• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

mardmovafagh

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان
قد بنده 190 هست
وزنم حدود 110 کیلو بود
تونستم برسونم به 84
این امر در مدت زمانی کمی صورت گرفت
از نظر سیستم بدنی و رژیمی بدنم با سیستم جدید اکی شده و حدود 1 ساله وزنم رو توانستم نگه دارم
اما ماهیچه های بدنم به شدت کمر و زانو ها و شکمم ضعیف شده
می خوام قوی کنم
چه ورزش هایی رو باید انجام بدم؟
تو خونه باشه عالیه
دنبل دارم
ممنون کمک کنید

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
من قدم حدود 186 هست و وزنم هم در حدود 97 98 میگرده.به شدت شکم و پهلو آوردم.یعنی کلا بالا تنم بسیار بد فرم شده از وقتی که شهر دیگه دانشگاه شدم و همینجوور میخورم.ولی پااین تنه یعنی پاهام و ران هام تو وضعیت خوبی هستند
من چی کار کنم بتونم وزنم رو به ایده آل برسونم بعلاوه اینکه اوضاع بالاتنم رو به وضعیت خیلی خوبی برسونم.؟؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با اجازه ساب تاپیک
نمی دونم چه کسی این حرفو انداخته تو دهن مردم که اگه قدتو منهای 100 کنی وزن ایده آلت بدست میاد.
شخصا از شنیدن حرصم درمیاد :دی

راه حل خیلی سادست.لباساتو دربیار خودتو تو آینه ببین.
چربی اضافه میبینی باید آبش کنی حالا ترازو هر عددی که میخاد نشون بده
That's it

حرفت کاملا درسته اما چیزی که هست اینه که این حرف یه چیز حدودیه

یعنی میگن حول و حوش این عدد باید باشه تا بشه گفت وزن طرف خوبه ... حالا یکی میخواد درصد چربی بدنشو

بیاره روی 7 یا 6 که اون بحثش جداست ... اما اگر کسی استخون بندیش معمولی باشه و ریز نباشه

وزنش باید حدود 10 تا کمتر از قدش باشه ... اگر طرف 190 باشه وزن 80 تا 82 با استخون بندی متوسط وزن خوبیه

ولی این حرف که خودتو جلوی آینه ببین تا متوجه شی بدنت روی فرم هست یا نه کاملا درسته

من فقط در روی شکم چربی موضعی دارم و 2 تا دسته توی پهلو هام . اگر 20 کیلو هم بشم اینها هستن . چه خاکی بر سرم کنم . میزان چربی کمه . نمیشه با این کمر بندها شرش رو کند ؟ چون **** رو همیشه دارم

فقط تمرینات هوازی + تغذیه درست ... کمر بند و پلاستیکو ویبره و اینا چرته ... شما روزی 1 ساعت پیاده روی

سریع انجام بده و برنج و سرخ کردنی و بستنی و شیرنی و آجیلو و اینارو حذف کن ببین چقدر تاثیر داره

بنا به تجربه ی من :
1 - شکم زدن هیچ تاثیری توی لاغری شکم نداره
2 - فقط با **** غذایی میشه وزن رو اورد پایین
3 - اگه مثل من وزنتون خیلی بالا نبود ، قبل از اعزام به آموزشی اقدام به کم کردن وزن نکنید
4 - اگه کاهش وزنتون سریع باشه برگشتش سریعتر خواهد بود .
5 - اگه پرورش اندام کار میکنید حتماً برنامه غذایی رژیمتون رو چک کنید طوری نباشه که سطح گلیکوژنتون بیاد پایین و به عضله سوزی بیفتید و چربی ها به ریشتون بخندن

کاملا درسته

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان
قد بنده 190 هست
وزنم حدود 110 کیلو بود
تونستم برسونم به 84
این امر در مدت زمانی کمی صورت گرفت
از نظر سیستم بدنی و رژیمی بدنم با سیستم جدید اکی شده و حدود 1 ساله وزنم رو توانستم نگه دارم
اما ماهیچه های بدنم به شدت کمر و زانو ها و شکمم ضعیف شده
می خوام قوی کنم
چه ورزش هایی رو باید انجام بدم؟
تو خونه باشه عالیه
دنبل دارم
ممنون کمک کنید

