• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون رنان جان شرمنده اسمتونو نمیدونم میگم رونان:happy:
اخه دقیقا نمیدونم هوازی چیه همه نوع تمرینی میکنم از پیاده روی تا ورزش تا دویدن بعضی وقتها یکم سایز کم میشه ولی وزن تغیری نمیکنه اخه دیسک کمر دارم میخوام وزن کم بشه

این مدل هوازی که میگمو کار کن 100 % نتیجه میده

5 دقیقه گرم کن ... 2 دقیقه بدو آروم

حرکات کششی قبلش فراموش نشه که خیلی مهمه ... همه این کارارو که کردی 1:

دقیقه با سرعت بدو ( یعنی خیلی سریع )

1 دقیقه راه برو ( نه خیلی آروم )

1 دقیقه با سرعت معمولی بدو

این سیکل رو مجددا اجرا کن ... یعنی 1 دقیقه سریع ... 1 دقیقه راه برو ... 1 دقیقه با سرعت معمولی بدو

2 هفته اینو برو به من بگو وزنت چقدر شده تا ادامشو بگم چی کار کنی ... حد اقل هم 45 دقیقه تا 1 دقیقه برو

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
این مدل هوازی که میگمو کار کن 100 % نتیجه میده

5 دقیقه گرم کن ... 2 دقیقه بدو آروم

حرکات کششی قبلش فراموش نشه که خیلی مهمه ... همه این کارارو که کردی 1:

دقیقه با سرعت بدو ( یعنی خیلی سریع )

1 دقیقه راه برو ( نه خیلی آروم )

1 دقیقه با سرعت معمولی بدو

این سیکل رو مجددا اجرا کن ... یعنی 1 دقیقه سریع ... 1 دقیقه راه برو ... 1 دقیقه با سرعت معمولی بدو

2 هفته اینو برو به من بگو وزنت چقدر شده تا ادامشو بگم چی کار کنی ... حد اقل هم 45 دقیقه تا 1 دقیقه برو

چشم ممنون روزهایی که شیرازم این کارو انجام میدم امیدوارم کم بشه
اینو تقریبا 2 هفته دارم انجام میدم
40 دقیقه پیاده روی یه صورت تند واسه گرم شدن بعد کششی و گرم کردن مفاصل و بعد شروع میکنم به دویدن چند دقیقه دویدن وسطشم هی چند مین راه میرم از فاصیه کم شروع میکنم مثلا 2 متر به صورت تند و استارت بدون کاهش سرعت تا 35 متر زیادش میکنم به صورت 6 دور رفتو برگشت بعدشم میرم سر تکنیکهام . این روش چطوره ؟ البته خیلی وقت نیست این کارو میکنم
الان چند روزیه هر چی میخورم 20 دقیقه بعد گشنمه یعنی ضعف میکنم نمیدونمم دلیلش چیه

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چشم ممنون روزهایی که شیرازم این کارو انجام میدم امیدوارم کم بشه
اینو تقریبا 2 هفته دارم انجام میدم
40 دقیقه پیاده روی یه صورت تند واسه گرم شدن بعد کششی و گرم کردن مفاصل و بعد شروع میکنم به دویدن چند دقیقه دویدن وسطشم هی چند مین راه میرم از فاصیه کم شروع میکنم مثلا 2 متر به صورت تند و استارت بدون کاهش سرعت تا 35 متر زیادش میکنم به صورت 6 دور رفتو برگشت بعدشم میرم سر تکنیکهام . این روش چطوره ؟ البته خیلی وقت نیست این کارو میکنم
الان چند روزیه هر چی میخورم 20 دقیقه بعد گشنمه یعنی ضعف میکنم نمیدونمم دلیلش چیه

پیاده روی تو وزن شما جواب نمیده زیاد ... نه اینکه فایده نداشته باشه ... اما چون ورزشکار هم هستی

باید یه مقدار فشار تمرینات هوازیت بیشتر بشه تا بدنت جواب بده

پیاده روی بیشتر برای کسانی هست که تازه کارن یا وزن اضافه وزن زیادی دارن

این تمرینی که گفتمو انجام بده نتیجشو بهم بگو ... بعد کم کم میخوام سختش کنم برات

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
پیاده روی تو وزن شما جواب نمیده زیاد ... نه اینکه فایده نداشته باشه ... اما چون ورزشکار هم هستی

