرد؟؟؟با توجه به تعداد بالای حرکات فیتنس...چون چربیم کمه...قدم 172

و وزنم 70....البته من 1 سال بدنسازی کار کردم...چند ماهه ول کردم دوباره میخوام شروع کنم ولی فیتنس

بعدش میخواستم بدونم شما فرمودید کالری دریافتی در فیتنس باید 1400 تا 1500 باشه,غذاهای مضر هم بالاخره کالری دارن مثل بستنی

نوشابه چیپس...ایا میشه در صورت هوس کردن مقداری کمی از این مواد غذایی استفاده کرد تا اونجاییکه از 1500 کالری تجاوز نکنیم؟؟؟

برای رگی کردن عضلات چه چیزی پیشنهاد می کنید؟؟مکملی یا قرصی هست که بتونه بدن رو رگدار کنه؟؟

پیشاپیش ممنون

کربوهیدرات باید روزانه مصرف بشه ... اگه مثلا مسابقاتی باشه میشه ... اما شما باید تو باک ماشین

بنزین بریزی تا باهاش حرکت کنی ... کربوهیدراتم همین حکمو داره ... مصرفش باعث میشه بتونی با شدت بیشتر

و کیفیت بهتر تمرین کنی لذا جوابی که میگیری بهتره

ما 2 مدل کربوهیدرات داریم ... کربوهیدرات ساده و پیچیده ... ساده مثل برنج سفید نون سفید

چیپیده مثل نون سبوس دار و برنج قهوه ای ... کربوهیدرات پیچیده متابولیسمو بالا میبره و مدت سیری شما هم

بیشتره ... هضمشم بهتره ... چربیشم کمتره ... مصرف بستنی و حتی کباب و کله پاچه و اینا باید باشه اتفاقا

اما زمانی که بدن استاپ میکنه ... یعنی وزن کم کردن سخت میشه ... اون موقع بهش Body Cheating میگن

که کالری زیاد میرسونی تا بدن فکر کنه کالری دریافتیش زیاده اجازه بده چربی بسوزه

نوشابه کلا سم سیاهه ... دوست داری سم بخوری نوشابه بخور

چربی آب بشه رگ خودش معلوم میشه ... اما افدرین که چربی سوزم هست توی دراوردن رگا موثره

NooriBayram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

حالا كه شما ميگيد غذاهاي كه کربوهیدرات پيچيده داره بهتر ميشه لطف كنيد اون غذا هارو معرفي كنيد.. ممنون
مشم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام

حالا كه شما ميگيد غذاهاي كه کربوهیدرات پيچيده داره بهتر ميشه لطف كنيد اون غذا هارو معرفي كنيد.. ممنون
مشم.

کربوهیدرات باید روزانه مصرف بشه ... اگه مثلا مسابقاتی باشه میشه ... اما شما باید تو باک ماشین

بنزین بریزی تا باهاش حرکت کنی ... کربوهیدراتم همین حکمو داره ... مصرفش باعث میشه بتونی با شدت بیشتر

و کیفیت بهتر تمرین کنی لذا جوابی که میگیری بهتره

ما 2 مدل کربوهیدرات داریم ... کربوهیدرات ساده و پیچیده ... ساده مثل برنج سفید نون سفید

پیچیده مثل نون سبوس دار و برنج قهوه ای ... کربوهیدرات پیچیده متابولیسمو بالا میبره و مدت سیری شما هم

بیشتره ... هضمشم بهتره ... چربیشم کمتره ... مصرف بستنی و حتی کباب و کله پاچه و اینا باید باشه اتفاقا

اما زمانی که بدن استاپ میکنه ... یعنی وزن کم کردن سخت میشه ... اون موقع بهش Body Cheating میگن

که کالری زیاد میرسونی تا بدن فکر کنه کالری دریافتیش زیاده اجازه بده چربی بسوزه

نوشابه کلا سم سیاهه ... دوست داری سم بخوری نوشابه بخور

چربی آب بشه رگ خودش معلوم میشه ... اما افدرین که چربی سوزم هست توی دراوردن رگا موثره

برنج قهوه ای ، ماکارونی و پاستای گندم کامل و نانها و غلات سبوس دار - جو دوسر - سیب - شیر کم چرب

حبوبات: مانند لوبیا، نخودفرنگی، عدس و لوبیای سویا حاوی کربوهیدرات پیچیده و فیبر و ویتامین و مواد معدنی و

پروتئین می باشند.

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
پروتیین ترکیبی چی خوبه تو مکمل ها برای کسانی که فیتنس میخوان کار کنن؟

Last edited:

MEHRDAD.69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.خیلی از توصیه هاتون استفاده کردم .ممنون
من قند رو حذف کردم و به جاش خرما وکشمش میخورم.ولی الان صورتم 2-3 تا جوش زده چون گرمی هستن.حالا به نظر شما چیکار کنم؟نزدیک امتحانات هم هستم باید به بدنم قند برسونم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پروتیین ترکیبی چی خوبه تو مکمل ها برای کسانی که فیتنس میخوان کار کنن؟

Myoplex Lite چیز خوبیه

سلام.خیلی از توصیه هاتون استفاده کردم .ممنون
من قند رو حذف کردم و به جاش خرما وکشمش میخورم.ولی الان صورتم 2-3 تا جوش زده چون گرمی هستن.حالا به نظر شما چیکار کنم؟نزدیک امتحانات هم هستم باید به بدنم قند برسونم

نباید خرما و کشمش رو زیاد هم مصرف کرد

اما الان نزدیک تابستون هم هستیم و نباید زیاد چیزای گرم استفاده کنی

عسل هم گزینه مناسبیه ... البته عسل طبیعی

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام دوست عزیز پس از لاغری با تردمیل خیلی ران های من شل شده ...برای سفت کردنش راهی هست؟ پسرما:دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام دوست عزیز پس از لاغری با تردمیل خیلی ران های من شل شده ...برای سفت کردنش راهی هست؟ پسرما:دی

نباید شل بشه ... خیلی عجیبه ... حتما یه دکتر برو ... اما دوچرخه به شدت ران پارو تقویت میکنه

مخصوصا اگه Level سنگین بزاری و پا بزنی

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
یک ساعت پیاده روی.... یک ساعت دوچرخه سواری و یک ساعت کوهنوردی کدومش موثرتره؟

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
نباید شل بشه ... خیلی عجیبه ... حتما یه دکتر برو ... اما دوچرخه به شدت ران پارو تقویت میکنه

مخصوصا اگه Level سنگین بزاری و پا بزنی

مرسی.... میگم یعنی تردمیل باید سفت کنه؟!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
پیاده روی بهترینه ... 1 روز در هفته ورزش سنگین مثل کوهنوردی و کار با وزنه

100 %

من هر روز یک ساعت کوهنوردی میرم احساس می کنم اثرش بهتر از پیاده روی است...چون در کوهنوردی میزان تنفس و فشار بالاتره

بالا