شما عضلاتت رو سوزوندی چون **** بد گرفتی ... باید بری باشگاه تا از دستگاه های مختلف بتونی استفاده

بکنی ... پروتئین و آمینو اسید هم مصرف کنی ... عضله اگر بسوزه خیلی سخت میشه درستش کرد

برای بعضی ها هم دیدم که اصلا درست بشو نیست

من قدم حدود 186 هست و وزنم هم در حدود 97 98 میگرده.به شدت شکم و پهلو آوردم.یعنی کلا بالا تنم بسیار بد فرم شده از وقتی که شهر دیگه دانشگاه شدم و همینجوور میخورم.ولی پااین تنه یعنی پاهام و ران هام تو وضعیت خوبی هستند
من چی کار کنم بتونم وزنم رو به ایده آل برسونم بعلاوه اینکه اوضاع بالاتنم رو به وضعیت خیلی خوبی برسونم.؟؟

همونطوری که بارهاااااااا گفتم لاغری موضعی ندارم ... فقط تمرینات هوازی + **** غذایی درست میتونه چربیهاتو

آب کنه ... برای شروع روزی 45 دقیقه تا 1 ساعت پیاده روی سریع رو شروع کن

تعداد وعده های غذاییتو از 3 تا به 6 تا برسون اما مقدارش نباید بیشتر بشه ... 3 وعده باید تقسیم بر 2 بشه

هر 2 ساعت یک بار غذا بخور

مثلا 10 - 12 - 2 - 4 - 6 - 8

اینجوری سطح انسولین بدن همیشه بالانسه و متابولیسم بدن بالا هست که تاثیر زیادی توی لاغری داره

اما بازم تاکید میکنم مقدار غذا نباید زیاد بشه ... اگر صبح 80 گرم پنیر + 4 تیکه نون میخوردی باید بشه

40 گرم پنیر + 2 تیکه نون ... و ساعت 12 هم 40 گرم دیگه + 2 تیکه نون

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
پوریا جان من از چند سال پیش که تو فروم میشناسمت . از روی پست هات فهمیدم که پسر خوب ، با معلومات ، کاسب خوبی هستی . نمی دونم یادت میاد یا نه چند بار تو پخ و تاپیک ها باهات همکلام شده بودم .

حالا بعد این همه پاچه خواری چند تا سئوال دارم . من حدود 87 کیلو وزنم هستش . قد من هم حدود 173 هستش

شکم زیادی هم آوردم . باسن هم قربونش برم;) خیلی کم تحرک هستم لپ تاپ رو زمین میزارم کار میکنم . رو میز بشنیم بهتره . :shades:

من برنج و سرخ کردنی زیاد میخورم . چیکار بکنم حالا برنج رو کلا کم بکنم یا کم کم ؟برنج بیشتر چاق میکنه یا سرخ کردنی ؟ املت میتونم بخورم خوبه ؟

من میخام بجای شام از این نون های فتیر سنتی بخرم خوبه ؟ برای غذا چه پشنهاد داری شما :wub:

تردمیل خیلی تاثیر داره ؟ چه مدلهایی پشنهاد میدی شما ؟ قیمت متوسط و پایین

سئوالهام خیلی بود شرمنده لطفا کامل جواب بده قربونت برم :thumbsup:

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
حالا بعد این همه پاچه خواری چند تا سئوال دارم . من حدود 87 کیلو وزنم هستش . قد من هم حدود 173 هستش

شکم زیادی هم آوردم . باسن هم قربونش برم;) خیلی کم تحرک هستم لپ تاپ رو زمین میزارم کار میکنم . رو میز بشنیم بهتره . :shades:

من برنج و سرخ کردنی زیاد میخورم . چیکار بکنم حالا برنج رو کلا کم بکنم یا کم کم ؟برنج بیشتر چاق میکنه یا سرخ کردنی ؟ املت میتونم بخورم خوبه ؟