باید یه مقدار فشار تمرینات هوازیت بیشتر بشه تا بدنت جواب بده

پیاده روی بیشتر برای کسانی هست که تازه کارن یا وزن اضافه وزن زیادی دارن

این تمرینی که گفتمو انجام بده نتیجشو بهم بگو ... بعد کم کم میخوام سختش کنم برات

ممنون رنان جان :happy:

nadi.najafi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از تاپیک پربار و مفیدتون.
من 3 روزه که **** رو شروع کردم.
وزنم 118.5 بود قبل از ****.
قدم هم 178 هستش.
استخوان بندی بسیار درشتی هم دارم یعنی مچ پاها و دست ها و سر شونه و ... تو لاغر تریت حالت هم پهنه...
الان 25 سالمه و قبلن تجربه **** رو دارم که توی 2 هفته 14 کیلو وزن کم کردم و 1 سالی همون وزن موندم بعدش دوباره زیاد شد وزنم...
من امکان این رو دارم که 3 روز در هفته از ساعت 6 تا 8 برم بنسازی و 8 تا 10 برم استخر توی همون روز.
پیشنهاد شما چیه؟
الان توی این 3 روز محدودیتی واسه نوع غذایی که میخوردم ندارم و هر غذایی که بود کم میخوردم و بیشتر از سالاد استفاده میکنم و تنقلات هم کاملن حذف کردم چون قبلن همیشه در حال خوردن بودم و بدنم به اون شیوه عادت کرده بود(6-7 ساله) این چند روز خیلی احساس گرسنگی میکنم که با خوردن آب سهی میکنم رفعش کنم یا اینکه حداکثر یه نصفه سیب میخورم.
امروز که وزن کزدم وزنم شده 117 که فکر میکنم محتویات معده بوده و فعلن وزنی کم نکردم...
اینم بگم که توی لاغر ترین موقع وزن من 96 کیلو بوده و تجربه وزن کمتر از اون رو توی 6-7 سال گذشته ندارم...
الان میخام وزنم رو برسونم حدودای 90 البته با بدنی عضلانی.
خیلی هم آدم عجولی هستم توی این موضوع و دوست دارم زدو لاغر شم و تحملم واسه غذا کم خوردن هم خوبه پس ترجیحن **** سخت تری اگر میتونید پیشنهاد کنید.
تا قبل از **** بسیار بسیار زیاد غذا و تنقلات میخوردم(روزی 4-5 وعده غذای پلویی و کلی شیرینی و چیپس و پسته و پنیر پیتزا و سس مایونز و ...)
الان روزی چند کالری بخورم و چی بخورم؟
کلن به راه نمایی شما خیلی نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه مورد دیگه اینکه من خیلی دوغ میخورم مشکلی نیست؟
و دیگری اینکه من سنگ کلیه داشتم که عمل کردم که تشخیص این بوده که نوع سنگ 85% اسید اوریک و 15% کلسیم بوده پس این مواد رو باید کم مصرف کنم.
ببخشید پر حرفی کردم ممنون میشم پاسخ بدین.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
آقا يه شوال ديگه اين خوردن پروتئين(اينا كه بصورت پودر ميفروشند) مفيد هستش؟؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام
ممنون از تاپیک پربار و مفیدتون.
من 3 روزه که **** رو شروع کردم.
وزنم 118.5 بود قبل از ****.
قدم هم 178 هستش.
استخوان بندی بسیار درشتی هم دارم یعنی مچ پاها و دست ها و سر شونه و ... تو لاغر تریت حالت هم پهنه...
الان 25 سالمه و قبلن تجربه **** رو دارم که توی 2 هفته 14 کیلو وزن کم کردم و 1 سالی همون وزن موندم بعدش دوباره زیاد شد وزنم...
من امکان این رو دارم که 3 روز در هفته از ساعت 6 تا 8 برم بنسازی و 8 تا 10 برم استخر توی همون روز.
پیشنهاد شما چیه؟
الان توی این 3 روز محدودیتی واسه نوع غذایی که میخوردم ندارم و هر غذایی که بود کم میخوردم و بیشتر از سالاد استفاده میکنم و تنقلات هم کاملن حذف کردم چون قبلن همیشه در حال خوردن بودم و بدنم به اون شیوه عادت کرده بود(6-7 ساله) این چند روز خیلی احساس گرسنگی میکنم که با خوردن آب سهی میکنم رفعش کنم یا اینکه حداکثر یه نصفه سیب میخورم.
امروز که وزن کزدم وزنم شده 117 که فکر میکنم محتویات معده بوده و فعلن وزنی کم نکردم...
اینم بگم که توی لاغر ترین موقع وزن من 96 کیلو بوده و تجربه وزن کمتر از اون رو توی 6-7 سال گذشته ندارم...
الان میخام وزنم رو برسونم حدودای 90 البته با بدنی عضلانی.
خیلی هم آدم عجولی هستم توی این موضوع و دوست دارم زدو لاغر شم و تحملم واسه غذا کم خوردن هم خوبه پس ترجیحن **** سخت تری اگر میتونید پیشنهاد کنید.
تا قبل از **** بسیار بسیار زیاد غذا و تنقلات میخوردم(روزی 4-5 وعده غذای پلویی و کلی شیرینی و چیپس و پسته و پنیر پیتزا و سس مایونز و ...)
الان روزی چند کالری بخورم و چی بخورم؟
کلن به راه نمایی شما خیلی نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه مورد دیگه اینکه من خیلی دوغ میخورم مشکلی نیست؟
و دیگری اینکه من سنگ کلیه داشتم که عمل کردم که تشخیص این بوده که نوع سنگ 85% اسید اوریک و 15% کلسیم بوده پس این مواد رو باید کم مصرف کنم.
ببخشید پر حرفی کردم ممنون میشم پاسخ بدین.

