سلام داداش من یخورده اضافه وزن دارم
140 کیلو با قد 185 هستم و 18 سالمه
حالا شکمو رونو اینا خیلی برام مهم نیست من سینه هام خیلی بزرگن:blush: راهی برای کوچیک کردنش سراغ نداری؟
در ضمن من خوراکم کلا کم بود ولی الان فوق العاده کمش کردم با این حال اشتهام واقعا کمه .فعالیتم متاسفانه خیلی خیلی کمه و مصرف چایی سبزم خیلی زیاد در حد 4-5 تا لیوان درر روز
اینم بگم که از وقتی خوراکمو کم کردم وزنم خوب داره میاد پایین ولی من مشکلم همون سینه هامه خوشحال میشم کمکم کنی اخه خیلی سخته
خوبه فقط یخوردست ... متاسفانه بارها تو تاپیک گفتم که ما لاغری موضعی نداریم
اگر رون یا باسن یا سینه یا شکم کسی بزرگ باشه نمیتونه جوری کار کنه که فقط شکم یا سینش کوچیک بشه
به تناسب همه جا با هم کوچیک میشه ... حتی چربی های انگشتان دست ... پس فکر اینکه فقط یه جارو
کوچیک کنی غلطه و انجام نشدنیه ... حتما تو روز 6 وعده غذا بخور ... هر 2 ساعت یک بار غذا بخور اما مقدارشو
زیاد نکن ... مثلا اگر صبحانه 80 گرم پنیر و 2 تیکه نون میخوری بکنش 40 گرم و یه تیکه نون
دوباره 2 ساعت دیگه هم همین مقدار بخور ... در واقع همون مقدار قبل خوردی اما وعده غذاییت 2 برابر شده
این کار توی لاغری خیلی تاثیر داره چون انسولین خون همیشه حالت بالانس میمونه و تمایلی به ذخیره
کالری و کربوهیدرات به چربی پیدا نمیکنه ... روزی 45 دقیقه تا 1 ساعت پیاده روی بکن ... شما چون مردی
اضافه وزنتم خیلی زیاده روزی 45 دقیقه استارت بزن بعد از 1 هفته بکن 1 ساعت ... سریع راه برو
اصلا نمیخواد بدویی ... فقط خیلی سریع راه برو بدون استراحت
صبح که از خواب پا میشی 2 لیوان آب بخور با شکم خالی ... 30 دقیقه قبل از غذا خوردن 1 لیوان آب بخور
ساعت 8 شب به بعد مصرف کربوهیدرات مثل نون برنج و اینارو کلا قطع کن
مرغو بدون پوست بخور ... ماهی بدون پوست ... به جای سرخ کردنی از آب پز استفاده کن
حد اقل 56 کیلو تا 8 کیلو تو ماه اول میای پایین اگه کارایی که گفتمو انجام بدی