من میخام بجای شام از این نون های فتیر سنتی بخرم خوبه ؟ برای غذا چه پشنهاد داری شما :wub:

تردمیل خیلی تاثیر داره ؟ چه مدلهایی پشنهاد میدی شما ؟ قیمت متوسط و پایین

سئوالهام خیلی بود شرمنده لطفا کامل جواب بده قربونت برم :thumbsup:

ممنون اما احتیاجی به این همه تعریف نبود ... برنجو کلا حذف کن ... سرخ کردنی هم همینطور

برو سراغ غذاهای پختنی ... آب پز ... 2 تاشون زیاد چاق میکنن ... املت هم هفته ای 1 بار میتونی بخوری

کلا از ساعت 8 شب به بعد کربوهیدرات که شامل برنج نون و .. میشه استفاده نکن ... ترد میل هم خیلی تاثیر داره

اگه روزی 45 دقیقه تا 1 ساعت بری نتیجشو سریعا میبینی ... من مدل هایی که میشناسم گرونن

مثل لایف فیتنس و ماتریکس ... اما اگه تو رنج 300 400 میخوای بگیری اصلا نگیری بهتره چون 1 ماهه خراب میشه

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
همونطوری که بارهاااااااا گفتم لاغری موضعی ندارم ... فقط تمرینات هوازی + **** غذایی درست میتونه چربیهاتو

آب کنه ... برای شروع روزی 45 دقیقه تا 1 ساعت پیاده روی سریع رو شروع کن

تعداد وعده های غذاییتو از 3 تا به 6 تا برسون اما مقدارش نباید بیشتر بشه ... 3 وعده باید تقسیم بر 2 بشه

هر 2 ساعت یک بار غذا بخور

مثلا 10 - 12 - 2 - 4 - 6 - 8

اینجوری سطح انسولین بدن همیشه بالانسه و متابولیسم بدن بالا هست که تاثیر زیادی توی لاغری داره

اما بازم تاکید میکنم مقدار غذا نباید زیاد بشه ... اگر صبح 80 گرم پنیر + 4 تیکه نون میخوردی باید بشه

40 گرم پنیر + 2 تیکه نون ... و ساعت 12 هم 40 گرم دیگه + 2 تیکه نون

ممنون از زاهنماييت
در مورد پياده روي من گاها تا روزي چند ساعت هم پياده روي ميكنم(ةخه درس ميخونم بايد راه برم:دي) كه اگه نميكردم مطمئنا وزنم خيلي بالاتر بود .
برام امكان باشگاه رفتن هم فراهمه ولي تنها مشكل باشگاه دانشگاه اينه كه تردميل و دوچرخه نداره... حالا اين برنامه باشگاه و هوازي رو چطوري تنظيم كنم نتيجه بهتري ميده؟؟

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
آقا من این رو توی یه تاپیک دیگه پرسیدم ولی یادم نیست کجا بود و جوابش رو هم فکر کنم نخوندم ! (شایدم خوندم فراموش کردم :دی)
دوچرخه ثابت برای لاغری خوبه ؟! مثلآ روزی 500,600 کالری بزنیم ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون از زاهنماييت
در مورد پياده روي من گاها تا روزي چند ساعت هم پياده روي ميكنم(ةخه درس ميخونم بايد راه برم:دي) كه اگه نميكردم مطمئنا وزنم خيلي بالاتر بود .
برام امكان باشگاه رفتن هم فراهمه ولي تنها مشكل باشگاه دانشگاه اينه كه تردميل و دوچرخه نداره... حالا اين برنامه باشگاه و هوازي رو چطوري تنظيم كنم نتيجه بهتري ميده؟؟

پیاده روی باید سریع باشه ... یعنی سرعت بالا باید داشته باشه تا نتیجش مطلوب بشه

پس پیاده روی معمولی تاثیر چندانی نداره ... باید با پیاده روی ضربان قلبتو بالا بیاری