روزی 1500 کالری باید بخوری

برای اینکه بدنت عادت نکنه یه روز 1200 کالری بخور یه روز 1400 کالری یه روز 1800

تعداد حرکاتی که مزنی باید تعداد باشن

زیر 12 تا نباشن

آخر تمرینات حد اقل 45 دقیقه هوازی ( دوچرخه + ترد میل ) بری

ترد میل رو روی شیب 3 درجه برو با سرعتی که روش تند راه بری

تعداد وعده غذاییتو 6 وعده کن هر 2 ساعت تا 2 ساعتو نیم یه بار غذا بخور

ساعت 8 به بعد کربوهیدرات نخور ( مثل نون ماکارانی و امثال این )

سرخ کردنی و برنجو در عرض 2 هفته حذف کن فعلا

در مورد سنگ کلیه و اوره و اینا هم باید با دکتر مشورت کنی ... من نمیتونم تو این زمینه راهنماییت کنم

ولی اگه اسید اوریکت بالا باشه گوشت قرمز - سس قرمز - کالباس - سوسیس - تن ماهی - ماهی

کمتر باید بخوری ... برای **** هم عجله نکن که نتیجه نمیگیری

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا يه شوال ديگه اين خوردن پروتئين(اينا كه بصورت پودر ميفروشند) مفيد هستش؟؟

پروتئین اصل برای حفظ عضله مفید و موثره ... اما مهم اینه که چه نوع تیپ بدنی داشته باشی

چقدر مصرف کنی و غیره

nadi.najafi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزی 1500 کالری باید بخوری

برای اینکه بدنت عادت نکنه یه روز 1200 کالری بخور یه روز 1400 کالری یه روز 1800

تعداد حرکاتی که مزنی باید تعداد باشن

زیر 12 تا نباشن

آخر تمرینات حد اقل 45 دقیقه هوازی ( دوچرخه + ترد میل ) بری

ترد میل رو روی شیب 3 درجه برو با سرعتی که روش تند راه بری

تعداد وعده غذاییتو 6 وعده کن هر 2 ساعت تا 2 ساعتو نیم یه بار غذا بخور

ساعت 8 به بعد کربوهیدرات نخور ( مثل نون ماکارانی و امثال این )

سرخ کردنی و برنجو در عرض 2 هفته حذف کن فعلا

در مورد سنگ کلیه و اوره و اینا هم باید با دکتر مشورت کنی ... من نمیتونم تو این زمینه راهنماییت کنم

ولی اگه اسید اوریکت بالا باشه گوشت قرمز - سس قرمز - کالباس - سوسیس - تن ماهی - ماهی

کمتر باید بخوری ... برای **** هم عجله نکن که نتیجه نمیگیری

ممنون رونان جان
یعنی من با روزی 1500 کالری و ورزش میتونم ماهی 5-6 کیلو وزن کم کنم؟
1500 کالری زیاد نیست؟
الان من روزی 1000 کالری میخورم وزنم 1.5 کیلو تو این یه هفته کم شده:(
من پایین تنه نا متناسبی دارم چه تمرینایی واسه آب کردن باسن و رون ها میتونم انجام بدم؟
بازم ممنون از توجه و راهنمایی .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون رونان جان
یعنی من با روزی 1500 کالری و ورزش میتونم ماهی 5-6 کیلو وزن کم کنم؟
1500 کالری زیاد نیست؟
الان من روزی 1000 کالری میخورم وزنم 1.5 کیلو تو این یه هفته کم شده:(
من پایین تنه نا متناسبی دارم چه تمرینایی واسه آب کردن باسن و رون ها میتونم انجام بدم؟
بازم ممنون از توجه و راهنمایی .

