سلام بر دوستان عزیز به خصوص رونان عزیز!
من قبلا هم یکم راهنمایی خواسته بودم و شما یکم راهنمایی کرده بودین اما یکم که کار کردم افاقه نکرد (البته یکم هم تنبلی کردم!)، برای همین دوباره اینجا شرایطمو میگم (چقدر یکم یکم گفتم
):
ورن 79، قد 184
مشکل اصلی که میخوام حل کنم: من قبلا چاق بودم (حدود 106 کیلو، الیته مربوط به 6 سال پیش میشه و 6 سال پیش خودمو لاغر کردم، با پیاده روی و ****) بعد از چاقی هرکاری کردم چربی باقیمونده روی سینه هام و پهلو هام از بین نمیره!! یکی بهم میگفت اینا چربی نیست!!! اینا پوسته که بعد از لاغریت چون زیرش خالی شده مونده (البته طرف برای مسخره کردن میگفت ها!! اما این فکر رو انداخت تو مغزم که نکنه راست بگه!! :lol: )
کارهایی که اخیراً کردم: من از آخر مهر تا آخر بهمن رفتم بدن سازی (
تقریباً هر روز، به جز جمعه ها) و بعد از باشگاه هم می رفتم رو تریدمیل، البته برای بدن سازی برنامه باشگاه رو دنبال میکردم که همه ازش استفاده میکردن، تریدمیل هم نهایت 12 دقیقه میتونستم بمونم روش (نمی دونم چرا وقتی میرم رو تریدمیل یه احساسی بهم میگه که انگار کار بیخودی دارم انجام میدم و همش چشمم رو دقیقه هست که زود به اون مقداری که میخوام برسه و برم پایین!!
بعضی وقتها هم نفس کم می آوردم حتی واسته 10 دقیقه ها...!! معمولاً سرعت دویدنم رو همیشه رو 8 میزارم و ده دقیقه میدوم! 8 خوبه واسه آب کردن چربی؟!)
شما راه حلی برای اینکه آدم فکرش مشغول بشه و بیشتر رو تریدمیل بمونه و یا افزایش نفس ندارین؟!
نتیجه این کارها: بعد از تقریبا 4 5 ماه بدن سازی رفتن تقریبا اون چربی ها سرجاش مونده بودن فقط یکم ماهیچه هام گنده شده بودن که این با این وضع چربی های سینه و پهلو به چه دردم میخورد!! لذا نا امید شدمو و بیخال باشگاه!
اما از فردا دوباره میخوام برم اما برنامه رو تغییر بدم! و اگه راهنمایی کنید با برنامه شما...!
شرمنده که زیاد شد...!