بهترین ورزش هوازی پیاده روی سریعه ... انجامش بدی یکی 2 ماهه نتیجشو میبینی

البته **** درستتم باید رعایت کنی

آقا من این رو توی یه تاپیک دیگه پرسیدم ولی یادم نیست کجا بود و جوابش رو هم فکر کنم نخوندم ! (شایدم خوندم فراموش کردم :دی)
دوچرخه ثابت برای لاغری خوبه ؟! مثلآ روزی 500,600 کالری بزنیم ؟

برای لاغری خوبه اما ترد میل چیز دیگه ایه ... بخوای روزی 600 کالری با دوچرخه بسوزونی باید 2 ساعت دوچرخه

سواری کنی

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
برای لاغری خوبه اما ترد میل چیز دیگه ایه ... بخوای روزی 600 کالری با دوچرخه بسوزونی باید 2 ساعت دوچرخه

سواری کنی
دستتون درد نکنه. ترد میل فعلآ امکان گرفتنش نیست ! کلآ ترد میل بگیریم , برای همسایه ها مزاحمت ایجاد نمیکنه از نظر سر و صدا ؟! طبقه پنجم هستیم ! :دی
با سرعت بالا میزنم ! برای 500 کالری حدودآ 30,35 دقیقه طول میکشه.

راستی یه سوال هم در مورد پیاده روی ! من عاشق پیاده روی هستم و بعضی وقتا همین طوری از ونک تا میدون ولیعصر یا از سر انقلاب تا آزادی رو پیاده میرم ولی یه مشکلی دارم که کف پام بعد از پیاده روی زیاد داغون میشه ! یعنی از نظر خستگی مشکلی ندارم ولی کف پام تاول میزنه و میترکه و تا چند روز بدبخت میشم نمیتونم راه برم !! راه حلی براش هست ؟!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دستتون درد نکنه. ترد میل فعلآ امکان گرفتنش نیست ! کلآ ترد میل بگیریم , برای همسایه ها مزاحمت ایجاد نمیکنه از نظر سر و صدا ؟! طبقه پنجم هستیم ! :دی
با سرعت بالا میزنم ! برای 500 کالری حدودآ 30,35 دقیقه طول میکشه.

راستی یه سوال هم در مورد پیاده روی ! من عاشق پیاده روی هستم و بعضی وقتا همین طوری از ونک تا میدون ولیعصر یا از سر انقلاب تا آزادی رو پیاده میرم ولی یه مشکلی دارم که کف پام بعد از پیاده روی زیاد داغون میشه ! یعنی از نظر خستگی مشکلی ندارم ولی کف پام تاول میزنه و میترکه و تا چند روز بدبخت میشم نمیتونم راه برم !! راه حلی براش هست ؟!

من روی ترد میل با سرعت 8 و شیب 3 میدوئم حدودا 45 دقیقه 300 کالری میسوزونم

شما چطوری با دوچرخه 500 کالری رو در عرض 30 دقیقه میسوزونی ؟ :blink:

مورد دوم هم والا من دکتر پوست و اینا نیستم :lol: احتمالا کفشت مشکل داره

ترد میل هم صدا نداره که کسیو اذیت کنه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
من روی ترد میل با سرعت 8 و شیب 3 میدوئم حدودا 45 دقیقه 300 کالری میسوزونم

شما چطوری با دوچرخه 500 کالری رو در عرض 30 دقیقه میسوزونی ؟ :blink:

مورد دوم هم والا من دکتر پوست و اینا نیستم :lol: احتمالا کفشت مشکل داره

ترد میل هم صدا نداره که کسیو اذیت کنه
نمیدونم شاید دوچرخه خراب نشون میده ؟! :(
با اون سرعتی که میرم , بعد از حدود 30 دقیقه یه 14 کیلومتری رفته و کالری هم 500 هست !