خیلی راحت میتونی

نه زیاد نیست

ورزش هم باید بکنی حد اقل 45 دقیقه تا 1 ساعت یک روز در میون

چربی موضعی آب نمیشه

خواهش میکنم

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
وزن:79 قد 175.5 سن: 28.5 ... ظاهرا 2 کیلو اضافه دارم... خوبه؟ اگه نه که بجز روش حرص خوردن... اینو چطوری کم کنم؟

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سلام بر دوستان عزیز به خصوص رونان عزیز!
من قبلا هم یکم راهنمایی خواسته بودم و شما یکم راهنمایی کرده بودین اما یکم که کار کردم افاقه نکرد (البته یکم هم تنبلی کردم!)، برای همین دوباره اینجا شرایطمو میگم (چقدر یکم یکم گفتم :D ):

ورن 79، قد 184

مشکل اصلی که میخوام حل کنم: من قبلا چاق بودم (حدود 106 کیلو، الیته مربوط به 6 سال پیش میشه و 6 سال پیش خودمو لاغر کردم، با پیاده روی و ****) بعد از چاقی هرکاری کردم چربی باقیمونده روی سینه هام و پهلو هام از بین نمیره!! یکی بهم میگفت اینا چربی نیست!!! اینا پوسته که بعد از لاغریت چون زیرش خالی شده مونده (البته طرف برای مسخره کردن میگفت ها!! اما این فکر رو انداخت تو مغزم که نکنه راست بگه!! :lol: )

کارهایی که اخیراً کردم: من از آخر مهر تا آخر بهمن رفتم بدن سازی (تقریباً هر روز، به جز جمعه ها) و بعد از باشگاه هم می رفتم رو تریدمیل، البته برای بدن سازی برنامه باشگاه رو دنبال میکردم که همه ازش استفاده میکردن، تریدمیل هم نهایت 12 دقیقه میتونستم بمونم روش (نمی دونم چرا وقتی میرم رو تریدمیل یه احساسی بهم میگه که انگار کار بیخودی دارم انجام میدم و همش چشمم رو دقیقه هست که زود به اون مقداری که میخوام برسه و برم پایین!! :D بعضی وقتها هم نفس کم می آوردم حتی واسته 10 دقیقه ها...!! معمولاً سرعت دویدنم رو همیشه رو 8 میزارم و ده دقیقه میدوم! 8 خوبه واسه آب کردن چربی؟!) شما راه حلی برای اینکه آدم فکرش مشغول بشه و بیشتر رو تریدمیل بمونه و یا افزایش نفس ندارین؟!

نتیجه این کارها: بعد از تقریبا 4 5 ماه بدن سازی رفتن تقریبا اون چربی ها سرجاش مونده بودن فقط یکم ماهیچه هام گنده شده بودن که این با این وضع چربی های سینه و پهلو به چه دردم میخورد!! لذا نا امید شدمو و بیخال باشگاه! :D اما از فردا دوباره میخوام برم اما برنامه رو تغییر بدم! و اگه راهنمایی کنید با برنامه شما...!

شرمنده که زیاد شد...!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام بر دوستان عزیز به خصوص رونان عزیز!
من قبلا هم یکم راهنمایی خواسته بودم و شما یکم راهنمایی کرده بودین اما یکم که کار کردم افاقه نکرد (البته یکم هم تنبلی کردم!)، برای همین دوباره اینجا شرایطمو میگم (چقدر یکم یکم گفتم :D ):

ورن 79، قد 184

مشکل اصلی که میخوام حل کنم: من قبلا چاق بودم (حدود 106 کیلو، الیته مربوط به 6 سال پیش میشه و 6 سال پیش خودمو لاغر کردم، با پیاده روی و ****) بعد از چاقی هرکاری کردم چربی باقیمونده روی سینه هام و پهلو هام از بین نمیره!! یکی بهم میگفت اینا چربی نیست!!! اینا پوسته که بعد از لاغریت چون زیرش خالی شده مونده (البته طرف برای مسخره کردن میگفت ها!! اما این فکر رو انداخت تو مغزم که نکنه راست بگه!! :lol: )

