تشکر...قسمت دومم لطف میکنی جواب بدی....اونجایی که پرسیدم با تمرین هوازی کم در صورت افزایش دادن مصرف
پروتیین و محدود کردن مصرف کربو,چربی رو اب کرد؟؟؟با توجه به تعداد بالای حرکات فیتنس...چون چربیم کمه...قدم 172
و وزنم 70....البته من 1 سال بدنسازی کار کردم...چند ماهه ول کردم دوباره میخوام شروع کنم ولی فیتنس
بعدش میخواستم بدونم شما فرمودید کالری دریافتی در فیتنس باید 1400 تا 1500 باشه,غذاهای مضر هم بالاخره کالری دارن مثل بستنی
نوشابه چیپس...ایا میشه در صورت هوس کردن مقداری کمی از این مواد غذایی استفاده کرد تا اونجاییکه از 1500 کالری تجاوز نکنیم؟؟؟
برای رگی کردن عضلات چه چیزی پیشنهاد می کنید؟؟مکملی یا قرصی هست که بتونه بدن رو رگدار کنه؟؟
پیشاپیش ممنون
کربوهیدرات باید روزانه مصرف بشه ... اگه مثلا مسابقاتی باشه میشه ... اما شما باید تو باک ماشین
بنزین بریزی تا باهاش حرکت کنی ... کربوهیدراتم همین حکمو داره ... مصرفش باعث میشه بتونی با شدت بیشتر
و کیفیت بهتر تمرین کنی لذا جوابی که میگیری بهتره
ما 2 مدل کربوهیدرات داریم ... کربوهیدرات ساده و پیچیده ... ساده مثل برنج سفید نون سفید
چیپیده مثل نون سبوس دار و برنج قهوه ای ... کربوهیدرات پیچیده متابولیسمو بالا میبره و مدت سیری شما هم
بیشتره ... هضمشم بهتره ... چربیشم کمتره ... مصرف بستنی و حتی کباب و کله پاچه و اینا باید باشه اتفاقا
اما زمانی که بدن استاپ میکنه ... یعنی وزن کم کردن سخت میشه ... اون موقع بهش Body Cheating میگن
که کالری زیاد میرسونی تا بدن فکر کنه کالری دریافتیش زیاده اجازه بده چربی بسوزه
نوشابه کلا سم سیاهه ... دوست داری سم بخوری نوشابه بخور
چربی آب بشه رگ خودش معلوم میشه ... اما افدرین که چربی سوزم هست توی دراوردن رگا موثره