الآن رفتم جدولش رو دیدم , نوشته با سرعت 22 کیلومتر اگه بزنیم , 600 کالری در ساعت میره ! من سرعتم معمولآ روی 30,31 اینا هست :دی احتمالآ پام تا الآن داغون شده و خبر ندارم !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نمیدونم شاید دوچرخه خراب نشون میده ؟! :(
با اون سرعتی که میرم , بعد از حدود 30 دقیقه یه 14 کیلومتری رفته و کالری هم 500 هست !

الآن رفتم جدولش رو دیدم , نوشته با سرعت 22 کیلومتر اگه بزنیم , 600 کالری در ساعت میره ! من سرعتم معمولآ روی 30,31 اینا هست :دی احتمالآ پام تا الآن داغون شده و خبر ندارم !

نمیدونم والا ... اگه با سرعت 31 بری که خوبه ... یعنی 30 دقیقه میتونی با سرعت 31 بری ؟:wacko:

دورچخت جدیده یا قدیمی ؟ سرعت 31 خیلیه هاااا

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
ما بعد 25 سال زندگی آخر نفهمیدیم پیاده روی بهتر جواب می ده یا دویدن........پوریا help :p:wacko:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ما بعد 25 سال زندگی آخر نفهمیدیم پیاده روی بهتر جواب می ده یا دویدن........پوریا help :p:wacko:

بستگی به ضربانت داره ... ولی کلا برای فرد مبتدی راه رفتن

2 ماه این برنامه اجرا بشه تا بدن عادت کنه بعد دویدن میتونه جایگزین بشه

اما کلا کسایی که وزن بالایی داره ضربانشونم بالاست که باید راه برن

پوریا جان ترد میل حدود یک میلیون چطوره خوبه ؟ دست دوم بگیرم بهتره نه ؟

همزمان با اون میخام قرص چربی سوز و لاغری از بکس فروم بگیرم

آره حدود 1 تومن خوبه ... دست 2 خیلی تمیز باید بگیری و مطمین باشی موتورش و اینا ضعیف نشده باشه

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
پوریا جان ترد میل حدود یک میلیون چطوره خوبه ؟ دست دوم بگیرم بهتره نه ؟

همزمان با اون میخام قرص چربی سوز و لاغری از بکس فروم بگیرم

چی بگیرم تردمیل بیشتر توضیح بده چه مارکی از کجا ؟ راین و .. خوبن یا چی ...

واقعا یعنی موتورشون ضعیف میشه ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چی بگیرم تردمیل بیشتر توضیح بده چه مارکی از کجا ؟ راین و .. خوبن یا چی ...

واقعا یعنی موتورشون ضعیف میشه ؟

ماتریکس اگه پیدا کردی خوبه ... فکر کنم لایف فیتنس از 3 تومن شروع بشه ... دقیق نمیدونم

فقط ترد میلی بگیر که بدنه داشته باشه ... قسمتی که صفحه دویدن ترد میل یه کم قطور باشه

توضیح بیشتر نمیتونم بدم چون ترد میلایی که باهاشون کار کردم همشون باشگاهی بوده که قیمت بالای 10 میلیون

داشته

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام پویا جان؛ سال نو مبارک!

من 80 روزه **** و ورزش رو شروع کردم. 1 ماه اول **** سرسخت بود ولی الان عادی غذا می خورم یعنی صبحانه 1 تا 2 کف دست نون و پنیر و ناهار هم هر چی باشه (اگه نونی باشه 3، 4 کف دست نون، اگه برنجی 1، 2 کفگیر برنج) و شامم فقط سالاد!

ولی مشکلم اینجاس که دارم به سرعت وزن کم می کنم از 107 رسیدم به 85، اولاش خوب بود ولی الان نگرانم می ترسم ضرری چیزی داشته باشه ولی نمی دونم چی کار کنم! البته پوست شکمم آویزون نشده و فقط چند تا خط داره.

ممنون می شم راهنمایی ام کنید!

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
یه سئوال پوریا جان این قرصهای ضد اشتها یا کور کننده اشتها چجور ی هستند ؟ تو همین فروم هست فک کنم. اسلیم لست وو...

راجب چربی سوز هم بیشتر صحبت بکنن ممنون

بالا