کارهایی که اخیراً کردم: من از آخر مهر تا آخر بهمن رفتم بدن سازی (تقریباً هر روز، به جز جمعه ها) و بعد از باشگاه هم می رفتم رو تریدمیل، البته برای بدن سازی برنامه باشگاه رو دنبال میکردم که همه ازش استفاده میکردن، تریدمیل هم نهایت 12 دقیقه میتونستم بمونم روش (نمی دونم چرا وقتی میرم رو تریدمیل یه احساسی بهم میگه که انگار کار بیخودی دارم انجام میدم و همش چشمم رو دقیقه هست که زود به اون مقداری که میخوام برسه و برم پایین!! :D بعضی وقتها هم نفس کم می آوردم حتی واسته 10 دقیقه ها...!! معمولاً سرعت دویدنم رو همیشه رو 8 میزارم و ده دقیقه میدوم! 8 خوبه واسه آب کردن چربی؟!) شما راه حلی برای اینکه آدم فکرش مشغول بشه و بیشتر رو تریدمیل بمونه و یا افزایش نفس ندارین؟!

نتیجه این کارها: بعد از تقریبا 4 5 ماه بدن سازی رفتن تقریبا اون چربی ها سرجاش مونده بودن فقط یکم ماهیچه هام گنده شده بودن که این با این وضع چربی های سینه و پهلو به چه دردم میخورد!! لذا نا امید شدمو و بیخال باشگاه! :D اما از فردا دوباره میخوام برم اما برنامه رو تغییر بدم! و اگه راهنمایی کنید با برنامه شما...!

شرمنده که زیاد شد...!

12 هیچ تاثیری روی چربی سوزی نداره برای همینم نتیجه نمیگیری

بدن حد اقل 30 دقیقه زمان میبره تا وارد فاز چربی سوزی بشه

حتی برای بعضی ها 45 دقیقه ... برای همینم تمرین زیر 45 دقیقه تا 1 ساعت برای هوازی تاثیر کمی توی

لاغری داره ... برای کسایی که اضافه وزن زیاد دارن ممکنه 15 دقیقه هم اوایل بد نباشه و یکم لاغر شن

اما مقطعیه و بعد از مدتی دیگه جواب نمیده

برای چربی سوزی هم نباید مدام بدوئی ... 1 دقیقه بدو 30 ثانیه راه برو ... 1 دقیقه و نیم بدو 30 ثانیه راه برو

باید تمریناتتو اینتروال کنی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
وزن:79 قد 175.5 سن: 28.5 ... ظاهرا 2 کیلو اضافه دارم... خوبه؟ اگه نه که بجز روش حرص خوردن... اینو چطوری کم کنم؟

ظاهرا 10 کیلویی اضافه داری ... اما اگه خودت از هیکل خودت راضی هستی پس مشکلی نیست

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز
من 184 قدمه و 82 کیلو هستم یکم شکم دارم
میخوام برم باشگاه فقط میخوام بدنم فیت باشه و نمی خوام عضلات حجیمی داشته باشم مثلا مثل کریس رونالدو
واسه این یه برنامه غذایی و ورزشی میخواستم ممنون میشم کمک کنید.

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
12 هیچ تاثیری روی چربی سوزی نداره برای همینم نتیجه نمیگیری

بدن حد اقل 30 دقیقه زمان میبره تا وارد فاز چربی سوزی بشه

حتی برای بعضی ها 45 دقیقه ... برای همینم تمرین زیر 45 دقیقه تا 1 ساعت برای هوازی تاثیر کمی توی

لاغری داره ... برای کسایی که اضافه وزن زیاد دارن ممکنه 15 دقیقه هم اوایل بد نباشه و یکم لاغر شن

اما مقطعیه و بعد از مدتی دیگه جواب نمیده

برای چربی سوزی هم نباید مدام بدوئی ... 1 دقیقه بدو 30 ثانیه راه برو ... 1 دقیقه و نیم بدو 30 ثانیه راه برو

باید تمریناتتو اینتروال کنی

واقعاً ممنون بابت توضیحاتت

آره اینطوری فکر کنم بهتر باشه! :D چون من 12 دقیقه که کلاً پیوسته میدویدم پدرم در میومد چه برسه به اینکه بخوام 30 دقیقه پیوسته بدووم!! :lol:

اما یه سوال این اینتروال که گفتی یعنی چی؟!....
بعد هم اینکه اگه من یک روز در میون برم باشگاه خوبه یا باید حتما هر روز برم؟!

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
ظاهرا 10 کیلویی اضافه داری ... اما اگه خودت از هیکل خودت راضی هستی پس مشکلی نیست

راضی که هستم... فقط از شکم متنفرم که خوشبختانه ازش خبری نیست.
Ronan عزیز.... میشه بفرمائید شما برای پاسخ از کدوم فرمول استفاده کردی؟:eek:
الان تو گوگل سرچ کردم...
مگه این مرجع استاندار نیست؟
BMI
وزن فرد به کیلو گرم تقسیم بر قد فرد برحسب متر به توان 2

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واقعاً ممنون بابت توضیحاتت

آره اینطوری فکر کنم بهتر باشه! :D چون من 12 دقیقه که کلاً پیوسته میدویدم پدرم در میومد چه برسه به اینکه بخوام 30 دقیقه پیوسته بدووم!! :lol:

اما یه سوال این اینتروال که گفتی یعنی چی؟!....
بعد هم اینکه اگه من یک روز در میون برم باشگاه خوبه یا باید حتما هر روز برم؟!

اینتروال یعنی ( به زبون ساده ) شل کن سفت کن ... یعنی حالت رولینگ بدی به ضربان قلبت

یعنی همش روی یه ضربان نباشی ... ضربانت بره بالا ... بیاد پایین ... این میشه اینتروال

حالا خود اینتروال 100 مدله ... مدل اینتروال داریم که باید 6 ثانیه با تمام توانت بدویی یعنی در حد وحشتناک

9 ثانیه راه بری ... دوباره 6 ثانیه بدوی و الی آخر تا 45 دقیقه ... این سخت ترین مدل اینتروال هست که فوق العاده

سخته ... اینم بگم وقتی میگم بدو یعنی با تمام توان باید بدویی ... یعنی ضربانت باید بره روی 160 به بالا

وقتی میگیم ضربان 160 یعنی شدت دویدن باید بالا باشه

یک روز در میون هم اصلا اشکالی نداره ... اگه یه روز در میون میری میتونی هر سری وزنه هم بزنی بعد

هوازی کار کنی ( حد اقل 45 دقیقه )

اگرم بخوای هر روز بری باید 1 روز وزنه + هوازی

روز بعدش فقط هوازی و نباید وزنه بزنی دیگه که اجازه بدی عضلات ریکاوری کنن

راضی که هستم... فقط از شکم متنفرم که خوشبختانه ازش خبری نیست.
Ronan عزیز.... میشه بفرمائید شما برای پاسخ از کدوم فرمول استفاده کردی؟:eek:
الان تو گوگل سرچ کردم...
مگه این مرجع استاندار نیست؟
BMI
وزن فرد به کیلو گرم تقسیم بر قد فرد برحسب متر به توان 2

ببین کلا رنج تناسب اندام اینطوریه :

10 کیلو کمتر از قد ... یعنی اگه 180 قدت باشه وزن حدود 70 باید باشه

اما این یه چیز روتینه و استخون بندی افراد در نظر گرفته نشده

من کسیو دیدم که مثلا 180 قد داشته 90 وزن ... بدن کاملا عضله ای بدون چربی

کسی هم بوده 180 قد داشته و 70 وزن اما چربی شکم و پهلو داشته

پس کلا Bmi یه چیز تقریبیه ... اما با توجه به حجم عضلات افراد + استخون بندیشون میتونه مشخص کنه

چه وزنی برات مناسبه ... اما ساده ترین راهش اینه که خودت از هیکل خودت راضی هستی یا نه

همیننننننننننن و لا غیر

مهم نیست استاندارد جهانی چیه ... مهم اینه که خودت الان راضی باشی ... یکی هست 5 کیلو اضافه وزن هم

داره اما خیلی راضیه و میگه اصلا نمیخوام لاغر تر بشم ... پس زیاد رو فکر BMI نباش

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
با سپاس ..جامع و اموزنده بود.

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز
من 184 قدمه و 82 کیلو هستم یکم شکم دارم
میخوام برم باشگاه فقط میخوام بدنم فیت باشه و نمی خوام عضلات حجیمی داشته باشم مثلا مثل کریس رونالدو
واسه این یه برنامه غذایی و ورزشی میخواستم ممنون میشم کمک کنید.

بالا